2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388399 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Suan Besiktasla transferde Skrtl - Costil ve Adlere odaklanmis durumdayim tsk ii gunler
ne oldu boykonun pabucunu damamı attın.
devre arası Beşiktaşı nasıl yaktığını görüyorsun değilmi :bandit:

Çevrimdışı tangaz

yalnız ben hala boykodan çok ümitliyim bi sezon öncesi kampı yesin görün bak  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Ospina, Cordoba sayesinde gelecekse zaten Cordoba yarın işe başlasın :D

zaten istiyorsa cordoba sayesinde istiyor.
ospina Beşiktaşı bizim kadar takip ediyordur.

Çevrimdışı Tolga

zaten istiyorsa cordoba sayesinde istiyor.
ospina Beşiktaşı bizim kadar takip ediyordur.
O işin şakası zaten abi.

Arsene Wenger, müsaade etseydi devre arası olacaktı bu iş yazık oldu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

yalnız ben hala boykodan çok ümitliyim bi sezon öncesi kampı yesin görün bak  :kop: :kop: :kop:
:upto: ya göremezsek işin sonu tolgaya kalmak var.
alınamayacak bir risk

Çevrimdışı tangaz

:upto: ya göremezsek işin sonu tolgaya kalmak var.
alınamayacak bir risk

o mesajımı alan almıştır Necmi abi merak etme sen  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 17:12:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hadi leynn 2-3 puan almışmış tv den öylemi görünüyor.
ben sahada bayağı iyi kurtarışlarını görüyorum belki ligtv nin özet görüntülerine girmiyordur :evillol:
Beşiktaşın kalesini koruyacak seviyede olmadığına hem fikiriz. ama o kadarda yerin dibine sokmayın
işi dengede tutmayı öğrenin artık sadece siyah ve beyaz yok arasında milyonlarca gri ton var.
Beşiktaş taraftarının en kötü huyu bu ve bu yapı bize çok zarar veriyor.
ismail topcu değil eyvalla topcu değil ama adam milli takıma seçildi. yerini tesli etmek istediğiniz rizenin topçusunu değilde
fatih neden ismaili seçti acaba elinde milli oyuncu var ama sen onu çöp yapıyorsun
tamam Beşiktaş için en iyisi olsun ister herkesde ama bunu yaparken elindekinide işe yaramaz duruma sokmayın
holoska dada aynısı yapıldı adam hiçte kötü oyuncu değildi her takım türkiyede alabilirdi ama öyle yerden yere vurdukki oyuncu sonrasında
elimizde patladı taliplisi çıkmadı bununda tek sorumlusu taraftardı pektemek olayındada aynı süreç yaşanıyor
oyuncu taraftar tarafından öyle batırılıyorki kimse talip olmaya cesaret edemiyor . Pektemek bizde kulübeye giremiyor ama bu sene gs ye gitseydi birinci forvet olurdu. adamlar umutla oynuyorlar loo  @Çağrı

@Necmi abi beni neden Terim'in aldığı ya da Pektemek'in orada ne yapacağı ilgilendirmiyor ki :D

Ortada bir kalite standartı var. Bu adam bizi iki Paşa iki Akhisar maçında halletti mi? Etti. Üstüne iki kez Uefa'da çeyrek finalden etti mi? Etti biz bu sene de yürürdük çünkü.

İsterse Dünyaları kurtarsın adamın degajları 35 metreyi geçmiyor. Her top çıkardıktan sonra omzunu tutuyor. İyi yer tutamıyor. Uzaktan her şut sıkıntı. Sadece yan topları iyi.

Özetle iyi yedek olur karakter katar takıma ötesi yok bunun maçı da stattan izlemesi de özeti de yok :D Ben gri istemiyorum şuan o yüzden gri de yorumlamıyorum net olanı gelsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi beni neden Terim'in aldığı ya da Pektemek'in orada ne yapacağı ilgilendirmiyor ki :D

Ortada bir kalite standartı var. Bu adam bizi iki Paşa iki Akhisar maçında halletti mi? Etti. Üstüne iki kez Uefa'da çeyrek finalden etti mi? Etti biz bu sene de yürürdük çünkü.

İsterse Dünyaları kurtarsın adamın degajları 35 metreyi geçmiyor. Her top çıkardıktan sonra omzunu tutuyor. İyi yer tutamıyor. Uzaktan her şut sıkıntı. Sadece yan topları iyi.

Özetle iyi yedek olur karakter katar takıma ötesi yok bunun maçı da stattan izlemesi de özeti de yok :D Ben gri istemiyorum şuan o yüzden gri de yorumlamıyorum net olanı gelsin.
haksızlık etme takım yeniliyor kaleci değil ben iyi kaleci olduğunu savunmuyorum
sadece elindeki değeri çöpe atma diyorum iyi bir kaleci iste çıtanın sürekli yükseltilmesi gerekir
aldığın iyi kalecide çıtayı yükselttikten sonra onu beğenmeyip daha iyisini isteyeceksin
gomezin yerinede daha iyisini isteyeceksin sosanın yerinede bu tamamen senin çıtayı nereye kadar yükselttiğinle alakalı
ama bunları yaparken elindekini değersizleştirme. @Çağrı bey
bende farklı bir şey demiyorum yedek olarak kalacaksa kontrat uzatılmalı birinci kaleci olmasa bile
yedek olarak ideal diyorum sabahtan beri.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 17:21:35
  • Beşiktaş / Bodrum
haksızlık etme takım yeniliyor kaleci değil ben iyi kaleci olduğunu savunmuyorum
sadece elindeki değeri çöpe atma diyorum iyi bir kaleci iste çıtanın sürekli yükseltilmesi gerekir
aldığın iyi kalecide çıtayı yükselttikten sonra onu beğenmeyip daha iyisini isteyeceksin
gomezin yerinede daha iyisini isteyeceksin sosanın yerinede bu tamamen senin çıtayı nereye kadar yükselttiğinle alakalı
ama bunları yaparken elindekini değersizleştirme. @Çağrı bey
bende farklı bir şey demiyorum yedek olarak kalacaksa kontrat uzatılmalı birinci kaleci olmasa bile
yedek olarak ideal diyorum sabahtan beri.

Yedeğe ben de tamamım ama orada da rakam önemli. Tutup da 1.5 milyon euro verirlerse Pektemek gidiyor derken Tolga çıkar başımıza @Necmi abi.

1 milyon eurodan 2+1 tamamdır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TANERCAN

Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.

Facebookta Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfası var. Bilirsiniz büyük ihtimalle. Ben oradaki arkadaşlar dışında pek inanmıyorum transfer kaynaklarına.  Mutlaka takip edin o sayfayı.

Bende hayalimde ki kadroyu yazayım :)

Ospina

Wiel.        Glik.       Nkolou.    İsmail

Oğuzhan.  Atiba

Feghouli.        Sosa.           Töre

Gomez

Yedekler

Tolga
Beck
Marcelo
Tosic
Eren
Necip
Aras
Cenk

Glik Wiel Feghouli bonservissiz. İmza parasına vereceksin. 
Ospina ve Glik için bonservis verilecek

Boyko Veli Kerim Delgado Mustafadan falan 3-5 gelir. 8 de bütçe var.

Biraz hayal ama ne bileyim. Savunma iyi olsa gerisi illa gelir. :)           

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeni sezonda Tolga'nın yerine ilk 11'de daha güvenilir bir kaleci görmek istiyorum ben de.

Ama Necmi abi haklı, abartılı eleştiriler yapılıyor. İkinci Kasımpaşa maçında Boyko vardı, ilk Kasımpaşa maçında da hatalı gol yemedi. Adamın kötü gol yediği maçlar 2 Akhisar maçı ve Lizbon maçlarıydı. O kadar yani, başka büyük bir hatası olmadı.

Ayrıca kötü şeyler iyi sonuç doğurabiliyor, bu sene UEFA'dan elenmemiz hayırlı oldu. UEFA'da devam etseydik, belki şampiyonluğu kaybedecektik.
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2016, 17:26:34 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

boyko+alexis
Dedik ama @tangaz reis ispanya ve sscb olmaz dedik, olmuyor, yemeklerde sikinti var

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yedeğe ben de tamamım ama orada da rakam önemli. Tutup da 1.5 milyon euro verirlerse Pektemek gidiyor derken Tolga çıkar başımıza @Necmi abi.

1 milyon eurodan 2+1 tamamdır.
2+1 mi? 33 yaşında adam. 35 yaşında hiç bir faydası olmaz bu fizikle, kendine iyi bakmadığı aşikar.. 1+1 yeterli illa anlaşma imzalanacaksa.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Facebookta Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfası var. Bilirsiniz büyük ihtimalle. Ben oradaki arkadaşlar dışında pek inanmıyorum transfer kaynaklarına.  Mutlaka takip edin o sayfayı.

Ospina

Oğuzhan.  Atiba

Gomez

Yedekler

Tolga
Beck
Marcelo
Tosic
Eren
Necip
Aras
Cenk

insan daha 2. mesajında ismailli kadro yazarsa hiiiç sevilmez buralarda  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 17:27:05
  • Beşiktaş / Bodrum
2+1 mi? 33 yaşında adam. 35 yaşında hiç bir faydası olmaz bu fizikle, kendine iyi bakmadığı aşikar.. 1+1 yeterli illa anlaşma imzalanacaksa.

Tolga'nın zaten 1 sezonluk sözleşmesi var. Sadece opsiyon için sözleşme yapılmaz sanmıyorum 2+1 olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı abdusta

FB den G.Gönül ve M.Topal'ın ayrılması,yabancı stoperlerin ayrılması,Volkan ın ameliyat sonrası takıma geç dönüşü
şampiyonlar ligi ön elemelerinde FB defansını elek formatına sokacagı gibi ligin başlangıcındada eski defansından eser kalmayacaktır..
Umarım FB nin başarısızlığı  Beşiktaş'a maddi ve manevi artı olarak döner.

Saygılarımla,

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga'nın zaten sözleşmesi sürüyor diye biliyorum, Fikret Orman öyle açıkladı. 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı kendisiyle ve şu anda +1'deyiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga'nın zaten sözleşmesi sürüyor diye biliyorum, Fikret Orman öyle açıkladı. 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı kendisiyle ve şu anda +1'deyiz.
+1 kullanılsın sözleşme imzalanmasın o zaman. Ne gerek var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu Donis Avdijaj ile ilgili bir haber var malum sitede. Eleman İstanbul'a gelmiş, instagram'dan da fotoğrafını paylaşmış.

Forvet ve Sol açık pozisyonunda oynayabiliyor. Şenol Güneş'in ifade ettiği tarz da bir oyuncu değil mi ?

Hem forvet hem sol açık oynuyor olması direk aklıma hocamızın dediklerini aklıma getirdi.

Çevrimdışı tangaz

Dedik ama @tangaz reis ispanya ve sscb olmaz dedik, olmuyor, yemeklerde sikinti var

aynen öyle abi bu ispanyollarda zamanında martin vazquez die bir orta saha vardı süper topçuydu ünal karamanın ispanyol versiyonuydu italyaya gitti ki alışılması en kolay ülke adamlar için olmamıştı sonra mendiata der ve susarım...

Çevrimdışı Kuntz

Cordoba'nın kızı da iyi kaleci diyorlar. Tolga'nın yerine onu mu denesek ki :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence de. Zaten Fikret Orman sözleşme yenileme planları olmadığını söyledi.

Sosyal medyada muhabbeti dönüyor diye insanlar da sözleşme yenilenmesi konusunda beyin jimnastiği yapıyor.

Çevrimdışı Berat

Ospina

Oğuzhan.  Atiba

Gomez

Yedekler

Tolga
Beck
Marcelo
Tosic
Eren
Necip
Aras
Cenk

Hoşgeldiniz ama İsmail ??

Çevrimdışı TANERCAN

@tangaz

İmkan olsa Alaba Marcelo oynasa da yok işte. Sağlam kaleci ve defans ile İsmail bence alternatif olur her zaman. Ha 1 milyon euroya oynarsa tabi. Tamam bende sevmiyorum öyle ama para varda daha iyisini mi almıyoruz. Caner denen ismin bu kulübün karakterine yakışmayacağını düşünüyorum. Fenerbahçeden Gökhan (istemiyorum) Mehmet Topal oynayabilir sadece.

Çevrimdışı ozgursum

Geleceks sene de yerli bir kaleci ihtiyacin olacak cunku. Baska bir alinacak yerli kaleci olmadigindan elinde olanla hem de kaptanin olan kisiyle sozlesme uzatmak cok mantikli.

Etiketler: