2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381694 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

O kadar sadece Töre'den alacağız.
zaten diğerlerinden alamayız  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 15:19:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
zaten diğerlerinden alamayız  :D

Boyko 4

Veli 2

Milosevic 3-4

Bekleyelim görelim herkes bizim gördüğümüz gibi görmüyor bu oyuncuları ::D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deadam

25 milyon mu? :o_o:

sadece töreden 20 milyon € yazmış sanırım
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yado

Dün hoca ntvsporda konuştu  biz hücum eden takımız savunmada eksiklerimiz var bekleri yedeklemek için transfer yapacağız stoper alacağız dedi,
Bu mahiyetler iki bek alınacak 1 stoper alınacak tahminim gomez giderse 1 santrafor olabilir kalırsa onuda almazlar.

Ancak bunlar çabuk bitmez pazarlık mazarlık derken kamp öncesine anca belkide 2. kampa yetişir.

Stoper'in 1. kampa kesinlikle yetiştirileceğini düşünüyorum. hatta beklerden birini de yetiştirirler . diğerleri için düşeş kovalarlar .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı atalay

Hoca dünkü programda orta saha ile ilgili önemli bir şey vurguladı. "Oyun hızı"... Aslında bahsettiği şey pas temposu (hızı) Atiba - Sosa - Oğuzhan'ın fark yaratması bundan. Bu oyuncuların topla vedalaşma süreleri oldukça kısa.

Mesela 2002'den Tugay örneğini verdi. Adını koyamadı fakat Regista gibi oynatmıştı onu. Benim Tolgay için düşündüğüm pozisyon. Tolgay'a böyle bir pozisyon yaratabilir. 

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kolarov'un bize düşeceğini sanmam ama maliyetli nokta atışı olur.

Clichy'nin Kolarov'dan daha oluru var bence.

Tabi kiralık olarak..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

"Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir."

Eğer UEFA'nın şartlarını yerine getirirsek transfer sınırlaması önümüzdeki sezon (17/18) kalkıyor. Fenerbahçe'nin kısıtlaması ise en erken 18/19'da bitiyor. (şartları yerine getirirlerse) Aradaki bir sezonluk fark bizim için büyük avantaj olacak, 3 sene üstüste şampiyon olmak tamamen bizim elimizde.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hoca dünkü programda orta saha ile ilgili önemli bir şey vurguladı. "Oyun hızı"... Aslında bahsettiği şey pas temposu (hızı) Atiba - Sosa - Oğuzhan'ın fark yaratması bundan. Bu oyuncuların topla vedalaşma süreleri oldukça kısa.

Mesela 2002'den Tugay örneğini verdi. Adını koyamadı fakat Regista gibi oynatmıştı onu. Benim Tolgay için düşündüğüm pozisyon. Tolgay'a böyle bir pozisyon yaratabilir.
Böyle bir pozisyon yaratması takım için faydalı olur. Sosa'yı böyle bir durumda kanada atar , oyunumuza daha fazla hız, genişlik ve derinlik katarız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay oyun zekası çok yüksek bir oyuncu, aynı zamanda sert. Sosa gerektiğinde kanatlarda kullanılabilir Tolgay'ın takıma adapte olmasıyla birlikte ve daha üretken bir hale gelebiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Kolarov'dan ziyade Clichy'e yönelmek lazım bence onu almak daha kolay olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:05:17 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

benim gönlümden geçen töre 25 ozzie 30 milyon euroya satıp oluşan bütçe ile...

kaleci

beck   glik   jesus   strinic

tolgay  + atibanın sert ve şutu olan biri

robben  sosa  sol forvet

gomez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

esasında defanstaki adamlar akıllı ve sağlam olsa 3-2-3-2 (3-5-2) benim favori sistemim (3-3-2-2) de olabilir

Düşünün atiba tolgay arkadan oyun kuruyor yanlarında veli gibi necip gibi basan oyuncu önlerinde sosa oğuz top dağıtıyor önde de cenk gomez el ele gol rekoru kırıyor.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Pektemek'in gideceği tek kulüp Başakşehir bence. Hazır Semih'te ayrılmışken :eyes

Artı olarak hem İstanbul takımı, hemde avrupada mücadele ediyor. Pektemek rahat oynar orda.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Emre Mor ile ilgili ilk izlenimim: Tıpkı Kerim Frei gibi bir sonraki adımı planlamıyor. Güçlü bir oyun ezberi yok. Dribbling yeteneği ve kendine şut pozisyonu yaratabilmesi ile ön plana çıkıyor. Topsuz oyunda nasıl bilemiyorum.

kafası kerim kadar aşağıda gibi gelmedi bana...

bir de sen daha iyi bilirsin alt yaş kategorilerinde çocuklar bireyselliği daha ön planda tutabiliyor. emre mor da bu böyleymiş gibi geldi bana.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Kolarov'dan ziyade Clichy'e yönelmek lazım bence onu almak daha kolay olabilir.

Tolga demin yazdım sana katılıyorum.

Ancak alamayız onları, kiralarsak iyidir yani. Clichy için konuşuyorum..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Koa_lAA

Emre Mor ile ilgili ilk izlenimim: Tıpkı Kerim Frei gibi bir sonraki adımı planlamıyor. Güçlü bir oyun ezberi yok. Dribbling yeteneği ve kendine şut pozisyonu yaratabilmesi ile ön plana çıkıyor. Topsuz oyunda nasıl bilemiyorum.

ben bi maçta izledim.. ondada frei ye göre kısa mesafe patlaması daha iyi, dikine daha net oynuyor, frei den daha çok kaleyi düşünüyor izlenimi verdi bana.. 18 yaşında olması ve bu özellikleri bence çok güzel..

fiziksel dezavantajı var tabi ama dengeli bi topcu... savruk bi hali yok gibiydi.. fiziğinin daha da gelişeceği öngörüsüyle bence güzel transfer olur alınabilirse...

Çevrimdışı Tolga

Tolga demin yazdım sana katılıyorum.

Ancak alamayız onları, kiralarsak iyidir yani. Clichy için konuşuyorum..
Kiralık da olsa zorlamak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Böyle bir pozisyon yaratması takım için faydalı olur. Sosa'yı böyle bir durumda kanada atar , oyunumuza daha fazla hız, genişlik ve derinlik katarız.

Beklerin profili değişirse hücuma yeterince genişlik katarız.

Tolgay oyun zekası çok yüksek bir oyuncu, aynı zamanda sert. Sosa gerektiğinde kanatlarda kullanılabilir Tolgay'ın takıma adapte olmasıyla birlikte ve daha üretken bir hale gelebiliriz.

Sürekli savunma arkasına sızan sprinter kanat/forvet özellikli oyuncular ile daha fazla üretiriz. Atiba - Tolgay çok fazla skor üreten oyuncular değil.

Kerim kafasını kaldırmazsa 3-4 sene sonra biter. Çünkü 3-4 sene sonra bu kıvraklığı kalmıcak, dolayısıyla rahat adam eksiltemeyecek.

Bi de Kerim ile ilgili takıldığım konu biri şu çocuğa ayak dışı hariç nasıl pas atıldığını göstersin, gerçi onun artık imza pası olmuş o pas. Gomez'e de asist yaptı ya öyle..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Erdal Torunoğulları Van der Wiel transferi için Paris'te

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı İhsan

arkadaşlar kadro planlaması yaparken halen bir yabancı sınırı oldugunu bilmeniz lazım yani kaleci sag bek sol bek stoper hepsi yabancı olursa o yonden bir sıkıntı yaşayabiliriz yanlış hatırlamıyorsam 18 kişilik kadroda 11 yabancı olabiliyor yani

kaleci(boyko giderse)+sagbek+solbek+2stoper(alexis gidecek gibi marcelo kalır deniyor)+1 açık (törenin gitmesi halinde) 6 tane yabancı oyuncu alabiliriz mevcut yabancılarla bu sayı

6+beck +q7+sosa+gomez+atiba+marcelo+rhodolfo=13 e cıkacaktır buda 4 stoperden 1 tanesi kadroya alınmasa bile 12 yabancı yapar planlarımızı buna göre yapalım hafızam beni yanıltmıyorsa durum bu. yani  arkadaşlar hangi oyuncu bize gelir nerde kim var bakarken bi kısıtlamamız oldugunuda bilsinler.

Aras yabancı galiba
Come to Beşiktaş

Rock n Roll :icool:

Kendi facebook hesabından mı paylaşmış?

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

gerçekten mi  :D

Etiketler: