2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389756 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Evvelki iletiye de katiliyorum. Ismail yedek olabilir, ama dunyalari istiyor beyimiz ne de olsa gordu diger yeteneksiz Pektemek'in yattigi yerden neredeyse 2 milyon aldigini ben de isterim diyor.

Onerecegim adam Marvin Plattenhardt. Aldigi maas bir milyon eurodan az, ustelik vergileri yuksek. Bundesliga'da 33 macta 2 gol 5 asistle oynadi. 33 macin tamaminda 90 dakika oynadi. Ayrica Alman genc milli takimlarinin butun kademelerinde forma giydi. Bonservisi Transfermarkt'a gore 3.5 milyon euro, alirsak bizden Alman milli takimina girebilecegini ve sene icinde 3-4 gol 6-7 asistle yapacagini dusunuyorum.

Müller kiyasini da hic anlamadim. Müller bircok macta, Almanya milli maclari dahil merkez santrofor oynamis futbolcu. Okadar komple futbolcu ki, sag, sol, merkez santrofor ve orta sahada oynayabilecek ozelliklere sahip. Futbolun tum temellerine sahip, oyunu basit tutabilen, ustun zekaya sahip olan futbolcu.

Muller hava toplarinda etkili, Muller'in uzaktan sutlari etkili, Muller ara pasi verebiliyor, Muller orta acabiliyor, Muller adam eksiltebiliyor, Muller muthis bitirici. Olcay ile Muller arasindaki tek benzerlik Olcay'in ileri uctaki caliskanligi ve pozisyon almasi.

SL'de hersey belli olur zaten.

Çevrimdışı Fikret

Kazan-kazan ilişkisinin olması lazım . Menajer olarak serbest piyasa ekonomisi mantığıyla yaklaşıp 'Yar bana hep bana' dersen o zaman sistem de çöker ortaya milyarlık borçlara sahip kulüpler çıkar. Fırsatçılıktır bu tür menajerlerin yaptığı. Böyle devam ederlerse futbolcularını doğru dürüst pazarlayacakları kulüpte bulamayacaklar.
"yar bana hep bana" ne anlama geliyor bilmiyorum.
Menajer parasını isteyecek tabi. Görevi bu zaten adamın max parayı kazandırmak.

Fb başında aziz saçmalıklar yapıp kulübü batıracaksa batırır. Sen menajer olarak Caner'in 2.5m yerine 2m euro almasını kabullensen ne yazar?
Aziz gider ozan tufan'a 7m, de souza'ya 8 verir.
Senin Caner 3 sene her maçı oynarken 3 sene maç oynamadan aynı parayı Krasiç kazanır.

Menajer Dünya futbol endüstrisini kurtarma sorumluluğuna sahip değil.
NBA'e bakın oyuncular nasıl kontratlar koparıyor. Ömer Aşık yüklü kontrat aldı 2 senedir pek bişi oynamadı. Amare vardı 4 yıla 100m dolar falan aldı 3 yılı sakattı ama hiç üzülmemiştir. Yada böyle 100m dolar alıp basketbolu unutan tipler bile var. Sadece o parayı verip verim alamayan yönetici hatayı öder. Çok hata yapmasına izin verildiyse o kulüpte zarar görür ama piyasa döner.
Menajerler oyuncular her yerde en uzun en fazla kontratı ararlar.
Sinema sektöründe bile bu böyledir.

Menajerde etik dışı olan şey sezon ortası, klüpte mutlu olan oyuncunun aklını çelmek ve bunu sırf transfer sırasında alacağı ücret için yapmaktır diye düşünüyorum. Tabi birde menajer istedi diye kulübe oyuncu almak var.
Biliç zamanı ocak'ta westham anlaşması, eneramo transferi vb gibi işler menajerini biraz gösteriyor..

Çevrimdışı Fikret

Caner'in saha içi agresifliği var ve bu zaman zaman aşırıya kaçıyor kabul ediyorum ama sanki her maç Caner hakemlere sövüyor sanki her maç rakiple kavga ediyormuş gibi bir hava yaratılıyor.

Bu da bana abartılı geliyor. Saha içinde agresif olması ve takımı ateşlemesi bence önemli yeter ki ölçüyü kaçırmasın.

Tabi biz konuşuyoruz da boşa konuşuyoruz ortada ciddi bir durum bile yok.
Doğrusunu söylemek gerekirse Caner ölçüyü düzenli olarak kaçırmaya başladı 1-2 yıldır.
Ama tabi bunda fener etkisi var. Hakemler köpeğiniz olalım dedikleri için adamlarda şımarıyor.
Avrupada, euro 2016'da yapar mı Caner bunları? Yapmaz çok daha azını yapar alışkanlıktan sadece.

Beşiktaş'a gelse hem Şenol Hoca hem taraftar akıllandırır Caner'i. Bence olmayacak bu transfer ama sol beke TR ligini tanıyan Avrupa'da top 20 değilse de top 40 diyebileceğimiz sol beklerden bence. Yaşı da çok iyi.,
Caner bonservisle satılsa şu an temiz 7-8m euro ederdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Canerle ilgili ilk aklıma gelen sıkıntısı sürekli el kol hareketleri yapması formda bir caner fark yaratır gönüldense canerin gelmesi çok daha iyi olur daha 28 olmadı bile

Çevrimdışı Panjandrum

30 yildir futbol izlerim hayatimda anlayamadigim tek oyuncu Olcay. Her mac sac bas yoldurup isyan ettirir, sonra sezonun ozetini izlersin nerdeyse hemen hemen her golde adamin bir yerlerden cikip skora katkida bulundugunu gorursun. Bazen yalanci kosu yapmis, bazen topun uzerinden atlayip defasni terse yatirmis, bazen tek pasla butun savunmayi dusurmus, 40 metreye pas atmis, adam gecip gol atmis. Cok acayip bi adam bu Olcay. Anlatilmaz yasanir. Futbolcu degil gitsin diyene de, olcaysiz kesinlikle olmaz diyene de ayni sekilde saygi duyarim. Ama bana gore Olcay gibi bir adam as olmasa da kadroda her turlu bulunmali.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yado

KAMİL GLİK..

* Stoperde Şenol Güneş'in Juan Jesus'tan sonra ikinci tercihi
* Yıllardır Torino'da oynuyor ama artık yaşınında ilerlemesinden dolayı hedef büyütmek istiyor.
* İtalya savunması ile ünlü bir lig ve Kamil Glik bu ligin en iyi 3-4 stoperinden bir tanesi
* Euro 2016'da sürpriz adaylarından biri olan Polonya Milli takımının en önemli oyuncularından
* Yönetimimiz Euro 2016 öncesi transferi bitirmek için çabalıyor
* Torino yönetimi geçtiğimiz yıl bu oyuncu için farklı kulüplerden 15-20 milyon istiyorlardı ancak bu yıl oyuncuda ayrılmak istediği için bu seviyeyi 11-12 milyon euroya indirdiler
* Bizim ise bu transferdeki düşündüğümüz rakamlar 6-7 milyon euro.
* Pazarlıklar ile düşebildiğimiz kadar fiyat düşürüp oyuncuyu almak istiyoruz
* Biraz oyuncudan bahsedelim
* Lakabı TANK.. Lakabından sanki oyuncu ağırmış gibi bir izlenim çıkabilir ancak tam tersi 1.90'lık boyuna rağmen gayet seri bir oyuncu. Ayağı iyi geriden oyun kurma konusunda becerikli bir oyuncu.
28 yaşında piyasa değeri 11 milyon euro ve kazandığı maaş İtalyadan 1 milyon euro'nun altında. Bu yıl 35 maça çıkıp 2 asist ile oynadı

Form olarak Juan Jesus ve Skrtel'den daha formda bir oyuncu hatta listemizdeki en formda stoper oyuncusu Glik

Kaynak: Beşiktaş Transfer Dedikoduları Facebook Sayfası

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine sölemem gerekiyor kendimi övmek istemem ama yine haftalardır söylediğim gibi ( Taş gibi , Kjaer gibi ,chedchou gibi) bir stoper alınacak :) olması gerekende buydu zaten.

Benim takip ettiğim kadarıyla Glik tam aradığımız oyuncu . Akılcı nokta transferler bekliyorum yine yönetimden . Muhtemel sayı 4
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Müller kiyasini da hic anlamadim. Müller bircok macta, Almanya milli maclari dahil merkez santrofor oynamis futbolcu. Okadar komple futbolcu ki, sag, sol, merkez santrofor ve orta sahada oynayabilecek ozelliklere sahip. Futbolun tum temellerine sahip, oyunu basit tutabilen, ustun zekaya sahip olan futbolcu.

Muller hava toplarinda etkili, Muller'in uzaktan sutlari etkili, Muller ara pasi verebiliyor, Muller orta acabiliyor, Muller adam eksiltebiliyor, Muller muthis bitirici. Olcay ile Muller arasindaki tek benzerlik Olcay'in ileri uctaki caliskanligi ve pozisyon almasi.

SL'de hersey belli olur zaten.

Anlayacak bir tarafi yok zaten. Yalniz orada bir detay var, evet, dikkat edersen Muller'le kiyaslanmis ve Muller forvet. Olcay ise kanat olmasi gerektigi halde yetersiz ozelliklerinden dolayi gizli forvet gibi oynadigindan (mesela adam yavas ve dripling yapamadigindan cizgiye inemiyor, bu yuzden ceza sahasina giriyor, Olcay sevenler de "bakin ne guzel ceza sahasina giriyor" diyorlar, iyi guzel de Olcay bunu mecburiyetten yapiyor, sonra soldan 90 dakika bir orta goremiyoruz) kimsenin aklina Olcay'i gercek bir kanat oyuncusuyla kiyaslamak gelmiyor, Muller ornek gosteriliyor. Olcay'in gizli forvet gibi oynamasina ragmen yaptigi tabelaya bakilirsa o mevki icin de cok iyi olmadigi zaten iyice belli oluyor.

Çevrimdışı Yado

Yine sölemem gerekiyor kendimi övmek istemem ama yine haftalardır söylediğim gibi ( Taş gibi , Kjaer gibi ,chedchou gibi) bir stoper alınacak :) olması gerekende buydu zaten.

Benim takip ettiğim kadarıyla Glik tam aradığımız oyuncu . Akılcı nokta transferler bekliyorum yine yönetimden . Muhtemel sayı 4

Şu ismael konusunda da olumlu gelişmeler olursa , herkeze benden çayy
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Mehmet57

son 4 sezonun sadece Beşiktaş'ta değil Türkiye'deki en istikrarlı futbolusunu daha kötü gömemezdin. Bu adam sadece iş ahlakı için bile örnek olarak tesislerde bulundurulması gereken bir adam.

Sürekli pozitif olması , hemen hemen 4 yıldır Beşiktaş'ta oynamış her oyuncunun sevdiği , iyi anlaştığı insanları pozitif etkileyen bir kişilik yapısını da unutmuşsun bi hatırlatayim.

Birde 3. Lig topçularıyla bir tutman beni üzdü açıkçası takımın ruhlarından , taşıyıcı kolonlarından birinden bahsettiğini anlatmaya çalışmicam sana @Mehmet .
 Sen hollanda ligindeki genç potansiyelli 3. sınıf açık oyuncularını buraya önermeye devam et kardeşim ..

Dedigimin gibi, hala hicbir sekilde defolari ile ilgili analiz yapmadan, romantizme kapilip yapmadiklari ile ilgili yazmakta zorluk cekiyorsunuz.

Olcay herkesi guldurdugu icin SL'de etkili olur, tamam kardesim.

30 yildir futbol izlerim hayatimda anlayamadigim tek oyuncu Olcay. Her mac sac bas yoldurup isyan ettirir, sonra sezonun ozetini izlersin nerdeyse hemen hemen her golde adamin bir yerlerden cikip skora katkida bulundugunu gorursun. Bazen yalanci kosu yapmis, bazen topun uzerinden atlayip defasni terse yatirmis, bazen tek pasla butun savunmayi dusurmus, 40 metreye pas atmis, adam gecip gol atmis. Cok acayip bi adam bu Olcay. Anlatilmaz yasanir. Futbolcu degil gitsin diyene de, olcaysiz kesinlikle olmaz diyene de ayni sekilde saygi duyarim. Ama bana gore Olcay gibi bir adam as olmasa da kadroda her turlu bulunmali.

Iste boyle oyuncular aldatir seyirciyi, surekli kadrajda, pozisyona girmeye musait yerlerde. Kimse de yahu bu adamin niye bir tane orta actigini goremedik yillardir demiyor. Cunku Olcay olmasi gereken yerde degil, kucuk takimlara karsi oynarken sorun olmuyor ama rakip guclu olunca solda hic aksiyon gorememizin nedeni de bu.

Çevrimdışı nusretaslanturk

olcayı gönderdik tekrar mı transfer ediyoruz beyler? yeter artık ama, yöneticiler bir müdahale edin ya
Anladım forum'un niye ölü olduğunu bu gece
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 00:28:02 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı Mehmet57

Anlayacak bir tarafi yok zaten. Yalniz orada bir detay var, evet, dikkat edersen Muller'le kiyaslanmis ve Muller forvet. Olcay ise kanat olmasi gerektigi halde yetersiz ozelliklerinden dolayi gizli forvet gibi oynadigindan (mesela adam yavas ve dripling yapamadigindan cizgiye inemiyor, bu yuzden ceza sahasina giriyor, Olcay sevenler de "bakin ne guzel ceza sahasina giriyor" diyorlar, iyi guzel de Olcay bunu mecburiyetten yapiyor, sonra soldan 90 dakika bir orta goremiyoruz) kimsenin aklina Olcay'i gercek bir kanat oyuncusuyla kiyaslamak gelmiyor, Muller ornek gosteriliyor. Olcay'in gizli forvet gibi oynamasina ragmen yaptigi tabelaya bakilirsa o mevki icin de cok iyi olmadigi zaten iyice belli oluyor.

Imzami atarim, anlatmaya calistigim bu ama bazen Turkcem yeterli olmuyor dusunduklerimi tam anlatamiyorum.

Çevrimdışı Mehmet57

olcayı gönderdik tekrar mı transfer ediyoruz beyler? yeter artık ama, yöneticiler bir müdahale edin ya

Niye ki? Ozaman kapatsinlar forumu. Baska konulardan konusalim. Bugun ne yedin? Is nasil gidiyor? Havalar nasil orda?

Detayli, seviyeli, anlatarak gorus farklari ortaya koyuluyor. Kimseye kazma, ise yaramaz gibi rencide edici kelimeler kullanilmiyor. Burasi futbol forumu. Seneye SL'de oynayacaz. Ne konusalim? 7-24 transfermi konusalim?

Birakin Allah askina, forum gorus farkiligini seviyeli sekilde tartisabilecegin yer olmali. En kucuk seyde "ama yoneteciler...." demeyin.

Çevrimdışı Ogün

Olcay'ın Türk pasaportu var. Gönderilmesi düşünülemez bile diyerekten tartışmayı sonlandırmayı teklif ediyorum.

Olcay yedek olmali diyoruz, gonderen yok. Kaldi ki gonderen de olsa bu kisilerin kendi fikridir, burada kimse oyuncuya hakaret etmiyor herkes kendi fikrini soyluyor. Yoneticilerin mudahalesini gerektirecek bir durum yok yani anlayacagin.

konu dışı yaptığım için özür diliyorum bu sayfa daha aktif olduğu için buraya yazma isteği hissettim hep birlikte engelleri kaldıralım konuya göz atmanızı rica ediyorum teşekkürler

http://besiktasarena.com/besiktas-vodafone-arena-(seref-bey-stadyumu)/hep-birlikte-engelleri-kaldiralim/

Imzaladim, yalniz bastan platform yapilmamasina sasirdim...

Çevrimdışı Kuntz

Foruma bir uğrayayım dedim gündüz bıraktığım gibi hala Olcay konuşuluyor :D Bu Olcay size netti gardaşım :D

Çevrimdışı Ogün

Kimse daha iyisine hayır demez. Şimdi size Atiba'nın yaptığı her şeyi yapabilecek bir de üstüne uzaktan şut çekebilecek biri geliyor deseler, hayır mı dersiniz? Sonuç olarak Olcay daha iyisi konuşulana kadar -gelene kadar demiyorum- hayali dizilişlerde 11'de olacaktır.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hiç kimse bilmiyo futbolu bizim taraftar biliyo şenol hoca hergün televizyonda kanal kanal geziyo olcayı diğer kanat oyuncularından ayırıyo anlatıyo yetmiyo oynatıyo sürekli bilic desen hiç kesmedi kendi takım arkadaşları olcayı mükemmel anlatıyo yaptığı yararları yok ama onlar ne bilecek en doğrusunu bizim taraftar bilir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

herkes aynı futbolu oynayabilse zaten bu oyun sıkıcı olmazmıydı.adam kendindeki yetersizlikleri görmüş kendinde olanları daha fazla ortaya çıkarmış.elindeki oyunculara bakarsın ona göre bir oyun oynarsın.olcayda bizim oynadığımız oyun için çok yerinde bir oyuncu.o kadar beğenilmeyen bir oyuncu ama beğendiğiniz oyuncular kadar skora katkı vermiş.oyuna ise skora verdiğinden daha fazla katkı verdi.adam 4-4 2 nin kanat oyuncusu değil 4-3-3 ün  kanadıda değil.solda oynayan 2. forvet 2. on numara tipinde bir oyuncu.almanyada seyrederdim çokta beğenirdim.orada oynarken hatırlayanlar için söyleyeyim barselonayı 3-0 yendiğimiz maçta ibrahim üzülmezin oynadığı oyunu oynayan bir oyuncu.ibrahim üzülmezi savaşçı kimliğiyle beğenirdim ama o maç hariç oyununu hiç beğenmezdim.hızlı düşünen ve hızlı oynayan oyuncuları severim.olcayda bu tanıma uyuyor.futbol aklıda üst seviyede.düşündüklerini yapabilmede beceri eksikliği var.şu an elimizdeki kadroda ondan iyisi olmadığı içinde oynaması doğaldır.daha iyisi gelirse onun oynamasıda çok doğal olacaktır.olcayı beğenmeyen ve yetersiz görenler almanyada bunu farketmemişte türkiyeye bırakmış diyenler oğuzhan ,gökhan töre için neden aynı şeyi söylemiyorlar.arsenal ve chelsea de görememiş.

Çevrimdışı Fikret

Olay sadece orta da değil. Olcay büyük maçlarda baskı yememizin sebeplerindendi. Avrupa maçlarında da genelde kayboluyor.

1-Olcay gibi bilek konusunda ciddi yetenek eksikliği olan topçu olarak Kuyt gibileri geliyor aklıma. D.Kuyt mesela sağ kanadı beceremese de gol konusunda çok iyiydi. Olcay pozisyon harcamada çok iyi.
Olcay'ı gören rakip oyuncu geri çekilmez adama basar bizi zora sokar.
Q7'yi gören oyuncu temkinli davranı 2 adım geride durur. Q7 gibi yetenekli oyuncular oldu mu topu ileri taşıyabiliyoruz. Oyunu rakip sahaya yıkmada bu tip oyuncular önemli. Sosa-q7-töre topu saklar.

2-Olcay ekstra eforuyla var olabilen bir oyuncu. Önemli maçlarda 22 kişi de ekstra eforla oynadı mı kalite farkı gözüküyor, Olcay sırıtıyor.
Olcayın etkili olması için fizik olarak hazır olması zaten zorunlu. Fizik olarak iyi olmasa 2.lig topçusu olurdu. Sergen gibi yetenekli mi de göbeğiyle oynasın  :lol:.
Quaresma da belli ki iyi çalışıyor adamın bacak kaslarına bir bakarsanız Rabona'yla 40 metre orta açabiliyorsa belli ki antremanını yapıyor. Tolga degajı 40 metreye zor atıyor. :s20:

Fb deplasmanında son maç gene Olcay yoktu ortada. CL'de de bu böyle olur. Özel birşey beklemeyin. Töre satılırsa yerine 11 düşünülerek kanat oyuncusu alınmalıdır.
Olcay'ı seviyoruz kalsın tabi. Yarın 29. yaşını tamamlayacak. Ama abartmaya da gerek yok.
Son 4 senenin en istikrarlı topçusu nedir? 4 senedirde 2-3 aylık formsuz dönemleri oldu. Ne zaman Oğuzhan-Fernandes-Sosa gibileriyle iyi üçgenler kurdu golleri attı. 4 senedir de parasını haketti.
Devam etsin kalsın tabi de niye "ayarsız" övülüyor anlamıyorum.
İsmail nasıl yedekse Olcay'ın da kalibresi yedek oyunculuktur CL'ye oynayan şampiyon takım için.

Niye ki? Ozaman kapatsinlar forumu. Baska konulardan konusalim. Bugun ne yedin? Is nasil gidiyor? Havalar nasil orda?

Detayli, seviyeli, anlatarak gorus farklari ortaya koyuluyor. Kimseye kazma, ise yaramaz gibi rencide edici kelimeler kullanilmiyor. Burasi futbol forumu. Seneye SL'de oynayacaz. Ne konusalim? 7-24 transfermi konusalim?

Birakin Allah askina, forum gorus farkiligini seviyeli sekilde tartisabilecegin yer olmali. En kucuk seyde "ama yoneteciler...." demeyin.
kardeşim benim akşama doğru olcay muhabbeti yapılıyordu hala olcay muhabbeti yapılıyor, ve eldeki oyuncu, kaç transfer sezonunda buradaydın bilmiyorum ama bu benim ikinci hesabım, ve eldeki oyuncu hakkında bu kadar uzun konuşulunca transfer başlığında 2 yıldır müdahale edilir burada.. konu olcay'ın yerine kim faydalı olurdan, olcay faydalı mı faydasıza mı döndü? olcay verimsiz ama yerine x gelirse şöyle olur bence veya yerine x gelirse nasıl olur gibi muhabbetlerin yeri burası..+ olarak 2 yıldır olcay muhabbeti var zaten burada insanlar bıktı artık, devam ettikçede yazacak olan insanları kaçırıyoruz..

Olcay yedek olmali diyoruz, gonderen yok. Kaldi ki gonderen de olsa bu kisilerin kendi fikridir, burada kimse oyuncuya hakaret etmiyor herkes kendi fikrini soyluyor. Yoneticilerin mudahalesini gerektirecek bir durum yok yani anlayacagin.
açıp geçmiş dönemlerin transfer başlıklarını bir okur musunuz :) lütfen.. @Çağrı bir beşiktaş futbol takımı genel sohbet başlığı aç sana ya..

Çevrimiçi murat

Iste boyle oyuncular aldatir seyirciyi, surekli kadrajda, pozisyona girmeye musait yerlerde. Kimse de yahu bu adamin niye bir tane orta actigini goremedik yillardir demiyor. Cunku Olcay olmasi gereken yerde degil, kucuk takimlara karsi oynarken sorun olmuyor ama rakip guclu olunca solda hic aksiyon gorememizin nedeni de bu.
barcelonada kim kaç orta yapıyor.bazı takımlar kornerden bile orta yapmıyor.yada ismail orta yapıyorda ne oluyor.

Çevrimdışı Mehmet57

Kimse daha iyisine hayır demez. Şimdi size Atiba'nın yaptığı her şeyi yapabilecek bir de üstüne uzaktan şut çekebilecek biri geliyor deseler, hayır mı dersiniz? Sonuç olarak Olcay daha iyisi konuşulana kadar -gelene kadar demiyorum- hayali dizilişlerde 11'de olacaktır.

Ben burda Atiba'yi da elestirdim. PSV doneminden beri begendigim oyuncu. Forumlarda alindiginda herkes gomerken orda burda, cok katki saglayacak demistim.

Ama evet Atiba'nin da eksikleri var. Sertlik konusunda yetersiz kaliyor. Yumusak bir oyuncu. Rakibin cekinecegi bir orta saha degil. Ama Olcay'i yapamadiklari konusunda elestirince nedense tum forum ayaga kalkiyor.

Ben Olcay SL icin yetersiz diyom, Turkiyenin en istikrarli futbolcusu diyorlar. Bu Turkiyenin en istikrarli futbolcusu nasil oluyor da her gecen sezon daha kotu performans sergiliyor?

Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar demis atalarimiz.

Etiketler: