2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383003 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yükseltin iyice beklentiyi sonra Zapata - Marcelo çıkarız maça hepimiz kalırız  :D

Skrtel - Marcelo da fena olmaz aslında  ben beğeniyorum marceloyu 4 kez de statta izledim hatta :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:54:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
van der saarin manchestere geldigi gibi bizede oyle bi kaleci lazim

Adler o kaleci işte 5 yıl oynar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Skrtel gelsin ben razıyım :bandit:
bende bende canli seyretme sansi buldum bu adam dembabyi yedi bitirdi liverpool macinda cikip cikip vurdu kafayi cok iyi adam gel bee
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Kaleci konusunda Zieler daha fazla öne çıkıyor gibi geliyor bana nedense.

Boyko giderse ilk onunla temasa geçilir diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Yükseltin iyice beklentiyi sonra Zapata - Marcelo çıkarız maça hepimiz kalırız  :D
Efsane olurdu ama ya :D

Çevrimdışı Efe

Adler o kaleci işte 5 yıl oynar.
aynen adler olabilir aldir be cagri sunu :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Sonra neden Mayke Dede al sende kitlendin kaldın vicdansızın birine  :evillol:
Alınabilecek durumda diye şey ediyorum :D
bende bende canli seyretme sansi buldum bu adam dembabyi yedi bitirdi liverpool macinda cikip cikip vurdu kafayi cok iyi adam gel bee
Aynen öyle iyi stoper.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

boyko giderse alınabilecek en uygun maliyetli kaleciyi alırız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

bu arada bide kaleci antrenoru alinacak onada bi oneri getirin bakalim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Cordoba deniyor da bakalım :D

Çevrimdışı TANERCAN

Selamun Aleykum konuyu sürekli takip ediyordum üye oldum.  Bende arada bir şeyler yazarım diye üye oldum.

Fenerin almak istediği Feghouli var. Adamın transfermarkt değeri 15 milyon Euro. Fenerbahçe çökecek adama malum UEFA da sıkıntısı var. Bizim belki kanat ihtiyacımız yok ama malum Quaresma gidici onun yerine düşünülmez mi? Henüz 26 yaşında adam. Yıllık 2 milyon Euro + 1-2 milyon Euro da imza parasına gelmez mi bu adam?  Şampiyonlar ligi ve yeni stad önemli etken olur. Bu adam paragöz olsa Çine gider demek ki oynamak istiyor. Acaba hiç mi ilgi yok?

Çevrimdışı tangaz

Cordoba deniyor da bakalım :D

cordoba yalnız gelmesin ama talebesini de getirsin  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Suan Besiktasla transferde Skrtl - Costil ve Adlere odaklanmis durumdayim tsk ii gunler
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burda kaleci anterenörü tanımıyoruz ne desek boş cordoba deriz kaleciliği ama hocalığı nasıl bilemeyiz fb ve ts nin kaleci hocaları hep iyi belliki adamlar sıkıntı yaşamıyor.

Bu arada Ts nin 2. Kaleciside iyi kaleci :)

Çevrimdışı Tolga

Selamun Aleykum konuyu sürekli takip ediyordum üye oldum.  Bende arada bir şeyler yazarım diye üye oldum.

Fenerin almak istediği Feghouli var. Adamın transfermarkt değeri 15 milyon Euro. Fenerbahçe çökecek adama malum UEFA da sıkıntısı var. Bizim belki kanat ihtiyacımız yok ama malum Quaresma gidici onun yerine düşünülmez mi? Henüz 26 yaşında adam. Yıllık 2 milyon Euro + 1-2 milyon Euro da imza parasına gelmez mi bu adam?  Şampiyonlar ligi ve yeni stad önemli etken olur. Bu adam paragöz olsa Çine gider demek ki oynamak istiyor. Acaba hiç mi ilgi yok?
:hosgeldin

Fehgouli de yüksek maaş ve imza parası istiyordur o yüzden zor transfer hatta Fb'nin de almasını zor görüyorum artık.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cordoba birilerine topa vurmayı öğretsin yeter nedir bu degaj ve topu oyuna sokmadan çektiğimiz :)

Çevrimdışı Tolga

Talebesi kim :icool:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi adam kötü kaleci :D Bence iyi performans da göstermedi. Bizi 10 puandan etti aldığı puan sayısı 2-3'tür. Üstüne Uefa'dan eledi iki senedir bizi belki olası bir kupayı hiç etti.

Açıkçası yeni sözleşme olacaksa 600-700k euronun üstü safi zarar olacaktır.
hadi leynn 2-3 puan almışmış tv den öylemi görünüyor.
ben sahada bayağı iyi kurtarışlarını görüyorum belki ligtv nin özet görüntülerine girmiyordur :evillol:
Beşiktaşın kalesini koruyacak seviyede olmadığına hem fikiriz. ama o kadarda yerin dibine sokmayın
işi dengede tutmayı öğrenin artık sadece siyah ve beyaz yok arasında milyonlarca gri ton var.
Beşiktaş taraftarının en kötü huyu bu ve bu yapı bize çok zarar veriyor.
ismail topcu değil eyvalla topcu değil ama adam milli takıma seçildi. yerini tesli etmek istediğiniz rizenin topçusunu değilde
fatih neden ismaili seçti acaba elinde milli oyuncu var ama sen onu çöp yapıyorsun
tamam Beşiktaş için en iyisi olsun ister herkesde ama bunu yaparken elindekinide işe yaramaz duruma sokmayın
holoska dada aynısı yapıldı adam hiçte kötü oyuncu değildi her takım türkiyede alabilirdi ama öyle yerden yere vurdukki oyuncu sonrasında
elimizde patladı taliplisi çıkmadı bununda tek sorumlusu taraftardı pektemek olayındada aynı süreç yaşanıyor
oyuncu taraftar tarafından öyle batırılıyorki kimse talip olmaya cesaret edemiyor . Pektemek bizde kulübeye giremiyor ama bu sene gs ye gitseydi birinci forvet olurdu. adamlar umutla oynuyorlar loo  @Çağrı

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı cursedofdragon

:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

ospina :D
Ospina, Cordoba sayesinde gelecekse zaten Cordoba yarın işe başlasın :D

Çevrimdışı Çağatay

Cordoba gelsin anasını satayım
kale arkasında ot çekerler talebesiyle
kolombiya malı hemde  :bandit: :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: