2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369319 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Allah'ım her yerde ayrı bi transfer haberi var her yerde ayrı bi kaos en sevdiğim transfer dönemi <3
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 17:09:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Koparıp getirmek zor ama gerçekten para ödemeyi gözden çıkaracaksak Ryan Showcross da orada duruyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Berat

Luce taş koyma şu Glik transferine.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Koparıp getirmek zor ama gerçekten para ödemeyi gözden çıkaracaksak Ryan Shawcross da orada duruyor.

Bizim Stoke maçlarından hatırlıyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Koparıp getirmek zor ama gerçekten para ödemeyi gözden çıkaracaksak Ryan Showcross da orada duruyor.
Avrupaya açılan son ingilizi hatırlamıyorum ben.. :D

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Deniz

Göndermek iyi de yerine gelecekleri de ayarlamak lazım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 17:15:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

Küfür yemiyeceksem eğer, seneye de istikrarlı oynama şansı bulamayacak gibi görülen Kerim'i Trabzon'a Ersun yanl'a kiralasak. 1 sene devamlı oynayıp gelişse.. Ersun hoca'nın da rahlesi iyidir.

Biz de olcay, quaresma, aras, sosa rotasyonu ile kanatları çeviririz. Böylece tolgay da ortada rotasyona girecek yer bulabilir sanırım. Hem 23 oyuncu sınirımız varken idareli kullanmak lazım.

Pektemek ve pedro'yu bursa'ya versek bence serdar'ı alabiliriz.

Boyko yerine ospina veya mandanda transferi ve töre parasıyla yabancı stoper ve 3.santrafor ile transfer devresi kapanır gider.

Ama kampa yetişsin ne olacaksa.

Hayaller :

Ospina(tolga),

Eren albayrak (ismail),

Serdar, skirtel, (rhodolfo, marcelo tosic),

G.gönül(beck),

Atiba, tolgay,oğuzhan (veli, necip)

Sosa,q7 (olcay,aras),

Gomez (tosun, umar)

Bu arada bir proje olarak : antep ve hatay'daki suriyeli mülteci kamplarına futbol okulları ve seçmeleri yapsak keşke. O çocuklar yırtmak için debeleniyorlar ve ayrıca 3 milyona yakın nufus iyi bir kaynak. Sosyal sorumluluk olarak ise bize yakışır.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 17:23:02 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 17:17:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Bitmiyor şöyle yorumlar. Bir tek bunda ve bunun gibiler de beyin var çünkü.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SLYKRT

Top kıvılcımlandı ne zaman alev alır bekleyip göreceğiz.
(Yanacakmıyız fuat abiiiiiii)
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Küfür yemiyeceksem eğer, seneye de istikrarlı oynama şansı bulamayacak gibi görülen Kerim'i Trabzon'a Ersun yanl'a kiralasak. 1 sene devamlı oynayıp gelişse.. Ersun hoca'nın da rahlesi iyidir.

Biz de olcay, quaresma, aras, sosa rotasyonu ile kanatları çeviririz. Böylece tolgay da ortada rotasyona girecek yer bulabilir sanırım. Hem 23 oyuncu sınirımız varken idareli kullanmak lazım.

Pektemek ve pedro'yu bursa'ya versek bence serdar'ı alabiliriz.

Boyko yerine ospina veya mandanda transferi ve töre parasıyla yabancı stoper ve 3.santrafor ile transfer devresi kapanır gider.

Ama kampa yetişsin ne olacaksa.

Hayaller :

Ospina(tolga),

Eren albayrak (ismail),

Serdar, skirtel, (rhodolfo, yalçın, tosic),

G.gönül(beck),

Atiba, tolgay,oğuzhan (veli, necip)

Sosa,q7 (olcay,aras),

Gomez (tosun, umar)

Bu arada bir proje olarak : antep ve hatay'daki suriyeli mülteci kamplarına futbol okulları ve seçmeleri yapsak keşke. O çocuklar yırtmak için debeleniyorlar ve ayrıca 3 milyona yakın nufus iyi bir kaynak. Sosyal sorumluluk olarak ise bize yakışır.

eren ? ismail ?  :bawling:

serdar da kurtuluş degil dimi abi taşçıdır heralde  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Ben şahsen stoperde Serdar Aziz' in garanti olacağını düşünüyorum. Oyuncu gelmek istiyor, kimse o paraları veremez ne fener ne gs hepsi FFP gözetiminde. Avrupa' dan hiçbir takımda Bursa' nın istediği o saçma miktarları vermez. Ama Serdar biraz üstelerse 2,5 - 3 e alabiliriz. Olmadı yanında Pektemeği de veririz. Benim şahsi fikrim seneye Yabancı Transfer - Serdar - Rhodolfo - Marcelo - Tosic beşlisi stoper hattımızı oluşturur şeklinde.

Çevrimdışı Berat

Glik 5 milyon Euro'ya gelirse avazım çıktığı kadar bağırıcam :D

ntvsporun haberi.

Çevrimdışı Koa_lAA

Beğenilmeyen Feghouli La Liga' da 155 maçta 22 gol 34 asist yapmış. Arızalı diyenler ne arızası var hiç bilmiyorum. Youtube a Feghouli fight yazdık mı bile video çıkmıyor  :lol: :lol: Şaka bir yana şu adamın arızası ne bilenler söylesin biz de aydınlanalım. Quaresma isteyen biri Feghouli ye arızalı diyince insanın pek inanası gelmiyor.  :D :D

gece hayatı çokmuş... adam günü birlik parise gidip ertesi gün sabah idmanını kaçıran bir arkadaşmış... bunlar hep mış tabi ama söylenen o...

Çevrimdışı brkntcnr

Ben şahsen stoperde Serdar Aziz' in garanti olacağını düşünüyorum. Oyuncu gelmek istiyor, kimse o paraları veremez ne fener ne gs hepsi FFP gözetiminde. Avrupa' dan hiçbir takımda Bursa' nın istediği o saçma miktarları vermez. Ama Serdar biraz üstelerse 2,5 - 3 e alabiliriz. Olmadı yanında Pektemeği de veririz. Benim şahsi fikrim seneye Yabancı Transfer - Serdar - Rhodolfo - Marcelo - Tosic beşlisi stoper hattımızı oluşturur şeklinde.Hocamız da yakından tanıyor ve bu kadar istiyor. Gelirse hiç şaşırmam.

Çevrimdışı Türkay

Agger free ise onu neden kovalamıyoruz?

Çevrimdışı nusretaslanturk

Glik 5 milyon Euro'ya gelirse avazım çıktığı kadar bağırıcam :D

ntvsporun haberi.
yüzerek italya'dan kendim getirrim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Artı ersandan gelen 7 ve atınc'dan gelen 1 toplam 8 milyoncuk daha var cep'de.

Kulüpten bilgi alan biriyle görüştüm. Atınç'tan gelen 1 milyon euro transfer bütçesine eklenip eklenmeyeceği kesin değilmiş.

Yine Alexis'e verilen 1.1 milyon euro ve Marcelo alınırsa verilecek 1.2 milyon euro da bütçeden düşüyormuş.

Yani şu anda bütçemiz 7 milyon euro - 2.3 milyon euro = 4.7 milyon euro.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

devre arasından beri törenin west hama gidecegini duşunuyordum. bence şimdiden hayırlı olsun. artık robben farz oldu  :D

bu arada umar aminu iyi oyuncu bence. bakambu denen kazma bile hocanın elinde neye dönuştu. umarda ondan fazlası var.

glik için hiç umidim yok. 15 belki fazla ama çift haneli bi rakamdan aşagı olmaz transferi.

bence stoperden önce bi sol bek almak lazım. ver 7-8 al bi saglam sol bek. (töreden gelecek para ile)

Çevrimdışı Ensar

Kulüpten bilgi alan biriyle görüştüm. Atınç'tan gelen 1 milyon euro transfer bütçesine eklenip eklenmeyeceği kesin değilmiş.

Yine Alexis'e verilen 1.1 milyon euro ve Marcelo alınırsa verilecek 1.2 milyon euro da bütçeden düşüyormuş.

öyle saçmalık olmaz kusura bakma , alexis devre arasında alındı o dönemde sayılır marcelo için bilemeyeceğim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beğenilmeyen Feghouli La Liga' da 155 maçta 22 gol 34 asist yapmış. Arızalı diyenler ne arızası var hiç bilmiyorum. Youtube a Feghouli fight yazdık mı bile video çıkmıyor  :lol: :lol: Şaka bir yana şu adamın arızası ne bilenler söylesin biz de aydınlanalım. Quaresma isteyen biri Feghouli ye arızalı diyince insanın pek inanası gelmiyor.  :D :D
The Algerian forward is out of contract at Mestalla at the end of June and has not yet agreed an extension. But that does not seem to be the motive behind Feghouli's suspension. Sources close to the club suggest that after last weekend's game against Las Palmas, Feghouli travelled to Paris and did not return back in time for training on the Tuesday due to flight problems.

He claims he had purchased a return flight, but in the end travelled to the French capital by other means. These circumstances led to the airline cancelling his return flight as he had not flown on the original flight with the same documents.

Another possible reason - as Superdeporte report - could be the fact he refused to do a warm down after the win over Sevilla on Sunday. He was part of the squad, coming on in the 76th minute. On Monday, Feghouli wasn't present at training, either, alleging muscle problems, which could also be behind the suspension. It could also be a combination of the above.

Gece yaşantısı hızlı , futboldan , profesyonellikten uzak disiplinsiz bir tip . Kafasına göre Paris'e gece gezmelerine gidiyor sözde uçak dönüş problemi sebebiyle Salı günü antrenmana gelmiyor veya gelemiyor.  76. dakikada(Skora bu kadar katkı yapan oyuncunun 76. dakikada oyuna sokulmasının nedenini sen açıkla) girdiği Sevilla maçından sonra kas soğutma antrenmanı yapmayı reddetmesi,  maçtan sonra antrenmana çıkmaması , bu oyuncuya yatırım yapmış Valencia kulübünün oyuncuyu bir takım sebeplerden oyuncuyu kadro dışı bırakması , Manchester United,Paris Saint Germen gibi kulüplerle bu oyuncunun adının anılmasına karşın bu kulüplerin transferde o kadar ısrarcı olmamasını açıklayabilirsin.

Çevrimdışı OrhanAker

Ntvspora güvenilmez ama rakam üç aşağı beş yukari doğruysa....
7 verin gözünüzü seviyim bitsin bir an önceeee :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Yönetime çok yakın birisi de diyor ki bizim için artık transfer kısıtlaması yok.

Etiketler: