2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365075 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aynen benimde çok dikkatimi çekti o... bu arada bütün yorumcular bizim 1 yıldır söylediğimiz şeyi söylüyorlar.. ya beşiktaşın yolundan gideceksiniz ya da yok olacaksınız.. bu söylemi duymaya başladık artık.
Biz 1 yildir bas bas bağırıyoruz burda batacaksiniz batacaklar diye onlar Klasik turk mantigindaydi bize bisey olmaz !!!

Nah olmaz :bandit:

Gelecek bizim Gunesli gunler bizim

Onlar Feda demez diyemez bizim kadar guclu ve sabırlı camialari taraftarlari yok ! Yok olup giderler ama bir yandanda yok olmamak icin bu hamleleri yapmak zorundalar :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Töre elimizde kalırsa cidden çok sinirlenirim. Reddetme haberini kim yazdı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı nusretaslanturk

Biz 1 yildir bas bas bağırıyoruz burda batacaksiniz batacaklar diye onlar Klasik turk mantigindaydi bize bisey olmaz !!!

Nah olmaz :bandit:

Gelecek bizim Gunesli gunler bizim

Onlar Feda demez diyemez bizim kadar guclu ve sabırlı camialari taraftarlari yok ! Yok olup giderler ama bir yandanda yok olmamak icin bu hamleleri yapmak zorundalar :tabe:
egolarıyla hareket eden insanların-ülkelerin hepsinin başına aynı şey gelmiş oysa ki..tarih sayfasında binlerce örneği var..
Hitler almanyası, persler,osmanlı,roma say say bitmez, hitler, mussolinni, vs vs.. ben en büyüğüm diyerek baana birşey olmaz diyerek kendini gelişime kapatmış toplumların,insanların,ülkelerin, camiaların hepsinin sonu aynıdır oysa ki.

Çevrimdışı LuceGel

Gökhan gönül: umarım keyifli bir maç olur, iki takımda girdiği pozisyonları gole çevirir isteğim bu minvalinde birşeyler söyledi. Bana entresan geldi.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banada gidici geldi. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı WarrChief

Bu arada GG'nin ilk 11 de olmadığı kesinleşmiş durumda..

basın toplantısına çıktı bu zat yani öyle heveslenmesin gg severler  tavsiye ederim sonra üzülürsünüz

Çevrimdışı Bishamon

Töre elimizde kalırsa cidden çok sinirlenirim. Reddetme haberini kim yazdı?

Niye sinirleniyorsun ki ? Bu adam düzgün oynadığı zaman en iyi oyuncularımızdan.Şenol Hoca hakkında çok iyi konuşuyor.Volkan Şen'i adam eden Şenol Güneş, Gökhan'ı düzeltemez mi ?

Çevrimdışı mertnet

...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı LuceGel

Belliki kadroyu Aziz efendi kurmuş yine GGönülü yedek atmış  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gönül gelsin gelmesin umrumda değil. Benim gözüm Van der Wiel'de :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

egolarıyla hareket eden insanların-ülkelerin hepsinin başına aynı şey gelmiş oysa ki..tarih sayfasında binlerce örneği var..
Hitler almanyası, persler,osmanlı,roma say say bitmez, hitler, mussolinni, vs vs.. ben en büyüğüm diyerek baana birşey olmaz diyerek kendini gelişime kapatmış toplumların,insanların,ülkelerin, camiaların hepsinin sonu aynıdır oysa ki.
Cok sukur ki biz Bu sureci cok az hasarla atlattık , Iyi bir yapilanma ile Taraftar ve Camianin sabri ile astik ve tabiki Fikret Orman gibi bir baskanla

Onlarin bu sureci bizim kadar az hasarla atlatma sansi yok , Camia ve taraftarlari sabirsiz keza baskanlarida bu yapilanmayi kuracak ve yönetecek kapasite de degil

Allah razi olsun Baskandan gece gunduz çalışıp kulubu ayaga kaldirdi , Kullerimizdrn yeniden doğduk az oncede söyledim Gelecek bizim gunesli günler bizim artik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

forma fiyatı 155 tl çok ama 129-155 olarak bakınca gelen zam normal ülkede aldığımız her şeyde bu ve benzeri oran var. kaç tı enflasyon 8,8 mi? işte bizim forma zammı da böyle 155-129=26/129*100 =%20 ha 8,8 ha 20 aynı işte.

Bu sene 139'du formalar.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe - Galatasaray ZTK Final

Herif eski Fbli yeni bjkli gibi konustu

imza:Yasaklı Link  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Niye sinirleniyorsun ki ? Bu adam düzgün oynadığı zaman en iyi oyuncularımızdan.Şenol Hoca hakkında çok iyi konuşuyor.Volkan Şen'i adam eden Şenol Güneş, Gökhan'ı düzeltemez mi ?
Düzgün oynadığı zaman yok ki. İkinci yarı satışlarda.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bishamon

Düzgün oynadığı zaman yok ki. İkinci yarı satışlarda.

Geçen sene için doğru ama bu sene sakatlık geçirdi sonra formunu geri dönemedi

Çevrimdışı tangaz

Bu sene 139'du formalar.

ben özellikle 129u yazıp %20 oranını tutturup bir ironi yapmıştım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı WarrChief

többeee

https://twitter.com/HaberKartali/status/735878925641977858

yahu sen nerden geldin ellikere oraya gidip elli kere bizemi döneceksin yaşın oldu 33 artık yani daha neyin portosu bu

kesin portekiz gazeteci kılığına girmiş bir fanatik muhabiridir bu böyle akıllıca sorular anca bizimkilerden gelirdi yani hiçbir mantıklı açıklaması olamaz bunun

Çevrimdışı LuceGel

155 lira nedir ya taraftarlarımız lisanslı ürünlere baya bir ilgi gösteriyor makul rakamlarla bol çeşitli ürün çıkarsınlar biz taraftar olarak onları paraya boğarız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

155 lira nedir ya taraftarlarımız lisanslı ürünlere baya bir ilgi gösteriyor makul rakamlarla bol çeşitli ürün çıkarsınlar biz taraftar olarak onları paraya boğarız.
Abi hakikaten insafsızlık burası tr çok zor şartlarda kazanıyor insanlar bu paraları daha ucuz olmalıydı kesin mi bu fiyatlar o da net değil...

Çevrimdışı tuncaboylu

ben özellikle 129u yazıp %20 oranını tutturup bir ironi yapmıştım...

Pardon abi  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi hakikaten insafsızlık burası tr çok zor şartlarda kazanıyor insanlar bu paraları daha ucuz olmalıydı kesin mi bu fiyatlar o da net değil...

Bir de şöyle düşünün:

Yeni formalar çıktıktan sonra muhtemelen 2015-16'nın formaları indirime girecek ve 100 lira civarlarına satılacak. Alabilen yeni sezon forması alır, alamayan bu sezonun formasını alır.

İşin açıkçası formaların satışından kârın %30'u kulübe kalıyor. T-shirt, atkı gibi ürünler aldığımızda kârın %80'i kulübe kalıyor. Durumu olanların 2 forma almasındansa 1 forma 4 t-shirt almaları daha faydalı gibi.

Çevrimdışı arda

155 Van Der Wiel dir Nigel de Jong dur Ospina dır bu arkadaşlar makul fiyatlara geliyor mu? ama bide tabi Polis İmdattır! Asgari ücretin %12'si dir. 8 Porsiyon adanadır abovv harbi çok para la!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Panjandrum

Bir de şöyle düşünün:

Yeni formalar çıktıktan sonra muhtemelen 2015-16'nın formaları indirime girecek ve 100 lira civarlarına satılacak. Alabilen yeni sezon forması alır, alamayan bu sezonun formasını alır.

İşin açıkçası formaların satışından kârın %30'u kulübe kalıyor. T-shirt, atkı gibi ürünler aldığımızda kârın %80'i civarı oluyor. Durumu olanların 2 forma almasındansa 1 forma 4 t-shirt almaları daha iyi.
Bence kar marji %1 bile degil. Magazalarin kira ve personel gideri o kadar yuksek ki yonetim forma fiyatlarini sisirerek marji az da olsa artirmaya calisiyor. Yine de bizdeki karlilik rakamlari tam bilmiyorum. Yonetim bu konuda bilgi vermiyor ama fenerium magazalarinin 2014'te 74 milyon ciro yapip sadece 444 bin TL kar ettigini okumustum. Kaynak surasi: http://www.medyagunlugu.com/Haber-1306-fenerium-neden-buyumeli-ve-cozum-forma-almak-mi.html .Ben yonetimin yerinde olsam Vodafone Arena'daki Kartal Yuvasi haric tum magazalari kapatip sadece internetten satis yapardim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence kar marji %1 bile degil. Magazalarin kira ve personel gideri o kadar yuksek ki yonetim forma fiyatlarini sisirerek marji az da olsa artirmaya calisiyor. Yine de bizdeki karlilik rakamlari tam bilmiyorum. Yonetim bu konuda bilgi vermiyor ama fenerium magazalarinin 2014'te 74 milyon ciro yapip sadece 444 bin TL kar ettigini okumustum. Kaynak surasi: http://www.medyagunlugu.com/Haber-1306-fenerium-neden-buyumeli-ve-cozum-forma-almak-mi.html .Ben yonetimin yerinde olsam Vodafone Arena'daki Kartal Yuvasi haric tum magazalari kapatip sadece internetten satis yapardim.
Mümkün değil söylediklerin bir formadan klübe net kar olarak 35 40 tl gibi bir şey kalıyor olması lazım

Çevrimdışı WarrChief

https://twitter.com/AntiFa1963/status/713456061957718019

bunlar söylenirken birşey demedik sonucunda forma fiyatı arttı sonrasındada üyelikler 5bin tl , kimbineyi 3 maç için tekrar sattık,,daha kimbilir neler değişecek

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mümkün değil söylediklerin bir formadan klübe net kar olarak 35 40 tl gibi bir şey kalıyor olması lazım

Benim anlamadığım şu; kimse formaları alıyım giyeyim kalite olsun diye almıyor zira her sene birden fazla forma alıp gelecek seneye yine aynı şeyleri yapan taraftarlarımız çoğunlukta. Alınan formalar çoğunlukla takıma yardım amaçlı. O zaman adidasa aslan payını vermenin anlamı ne. 5 liraya tshirt satıldığını biliyorum. Hadı sen 10 tl ya çin e falan yaptır gel burada 100 Tl ye sat. Böyle daha fazla kar elde ederiz. Dediğim gibi kimse kalite peşinde değil.
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: