2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365311 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

155 liraya forma mı olur ya adamın yüzüne karşı söver gibi  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

arkadaşım almış benimde gümüş çizgiler yoktu :)
:alala: :alala:

Ulan Bayan tişörtü mu aldim yoksa :s20:

Yazilar , Arma falan siyah ama etrafi gumus renk :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı nusretaslanturk

:alala: :alala:

Ulan Bayan tişörtü mu aldim yoksa :s20:

Yazilar , Arma falan siyah ama etrafi gumus renk :alala:
tamam tamam gümüş renk deyince yanlı anlamışım ben :) baktım şimdi netten,oradakinin aynısı, ama pek dikkat çekici değil, gölgelendirme gibi koymuşlar güzel olmuş

tamam tamam gümüş renk deyince yanlı anlamışım ben :) baktım şimdi netten,oradakinin aynısı, ama pek dikkat çekici değil, gölgelendirme gibi koymuşlar güzel olmuş
Bende kartal yuvasını aradim simdi yok hepsi oyleymis bayan degilmis , Bayan erkegi yok hepsi boyle abi dedi bu sekilde çıkarılmış :ok:

Çevrimdışı OrhanAker

İngilizlere karşı tok satıcı olmalısın. Niasse'a filan 18 milyon veren takımlar bunlar, Töre için kapıyı 30 milyondan açarım ben olsam.
Kullanabileceğimiz 15 milyon transfer bütçesi olsa eyvallah dediğin doğru son güne kadar görüş ama şimdi bütçe yaratmamız lazım ki defansı temiz kurabilelim.
2-3 milyonluk fark şuan için hayati değil demek istedim.

Çevrimiçi Necmi

155 liraya forma mı olur ulaaa
15 haziranda tanıtımını yapacaklar sanırım bu fiyatları gizlemek için formaların içinde
bayağı bir fiyat unutturacak adamlar olması lazım :busted_cop:

Çevrimdışı ilhan mansız

155 TL forma fiyatı çok yüksek, birçok belirsizliğin olduğu bu dönemde insanlar harcamalarına dikkat ediyor. Yönetimin yerinde olsam bu yıl kesinlikle zam yapmazdım. Hatta mümkünse bu yıl için 120 TL na indirmek daha mantıklı olabilir.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Kullanabileceğimiz 15 milyon transfer bütçesi olsa eyvallah dediğin doğru son güne kadar görüş ama şimdi bütçe yaratmamız lazım ki defansı temiz kurabilelim.
2-3 milyonluk fark şuan için hayati değil demek istedim.

Son güne kadar görüşüleceğini nerden çıkardın? 1 hafta pazarlık yaparsın, fiyatı 3-4 milyon yukarı çekersin. Kaldı ki daha transfer sezonu açılmadı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bizim basın gerçekten çok yetersiz₁ ve yetersiz. Yılın golünü seçiyorlar ve kriter denilen şey yok adamlarda. Oğuzhan'ın ilk maçta Bursa'ya attığı gibi gol görmedim ben. 7-8 paslaşmanın üzerine Atiba'nın harika bırakışı ve Oğuzhan'ın müthiş golü. Üstüne son dakikada gelmesi ve maçı kazanmamız. Biraz NBA seyretseler basketbol kriterlerini bilseler daha iyi olurdu.
Tek Büyük Beşiktaş

15 haziranda tanıtımını yapacaklar sanırım bu fiyatları gizlemek için formaların içinde
bayağı bir fiyat unutturacak adamlar olması lazım :busted_cop:
ben yıldız transferine kanmam valla :) 4-5 tane takım oyuncusu alsınlar  ben yine gider alırım o formayı.
benim için özel bir şey zaten.. bu 3-5 sezonun formasını koleksiyonuna koymayan pişman olur bence :)

Çevrimdışı OrhanAker

Son güne kadar görüşüleceğini nerden çıkardın? 1 hafta pazarlık yaparsın, fiyatı 3-4 milyon yukarı çekersin. Kaldı ki daha transfer sezonu açılmadı.
Çok diretmemek lazım yazdım zaten pazarlığını yaparsın ama illa 20 de diretmeyelim dedim.

Bu arada GG'nin ilk 11 de olmadığı kesinleşmiş durumda..

Çevrimdışı brkntcnr

Bu sezon kaç forma sattığımızla ilgili bir bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı tangaz

forma fiyatı 155 tl çok ama 129-155 olarak bakınca gelen zam normal ülkede aldığımız her şeyde bu ve benzeri oran var. kaç tı enflasyon 8,8 mi? işte bizim forma zammı da böyle 155-129=26/129*100 =%20 ha 8,8 ha 20 aynı işte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

9 haziranda başlıyor transfer dönemi..

Çevrimdışı Orhan

Tore teklifini red etmissiz. 17m pound, yani yaklasik 20 milyon euro istiyormusuz.

Bu arada Bilic Ghezzal'i istiyor.
Epl de bu kadar para donerken Baskanın Töreyi20 den aşagı gondermesi pek inandırıcı olmaz.

Çevrimdışı EagleForce

Eren Albayrak'i Basaksehir almis. Caner de Italya yolcusu. Sol taraf Ismail'e kalmayalim yine. Gokhan ilk 11'de yok. Gelecek gibi.

Çevrimdışı tangaz

epl.de ödenen rakamlara göre töre 25+ bir rakama gitmeli  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

epl.de ödenen rakamlara göre töre 25+ bir rakama gitmeli  :bandit:
Kesinlikle öyle. Ayrıca Bilic faktörünü unutmayalım. Töre'yi Tottenham istese bir derece yani 15 e ver gitsin ama Bilic'in bildiği oyuncu diyerek ısrarlı olacaklardır. 20 milyon pound güzel bir rakkam. Satılmazsa da üzülmem bir sene sonra ŞL görürse belki çok daha fazlasına gider. Şu an satılmasını o parayla alınacak stoper ve bekler için istiyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gökhan gönül: umarım keyifli bir maç olur, iki takımda girdiği pozisyonları gole çevirir isteğim bu minvalinde birşeyler söyledi. Bana entresan geldi.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan gönül: umarım keyifli bir maç olur, iki takımda girdiği pozisyonları gole çevirir isteğim bu minvalinde birşeyler söyledi. Bana entresan geldi.

aynen benimde çok dikkatimi çekti o... bu arada bütün yorumcular bizim 1 yıldır söylediğimiz şeyi söylüyorlar.. ya beşiktaşın yolundan gideceksiniz ya da yok olacaksınız.. bu söylemi duymaya başladık artık.

Çevrimdışı tangaz

hiç istemiyorum bu adamı...

H.O diyelim mi ozaman :evillol:

Çevrimdışı onder23

fenerbahçe forumlarında sağlam giydirmeye başladılar gökhana

Çevrimdışı mertnet

Şu an gg konusunda Yasaklı Link'yu takip etmek çok zevkli.
Adamlar dellenmiş  :lol:
...diyor sensei Mert.

Etiketler: