2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389954 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Hep aynı şeyi söylüyorum televizyondan olmaz gelip 1 kez stattan izleyecek herkes. Böyle bir ses ve yankı ben hayatımda duymadım.
valla lig tv'nin sesi kısış biçiminden anladım ben ilk maçta atmosferin nasıl olduğunu  :evillol: :evillol:
önümüzdeki sezon gidip göreceğizde ama, benim merak ettiğim ses oyun alanına nasıl düşüyor..

Çevrimdışı RevivaL

İsmail konusu umarım daha konuşulmaz. Kalma ihtimali %99 şu anda :)

Çevrimdışı Ensar

Hep aynı şeyi söylüyorum televizyondan olmaz gelip 1 kez stattan izleyecek herkes. Böyle bir ses ve yankı ben hayatımda duymadım.
abi ben bi anımı anlatayım , bursa maçında o en yoğun ıslık olduğu zaman , yanımda ki çocuğa döndüm o da aynı anda bana baktı ve öyle bi şok ifadesi var ki suratlarımız da noluyor laaaan diye bağırdım :kop: ve kulaklarımı tıkayıp ıslığa devam ettim , sonra devre oldu ve gerçekten bilinç kaybı yaşadım ve şunu düşündüm 'büfeye gideyim de ağrı kesici var mı sorayım' ulan stad büfesinde ne arar ağrı kesici :kop: seneye mutlaka ağrı kesici alıp gideceğim stada :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

Hem insan hem de teknik direktör olarak çok iyi seçim yapmışız.Bahsedilen transfer hamlelerinide yaparsak yolumuz zaten açık ama daha da açılabilir Avrupa'da da ligde de hayırlısıyla...

Çevrimdışı onurturan

valla lig tv'nin sesi kısış biçiminden anladım ben ilk maçta atmosferin nasıl olduğunu  :evillol: :evillol:
önümüzdeki sezon gidip göreceğizde ama, benim merak ettiğim ses oyun alanına nasıl düşüyor..
Antik tiyatrolardaki mantığın tam tersi yönde ama aynı mantıkla çok temiz gür ve direkt yansıyor saha zeminine buna eminim ..

Çevrimdışı Anıl1903

Kesinlikle ama kesinlikle gitmelisin.Maçları üst tribünde izledim herkesin dediği gibi çıkan ses inanılmaz futbolcularda kulak falan kalmaz zaten ayakları tir tir titriyordur:)

Çevrimdışı Efe

İsmail konusu umarım daha konuşulmaz. Kalma ihtimali %99 şu anda :)
kalacak ama sol bek  alınacak bence ismail gelecek sezon 2.tercihi hocanın bakalım kimi alacaklar bizim sağ bekten çok sol bek almamız lazım acilinden sağ beki transfer sezonu sonuna kadar buluruz ama sol bek çok önemli gelecek sezzon için tosic artık bek oynamaz bu takımda yedek stoper direk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Şampiyonluk sonrasındaki izlenimim: Hoca ve yardımcılarının farkındalıkları epey yüksek. Bu konjonktürde ligi domine etmek istiyorsak; Hocanın da vurguladığı gibi başarmak için savaşan, kazanmak için sürekli çabalayan, kaybederken ayağı kalkmasını bilen, kazandıktan sonra yeniden kazanmak için çabalayan bir ekip yaratmamız gerekiyor. Transferdeki temel kriterlerden biri de bu olmalı. Elindekilerle yetinen oyuncuların Beşiktaş'ta yeri yok.

Çevrimdışı ozgursum

Çok güzel program oldu Ersin fırça yedi ama bu kadar net bilgiler alamadı hocadan :kop: .. Gargameli zaten hiç saymıyorum.. Bence en iyi program oldu.. Bide Güntekinin yanında Demirkol olsaydı tadından yenmezdi ..
Ben de tersini dusunuyorum en iyi program trt dekiydi. 2 stoper lafini da , GG olayini da , Kanat ozellikli forvet istegini de , iyi savunma yapan orta saha bulursak aliriz lafini da trt de soyledi. Iyi detay yakaladilar. Bugun klasik futbol konusmayi seven arkadaslarin sohbeti gibi oldu. Detay yoktu , ozel bir bilgi yoktu.

Çevrimdışı onurturan

Antik tiyatrolardaki mantığın tam tersi yönde ama aynı mantıkla çok temiz gür ve direkt yansıyor saha zeminine buna eminim ..
Başakşehir stadında bile temposu nispeten düşük tezahüratlarda karşılıklı tribünler arasında bir nota arkadan önden gitme olayı yaşanırdı bu da dalgalanmalara ve kopmalara sebep olurdu ama bu statta öyle bir şey var ki sevemez kimse seni yada gel benim ol söylerken bile eski açık alttaki kardeşlerim hangi notaya basıyosa biz de aynı anda aynı notaya basabiliyoruz .. bu bide ıslık yada hızlı tempolu seslere döndüğünde ise Necipin dediği oluyo.. Abi bi ıslık vaarrr uuufff :D

Çevrimdışı Efe

bakıdan bursalılarda osmanlılarda kayserililerde nasıl etkilendi maçlar çok rahat koptu  bursa maçında biraz bizim takımın paniklemesinden 3-2 bitti o maçta farklı bitecekti biz vodafone arenda her takıma 2-3 gol çok rahat atarız yeterki yemeyelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sağ beke Grosskreutz u alalım  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 00:06:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Marcelo 3. stoper olacak seneye belli oldu. 4 ve 5 numara şuan Rhodolfo ve Tosic.

Bu durumda 2 stoper kesin gelecek.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Marcelo 3. stoper olacak seneye belli oldu. 4 ve 5 numara şuan Rhodolfo ve Tosic.

Bu durumda 2 stoper kesin gelecek.

1 stoper gelecek aha dayıya sor  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Ben de tersini dusunuyorum en iyi program trt dekiydi. 2 stoper lafini da , GG olayini da , Kanat ozellikli forvet istegini de , iyi savunma yapan orta saha bulursak aliriz lafini da trt de soyledi. Iyi detay yakaladilar. Bugun klasik futbol konusmayi seven arkadaslarin sohbeti gibi oldu. Detay yoktu , ozel bir bilgi yoktu.
Trt de Ersine gıcık oldu gibi hissettim ben o huzursuz olunca ben de gıcık oldum biraz..o yüzden bugün daha rahat ve mutlu gördüm hocayı..

Çevrimdışı Zafer55

ama çok saçma değil mi giderse çok daha iyisini almamız lazım gitmezse almayız diyo hoca ben git demedim hiçbir zaman diyo buraları hiç anlamadım ben  :alala:

Biz Boykoyu Tolgaya yedek olsun diye almadık ama o öyle oldu.Gitmezse yapacacak bişey yok.Eğer giderse(-ki yüksek ihtimal) alacağımız kaleci tolgayı yedek bırakacak biri olmalı diyor.(yani ben öyle anladım)Bu şu anlama geliyorki hoca tolgadan memnun değil.

Çevrimdışı RevivaL

kalacak ama sol bek  alınacak bence ismail gelecek sezon 2.tercihi hocanın bakalım kimi alacaklar bizim sağ bekten çok sol bek almamız lazım acilinden sağ beki transfer sezonu sonuna kadar buluruz ama sol bek çok önemli gelecek sezzon için tosic artık bek oynamaz bu takımda yedek stoper direk
Kesinlikle. Şu an acil olarak hızlı bir stoper ve sol bek bakılıyor. Duruma göre de sağ bek takviyesi gelecek.

1 Stoper, 2 bek yeterli duruyor.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Efe

bu arada bu sezonun formaları neredeyse bitmiş durumda beden yok son partide alışverişe göre bitiyor yeni sezon formalarını en kötü ay başı tanıtmaları lazım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

bu arada bu sezonun formaları neredeyse bitmiş durumda beden yok son partide alışverişe göre bitiyor yeni sezon formalarını en kötü ay başı tanıtmaları lazım :icool:
evet abi çıkarsınlar hemen alalım bu heyecanı değerlendirmek lazım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Töre satılırsa 2 stoper alınır.

Eğer satılmazsa 1 tane stoper ile yetineceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Kesinlikle. Şu an acil olarak hızlı bir stoper ve sol bek bakılıyor. Duruma göre de sağ bek takviyesi gelecek.

1 Stoper, 2 bek yeterli duruyor.
aynen öyle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen bende tv'den izlerken dedim bu ses ne ama canlı izleyince acayip bir de taraftar tam organize değil o da olunca süper olacak :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre satılırsa 2 stoper alınır.

Eğer satılmazsa 1 tane stoper ile yetineceğiz.
Umarım 20 m euroya satılır

Etiketler: