2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360847 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan Gönül'ün durumu bence 10 gün içerisinde netleşecek.
Gelmesin wan der wiel çok daha iyi...

Çevrimdışı cursedofdragon

caner inter montu ile foto paylaşmış.

İlgilendiğimiz oyuncu olduğu için burada paylaşıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Gelmesin wan der wiel çok daha iyi...

Van der Wiel'i alabilirsek tabiki o gelsin isterim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi ben ve @tangaz sozlesmeyi bilmiyoruz, diyoruz ve mantik yurutuyoruz, eger 1000euroluk opsiyonu kullanamadiysak bu%50ler 60lar falan o opsiyonla beraberdir, diye dusunuyoruz.
Italyanlari kaziklamak oyle kolay degildir, kazikladim diye dusunurken, herifler seni evire cevire seetmis olurlar. Insallah her halukarda kiralik sozlesmesi gecerlidir ama adi ustunde opsiyonlu sozlesme ve sozlesmenin devami icinopsiyonun kullanilmasi gerekir, keske fikret baskan 1000euro atsaydi fionun hesabina, simdi camura yatardik.
@mylife1903  Erdal Torunoğulları'nın açıklaması bizzat böyle. Biz Fiorentina'yı Gomez'in alacağı iki yıllık ücret olan 22 milyon euro dan kurtardık. Gomez giderse Fiorentina'dan başka kulüpte oynayamaz ve Fiorentina'nın kasasından 11 milyon euro çıkar ki yarısı vergi 5.5 milyon euro Gomez kazanır. Dolayısıyla Gomez bizimle istediği zaman kiralık anlaşmasını devam ettirebilir. Zaten bu yıl sonunda Gomez boşa çıkıyor. Bizim için mükemmel anlaşma. Ben Gomez'in para için Fio da 1 sene yatacağını zannetmiyorum. Belki bizden aldığı 3.5 üzerinde bir oynama yapılabilir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina
Wiel glik rholdofo kolarov nasıl olur

Çevrimdışı Ensar

Ospina
Wiel glik rholdofo kolarov nasıl olur

abi geç oldu hadi yatağına git ayakta uyuyorsun rüya görüyorsun resmen :D

saka bi yana efsane olur efsane :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozeratalay

Karce zu Osmanlı

osmanlının sıkıntısı kale idi adamlar işi biliyor :)

Çevrimdışı 38life

Gökhan Gönül'ün durumu bence 10 gün içerisinde netleşecek.

I.am.parator Euro 2016 başlamadan transfer işlerinizi halledin demiş :D

Çevrimdışı Deniz

Armağan şampiyonluk ile ilgili bir tane ileti girmedin özel bir sebebi var mı :D
Sampiyon olamayacaz ben burdayim gorursunuz vs. Diyordu en son :D

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozeratalay

Aynen.Karcede doğru seçim yaptı.Ben biz kaleci bulamayıp alırız diye korkuyodum mecbur iyilere kalıcaz gibi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi geç oldu hadi yatağına git ayakta uyuyorsun rüya görüyorsun resmen :D

saka bi yana efsane olur efsane :D
Abartmışım imkansıza yakın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ligin en kötü kalecisi onlardaydı karce iyi olmuştur

Çevrimdışı 38life

ARJEN ROBBEN

* Sağlık heyetimizden gelen ilk rapor olumlu. Oyuncunun kronik bir sakatlığı olmadığı yönünde ancak tam raporun yönetim ve teknik heyete ulaşması 1-2 günü daha bulacağa benziyor.
* Erdal Torunoğullarıda Robben'in babası ve aynı zamanda menajeri olan Hans Robben ile bu rapor netleştikten sonra bir yemek yiyecek ve ciddi olarak artık transfer konusundaki adımlar atılmaya başlanacak eğer raporlar tamamen olumlu olursa
* Robben transferindeki bonservis formülü Van Persie gibi olacak. Yani oyuncunun sözleşmesinin gelecek yıl bitecek olmasını en iyi şekilde avantajımız olarak kullanacağız.
* Ancelotti'nin yeni sezonda Robben'i kesinlikle düşünmemeside önemli bir avantajımız
* Transfer için başkanımız Vodafone Türkiye Ceo'su Gökhan Öğüt ve Rahmi Koç ile telefonda görüşmelerde bulundu ve destekle konusunda mutabakata vardı
* Artık beklememiz gereken şey doktorumuz Sarper Çetinkaya'dan gelecek detaylı sağlık raporu
* Robben bir proje olarak düşünülüyor sağlık raporu olumlu olursa oyuncunun yeni sezonda çok yarar sağlayacağı yönetim arasında konuşulan bir durum. Şenol Güneş'te transfer sizin işiniz diyerek transferi bir nevi onayladı
* Forma satışı+oyuncunun popülaritesi+tecrübesi ve kalitesi yönetimimizin iştahını kabartıyor
Tahmini olarak 1 hafta içinde bu transferde ciddi adımlar atılmaya başlanır rapora bağlı olarak

Çevrimdışı MrtBlgc

Karce'yi Osmanlı almış bu arada, haberim yoktu. İyi kaleci...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı WarrChief

Tahmini olarak 1 hafta içinde bu transferde ciddi adımlar atılmaya başlanır rapora bağlı olarak

seneye netleşir

ARJEN ROBBEN

* Sağlık heyetimizden gelen ilk rapor olumlu. Oyuncunun kronik bir sakatlığı olmadığı yönünde ancak tam raporun yönetim ve teknik heyete ulaşması 1-2 günü daha bulacağa benziyor.
* Erdal Torunoğullarıda Robben'in babası ve aynı zamanda menajeri olan Hans Robben ile bu rapor netleştikten sonra bir yemek yiyecek ve ciddi olarak artık transfer konusundaki adımlar atılmaya başlanacak eğer raporlar tamamen olumlu olursa
* Robben transferindeki bonservis formülü Van Persie gibi olacak. Yani oyuncunun sözleşmesinin gelecek yıl bitecek olmasını en iyi şekilde avantajımız olarak kullanacağız.
* Ancelotti'nin yeni sezonda Robben'i kesinlikle düşünmemeside önemli bir avantajımız
* Transfer için başkanımız Vodafone Türkiye Ceo'su Gökhan Öğüt ve Rahmi Koç ile telefonda görüşmelerde bulundu ve destekle konusunda mutabakata vardı
* Artık beklememiz gereken şey doktorumuz Sarper Çetinkaya'dan gelecek detaylı sağlık raporu
* Robben bir proje olarak düşünülüyor sağlık raporu olumlu olursa oyuncunun yeni sezonda çok yarar sağlayacağı yönetim arasında konuşulan bir durum. Şenol Güneş'te transfer sizin işiniz diyerek transferi bir nevi onayladı
* Forma satışı+oyuncunun popülaritesi+tecrübesi ve kalitesi yönetimimizin iştahını kabartıyor

:ishock: :ishock:

Çevrimdışı 38life

seneye netleşir

Seneye sözleşmesi bitiyo bonservissiz alırız :D

Çevrimdışı kyiv

Robben gelirse Töre kesin yolcu.

ERDAL TORUNOĞULLARI..
* Bugün önce Paris ardından Lyon ve en son Nice şehrine gitti
* Görüşülen isimler Van der Wiel,Rachid Ghezzal ve Ben Arfa
* Van der Wiel ile başlayalım kesinlikle Şampiyonlar Liginde oynamak istiyor bu yüzden transfer bir avantajımız var
* Van der Wiel Paris'ten yıllık 4 milyon euro civarında bir para kazanıyor ancak Fransadaki vergi sisteminden dolayı elinde kalan para çok azalıyor
* Bizden talep ettiği rakam 3 milyon euro ve artı olarak 2.5 milyon euro imza parası
* Bugün Erdal Torunoğulları Paris'te hem kulübü ile gerekli olan prosedürleri konuştu hem de menajeri ile görüşmelerde bulundu
* Önümüzdeki günlerde yine bir buluşma olacak van der wiel transferi için
LYON..
* Erdal Torunoğulları burada Lyon'un yükselen yeteneği Rachid Ghezzal için Lyon kulübünden fiyat istedi. 15 milyon euroluk fiyat biçildi oyuncu için. Töre satılmadığı müddetçe oyuncunun alınması biraz zor olacak
NİCE..
* Erdal Torunoğulları oyuncu milli takım kampında bulunduğu için Ben Arfa'nın menajeri ile oyuncunun durumu konusunda bir bilgi alışverişinde bulundu
* Oyuncunun henüz kararını vermediği yöneticimize bildirildi
* Menajeri oyuncunun taliplerinin çok olduğunu ancak kulübümüzün ciddi bir seçenek olduğunuda belirtti

* Caner Erkin az evvel twitterdan paylaştığı bir fotoğraf ile İnter'e transferini bence açıklamış oldu
* Gökhan Gönül ve fenerbahçe iki kere görüştü yıllık ücrette anlaşamadıkları gibi fenerbahçe gökhana imza parasıda vermeyi kabul etmiyor
* Kulübümüz ise Gökhan Gönül'ün istediği maaşı ve imza parasını kabul etti
* Menajeri ile anlaşma sağlandı sözlü olarak ancak Gökhan Gönül fenerbahçe ile bir kez daha görüşeceğim anlaşamazsak sözüm sizedir diyerek masadan kalktı
* Gökhan Gönül kulübü ile kupa finalinden sonra görüşecekti
* Fenerbahçe maaşlarla birlikte 100 milyona yakın harcama yaptığı bir sezonu sıfır kupa ile kapadı.
* Aziz Yıldırım kesinlike imza parası vermek istemiyor Gökhan Gönül ise imza parasında diretiyor
* Aziz Yıldırım'ın Gökhan'ın BEŞİKTAŞIMIZLA anlaştığından haberi var ve birazda bu yüzden Gökhan'ı basın yolu ile taraftarın önüne atmaya çalışıyor
* Sonuç olarak Gökhan çok yakın bir zamanda kulübü ile son defa görüşecek ve anlaşamazsa verdiği sözü tutarak BEŞİKTAŞIMIZ ile resmen sözleşme imzalayacak

Çevrimdışı nusretaslanturk

ERDAL TORUNOĞULLARI..
* Bugün önce Paris ardından Lyon ve en son Nice şehrine gitti
* Görüşülen isimler Van der Wiel,Rachid Ghezzal ve Ben Arfa
* Van der Wiel ile başlayalım kesinlikle Şampiyonlar Liginde oynamak istiyor bu yüzden transfer bir avantajımız var
* Van der Wiel Paris'ten yıllık 4 milyon euro civarında bir para kazanıyor ancak Fransadaki vergi sisteminden dolayı elinde kalan para çok azalıyor
* Bizden talep ettiği rakam 3 milyon euro ve artı olarak 2.5 milyon euro imza parası
* Bugün Erdal Torunoğulları Paris'te hem kulübü ile gerekli olan prosedürleri konuştu hem de menajeri ile görüşmelerde bulundu
* Önümüzdeki günlerde yine bir buluşma olacak van der wiel transferi için
LYON..
* Erdal Torunoğulları burada Lyon'un yükselen yeteneği Rachid Ghezzal için Lyon kulübünden fiyat istedi. 15 milyon euroluk fiyat biçildi oyuncu için. Töre satılmadığı müddetçe oyuncunun alınması biraz zor olacak
NİCE..
* Erdal Torunoğulları oyuncu milli takım kampında bulunduğu için Ben Arfa'nın menajeri ile oyuncunun durumu konusunda bir bilgi alışverişinde bulundu
* Oyuncunun henüz kararını vermediği yöneticimize bildirildi
* Menajeri oyuncunun taliplerinin çok olduğunu ancak kulübümüzün ciddi bir seçenek olduğunuda belirtti
Ben arfa milli takım kampında değil.. geniş kadroya bile çağrılmadı

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Armağan şampiyonluk ile ilgili bir tane ileti girmedin özel bir sebebi var mı :D
Ne diyeyim? Kutladık geçti gitti. Yeni sezona hazırlanıyorum ben. Mutluluğum uzun sürmez, ben silindir olmamızı istiyorum bekliyorum ambargo bekliyorum. Bu seneki şampiyonluk benim için çok şey ifade etmiyor. Bursa bile oldu bu ligde şampiyon. Üst üste koymamız lazım artık benim kıstasım bu. :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: