2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369455 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Burada konuşulanların çoğu zaten o sayfadan alınan bilgilerle konuşuluyor :) Wiel konusu, Robben konusu, Arfa konusu.

Wiel gereksiz ve pahali bir transfer olur
Robben ben istemiyorum, sevmedigim bir futbolcu, sevene bir sey demem. Ama o kurdan bacaklarini burada tekmeleye tekmeleye morartirlar bu yasinda anca bayern sonrasi ilk yari sonuna kadar performans verir. Ulan herif en sevmedigim futbolculardan biri.
Arfa konusunda ise bence adam sirk futbolcusu, bu sirk futbolcularinin en iyisi suan bizde arfa ise quaresma kadar ne karekter koyabilir ne onun kadar sevilir burda. Herifin sufatunda meymenet yoh.

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan Töre bize gelmeden önceki sezon Rubin Kazanda 200 dakika forma şansı bulabildi. Sezonun yarısında 18 kişilik kadroya bile alınmadı. Üstelik 21 yaşındaydı. Şimdi bize tek başına koca bir transfer döneminin bütçesini yaratması gündemde...

Emre Mor henüz 19 yaşında...
@38life abi gokhan torenin olacagi belliydi adamin kariyeri bir cok futbolcuda yok hala, chelsea, hamburg, rubin kazan, besiktas.
Leverkusenden hop ingiltereye gitti ama, sonra hamburg sonra rubin kazan. Hep parayla transfer oldu ayrica. Arda dahil hatta belki son 30 senedir yetisen en iyi en degisik futbolcu adam. Boyle turk futbolcusu yoktu hic, volkan sene bakin bir de toreye.
Bugun koy bayerne tore oynar abartalim koy atletikoya oynar benim gordugum en kendine ozel futbolculardan biri tore.

Bu emre mor ise 90 dakika izlemedigim icin kesin soyleyemem ama daha kerim tarzi, kafa onde giden biri 2-3 seneye belki duzelir.

Bu gokhan tore mesela herif tren gibi dikine dikine gidiyor, iki kisi dusuremiyormhem hizli hem guclu hem de iki ayakli super uber futbolcu bence keske alman olarak dogsaydi, damarlarindaki asil kan baz n mental problemlere yol aciyor.

Konu dagildi gokhani isteyen 100milyin tl verecek, yok oyle 12 milyon euroya tore falan, gerzek salak adamlara abuk sabuk paralar veriyorlar ingilterede 25 milyon ingiliz mangiri versinler ne eurosu

Çevrimdışı Mavi Tuna

GG için dün 360 tv de söylenilen rakamlar doğru ise kesinlikle gelmesin. Üç yılda yaklaşık 9 Milyon euro gibi bir rakam telaffuz edildi. Bu sezon top oynamamış, sakatlığı olan 30 yaşını geçmiş adama bu paralar verilmez.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Emre Mor gelecekse Kerim Frei gibi abuk bi bonservisle gelecek bence. Kerim'e 3.150.894,50 euro gibi saçma bi bonservis vermiştik. Ahan bu da bu paralara ve küsuratli gelecek :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

A spor Serdar Aziz = 2 milyon euro + Pedro Franco diyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gürcan

Ederini vermisiz :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:duman: :nargile:

Çevrimdışı mylife1903

Ederini vermisiz :)
mustfa yalcin takasi da olumlu bence. bu serdar azizi istemirem, istemirem

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mustfa yalcin takasi da olumlu bence. bu serdar azizi istemirem, istemirem
bende ya nereden çıkıyor sevmirem bu adamı kötü stoper bize daha iyileri lazım  :steamed:

Çevrimdışı mylife1903

bende ya nereden çıkıyor sevmirem bu adamı kötü stoper bize daha iyileri lazım  :steamed:
-mustafa
+yalcin
oy oyyyy efsane takas

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

-mustafa
+yalcin
oy oyyyy efsane takas
mustafa pektemek free gitsin yeter abi :D

Çevrimdışı tangaz

10 yaş genç olacaktım ki hocanın istediği hızlı taraftarın istediği sert agresif hatta çirkef stoperi görecektiniz, bonservisim elimde şenol hocanın kapıyı çalardım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

10 yaş genç olacaktım ki hocanın istediği hızlı taraftarın istediği sert agresif hatta çirkef stoperi görecektiniz, bonservisim elimde şenol hocanın kapıyı çalardım  :bandit:
yeni zagosu ben olurdum diyorsun yani Abi :D benimde güç ve kondisyonum olsaydı ismailden iyi oynardım  :D :D

Çevrimiçi Samet Demir

yeni zagosu ben olurdum diyorsun yani Abi :D benimde güç ve kondisyonum olsaydı ismailden iyi oynardım  :D :D
Keşke o kadar kolay olsa arkadaşlar  

balkonunuza camınıza bayrak asın..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir de şöyle düşünün:

Yeni formalar çıktıktan sonra muhtemelen 2015-16'nın formaları indirime girecek ve 100 lira civarlarına satılacak. Alabilen yeni sezon forması alır, alamayan bu sezonun formasını alır.

İşin açıkçası formaların satışından kârın %30'u kulübe kalıyor. T-shirt, atkı gibi ürünler aldığımızda kârın %80'i kulübe kalıyor. Durumu olanların 2 forma almasındansa 1 forma 4 t-shirt almaları daha faydalı gibi.
Kesinlikle oyle

Tisort - Bileklik-Sapka - Bere -Eldiven - Atki bunlar hem daha uygun fiyatta her kesime hitap ediyor hemde daha fazla kâr birakiyor kulube

Ben Gecen sezon 2 forma 2 Gururlan tisortu aldim mesela ama bu sene forma almadim 4 tane tisort aldim sampiyonluk tisortu ile birlikte

Qutlet urunleride takip edelim gecen mgazaya gittigimde Sezon basi 29 - 34 -39 Tl den satisa sunulan tisortler suan 19 Tl ye satiliyor cokda guzel ve kaliteli tisortler , Hepimiz tisort giyiyoruz 15 -20 tl ye normal tisort alana kadar 19 tl ye kartal yuvasindan alalim kulüp kazansin :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

senin boyun kısa fiziksel mücadele de sıkıntı yaşarsın bir de defansın boy ortalamasını fazla düşürürsün  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Lyon dan bedimo yazılmış yasaklı linkte sol bek 31 yaşında sözleşmesi bitiyor..bilen varmı nasıl oyuncudur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

senin boyun kısa fiziksel mücadele de sıkıntı yaşarsın bir de defansın boy ortalamasını fazla düşürürsün  :D
üzdün abi hayalde mi kurmak yasak  :bawling: ayağım iyi sayılır ama  :D

Çevrimdışı Deadam

Kesinlikle oyle

Tisort - Bileklik-Sapka - Bere -Eldiven - Atki bunlar hem daha uygun fiyatta her kesime hitap ediyor hemde daha fazla kâr birakiyor kulube

Ben Gecen sezon 2 forma 2 Gururlan tisortu aldim mesela ama bu sene forma almadim 4 tane tisort aldim sampiyonluk tisortu ile birlikte

Qutlet urunleride takip edelim gecen mgazaya gittigimde Sezon basi 29 - 34 -39 Tl den satisa sunulan tisortler suan 19 Tl ye satiliyor cokda guzel ve kaliteli tisortler , Hepimiz tisort giyiyoruz 15 -20 tl ye normal tisort alana kadar 19 tl ye kartal yuvasindan alalim kulüp kazansin :busted_cop:

Günaydın Beşiktaş Ailesi

Ben her sene bir tane forma alıyorum, 4-5 tshirt alıyorum. yeterlidir sanırım çocuklara aldıklarım hariç.

Ancak tsihrtler çok kaliteli değil çabuk pamuklanıyor. Genel olarak zaten ürün kalitesi 9.90 lık tshirt düzeyinde ancak bizdeki arma sevdası olunca çok hesap etmiyoruz 3'ü 5 i

Ancak ürün kalitesi, çeşitliliği artmalı

Birde renklilere hediye etmek için kağıt mendil falan çıkartmaları lazım ne ağladı yaw dün gece :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın Beşiktaş Ailesi

Ben her sene bir tane forma alıyorum, 4-5 tshirt alıyorum. yeterlidir sanırım çocuklara aldıklarım hariç.

Ancak tsihrtler çok kaliteli değil çabuk pamuklanıyor. Genel olarak zaten ürün kalitesi 9.90 lık tshirt düzeyinde ancak bizdeki arma sevdası olunca çok hesap etmiyoruz 3'ü 5 i

Ancak ürün kalitesi, çeşitliliği artmalı

Birde renklilere hediye etmek için kağıt mendil falan çıkartmaları lazım ne ağladı yaw dün gece :D
abi ben bu sene rekor kırdım 400 tl gömdüm kartal yuvasına :D genel olarak pahalı bjk arması olmasa ürün kalitesi düşük

Çevrimdışı eaglekartal

inşallah bugün ciddi duyumlar gelmeye başlar hatta belki neticelenir birşeyler böyle nasıl bekliycez koca yaz yaw  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar forması çıkartmaları bence şart oldu artık. Rakipler ne yapıyorsa aynısını yapmak zorunda değiliz. Biraz fahiş bir artış olmuş ama öbür yandan Şampiyonlar liginde maçlara çıkacağımızı düşündüğümüz zaman bu fiyat normal geliyor, Real veya Barça'nın o sahada çıkacağı maçta Kartal Yuvaları rekor kırar buna emin olabilirsiniz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir Beşiktaş sitesinde renkli linki vermek çok değişik olmuş :bandit:  @tuncaboylu

Ben desteksiz yazmadığımı göstermek için koydum o linkleri abi, onu koymasam "Yok ya nerede 155 lira Fener forması bir kere, biz daha pahalı satıyoruz" diyecek tipte bir arkadaşa cevap verdiğim içindi.

Yoksa elbette dikkat ederim bu tip şeylere. :tabe:

Çevrimdışı tangaz

üzdün abi hayalde mi kurmak yasak  :bawling: ayağım iyi sayılır ama  :D

ben defansta fiziksel mücadeleyi ön planda tutuyorum sebebi bu, seni sol önde kullanacağım kanat forvet olacaksın. gol sayın artacak forvetler daha çok sevilir bunu unutma  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Taraftar forması çıkartmaları bence şart oldu artık. Rakipler ne yapıyorsa aynısını yapmak zorunda değiliz. Biraz fahiş bir artış olmuş ama öbür yandan Şampiyonlar liginde maçlara çıkacağımızı düşündüğümüz zaman bu fiyat normal geliyor, Real veya Barça'nın o sahada çıkacağı maçta Kartal Yuvaları rekor kırar buna emin olabilirsiniz.

fahiş bir artış yok ki, bu sezon 139du yeni sezon 155 artış oranı%11,5 çok değil ki. forma fiyatı tüm ülkede yüksek dersen tamam ama artış oranı fahiş dersen bu doğru bir ifade olmaz.

Etiketler: