2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371099 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

155 liraya forma mı olur ulaaa

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 19:30:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gönül gelmiş hiç söylemiyorsunuz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Tutankhamun dövmesi değil mi o? Lanetlidir bu adam almayalım  :evillol:
takımı dağıtıyormuş :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kuntz

Son dakikada oynama durumu yıllardır oluyor onun. Santrayı bekliyoruz. Oynamazsa hayırlı olsun diyeceğiz:D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:nerd: :nerd: :nerd: :o_o:

155 Tl mi olacakmis yeni sezon formalari..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

yorgunmuş adam ya ondandır

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Ensar

Alman basınında yer alan habere göre; Hannover 96 ile olan sözleşmesi 2017'de bitecek olan oyuncunun 3,5 Milyon Euro karşılığında sözleşmesi fesih edilebilir. Ama şimdiye kadar Zieler ve oyuncunun danışmanı yeni bir kulüp bulamazken; imzalamak için hiçbir somut teklifin gelmediği belirtildi.

Zieler, Hannover 96'da 2017 yılına kadar olan bir sözleşmesinin olduğu ve herhangi bir çıkış maddesinin olmadığı ancak 3 gün içerisinde 3,5 Milyon Euro'nun getirilmesi durumunda sözleşme hükümleri yerine getirilerek oyuncu transfer edilebilecek. Ancak Zieler için 3 gün içerisinde 3,5 Milyon Euro verilmemesi durumunda sözleşme fesih bedelinin yeniden 8 Milyon Euro olacağı duyuruldu.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 19:34:37 Ensar ]

:nerd: :nerd: :nerd: :o_o:

155 Tl mi olacakmis yeni sezon formalari..
sanırım.. artık 3-4 tane tişört alırım ben forma yerinede taraftar forma giymek ister ve herkes bizim gibi duyarlı davranmaz.. bu fiyata forma satmakla git korsan forma al demek arasında fark olmaz bence..

Çevrimdışı Kuntz

takımı dağıtıyormuş :D

Aman uzak dursun. Bundan sonra topçuların dövmelerini incelemek lazım transfer yaparken stat başımıza falan yıkılmasın :D

Çevrimdışı cursedofdragon

sorun o değilki sorun senden 16 yaş büyük birine hitabın
her seferinde söylüyorum ama anlamak istemiyorsun sürekli birilerini bozma
tersleme derdindesin fikrin varsa söyle sürekli birilerine neden sokmaya çalışıyorsun
biraz haddini bil insanlar fikrini söyler kabul edersin etmezsin okur geçersin
ama sen sürekli laf yetiştirme derdindesin. Senin üslubun bu foruma yakışmıyor.
bu seni son kez uyarışım karşındaki insanların Beşiktaş taraftarı olduğunu asla unutma
ve gereken saygıyı göster. @cursedofdragon

Benim yazdığım cümlelerin hangisinde saygısızlık var abi ?

Abi diye hitap etmişim benden 16 yaş büyük birisine daha ne diyeyim ?

O fikrini söylüyor bende karşılığında fikrimi beyan ediyorum hiç konuşmucaz mı biz ?

Senin şimdi bana yaklaşımın hoş mu üslubun hoş mu ? 10 yaşında ki çocuğu azarlar gibi "haddini bil" diyorsun.

Bu forumun amacı insanların kaynaşması tartışması değil mi ? Birisi yorum yazıyorsa bende o yoruma katılmıyorsam neden yorum yazamıyorum neden okuyup geçmek zorundayım ?

Kavga çıkmamış küfür yok argo yok kötü birşey yok ortada 2 insan yazışamıyoruz ?

Çevrimiçi Mehmet57

Tore teklifini red etmissiz. 17m pound, yani yaklasik 20 milyon euro istiyormusuz.

Bu arada Bilic Ghezzal'i istiyor.

Çevrimdışı Ensar

yuh ya iyice costular böyle şey mi olur +15 tl isim yazdır 170tl. çok fazla abi olmaz ki böyle her yıl zam her yıl zam benzini gazı geçtik

Çevrimdışı Ensar

Aman uzak dursun. Bundan sonra topçuların dövmelerini incelemek lazım transfer yaparken stat başımıza falan yıkılmasın :D
aman aman allah korusun :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 19:37:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tore teklifini red etmissiz. 17m pound, yani yaklasik 20 milyon euro istiyormusuz.

Güzel mantıklı. Verecekler o parayı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

sanırım.. artık 3-4 tane tişört alırım ben forma yerinede taraftar forma giymek ister ve herkes bizim gibi duyarlı davranmaz.. bu fiyata forma satmakla git korsan forma al demek arasında fark olmaz bence..
105 di 119 oldu , Sonraki yil 129 tl bu yıl 139 tl ve önümüzdeki sezon 155 tl

Niye bu kadar zam yapıyorlar anlamak guc Turkiye sartlarini bilmiyorlar sanki bir yil da zam yapmasınlar

Ben alirim forma 1 tane de olsa , Tisort zaten aliyorum evde yer kalmadi tisortleri koyacak :bandit:

Ama mesela forma 100-110 Tl olsa 2 tane alirim mesela sartlari zorlayip ama 155 tl olunca mecbur 1 tane..

Yani forma en kotu 120 Tl olsa bir tane de tisort alip 150 ye tamamlar zaten taraftar ne gerek var boyle seylere..

105 di 119 oldu , Sonraki yil 129 tl bu yıl 139 tl ve önümüzdeki sezon 155 tl

Niye bu kadar zam yapıyorlar anlamak guc Turkiye sartlarini bilmiyorlar sanki bir yil da zam yapmasınlar

Ben alirim forma 1 tane de olsa , Tisort zaten aliyorum evde yer kalmadi tisortleri koyacak :bandit:

Ama mesela forma 100-110 Tl olsa 2 tane alirim mesela sartlari zorlayip ama 155 tl olunca mecbur 1 tane..

Yani forma en kotu 120 Tl olsa bir tane de tisort alip 150 ye tamamlar zaten taraftar ne gerek var boyle seylere..
o fiyatta pahalı aslında ama direk müsabaka forması satıyorlar, normalde taraftar forması yapıp 50tl civarına indirebilirler..yine isteyene satarsın müsabaka formasını.. ama bu fiyata forma satıncada insanlar korsana yöneliyor ister istemez..

Çevrimdışı OrhanAker

Çokta diretmemek lazım bence o para bizim için çok önemli..20 milyon olmazda 18 olur her türlü işimizi görecek.
Tok satıcı değiliz..

Çevrimdışı Ensar

şunu kimse görmedi mi ya :D

Alman basınında yer alan habere göre; Hannover 96 ile olan sözleşmesi 2017'de bitecek olan oyuncunun 3,5 Milyon Euro karşılığında sözleşmesi fesih edilebilir. Ama şimdiye kadar Zieler ve oyuncunun danışmanı yeni bir kulüp bulamazken; imzalamak için hiçbir somut teklifin gelmediği belirtildi.

Zieler, Hannover 96'da 2017 yılına kadar olan bir sözleşmesinin olduğu ve herhangi bir çıkış maddesinin olmadığı ancak 3 gün içerisinde 3,5 Milyon Euro'nun getirilmesi durumunda sözleşme hükümleri yerine getirilerek oyuncu transfer edilebilecek. Ancak Zieler için 3 gün içerisinde 3,5 Milyon Euro verilmemesi durumunda sözleşme fesih bedelinin yeniden 8 Milyon Euro olacağı duyuruldu.

o fiyatta pahalı aslında ama direk müsabaka forması satıyorlar, normalde taraftar forması yapıp 50tl civarına indirebilirler..yine isteyene satarsın müsabaka formasını.. ama bu fiyata forma satıncada insanlar korsana yöneliyor ister istemez..
Bu arada Sampiyonluk tisortu aldim , Kartal yuvasi gorsellerindekinden ve Futbolcularin giydiginden biraz farkli :alala:

Taraftara yapilan yani benim aldigim tisortun yazilarinin ve armanin etrafi Gümüş renkte çizilmiş :busted_cop:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Çokta diretmemek lazım bence o para bizim için çok önemli..20 milyon olmazda 18 olur her türlü işimizi görecek.
Tok satıcı değiliz..

İngilizlere karşı tok satıcı olmalısın. Niasse'a filan 18 milyon veren takımlar bunlar, Töre için kapıyı 30 milyondan açarım ben olsam.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Bu arada Sampiyonluk tisortu aldim , Kartal yuvasi gorsellerindekinden ve Futbolcularin giydiginden biraz farkli :alala:

Taraftara yapilan yani benim aldigim tisortun yazilarinin ve armanin etrafi Gümüş renkte çizilmiş :busted_cop:
arkadaşım almış benimde gümüş çizgiler yoktu :)

Evet aslinda taraftar formasi olayi mantikli bir ara yapılıyordu oyle bisey Normal forma ile baya fiyat farki vardi

Mac formasi 2.ci kalite ise yaparsin taraftar forması3.cu kalite satarsin 80-90 Tl ye kimse gidip korsan urun almaz

Etiketler: