2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389628 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

İmkan olsa Alaba Marcelo oynasa da yok işte. Sağlam kaleci ve defans ile İsmail bence alternatif olur her zaman. Ha 1 milyon euroya oynarsa tabi. Tamam bende sevmiyorum öyle ama para varda daha iyisini mi almıyoruz. Caner denen ismin bu kulübün karakterine yakışmayacağını düşünüyorum. Fenerbahçeden Gökhan (istemiyorum) Mehmet Topal oynayabilir sadece.

@TANERCAN ismailin yanına baresi gelse onu da bozar iso 11de oynayacaksa boşuna pahalı stoper falan almayalım onu da bozar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.

Facebookta Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfası var. Bilirsiniz büyük ihtimalle. Ben oradaki arkadaşlar dışında pek inanmıyorum transfer kaynaklarına.  Mutlaka takip edin o sayfayı.

Bende hayalimde ki kadroyu yazayım :)

Ospina

Wiel.        Glik.       Nkolou.    İsmail

Oğuzhan.  Atiba

Feghouli.        Sosa.           Töre

Gomez

Yedekler

Tolga
Beck
Marcelo
Tosic
Eren
Necip
Aras
Cenk

Glik Wiel Feghouli bonservissiz. İmza parasına vereceksin. 
Ospina ve Glik için bonservis verilecek

Boyko Veli Kerim Delgado Mustafadan falan 3-5 gelir. 8 de bütçe var.

Biraz hayal ama ne bileyim. Savunma iyi olsa gerisi illa gelir. :)           

Hayalindeki kadro? İsmail? Savunma iyi olsa gerisi gelir? İsmail??? Error verdim :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geleceks sene de yerli bir kaleci ihtiyacin olacak cunku. Baska bir alinacak yerli kaleci olmadigindan elinde olanla hem de kaptanin olan kisiyle sozlesme uzatmak cok mantikli.
Kaptanım değil benim, kendi adına konuş :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

İmkan olsa Alaba Marcelo oynasa da yok işte. Sağlam kaleci ve defans ile İsmail bence alternatif olur her zaman. Ha 1 milyon euroya oynarsa tabi. Tamam bende sevmiyorum öyle ama para varda daha iyisini mi almıyoruz. Caner denen ismin bu kulübün karakterine yakışmayacağını düşünüyorum. Fenerbahçeden Gökhan (istemiyorum) Mehmet Topal oynayabilir sadece.

bir de yaşını girermisin @TANERCAN biz burada buna dikkat ediyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozgursum

Bu Donis Avdijaj ile ilgili bir haber var malum sitede. Eleman İstanbul'a gelmiş, instagram'dan da fotoğrafını paylaşmış.

Forvet ve Sol açık pozisyonunda oynayabiliyor. Şenol Güneş'in ifade ettiği tarz da bir oyuncu değil mi ?

Hem forvet hem sol açık oynuyor olması direk aklıma hocamızın dediklerini aklıma getirdi.
Daha once muhabbeti gecmisti ancak onunla ilgilenildigi ile ilgili pek bi haber cikmadi ta ki dun hoca kanat da oynayabilen forvet istiyorum tarzi birsey diyince malum site hemen hooop bi haber patlatti. Hocanin tarifi o degil yalniz. Hoca kanat oynayabilen forvet oyuncusundan bahsetti. Bu tarife en uygun ismi cikan kisi Umar Aminu gibi geliyor bana. Bu arada bu Avdijaj ilgilenilen biri olabilir cunku benzer ozelliklerde Emre Mor da ilgilendigimiz oyuncular arasinda deniyor.

Çevrimdışı panic13

Kaptanım değil benim, kendi adına konuş :)

yalnız @Serhat Akkaya maçta seninle tanışan herkes "haaa serhat akkaya sen misin?" diye ekstra bir tepkim verdi dikkat edersen :D artık nasıl bir intiba bıraktı isen :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı worns

Aldığımız paraya Boyko'yu satabilirsek aynı paraya Zieler alınabilir gibi geliyor. Devre arası zordu ama takımı küme düştü ve sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalmış galiba. 3 mil civarı bir teklifle Hannover'den koparılabilir.

İsmi geçen Fransızların bu paralara alınabileceğini zannetmiyorum. Zieler'in altyapı, fizik, topla ilişki ya da takıma uyum konusunda Costil ya da Ruffier'den eksiği olacağını sanmıyorum. Artı olarak Zieler tekrar bir kaç yıl önceki popülaritesine bizde kavuşursa iyi paralara transfer yapabilir.

Çevrimdışı TANERCAN

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yalnız @Serhat Akkaya maçta seninle tanışan herkes "haaa serhat akkaya sen misin?" diye ekstra bir tepkim verdi dikkat edersen :D artık nasıl bir intiba bıraktı isen :D :D
Gayette mülayim birisiyim aslında :) Bunlar hep önyargı :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

@tangaz

91 doğumluyum

eyvallah :)

Profik kısmına tıklarsan orada yaş bölümü mevcut, onu girersen hiç bir mesele kalmayacak :) Ergenler ve forum kurallarından bi haber insanlar istila etmesin diye ufak bir önlem sadece.

Çevrimdışı mylife1903

aynen öyle abi bu ispanyollarda zamanında martin vazquez die bir orta saha vardı süper topçuydu ünal karamanın ispanyol versiyonuydu italyaya gitti ki alışılması en kolay ülke adamlar için olmamıştı sonra mendiata der ve susarım...
Abi unal karaman deme bana zayif nokta , bende trabzonspor sempatisi varsa unal yuzundendir. Adam istanbul yerine trabzonu tercih edip yillarca trabzonsporda forma giydi, ben derim ya bazen besiktas olmuyorsa trabzonsporda oynarim, diye hep bu unal yuzunden.

Ridvan falan futbolcu degildir yaninda bence. Ulan ne iyi futbolcuydu adam, keske besiktasta oynasaydi sifo mehmetle beraber.

Ingiltereye gole en cok yaklastigimiz sutu atmisti, dune kadar. 40m falandir yanlis hatirlamiyorsam direkten donmustu, bir sutunu daha hatirliyorum gavura vurur gibi vurmustu diregi kiriyordu, izlanda iyi gecirmisti, ufff huzunlendim simdi, yaslandik yahu

Çevrimdışı panic13

Gomez için gazel yazdım;

Gomez'e Gazel;

gideceğim dedin ettin tüm kartalları divane
kal burada iki gözüm, koma bizi virane...

açtın kanatlarını, yaptın bizi şampiyon aybalam
sen nereye gidiyorsun, ŞL'de oynayacağız balkabağam

Eyy, Germen milletinin en has adamı Gomez
Sen nelere kadirsin, ŞL'de oynasan bizle bir kez

Gördün stadı, semti... Anlamadın mı hala sana aşkımızı?
bu gazel burada biter bırakma bizim yazgımızı

Çevrimdışı TANERCAN

@tangaz

Düzenleyeceğim ama mobil sürüm acayip. Mesaj yazıyorum gönderince foruma gidiyor otomatikmen. Daha basit ve kullanışlı mobil sürüm olsa iyi olur gibi.

Ayrıca İsmailci yapmayın beni. 😀 Para varsa daha iyisini alalım tabiki ama yok işte.

İnterden Nagatomo var oda bonservissiz ona ne dersiniz?

Çevrimiçi Necmi

Tolga'nın zaten 1 sezonluk sözleşmesi var. Sadece opsiyon için sözleşme yapılmaz sanmıyorum 2+1 olacaktır.
yoo kendisi iki gün önce açıkladı mayıs sonu bitiyormuş sözleşmesi @Çağrı

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz

1 milyona atiba oynuyor, yahu
Ismail konusunda tek sekilde razi olurum agzimi acmam o da raketci yahut subotic tarzi bir adam alinir onlar olmadi glik de olumlu ve ismail ile besiktastan gitse anadolu takimlarinda kac para kazanacaksa o paraya sozlesme yapilirsa. Onumuzdeki sezon parayi sol beke basariz.
Ismaili bugun gondersek, 300bin euroya zor takim bulur.

Simdi kimse cikip kim ne para aliyor bizim takimda yazmasin, sirkete cayci alirken mudurlerin maasina gore mi maas belirliyoruz?

Çevrimdışı brkntcnr

Eğer Jesus - Skrtel veya Agger - Skrtel ikilisi kurulup Gg77 ve sol bek alınırsa ben Karcemarskas a razıyım.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 17:52:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

@TANERCAN ismailin yanına baresi gelse onu da bozar iso 11de oynayacaksa boşuna pahalı stoper falan almayalım onu da bozar...
Takimda kronik ismail bozuklugu oluyor, dun de bozdu takimi ama gene goze batmasi hadi golu yedirdin, onu akhisar maci gibi gs maci gibi kaleciye yazdik, adam icinden gecti ya ruh gibi sahada gezinmek, deyim degilmis dedim. Ayrica 2-3 sefer vardy ile kene pis geldi ordan sokusturuyordu adamlar ingiliz golunu

O degilde o kene kac para ne manyak futbolcu herif

Çevrimdışı mylife1903

Hayalindeki kadro? İsmail? Savunma iyi olsa gerisi gelir? İsmail??? Error verdim :D
Benim bir arkadas vardi onu hatirladim hayalindeki araba em teknik bmw idi. Ulan dedim nedir bu em teknik?
Abi dedi, bu em teknik sadece kasasi m3 gibi ama motor normal
Ulan dedim mal misin made, hayal ediyorsun m3 hayal et, o gun bugun gorusmuyorum kendisiylen, janti bir abimizdi

Çevrimdışı Yado

Dün Türkiye'nin en formda kalecisini bozduğu gibi  :evillol: :evillol:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Kuntz

1 milyona atiba oynuyor, yahu
Ismail konusunda tek sekilde razi olurum agzimi acmam o da raketci yahut subotic tarzi bir adam alinir onlar olmadi glik de olumlu ve ismail ile besiktastan gitse anadolu takimlarinda kac para kazanacaksa o paraya sozlesme yapilirsa. Onumuzdeki sezon parayi sol beke basariz.
Ismaili bugun gondersek, 300bin euroya zor takim bulur.

Simdi kimse cikip kim ne para aliyor bizim takimda yazmasin, sirkete cayci alirken mudurlerin maasina gore mi maas belirliyoruz?

Açıkçası çok sağlam iki stoper bile alsak adamlar İsmail'in defolarını kapatacağım derken heder olurlar. Adamların da kariyerlerini bitiririz. İsmail yedek bek olarak kalacaksa kalsın aksi durumda yazık bu taraftara tansiyon hastası olduk çoğumuz.

Çevrimdışı MrtBlgc

Daha once muhabbeti gecmisti ancak onunla ilgilenildigi ile ilgili pek bi haber cikmadi ta ki dun hoca kanat da oynayabilen forvet istiyorum tarzi birsey diyince malum site hemen hooop bi haber patlatti. Hocanin tarifi o degil yalniz. Hoca kanat oynayabilen forvet oyuncusundan bahsetti. Bu tarife en uygun ismi cikan kisi Umar Aminu gibi geliyor bana. Bu arada bu Avdijaj ilgilenilen biri olabilir cunku benzer ozelliklerde Emre Mor da ilgilendigimiz oyuncular arasinda deniyor.

Bu üçünden birini alacakmışız gibi geliyor bana. Emre Mor'un bir kaç videosunu izledim. Eleman tam bir çalım canavarı ve çok rahat oyuncu eksiltiyor fakat

biraz bencil gibi geldi bana. Pas vermesi gereken durumlarda şut çekiyor sürekli. Peki Şenol Hoca işler mi bu çocuğu ? Bence yüksek ihtimal. Ayrıca

önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle yerli rotasyonundan bir kanat oyuncusu sanki ayrılacak gibi. Büyük ihtimal Gökhan Töre olacak bu isim.

Onun yerine yine bir Türk oyuncusunun transfer edilmesini olumlu buluyorum. Umarım anlaşma yapılır.

Çevrimdışı Yado

Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.

Facebookta Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfası var. Bilirsiniz büyük ihtimalle. Ben oradaki arkadaşlar dışında pek inanmıyorum transfer kaynaklarına.  Mutlaka takip edin o sayfayı.

Bende hayalimde ki kadroyu yazayım :)

Ospina

Wiel.        Glik.       Nkolou.    İsmail

Oğuzhan.  Atiba

Feghouli.        Sosa.           Töre

Gomez

Yedekler

Tolga
Beck
Marcelo
Tosic
Eren
Necip
Aras
Cenk

Glik Wiel Feghouli bonservissiz. İmza parasına vereceksin. 
Ospina ve Glik için bonservis verilecek

Boyko Veli Kerim Delgado Mustafadan falan 3-5 gelir. 8 de bütçe var.

Biraz hayal ama ne bileyim. Savunma iyi olsa gerisi illa gelir. :)           

Gerçekten Beşiktaşlıysan bir psikiyatri'ye görün kardeşim sen Stockholm sendromu var sende durumun hiç iyi değil  :alala:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim bir arkadas vardi onu hatirladim hayalindeki araba em teknik bmw idi. Ulan dedim nedir bu em teknik?
Abi dedi, bu em teknik sadece kasasi m3 gibi ama motor normal
Ulan dedim mal misin made, hayal ediyorsun m3 hayal et, o gun bugun gorusmuyorum kendisiylen, janti bir abimizdi

ismail'i yollayıp shaktardan ismaily alıcaklarmış sırf senden ötürü :D

Çevrimdışı Bishamon

Bence sol tarafa da Beck tarzı defansif bir adam almak lazım İsmail'in zaten hücuma katkısı fazla yok en azından o tarftan gol yemeyelim  :lol:

Etiketler: