2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371866 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

umarım gelmezsin nasıl saçmalık diyebiliyorsun sen ?? basgit

Slovak yıldızın menajeri Karol Csonto, "Martin ile herhangi bir kulübe transferi hakkında konuşmadık. Beşiktaş ilgilenen kulüplerden ve Liverpool'dan %90 ayrılacak, ancak Beşiktaş ile anlaşıldığı iddiaları saçmalık'' ifadelerini kullandı.
Ne var ki yahu bunda :D
Anlaşma haberleri saçmalık anlamında demiş. Beşiktaşı aşağılayıcı bir söz değil ki.

Çevrimdışı cursedofdragon

İsmail e 4 milyon verseler üzülmem ama Caner e verilecek bir kuruşa bile acırım :bandit:

Niye ismail ile akrabalığın mı var abi :) Hemde 4 milyon € :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomezden çok para kazanıyor ismail ahahah

Çevrimdışı Bishamon

Ben Arfa Atl Madrid'i reddetmiş  :D

Çevrimdışı DADAYKARTALI

aradaki fark adamlık farkı karakter para ile ölçülmüyor o yüzden

aradaki fark adamlık farkı karakter para ile ölçülmüyor o yüzden

adamlıksa tolga ile de devam edelim o zaman yabancı kaleci almıyalım 2 sene avrupadan eledi bizi adamın dibidir kendisi ama.

Şampiyonlar liginde değişik goller yedirir bize ama adamın dibidir kendisi.

Orta sahadan öbür tarafa top geçiremez ama adamın dibidir kendisi.

Ne diyon ?  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

adamlıksa tolga ile de devam edelim o zaman yabancı kaleci almıyalım 2 sene avrupadan eledi bizi adamın dibidir kendisi ama.

Şampiyonlar liginde değişik goller yedirir bize ama adamın dibidir kendisi.

Orta sahadan öbür tarafa top geçiremez ama adamın dibidir kendisi.

Ne diyon ?  :bandit:
hayata bakışınız bu kadarmı aslında çok yanlış bir takımı tutuyorsunuz.
ne yani adam olunca kötü oyuncumu oluyor hem adam olanı hemde iyi oyuncu olanı bulursun
kimse adam olsun kötü olsun demiyor. Beşiktaş taraftarı miğdeli olur biraz.
yıllardır sürekli çok çirkef bir oyuncu olduğunu söylediğimiz birinide yakıştırmayın Beşiktaşa.
Başkan geldiğinden beri ne diyor bir oyuncunun Beşiktaşta oynaması için tek başına iyi oyuncu olması
yeterli değil diyor. Kaldıki Caner iyi bir bek oyuncusuda değil vaz geçtim iyiyide geçtim
bek oyuncusu bile değil

Çevrimdışı Ensar

ne yani adam olunca kötü oyuncumu oluyor hem adam olanı hemde iyi oyuncu olanı bulursun
yıllardır sürekli çok çirkef bir oyuncu olduğunu söylediğimiz birinide yakıştırmayın Beşiktaşa.
Başkan geldiğinden beri ne diyor bir oyuncunun Beşiktaşta oynaması için tek başına iyi oyuncu olması
yeterli değil diyor. Kaldıki Caner iyi bir bek oyuncusuda değil vaz geçtim iyiyide geçtim
bek oyuncusu bile değil
ama iyi orta acıyor derler abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

bek oyuncusu bile değil

adamlığa göre transfer yapıyoruz caner adam değil transfer olmasın ama ismail adamın dibi sürekli hata yapsada göz yumalım yok öyle bir dünya.

Ben bu yoldan çıkarak ona cevap vermek istedim adamlıkla iş bitmiyor sadece Tolga adamın dibi lafım yok adam gibi adam bunada lafım yok ancak futbolda bunlar yetmiyor.

2 sene tolga yüzünden elenmedik mi biz bu avrupadan ?Belkide akhisar maçında şampiyonluğu vericektik ?  20 milyon Beşiktaş'lının suçu ne ?

İsmail'de adamın dibi bize göre tabi (2 milyon €'da diretiyor nasıl adamlıksa) her maç defans oyuncularımız ismail'in açıklarını kapatmaya çalışıyor ?

Her maç bariz hatası var sporting maçında ofsaytı bozduk belkide avruapadan elenmemizde onunda sebebi var belki o maçı kazanacaktık 1-0 ?

Çevrimiçi Necmi

ama iyi orta acıyor derler abi
bir bek oyuncusunda zaten en önemli meziyet orta açması olmalı
orta açıp senede 10 gol attırsın en azından geride 20 tane yedirsede önemi yok nasılsa iyi orta açıyor

Çevrimdışı DADAYKARTALI

söyler misiniz fener formasını giymiş hangi oyuncu bizde başarılı olduda Caner olacak bir defa fener forması giyen topçu bir daha bize yaramaz hiç bir zaman yaramadı da :bandit:

Çevrimdışı Ensar

adamlığa göre transfer yapıyoruz caner adam değil transfer olmasın ama ismail adamın dibi sürekli hata yapsada göz yumalım yok öyle bir dünya.

Ben bu yoldan çıkarak ona cevap vermek istedim adamlıkla iş bitmiyor sadece Tolga adamın dibi lafım yok adam gibi adam bunada lafım yok ancak futbolda bunlar yetmiyor.

2 sene tolga yüzünden elenmedik mi biz bu avrupadan ?Belkide akhisar maçında şampiyonluğu vericektik ?  20 milyon Beşiktaş'lının suçu ne ?

İsmail'de adamın dibi bize göre tabi (2 milyon €'da diretiyor nasıl adamlıksa) her maç defans oyuncularımız ismail'in açıklarını kapatmaya çalışıyor ?

Her maç bariz hatası var sporting maçında ofsaytı bozduk belkide avruapadan elenmemizde onunda sebebi var belki o maçı kazanacaktık 1-0 ?
okumuyor musun arkadaşım adamın yazdığını zorla sinir ediyorsunuz insanı , hem karakteri hem oyunu iyi oyuncu alalım diyor , tövbe estağfurullah ya

Çevrimdışı Ensar

"hem adam olanı hemde iyi oyuncu olanı bulursun
kimse adam olsun kötü olsun demiyor." bunu anlamak bu kadar zor mu gerçekten

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

azıcık isteyiver şu adamı ne olur be hadi be yap bi güzellik :D
Istiyom zaten bea gelsin oynasinda maliyetli oyuncu , gelirmi ?

Alexis le kardes gibiler ikisinin de bogazinda dövme var Yav cok cirkin duruyo be Girtlakta dovme mi olur :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

sorun o değilki sorun senden 16 yaş büyük birine hitabın
her seferinde söylüyorum ama anlamak istemiyorsun sürekli birilerini bozma
tersleme derdindesin fikrin varsa söyle sürekli birilerine neden sokmaya çalışıyorsun
biraz haddini bil insanlar fikrini söyler kabul edersin etmezsin okur geçersin
ama sen sürekli laf yetiştirme derdindesin. Senin üslubun bu foruma yakışmıyor.
bu seni son kez uyarışım karşındaki insanların Beşiktaş taraftarı olduğunu asla unutma
ve gereken saygıyı göster. @cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Istiyom zaten bea gelsin oynasinda maliyetli oyuncu , gelirmi ?

Alexis le kardes gibiler ikisinin de bogazinda dövme var Yav cok cirkin duruyo be Girtlakta dovme mi olur :alala:
ya bu yine iyi alexis hepten çirkin :D adam kleopatra yaptırmış boynuna ilginç :D

"hem adam olanı hemde iyi oyuncu olanı bulursun
kimse adam olsun kötü olsun demiyor." bunu anlamak bu kadar zor mu gerçekten
Karakteri duzgun olmayan adam zaten bu Camiada barinamaz

Ne kadar iyi olursa olsun Gonderilir eninde sonunda..

Cok sukur ki takimdaki hem yabanci hemde yerli futbolculairmizin hepsi birbirinden karakterli oyuncular

Bu Furyaya @Necmi abininde dedigi gibi hem kaliteli hemde karakterli adamlari alarak devam etmeliyiz.

Çevrimdışı WarrChief

Ne var ki yahu bunda :D
Anlaşma haberleri saçmalık anlamında demiş. Beşiktaşı aşağılayıcı bir söz değil ki.

bana öyle geldi çnk yani ne oluyor arkadaş ne diye celalleniyorsun yani otur orda düzgün demec ver dimi ama

Çevrimdışı Ensar

Karakteri duzgun olmayan adam zaten bu Camiada barinamaz

Ne kadar iyi olursa olsun Gonderilir eninde sonunda..

Cok sukur ki takimdaki hem yabanci hemde yerli futbolculairmizin hepsi birbirinden karakterli oyuncular

Bu Furyaya @Necmi abininde dedigi gibi hem kaliteli hemde karakterli adamlari alarak devam etmeliyiz.
kesinlikle öyle , nasıl oyuncular programlara çıktı hepsiyle gurur duyduk pırlanta gibiler dedik , gelecek oyuncu da böyle olmalı. bu çok önemli iç huzur açısından.

ya bu yine iyi alexis hepten çirkin :D adam kleopatra yaptırmış boynuna ilginç :D
Wielin bogazindakii dovme Firavun degil mi :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

26.05.2016 yeni avatar hayırlı olsun :D Geçen sene olduğu gibi yine sezon sonuna kadar kalacak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Kac para ulan Bi Miguel De Jong :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Wielin bogazindakii dovme Firavun degil mi :alala:
haklısın şu arkadaş herhalde :D

haklısın şu arkadaş herhalde :D