2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367725 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozgursum

Güzel bir teklife satılmasına itiraz etmediğimi belirtmiştim, kaldı ki "ölü" hali 16 milyon ediyor işte.

Benim anlatmak istediğim şu, normalde biz Töre kalitesinde bir oyuncuyu alamayız. Ne paramız yeter, ne de ligin kalibresi. Bu yüzden çok kolay gözden çıkaralıcak, harcanacak bir oyuncu değil Töre.
Bilic olmasa o paralari hayalimizde gorurduk ancak. En iyi sezonunu oynadigi gecen sene sonunda bile A.Madrid 11-12 milyon teklif etti. Bu sene West Ham disinda isteyen de yok. Bilic in bizi calistirmasinin en karli yanini gorucez  :) Bunun disinda yetenek olarak cok yetenekli tore ancak bu takimda o yeteneklerde ya da yakini olarak tabir edecegimiz cok oyuncu geldi. birsey vermeden cikip gittiler. Gokhan da malesef gecen sene disinda (son 2 ay haric) pek birsey vermedi takima. Yetenek mac kazandirmiyor , o yetenek sahaya yansimadigi surece.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

göreceğiz bunu espiri olarak söylemedim
neyi anlamak istemiyorsunuzki adamın form düşüklüğü yok
Beşiktaşta oynamak istemiyor defalarca beni satın diye yönetime haber göndermiş
adamın bu sene gram katkısı olmadı ben kötü oyuncu demiyorumki
oynamıyor diyorum hiçmi oyuna girdiği zamanlar görmüyorsunuz.
Adamın ayağındaki topu gelip alıyorlar öylece duruyor.
maç boyu ayağına 20 top geliyorsa abartısız bunun 15-16 tanesini kaptırıyor.
ilk senesindeki Töre nerde şimdiki töre nerde
kaldıki alanda yok alıcısı olsa acaba yönetim bir dakika düşünürmü
neymiş biliç alacakmış hayal dünyasında yaşıyor arkadaşlar Biliçin onu alacağını
düşünmüyorum.
Allahtan sene başı Quaresmayı almış yönetim yoksa şampiyonlukta Töreye
güvenseydik hayal olurdu.
Quaresma Quaresmaa oley oley oleeeyy :halay: :halay: :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Nartallo

Belki de Şenol Hoca Töre Mahrez'den iyi derken reklamını yapıyordu.

Töre'nin geçen sene en dikkat çekici performansı Olimpiyat'ta GS maçındaki golü ve Fener maçındaki asisti.

Onun haricinde Sporting'e bir golü var yine Olimpiyat'ta... Bir de Gençler deplasmanında attığı kafa golü...

Diğer asist ve golleri bol skorlu maçlarda yapmış. Konya, Antep gibi maçlar...

Önemli maçlarda Allah var konsantre çıkıyor ama lig maçlarında genelde kafasına göre takılıyor, bolca top ezip kaptırıyor. Koskoca 2. yarı piyasaya hiç çıkmadı... Osmanlı maçında fena değildi, çünkü şampiyonluk maçıydı.

Bence bizdeki miadını doldurdu, gitmesi hem onun için, hem bizim için iyi olur. Yerine Ghezzal, Kostic gibi bir adam olabilir.

sofiane feghouli

Zorla aldiracan su adami istemiyoz kardeşim :bandit:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Önlibero için Alex song  alabilme olasılıgımız varmı acaba?? Barcelona oynatmayı düşünmüyor sanırım .. SözLeşmeside 2017 de bitiyor.. Bi önlibero almamız şart

Çevrimdışı 38life

Atiba Tolgay Ozzy

Atiba, Tolgay eyvallah Ama Ozi yetersiz kalabiliR. Hadi o da uyum sağladı diyelim Sosayı devre dışı bırakmak ne kadar doğru olur? Yani olmaz demiyorum, ben de çok isterim Barcelona ile aynı stratejiyi oynayalım ama sıkıntılar var.

Benim 4 Quaresma formam, 3 tane posterim var 2011'den kalma birkaçını vereceğim sana @Yunus Emre Dökmeci :D

Dzsudzsak ise tercih edilseydi bu senenin en parlayan ismi olacaktı tıpkı Ozan bize gelse yıldız olacağı gibi. Geride kaldı artık bunlar şampiyonuz konuşmayalım.
adresi vereyim hemen yolla kargoyla , Kargoyu ben oderim :D @Çağrı

Çevrimdışı FatihKartal41

Doğruysa zengin olduk :serefe:

"Beşiktaş, West Ham'ın Gökhan Töre için yaptığı 18 milyon Euro'luk ikinci teklifi kabul etti. (Best FM-Gökhan Dinç)"

Çevrimdışı Fatih_

Elimizde o ozellikte Olcay var ama onda da ayak yok işte :D
:) Töreyi bunu yapabilir içine koyuyor ama idman temposu düşük beni dinlerse olur diyor, Kerimi bunu yapabilecek içine koyuyor fakat kapris yaparsa ilerleyemez diyor, Quarezmayı daha farklı tanımladı bu oyun harici düşünüyor onun için, Olcay için ise hem defansif hem ofansif yanı koşuları 18 içine yaptığı koşular vede asit öncesi pası (çekip terse bırakmasını) öne çıkarıyo ama istediği oyun evet 4-3-3 Barcelona:) :) :) :) :halay:

Çevrimdışı nusretaslanturk

adresi vereyim hemen yolla kargoyla , Kargoyu ben oderim :D @Çağrı
formalardan birini'de ben alabilir :D @Çağrı + Ynusun kargo parasını da ben öderim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Doğruysa zengin olduk :serefe:

"Beşiktaş, West Ham'ın Gökhan Töre için yaptığı 18 milyon Euro'luk ikinci teklifi kabul etti. (Best FM-Gökhan Dinç)"

Düz 20 yapsınlar yanında pettemeki de verelim.

Çevrimdışı 38life

4-3-3 için Robben şart  :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Hocam bu sene tore sampiyonlukta en az katkisi olan kanat oyuncusu. Yani en az katki aldigin adami satiyorsun , en iyiyi degil. Ayrica yerine Aminu degil , Aras alindi. Aminu ya da o tarz oyuncuyu kadroyu cesitlendirmek icin istiyorlar. Quaresma konusunda ise yasi degil problem oyun stili. Eger 5 milyon ve ustu teklif gelirse direk satilip yerine kaliteli kanat alinir. Kanat konusunda ciddi sorunumuz yok bizim. Dedigim gibi sezon icinde ah keske tore oynasaydi dedigimiz 1 mac bile yok.
Tamam Töre bu sezon devre arasından sonra kapattı kendini. Ama bu adam kendini bulduğunda Lpool Tottenham Arsenal e karşı başa baş oynayabilecek kadar yetenekli. Töre' nin gitmesinden dolayı önemli bir kanat gerekmiyor. Ben zaten sezon bittiğinden beri Töre yerine kanat lazım diyorum. Çünkü Quaresma 11 oyuncusu olamaz seneye ŞL de. Töre yi de Aras la dolduramayız. Aras' ın istatistiki olarak yaptığı pek birşey yok. O yüzden iyi bir kanat oyuncusu lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 16:59:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rakam olarak size bir mucizede bahsedeyim ama olur da yapabilirsek,

Skrtel - Glik yan yana koyulursa arka taraf aklımızı alır.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 17:00:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre + Milosevic + Boyko paketinden 25 milyona yakın bonservis çıkacak gibi duruyor.

Adler + Skrtel + Glik paketi de 15 milyon.

Paraya kıyarsak efsane bir arka 3'lümüz olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih_

Arkadada şöyle Adler falan  :halay:

Çevrimdışı FARUK

Glik için zenith in 15m euro luk teklif yapacağını yazmış dimarzio

Çevrimiçi murat

Aminu Tabata vakası çok maçını izledim canlı. Büyük takım oynayacak kapasite yok nerede pas vereceğini nerede duracağını nerede gideceğini bilmiyor. Kısacası savruk bir oyuncu. Aminu ile de Cl'de tur atlarız düşünceleri varsa hiç gitmesinler. Ki basının uydurması olduğunu düşünüyorum. Kısacası Kerim Frei iki.
]
Sen canlı izlediğinde muhtemelen 19 yaşındaydı.ben osmanlıda ndiaye ile kıyasladığımda aminuyu daha çok beğendim.gençlerden irfancan ile elazığın genç kalecisini alıp bir kaç sezon kiralık olarak hazırlayabiliriz.oğulcan ile antepteki çocuğu da alabiliriz.bu sene ligde dikkatimi çeken oyuncular bunlar oldu.rodallegada iyi iş yaptı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Töre + Milosevic + Boyko paketinden 25 milyona yakın bonservis çıkacak gibi duruyor.

Artı ersandan gelen 7 ve atınc'dan gelen 1 toplam 8 milyoncuk daha var cep'de.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı OrhanAker

Dünden beri aklımdan çıkmadı şu ikili :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Glik için 6-7 değil 10 civarı istiyolarmış. Zenit çökecek gibi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 17:05:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Glik için zenith in 15m euro luk teklif yapacağını yazmış dimarzio

O kadar etmez balon gibi duruyor. 15 milyona çok daha iyisini alırlar.

Ama Lucescu hayransa bilemiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Neden kıymayalım?

Başkan inşallah cebimde akrep var demez.

Çevrimdışı brkntcnr

Beğenilmeyen Feghouli La Liga' da 155 maçta 22 gol 34 asist yapmış. Arızalı diyenler ne arızası var hiç bilmiyorum. Youtube a Feghouli fight yazdık mı bile video çıkmıyor  :lol: :lol: Şaka bir yana şu adamın arızası ne bilenler söylesin biz de aydınlanalım. Quaresma isteyen biri Feghouli ye arızalı diyince insanın pek inanası gelmiyor.  :D :D

Çevrimdışı 38life

Artı ersandan gelen 7 ve atınc'dan gelen 1 toplam 8 milyoncuk daha var cep'de.

Onla da Robben :D

Etiketler: