2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394261 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı WarrChief

Neyse ki deneyimli Beşiktaşlılar bu transfer pazarlıklarının değerini biliyor. Aylar yıllar süren o pazarlıklar sayesinde UEFA kriterlerini sağlarken şampiyon olduk. Neyse sen de öğrenirsin zamanla.

başarısızlıklar var milosevic tolga boyko alex pedro gibi fakat biz bu adamları gündeme getirmeyip diğerlerini sürekli ama sürekli pompalayarak ister istemez en iyi yönetim şekli bizimkilerinki diyerek adamların yanlışlarını örtüyoruz buda ayrı birgerçek diğerlerinde sizde haklısınız ne deyim ama bende öyleyim yani kesin bir yargıya varamayız

@ozan062 benzeten olmuş ben onun ahmet çakar yorumuyla yan sanayi ürünüyüm , bu arada buraya üye olmamada o ısrarcı olmuştu, forumdonanımcı olarak
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 21:20:54 WarrChief ]

Çevrimdışı dkn_34

west ham 2015-16 sezonunda gelir olarak 85 milyon pound kasaya koymuş.
inş töreyi iyi fiyata kitleriz.
gökhan töre kalırsa kendinni şampiyonlar liginde gösteririrsede 20 civarı satarız burada da bilic faktörü olarak da 20 civarı satarız diye düşünüyorum..
bilic töreyi tanıdığı için bu paralar veriliyor yoksa çok zor bu paraların verilmesi.

Çevrimdışı can1903

Gomezin şu açıklamaları artık sabırları taşırdı
Beşiktaşı kendi menfaatleri için kullanmış bunu anladım
Söze bak bayerne inat fiorentinaya inat
Beşiktaş nedir lan nedir ? Her canı sıkılanın intikam almak amaçlı kullanacağı kulüp müdür hayırdır ulan
Yedirmeyiz beşiktaşımızı
Açıklamalara bak resmen küçümsemiş ulan Takımımızı
Şu açıklamalardan sonra kimse kalkıpta gomez demesin
İstemediğiniz o Gökhan Töre bile böyle açıklamalar yapmadı Quaresma bile böyle açıklamalar yapmadı
Alın size Gomez
Gomez derhal gönderilmeli derhal.
Bayern bizden büyük kulüp neyi anlatıyorsun. Ve açıklamayı doğru okumuyorsun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Töre konusu netleşsede önümüzü görsek.
Töre gitmeden transferler bekler bence.

Çevrimdışı TANERCAN

Renklikerin topçularını göğe çıkarıp kendi topçularımızı gömmekten zevk alan arkadaşlar var aramızda.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dkn_34

bilic beşiktaşa geldiğinde orta saha  transferi için ben hazır geldim orta saha için atiba hutchinson istiyorum demişti.beşiktaş atibayı bilicin isteği üzerine aldı.şimdi west ham a istiyor.
bilic in kafaya taktığı oyuncular var onları gittiği takıma aldırmaya çalışıyor.

Çevrimdışı WarrChief

bilic beşiktaşa geldiğinde orta saha  transferi için ben hazır geldim orta saha için atiba hutchinson istiyorum demişti.beşiktaş atibayı bilicin isteği üzerine aldı.şimdi west ham a istiyor.
bilic in kafaya taktığı oyuncular var onları gittiği takıma aldırmaya çalışıyor.

neden pektemekle ismaile takmadı bende ona takılıyorum

Çevrimdışı can1903

Geçen sene Demba olduğu gibi bu sene de Töre gitmeden transferde bi hareketlilik yaşanmayacak galiba.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı uğur07

Tore gitmisse bile transferleri bitirmeden bunu aciklamazlar. Neden?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Cunku diger takimlarin fiyat yukseltecegini biliyorlar. Sözleşmeleri yapip sonra toreyi aciklarlar. Demba da nasil oldu hatirlamiyorum. Bilen varsa hatirlatsin.

Çevrimdışı İhsan

Tore gitmisse bile transferleri bitirmeden bunu aciklamazlar. Neden?

Transfer dönemi başlamadı ki...  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

neden pektemekle ismaile takmadı bende ona takılıyorum
50 kez soyledik burada , Ab pasaportlari yok çünkü

Atiba - Tore ve Veli ile ilgileniyor cunku Ab pasaportu var 3 nun de

Epl de Ab pasaportu olan istediğin kadar topcu oynatabiliyorsun ama Ab pasaportu olmayan sinirli sayida , Bu haklarini pektemek ve Necipten yana mi kullanacaklar..
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 21:53:02 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı uğur07

Baslamadi tabi ki. Ama bu on sozlesme yapilmadigi anlamina gelmiyor. Ona bakarsan baslayana kadar burada hicbirsey konusmanin anlami yok dimi? 😏

Çevrimdışı Tolga

Töre'nin durumu netleşmeden transferde hareketlilik olmaz.

Töre'nin durumuna göre transferde yol haritası belirlenecektir.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 22:09:55 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

İngiliz medyasına çok güvenmeyin bu arada, çok fazla haber üfürür onlar da. Töre'nin transferi konusundaki görüşmeler çok ilerlememiş olabilir.

Çevrimdışı Mehmet57

Lass ciddi ciddi gundemimizdeymis. Bu beni cok mutlu etti. Insallah olur.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Paris alacak galiba , ama super transfer olur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

50 kez soyledik burada , Ab pasaportlari yok çünkü

Atiba - Tore ve Veli ile ilgileniyor cunku Ab pasaportu var 3 nun de

Epl de Ab pasaportu olan istediğin kadar topcu oynatabiliyorsun ama Ab pasaportu olmayan sinirli sayida , Bu haklarini pektemek ve Necipten yana mi kullanacaklar..
Mustafayi biz @tangaz reisle con pazarina dusunuyoruz, ismail icin ingiltere olumlu olur adam yilin 11de. Avrupali biriyle evlendiririz hemen vatandas yapar gondeririz. Ben ismaili kendim gotururum ingiltereye, yuzerek, sirtimda tasirim ama ismail islanmasin, usutur falan, arabayla gotururum ben onu.

Çevrimdışı mylife1903

Sadece bizim degil butun takimlarin gundemindedir.

Çevrimdışı WarrChief

Cunku diger takimlarin fiyat yukseltecegini biliyorlar. Sözleşmeleri yapip sonra toreyi aciklarlar. Demba da nasil oldu hatirlamiyorum. Bilen varsa hatirlatsin.

mantıklı

Çevrimdışı Mehmet57

Hemen hevesimin icine ettiniz iyi ki bir istedik :D

Çevrimdışı tangaz

Mustafayi biz @tangaz reisle con pazarina dusunuyoruz, ismail icin ingiltere olumlu olur adam yilin 11de. Avrupali biriyle evlendiririz hemen vatandas yapar gondeririz. Ben ismaili kendim gotururum ingiltereye, yuzerek, sirtimda tasirim ama ismail islanmasin, usutur falan, arabayla gotururum ben onu.

@mylife1903 patron mustafanın malezyalı hatun işini çözmeme az kaldı malezyalı kızlara resmini gönderdim edeleli olanlarından hani kızlar bayıldılar en kısa sürede asya pasaportunu halledicem sen çinli menajerlerden randevuyu organize et  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

lass diarra bizimdir bizim kalacak  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı WarrChief

diarrayı istemeyen tek benmiyim acaba

Çevrimdışı Zafer55

Başakşehir yarın eren albayrak ile 3 yıllık sözleşme imzalıyormuş.Bu "transfer sezonu" kavramı ne ifade ediyor ki?  :alala:

Etiketler: