2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384951 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Sol bek için öncelik para değil daha büyük sorun alternatif az. Nokta atışı yapabileceğin oyuncu yok gibi. Bizim için en ideali ludwig augustinsson gibi duruyor 1 yol önce yazmıştım Caner'e yakın bir tarzı var savunması da iyi yaklaşım 3 milyon maliyeti olacaktır yaşı henüz 22.

marvin plattenhard
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Dortmund Lorient'ten Raphael Guerreiro ile ilgileniyormuş.Alırlarsa Shmelzer veya Durm'dan biri konalım bence  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Dortmund Lorient'ten Raphael Guerreiro ile ilgileniyormuş.Alırlarsa Shmelzer veya Durm'dan biri konalım bence  :D

Raphael Guerreiro'ya biz konalım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 13:19:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
marvin plattenhard

Hertha ucuza bırakmaz ama o da iyi tercih.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Hertha ucuza bırakmaz ama o da iyi tercih.

ucuz mal alacak kadar zengin değiliz    :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ozgursum

Montepellier den Jérôme Roussillon ve Lukaku isimleriyle ilgilenildigi haberi cikmisti solbek icin. Tum basin ve taraftar  stoper ve kaleciye odaklaninca solbekte ne oluyor haber cikmiyor pek.

Çevrimdışı Bishamon

Raphael Guerreiro'ya biz konalım :)

12.5M Euroluk teklif reddedilmiş  :D

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

çok durgun yaw buralar sabahtan beri 2 sayfa gitmiş anca ne tıkırtı ne şıkırtı birşey yokmu duyumcu falan olsada biraz neşelensek ahh recai kocaman ahh ne günlerdi :D

Hakkaten neydi ya o günler :D

Robinho gelcek diye forumda f5e basmaktan parmaklarım su toplamıştı

12.5M Euroluk teklif reddedilmiş  :D

adamın piyasa değeri 7.5 milyon €.

12.5 milyon € ne yapmışlar o kadar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adamın piyasa değeri 7.5 milyon €.

12.5 milyon € ne yapmışlar o kadar.
Kime göre neye göre? Transfermarkt da Oğuzhan'ın değeri 9,5 milyon euro bu fiyata satar mısın? satmazsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Piyasa değerine bakarak oyuncu mu alınır ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ayrıca Pektemek'i göndermek de maalesef çok zor çünkü bu paraları ona kolay kolay kimse vermez.
o sözleşmeyi yapan büyük vebal altına girmesi gerekir neden bu paralar verilir anlamak güç yerli üst sınırı verilir mi bu adama ayıp ya, aynı şekilde velide 200 300 bin eurolara oynarken 1.4'e çıkarmak nedir ?

Çevrimdışı İhsan

çok durgun yaw buralar sabahtan beri 2 sayfa gitmiş anca ne tıkırtı ne şıkırtı birşey yokmu duyumcu falan olsada biraz neşelensek ahh recai kocaman ahh ne günlerdi :D

İsmail, Olcay Tolga, Pektemek gitmiyormuşlar  :bandit: :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

o sözleşmeyi yapan büyük vebal altına girmesi gerekir neden bu paralar verilir anlamak güç yerli üst sınırı verilir mi bu adama ayıp ya, aynı şekilde velide 200 300 bin eurolara oynarken 1.4'e çıkarmak nedir ?

vebali alan kişi sayın fikret orman  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 13:47:48
  • Beşiktaş / Bodrum

İyi çocuk ama çok karakterli çocuk pırlanta gibi :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Piyasa değerine bakarak oyuncu mu alınır ?

neye bakarak alınır ? oyuncunun piyasa değeri 3 milyon € ise 50 milyon € mu verilir ?

Çevrimdışı tangaz

İyi çocuk ama çok karakterli çocuk pırlanta gibi :D

üstelik ruslar sanırım d.moskova 5,5 m bonservisle transfer teklif ediyorlar satmadığı gibi o paraları veriyor. total de zararımız 12 milyona dayanıyor, geçen sene kaçan şampiyonlukdaki kaybı hiç girmiyorum...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 13:50:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Jordan lukaluya baktılar mı acaba hiç 4-5 milyon bandında alınabilecek en iyi oyunculardan. Sol bek tercihi genç olacak belli ki.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkan imza atmıştır son olarak ama yönetimde biri arkasında olmasa bu paraları alamazdı :D başkan iyidir hojdur :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 13:51:53
  • Beşiktaş / Bodrum
üstelik ruslar sanırım d.moskova 5,5 m bonservisle transfer teklif ediyorlar satmadığı gibi o paraları veriyor. total de zararımız 12 milyona dayanıyor, geçen sene kaçan şampiyonlukdaki kaybı hiç girmiyorum...
Bu faturanın yarısı da bilicin. Aslında gerçekten oyuncudan çok iyi anlar bilic Atiba sosa töre payet lanzini tercihlerinde hep haklı çıktı nasıl Böyle hata yaptı bilmiyorum.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

neye bakarak alınır ? oyuncunun piyasa değeri 3 milyon € ise 50 milyon € mu verilir ?

transfermarkt verileri çok yanıltıcı olabiliyor mesela orda messi 120 milyon r.madrid bale için 100 civarı ödedi messiyi almak isteyen temizinden 200 ödemeli markta kalsa 120ye satıyor  :D düne kadar gg.nin o sitede fiyatı 12 milyondu ama kimsenin o parayı verdiği yoktu. biraz farklı dönüyor dinamikler  reelde o sitedeki fiyatlar balon mesela olcayda bir ara 10 milyona dayanmıştı o sitede :)

Çevrimdışı Bishamon

O sitede Ozi'nin değeri 9.50M.Yani Ozi'ye 9.5M'luk bir teklif gelirse direk satacak mıyız ? Transfermarkt oyuncuların istatistiği sakatlığı menajerlerini bulmak gibi konularda çok iyi ama piyasa değeri denilen şey bir kaç numara koymakla olmaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu faturanın yarısı da bilicin. Aslında gerçekten oyuncudan çok iyi anlar bilic Atiba sosa töre payet lanzini tercihlerinde hep haklı çıktı nasıl Böyle hata yaptı bilmiyorum.

bilic oyuncudan anlıyor olabilir ama seviye atlatamıyor payet'i bize de istedim almadılar demiş ya 15 milyona aldılar sanırım  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

hep o feyenord maçının etkisinde gitti biliçin aklı birde transfer işi karışık pis ilişkilerin hep döndüğü bir konu enaramoyu bize satan biliçin menajeridir :) biliç kendisi söylemişti oyuncuyu tanımıyorum ama iyi duyumlar aldım hakkında güvendiğim kişilerden (menajeri :D) pozitif şeyler duyup aldım demiştir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O sitede Ozi'nin değeri 9.50M.Yani Ozi'ye 9.5M'luk bir teklif gelirse direk satacak mıyız ? Transfermarkt oyuncuların istatistiği sakatlığı menajerlerini bulmak gibi konularda çok iyi ama piyasa değeri denilen şey bir kaç numara koymakla olmaz
ozi 32 milyondan aşağı satılamaz  :bandit:

Etiketler: