2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389833 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı RevivaL

Glik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Aradığımız stoper mi ? Topu oyuna sıkabilen, hızlı, çevik ve agresif bir görüntüsü var tube videolarında

Çevrimdışı Fikret

Araz Özbiliz nasıl bir oyuncu? Süratli? Bileklerine hakim?Sert şut çeken?Hava toplarına hakim?Tek pas oynayan?Derinlemesine oynayan? vs. vs.

Gökhan Töre gitse yerini dolduramaz mı?Bana kalırsa daha önce hiç izlememe rağmen sezonun 2. yarısındaki Gökhan Töreden çok daha etkili olur.
iyi frikik kullanıyor. sakatlıklar öncesi dribbling konusunda da iyiymiş. çalımı var. sağda oynayıp içe katedişi var.
hava topunda gökhan da iyi değil zaten.

herşey iyi giderse onun için g.töre'nin iyi zamanındaki formu gösterir.
bu sezon 2.devredeki g.töre zaten 11e giremiyordu. bence 2. devrede Kerim Frei daha çok katkı verdi. sivas-rize deplasmanlarda attırdı  zor maçları kolaya çevirdi.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Caner ile Gökhan g bizden uzak olsunlar nereye giderlerse gitsinler bize öyle topçular lazım değil bize önce karakter lazım biz bjk yiz şerefimizle oynar hakkımızla kazanırız :akuma:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bana zaten kimse zorla kabul ettiremez Beşiktaş'ın değil ilk 11'inde kadrosunun hiçbir tarafında bulunmayı hak etmeyen bir oyuncuyu . İsmail,Ahmet veya Mehmet adı fark etmez , İsmail mentalitesinde hiçbir futbolcudan yedekte olmaz . İsmail'in geçmiş 7 yılda yaptıkları yedek olarak gelecekte yapacaklarının da teminatıdır. İsmail gibi mental olarak zayıf profesyonelikten futbolcular ilk 11'de olmazsa yedek kalırlarsa performansları dibe vurur , kulüplerine zarar verir.  Bir yedek olarak İsmail'den beklentiniz olup da hayal kırıklığına uğramayın sonrasında.
Alınması gereken sol bekin tarifini yaptım . Atiba'nın sol bek olanı.

Evvelki iletiye de katiliyorum. Ismail yedek olabilir, ama dunyalari istiyor beyimiz ne de olsa gordu diger yeteneksiz Pektemek'in yattigi yerden neredeyse 2 milyon aldigini ben de isterim diyor.

Onerecegim adam Marvin Plattenhardt. Aldigi maas bir milyon eurodan az, ustelik vergileri yuksek. Bundesliga'da 33 macta 2 gol 5 asistle oynadi. 33 macin tamaminda 90 dakika oynadi. Ayrica Alman genc milli takimlarinin butun kademelerinde forma giydi. Bonservisi Transfermarkt'a gore 3.5 milyon euro, alirsak bizden Alman milli takimina girebilecegini ve sene icinde 3-4 gol 6-7 asistle yapacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Forum niye ölmeye başladı bu saatlerde?

Çevrimdışı Fikret

Futbolcusunu açık artırmaya çıkarmış bir menajer görüyorum burada . Bu menajerlerin de  bir etik anlayışının olması lazım . Batur Altıparmak uzak durulması gereken menajerlerden.
Adamı tanımıyorum. Kötü biri midir olabilir.
Ama buradaki ayıp ne? Bence çok doğal bir iş yapıyor menajeri.
PEKTEMEK'in menajeri 6 ay öncesinden FB'ye transferi oluyor diye haberler yazdırmıştı da bizimkiler gidip yıllık 1.7m euroya varan sözleşme imzaladı :s20: :s20: :s20:

Menajerin yada CANER'in açısından bakın:
*Fenerbahçe zamanında uzatsaydı adamın sözleşmeyi. Ozan'a 7m euro bonservis veriyorsun Caner'e para yok.
*Antrenör her sene değişiyor. Caner yerine Hasan Ali'yi tercih etti ofansif sıkıntı varken.
*Takım şampiyonlar ligi göremedi kaç senedir.

Caner'de Fener'e son şansın teklifi artırıyor musun diyor. Haklıdır kendi açısından.
Gs'den Fenere geçti sonuçta. Yarın 2m euro'ya Beşiktaş aldı dese çok ayıp ettik falan demem. Keşke gelse. Karakteri şüpheli de olsa oyunu ortada, yaşı iyi.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 23:37:30 Fikret ]

Çevrimdışı can1903

Bu arada Pektemek'in yerine Umar düşünülüyor.  :busted_cop: :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Caner ile Gökhan g bizden uzak olsunlar nereye giderlerse gitsinler bize öyle topçular lazım değil bize önce karakter lazım biz bjk yiz şerefimizle oynar hakkımızla kazanırız :akuma:
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Adamı tanımıyorum. Kötü biri midir olabilir.
Ama buradaki ayıp ne? Bence çok doğal bir iş yapıyor menajeri.
PEKTEMEK'in menajeri 6 ay öncesinden FB'ye transferi oluyor diye haberler yazdırmıştı da bizimkiler gidip yıllık 1.7m euroya varan sözleşme imzaladı :s20: :s20: :s20:

Menajerin yada CANER'in açısından bakın:
*Fenerbahçe zamanında uzatsaydı adamın sözleşmeyi. Ozan'a 7m euro bonservis veriyorsun Caner'e para yok.
*Antrenör her sene değişiyor. Caner yerine Hasan Ali'yi tercih etti ofansif sıkıntı varken.
*Takım şampiyonlar ligi göremedi kaç senedir.

Caner'de Fener'e son şansın teklifi artırıyor musun diyor. Haklıdır kendi açısından.
Kazan-kazan ilişkisinin olması lazım . Menajer olarak serbest piyasa ekonomisi mantığıyla yaklaşıp 'Yar bana hep bana' dersen o zaman sistem de çöker ortaya milyarlık borçlara sahip kulüpler çıkar. Fırsatçılıktır bu tür menajerlerin yaptığı. Böyle devam ederlerse futbolcularını doğru dürüst pazarlayacakları kulüpte bulamayacaklar.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 23:43:59 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 23:45:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Glik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Aradığımız stoper mi ? Topu oyuna sıkabilen, hızlı, çevik ve agresif bir görüntüsü var tube videolarında

Hızlı ve çevik dışındakiler doğrudur fazlası vardır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ani hizlanma 1e1'de one cikar, rakip arkaya yaslanip sana alan verirken degil. Olcay'in sol kanatta 1e1'de adam gectigini nezaman gordunuz ki? Feyenoord macinda alt yapidan yeni cikmis stopper Van Beek'in sagbek'de yolunu kaybetmesinden baska hangi mac? Bize karsi takimlar geli yaslaniyor. Olcay ayagina gelen her topu merkeze gonderiyor. Ani hizlanmaya sahip olsa neden hic cizgiyi kullanmiyor? Bunlar cok basit seyler, her mac ornegi olan seyler.

Dedigim gibi, kisa mesafedeki ucgenler insiyatif gerektirmeyen paslar. Bunlar ezbere, bunlar antreman sonucu. Bunlar oyun gorusu ile alakali, yaraticikla alakali degil. Rakip okadar arkaya yaslanirken Olcay'in ceza sahasi cizgisinden kac kez arkaya yerden top gonderdigini gordunuz? Kac kez defansfin ustunden topu assirtigini gordunuz? Bunlar insiyatif gereken hareketler. Ezbere 5 metrede pas yapmak alt yapidan gelen bir ornek. Herhangi bir Avrupa macinda, Hollanda'nin Ptt'si olan Jupiler Lig'de her oyuncunun yapabilecegi paslar.

Alt yapi konusuna gelince, mukemmele yakin diyorsunuz. Bu tartisma benim Olcay'in SL seviyesinde yetersiz kalacagini soylemem ile basladi. Olcay alt yapisi sayesinde burda defolarini beilirli olcude kapatabilip yararli oluyorsa, ayni veya daha iyi alt yapiyi paylasmis oyuncularin dolu oldugu bir sahnede nasil one cikabilecegini, yeterli olabilecegini iddia edebilirsiniz?

Olcay ile ilgili yazdigin her seyin altina imzami atarim. Kucuk maclarin adamidir, karsisinda zayif Anadolu takimlari olunca parliyor. Bunun disinda zor maclarda, biraz guclu her stoper karsisinda sahadan siliniyor.

Fakat maalesef Turkiye'de bu is biraz boyle, birisi bir sey diyor, tutarsa yillarca kaliyor dogru mu degil mi hic dusunulmeden. Mustafa Pektemek'in yeteneksizligini ve degil fayda sahada zarar verdigini anlatirken de bana "Ama kimse Mustafa gibi press yapmiyor, defansa yardim ediyor, herkesten cok kosuyor, arkadaslariyla yardimlasiyor vs. vs." deyip duruyordu. Mustafa yeteneksizligini tartisilamayacak kadar acik ispatlamasa hala "gol demek" diyenlerle tartisacaktik. Bir forvet oyuncusu gol atamiyorsa isterse yaban eseklerinden fazla kossun hic bir ise yaramiyor demektir. Oncelikli isi gol atmak olan adamin kosmasina, ziplamasina bakan seyirciler var. Olcay'da ayni, kanat oyuncusunda dunyanin her yerinde aranan ozellikle, hiz, teknik, dripling, guc vs.dir. Olcay'da bir kanatta olmasi gereken hemen hic bir temel ozellik yok. Profesyonel, iyi cocuk vs. de olup olmasi gereken en fazla yedek mevkidir.

Çevrimdışı underworld

Forum niye ölmeye başladı bu saatlerde?
Gündüz cok hizli geçti, herkes yoruldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 23:46:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bu oyuncuların ne karaktersizliğini gördünüz? Bunu herkes yazıp duruyor ben mi görmedim bilmiyorum bir tek.

Caner'in sahadaki agresif görüntüsü dışında ne sorunu var? Bizde de Cenk aynı şekilde aşırı agresif bu onu karaktersiz yapmıyor.

Benim bilmediğim bir şey varsa öğrenmek isterim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BeJeKe

3. Forvetimiz Hamza Küçükköylü olmalı. Zaten hiç forma şansı bulamayacak. En azından 1 yıl boyunca A takım ile, Gomez ile, Cenk ile antrenman yapar. Gelişim hızı artar.

Pektemek gidici mi?
KARA KARTAL HEP YÜKSEK UÇAR, RAKİPLERE KORKU SALAR
Aşık Oldum ♥

Çevrimdışı Tolga

Bu oyuncuların ne karaktersizliğini gördünüz? Bunu herkes yazıp duruyor ben mi görmedim bilmiyorum bir tek.

Caner'in sahadaki agresif görüntüsü dışında ne sorunu var? Bizde de Cenk aynı şekilde aşırı agresif bu onu karaktersiz yapmıyor.

Bence de fazla abartılıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

sen bizim hangi futbolcumuzun sahada ana avrat sövdügunu gördün mesela ? onun dışında canerin kavgacı sorun çıkaran bi tip olduğunu sağır sultan bile biliyor. Gökhan ise bildiğin fener fedaisi , fanatik adam ben şahsen istemiyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozgursum

Bence de fazla abartılıyor.
Caner konusu abartilmiyor  sahada haKem , rakip vs yaptiklari ortada. Gokhan ise hicbir yanlis hareket yapmayan bir adamdir. Ona soyleyecek laf yok. Cenkle Caner i bir tutmak cok garip olur gercekten.

Çevrimdışı denizaydogdu

Hakikaten Olcay stilinde Müllerden başka topçu var mı? Şu oyuncu türünü Olcay ve Müller oluşturuyor komple :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kevin De Bruyne
Kartal

Çevrimdışı Tolga

Caner konusu abartilmiyor  sahada haKem , rakip vs yaptiklari ortada. Gokhan ise hicbir yanlis hareket yapmayan bir adamdir. Ona soyleyecek laf yok. Cenkle Caner i bir tutmak cok garip olur gercekten.
Caner'in saha içi agresifliği var ve bu zaman zaman aşırıya kaçıyor kabul ediyorum ama sanki her maç Caner hakemlere sövüyor sanki her maç rakiple kavga ediyormuş gibi bir hava yaratılıyor.

Bu da bana abartılı geliyor. Saha içinde agresif olması ve takımı ateşlemesi bence önemli yeter ki ölçüyü kaçırmasın.

Tabi biz konuşuyoruz da boşa konuşuyoruz ortada ciddi bir durum bile yok.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 00:01:56 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yado

Olcay'in ani hizlanmasi yoktur. Ani hizlanmasi olan oyuncular bu ligde sayili zaten. Visca, Aminu, Aatif, Yusuf Erdogan gibi futbolcular. Olcay'in ne ani hizlanmasi ortalamin ustunde, nede uzun mesafedeki hizi. Olcay'in top kontrolu kotu, bunu gormekte zorlanmamaniz gerek. Bir oyuncu ayagina gelen topta ikinci kez degmesi gerekiyorsa kontrol etmek icin, bu oyuncunun top kontrolu iyi degildir demek.

Olcay'in Kayseri macindaki pasi bir istisna ve oynadigi onlarca mactan sayabilecegin 2-3 pastan birtanesi. Olcay'in sol kanatta bulustugunda birebirde etkisiz olmasi, sol ayagini attigi o gol disinda zayif olmasi ve ani hizlanmasi olmayasindan dolayi her topu yan pas olarak sahanin merkezine gonderdigini goruyorsunuzdur.

Olcay'in "pas oyununu yonlediriyor" dedirten oyunu kisa mesafede pas oyunun icinde olmasi. Bu Alman alt yapisi. Bunu Almanya ucuncu liginden herhagi bir oyuncunun yapabilecegi ozellik. Bunlar insiyatif gerektirmeyen, ezbere paslar.

son 4 sezonun sadece Beşiktaş'ta değil Türkiye'deki en istikrarlı futbolusunu daha kötü gömemezdin. Bu adam sadece iş ahlakı için bile örnek olarak tesislerde bulundurulması gereken bir adam.

Sürekli pozitif olması , hemen hemen 4 yıldır Beşiktaş'ta oynamış her oyuncunun sevdiği , iyi anlaştığı insanları pozitif etkileyen bir kişilik yapısını da unutmuşsun bi hatırlatayim.

Birde 3. Lig topçularıyla bir tutman beni üzdü açıkçası takımın ruhlarından , taşıyıcı kolonlarından birinden bahsettiğini anlatmaya çalışmicam sana @Mehmet .
 Sen hollanda ligindeki genç potansiyelli 3. sınıf açık oyuncularını buraya önermeye devam et kardeşim ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Zafer55

Caner için

Bu ismail kartala olan
Perreiranın ki zaten daha taze.Ama Gökhana bişey diyemem efendi topçu

Çevrimdışı canergiray77

konu dışı yaptığım için özür diliyorum bu sayfa daha aktif olduğu için buraya yazma isteği hissettim hep birlikte engelleri kaldıralım konuya göz atmanızı rica ediyorum teşekkürler

http://besiktasarena.com/besiktas-vodafone-arena-(seref-bey-stadyumu)/hep-birlikte-engelleri-kaldiralim/
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla ben de. Bekliyoruz :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yado

Olcay için bu video da bakabilirsiniz

Geçen sezon Trabzon maçında papadapulos mu neydi o yunanlı ? onun ayağından kimse beklemezken topu kapıp takımı gole götürmesi de benim ilk aklıma gelen
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı TANERCAN

KAMİL GLİK..

* Stoperde Şenol Güneş'in Juan Jesus'tan sonra ikinci tercihi
* Yıllardır Torino'da oynuyor ama artık yaşınında ilerlemesinden dolayı hedef büyütmek istiyor.
* İtalya savunması ile ünlü bir lig ve Kamil Glik bu ligin en iyi 3-4 stoperinden bir tanesi
* Euro 2016'da sürpriz adaylarından biri olan Polonya Milli takımının en önemli oyuncularından
* Yönetimimiz Euro 2016 öncesi transferi bitirmek için çabalıyor
* Torino yönetimi geçtiğimiz yıl bu oyuncu için farklı kulüplerden 15-20 milyon istiyorlardı ancak bu yıl oyuncuda ayrılmak istediği için bu seviyeyi 11-12 milyon euroya indirdiler
* Bizim ise bu transferdeki düşündüğümüz rakamlar 6-7 milyon euro.
* Pazarlıklar ile düşebildiğimiz kadar fiyat düşürüp oyuncuyu almak istiyoruz
* Biraz oyuncudan bahsedelim
* Lakabı TANK.. Lakabından sanki oyuncu ağırmış gibi bir izlenim çıkabilir ancak tam tersi 1.90'lık boyuna rağmen gayet seri bir oyuncu. Ayağı iyi geriden oyun kurma konusunda becerikli bir oyuncu.
28 yaşında piyasa değeri 11 milyon euro ve kazandığı maaş İtalyadan 1 milyon euro'nun altında. Bu yıl 35 maça çıkıp 2 asist ile oynadı

Form olarak Juan Jesus ve Skrtel'den daha formda bir oyuncu hatta listemizdeki en formda stoper oyuncusu Glik

Kaynak: Beşiktaş Transfer Dedikoduları Facebook Sayfası

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: