2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392526 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

İsmailcileerrrrrr   :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Eray

Hayırlı olsun iki beke de transfer geliyor, 1 ya da 2 stoper alınacak ayriyeten. Marcelo dahil değil. Marcelo alınsa bile 1 ya da 2 stoper daha alınacak yani.

Çevrimdışı murat_

"Parayla değer alamazsın ama değerle para kazanırsın. Oyuncu değerliyse para eder, bu değer de çok çalışmayla kazanılır."

- Senol Günes
adamki kelime haznesi fena valla hocam olsa sabaha kadar dinlerim gercekten Besiktasimizla cok uyisan bi hoca insallah yillarca bizimle kalir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2016, 23:37:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Boyko on the way..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Fire in the hole.. TRANSFER  :super: :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

Boyko on the way..
ama çok saçma değil mi giderse çok daha iyisini almamız lazım gitmezse almayız diyo hoca ben git demedim hiçbir zaman diyo buraları hiç anlamadım ben  :alala:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı Efe

ama çok saçma değil mi giderse çok daha iyisini almamız lazım gitmezse almayız diyo hoca ben git demedim hiçbir zaman diyo buraları hiç anlamadım ben  :alala:
yani gidecek diyor kısaca anlamadınmı :D savunmaya mercelo haricinde 1 stoper 2 bek alınacak net 1 de kaleci 4 transfer arkaya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2016, 23:43:44
  • Beşiktaş / Bodrum

Direk ben bunu göndereceğim diyemiyor demeçler önemli oyuncunun değerini düşürür.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2016, 23:46:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bize övgüler yağdırıyor hoca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurturan

yani gidecek diyor kısaca anlamadınmı :D savunmaya mercelo haricinde 1 stoper 2 bek alınacak net 1 de kaleci 4 transfer arkaya
Direk ben bunu göndereceğim diyemiyor demeçler önemli oyuncunun değerini düşürür.
Adleri yazdım ozaman  :bandit:
keşke bana özelden yazsaydınız buraları herkes okuyo Boykonun değeri düşmeyeydi   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı halvetifarazi

şenol güneş baya etkilenmiş taraftardan.

Çevrimdışı Efe

şenol hoca bazen sesten kulaklarım çınlıyor diyor vodafone arenada  :lol: ee alışacan hocam  :evillol: sesimi duyuramıyorum diyor oda normal  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

abi ben şunu anladım , tamam Beşiktaş taraftarı dünyanın sayılı taraftarlarından fakat stat muazzam olmuş , sonuçta biz bu tarz şeyleri gsli fenerli oyunculardan veya onların rakiplerinden (kendi statlari için) bu tarz şeyler hiç duymuyoruz. stadda müthiş bir ses atmosferi var anlaşılan bu.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onurturan

şenol güneş baya etkilenmiş taraftardan.
Şampiyonlar ligi maçlarındaki ıslığı tezahüratları baskıyı atmosferi düşünmek çok güzel  :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

Adleri yazdım ozaman  :bandit:
keşke bana özelden yazsaydınız buraları herkes okuyo Boykonun değeri düşmeyeydi   :evillol: :evillol:
2 milyona gider boyko 3 e gitmez kesin iyi bi kaleci alacaklar ilk stoper alınacak bence sonra kaleci en sonda transfer sezonu sonuna kadar 2 bek için kanser olacağız o lmaz bu olur şu olacak 15 ağustosta transfer kapanır :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Hoca bizi Arsenal, Manu seviyesinde görüyor. Bursa, Trabzon, Fenerin karşısına bile koymuyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

stadta ben ekremle murat abiyi  duyamıyorum yanımdalar şenol hoca sahaya kendini duyurmaya çalışıyor oda ilginç :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

ulan biz bu parasızlıkla bu durumda nasıl yaptık bu stadı ya çok büyüksün Beşiktaş :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı nusretaslanturk

şenol hoca beşiktaş taraftarının karakteristik özelliklerinden fazlasıyla etkilenmiş :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2016, 23:53:43
  • Beşiktaş / Bodrum
abi ben şunu anladım , tamam Beşiktaş taraftarı dünyanın sayılı taraftarlarından fakat stat muazzam olmuş , sonuçta biz bu tarz şeyleri gsli fenerli oyunculardan veya onların rakiplerinden (kendi statlari için) bu tarz şeyler hiç duymuyoruz. stadda müthiş bir ses atmosferi var anlaşılan bu.

Hep aynı şeyi söylüyorum televizyondan olmaz gelip 1 kez stattan izleyecek herkes. Böyle bir ses ve yankı ben hayatımda duymadım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

Gitmezse alamayız, kadroda bir yabancı kaleci bulundurabiliyorsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hocanın bahsettiği fotoğraf :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı WarrChief

gitmezse bizden sonucta yani onuda hiçe sayamazsın dolayısıyla nasıl tolgayı savundu cnk baska adam yok ona sahip cıkılması gerektiğini savundu buradada bunu yapması mantıklıydı

Çevrimdışı onurturan

Çok güzel program oldu Ersin fırça yedi ama bu kadar net bilgiler alamadı hocadan :kop: .. Gargameli zaten hiç saymıyorum.. Bence en iyi program oldu.. Bide Güntekinin yanında Demirkol olsaydı tadından yenmezdi ..

Etiketler: