2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388567 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Akhisar maçında verebilirdik şampiyonluğu
Osmanlı maçında Allahtan 3-0 ken boşa çıktı
Kırılma maçlarında hata yapıyor
Kaleye sağlam bir şutta Allah dedirtiyor
Yeni sözleşme yapmadan duracaksa dursun yoksa Allah korusun 
iyide mişlerle mışlarla olmuyor bu iş
ben tolgayı kesinlikle korumuyorum onu Beşiktaş kalesindede görmek istemiyorum
öncelikle bunda hem fikir olalım ben diyorumki haksızlık yapmayın bu seneki performansı hiçde kötü değildi
osmanlı maçında hemen önümde kurtardığı 3 net pozisyon vardı ve mükemmel
refleksle kurtardı. Tolga uzaktan şutlarda iyi bence onun sorunu karambollerde
ayak dibine atılan topları genelde yiyor. birde asla geri pas vermeyeceksin adamda ayak yok
her şeyden öteye güvenilmez hiç kimse bir sonraki maça çıkacağını garanti edemez
her an sakatım diyebilir. ama sözleşme imzalanır kulubesinde en iyi yedek kalecinin olduğu takım oluruz.
buda diğer gerçek ben kulübede günayı görmektense tolgaya allah derim.
birde her şeyden önemlisi rekabetin yaradığı bir kaleci. birinci kaleciyide sürekli istim üstünde tutar
günay gibi bir kalecinin kulübede olduğu zamanda birinci kalecinde sürekli geriliyor.
Tolganın imzalaması her koşulda bize katkı verir. ama birinci kaleci oda yüksek kalitede mutlaka alınmalı
boyko gibi bir kaleci alacaksan tolga ile devam et transferin anlamı kalmıyor.
bu arada Tolganın zamanında alınmasını kesinlikle istememiştim millet alınıyor diye dans ediyordu hatta ts nin istediğini verin alın diyordu
neden işi uzatıp pazarlık yapıyorsunuz dediler. Ben o zamanda Beşiktaşın 1. kalecisi olamaz dedim şimdide diyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:41:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nijerya basınına göre Aminu ile 3 yıllık anlaşmışız. Doğruluk payı var mıdır acaba?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nijeryalılar önce yaşlarını doğru yazsınlar yaşını yanlış yazanın basını nasıl olur bilemiyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bishamon

Ospinayi baska yedek kalecileri olmadigi  icin vermediler bu sene scsezny geri donuyor yeniden deneme yapilabilir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Daha doğrusu başkan Ospina ve Costil'i alamamış :D
3.3 milyona çıkan neden 5 milyona çıkmasın ki bence boykoyu tercih ettiler ospina tamam ama costil istense 4.5 5 bandına bitebilirdi sıkıntı devre arasında satmak istememeleri olabilir..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:43:37
  • Beşiktaş / Bodrum
iyide mişlerle mışlarla olmuyor bu iş
ben tolgayı kesinlikle korumuyorum onu Beşiktaş kalesindede görmek istemiyorum
öncelikle bunda hem fikir olalım ben diyorumki haksızlık yapmayın bu seneki performansı hiçde kötü değildi
osmanlı maçında hemen önümde kurtardığı 3 net pozisyon vardı ve mükemmel
refleksle kurtardı. Tolga uzaktan şutlarda iyi bence onun sorunu karambollerde
ayak dibine atılan topları genelde yiyor. birde asla geri pas vermeyeceksin adamda ayak yok
her şeyden öteye güvenilmez hiç kimse bir sonraki maça çıkacağını garanti edemez
her an sakatım diyebilir. ama sözleşme imzalanır kulubesinde en iyi yedek kalecinin olduğu takım oluruz.
buda diğer gerçek ben kulübede günayı görmektense tolgaya allah derim.
birde her şeyden önemlisi rekabetin yaradığı bir kaleci. birinci kaleciyide sürekli istim üstünde tutar
günay gibi bir kalecinin kulübede olduğu zamanda birinci kalecinde sürekli geriliyor.
Tolganın imzalaması her koşulda bize katkı verir. ama birinci kaleci oda yüksek kalitede mutlaka alınmalı
boyko gibi bir kaleci alacaksan tolga ile devam et transferin anlamı kalmıyor.
bu arada Tolganın zamanında alınmasını kesinlikle istememiştim millet alınıyor diye dans ediyordu hatta ts nin istediğini verin alın diyordu
neden işi uzatıp pazarlık yapıyorsunuz dediler. Ben o zamanda Beşiktaşın 1. kalecisi olamaz dedim şimdide diyorum.

Necmi abi adam kötü kaleci :D Bence iyi performans da göstermedi. Bizi 10 puandan etti aldığı puan sayısı 2-3'tür. Üstüne Uefa'dan eledi iki senedir bizi belki olası bir kupayı hiç etti.

Açıkçası yeni sözleşme olacaksa 600-700k euronun üstü safi zarar olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:44:47
  • Beşiktaş / Bodrum
3.3 milyona çıkan neden 5 milyona çıkmasın ki bence boykoyu tercih ettiler ospina tamam ama costil istense 4.5 5 bandına bitebilirdi sıkıntı devre arasında satmak istememeleri olabilir..

Bitmezdi. Devre arası Costil'i 5 milyona alamazsın yazın alabilirsin. Devre arası en az 7-8 milyon.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bonserviste sorun yok zaten de yıllık 4 istiyor sanırım onu zorluyorlar.

2.5-3 arasına indiği anda imzalarız bu şartlarda olmaz.

Yıllık O kadar verilmez kardeşim 3 bile çok olabilir ama 2,5 güzel rakam sonuçta 32 ye merdiven dahadı 2,5 ten gelsin 3 sene hizmet etsin yıllardır hep örnek verirken skrtel gibi adam isterdim stopere şimdi ta kendisinin gelmesi beni heyecanladırıyor.

Çevrimiçi Necmi

Simoviç Taffarel arasında 10, Mondragon Muslera arasında 5 sene var. O 15 senede Galatasary kalecileri Tolga Zenghin'e rahmet okutur, tüm Galatasaraylılar futboldan soğudu.
sen obeş seneden bahsediyorsun @Çağrı nerden bilsin o kadar geçmişi :evillol:
simoviç dedinde acaba çağrı hangi ağaçta vitamindi o zaman.

Çevrimdışı Efe

Necmi abi adam kötü kaleci :D Bence iyi performans da göstermedi. Bizi 10 puandan etti aldığı puan sayısı 2-3'tür. Üstüne Uefa'dan eledi iki senedir bizi belki olası bir kupayı hiç etti.

Açıkçası yeni sözleşme olacaksa 600-700k euronun üstü safi zarar olacaktır.
2 kaleci alacak bi durum yok suan tolganin iyi olmadigini herkes biliyor boykoyu gonderip biraz paraya kiyacaklar care yok skertel ve ospina gelirse cok saglam olacak arka taraf sol bekte transfer sezonu sonuna dogru gelebilir o zaman arastirip iyisini alirsin ilk is defans oyuncusu sonrada kaleci
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

bu sezonki transferlerden bir tek boyko sıkıntı cekti digerleri zaman ilerledikce alistilar boykonun acil satilmasi lazim zararin neresinden donulse kar adam alisamadi maalesef

boyko+alexis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bitmezdi. Devre arası Costil'i 5 milyona alamazsın yazın alabilirsin. Devre arası en az 7-8 milyon.

Bu costilin ligin 2. yarısında 3 veya 4 maçını izleme fırsatı buldum çok sağlam duruyor kaya gibi kaleci belki çok artislik yok hareketi yok diye video izleyen gençlere sıcak gelmeyebilir ama çok beğendim gerçek anlamda Costili .

Çevrimdışı Efe

boyko+alexis
alexis transfer degil zaten onu saymiyorum  hayalet gibi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:48:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Simoviç Taffarel arasında 10, Mondragon Muslera arasında 5 sene var. O 15 senede Galatasary kalecileri Tolga Zenghin'e rahmet okutur, tüm Galatasaraylılar futboldan soğudu.

Güzel dedin de biz ne yapalım rahmet okuyacak taş taş üstüne bırakmaz başka taraftar olsa biz neler gördük :D

Mhyre, Kajer, Shorunmu, Ramazan, Cenk, Rüştü.. Daha arada atladıklarım vardır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:49:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu costilin ligin 2. yarısında 3 veya 4 maçını izleme fırsatı buldum çok sağlam duruyor kaya gibi kaleci belki çok artislik yok hareketi yok diye video izleyen gençlere sıcak gelmeyebilir ama çok beğendim gerçek anlamda Costili .

Takım oyuncusu. Uçan kaleci değil pozisyon alan kaleci. Basit hata sayısı çok az. 10 üzerinden 7'lik kaleci. Zaten bu bize yeter.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MrtBlgc

Nijeryalılar önce yaşlarını doğru yazsınlar yaşını yanlış yazanın basını nasıl olur bilemiyorum :D

:D :D Mesela 21 yaşında diyor ama bence su içinde 26-27 görüyorum ben

Çevrimdışı Efe

Güzel dedin de biz ne yapalım rahmet okuyacak taş taş üstüne bırakmaz başka taraftar olsa biz neler gördük :D

Mhyre, Kajer, Shorunmu, Ramazan, Cenk, Rüştü.. Daha arada atladıklarım vardır.
runye runye runye :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrhanAker

Glik skertel nasıl olur :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:50:52
  • Beşiktaş / Bodrum
runye runye runye :evillol:

Son 10 maç çok iyi top oynadı yalnız o hepimizin ağzına çarparak gitti :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

sen obeş seneden bahsediyorsun @Çağrı nerden bilsin o kadar geçmişi :evillol:
simoviç dedinde acaba çağrı hangi ağaçta vitamindi o zaman.

geçenlerde cinconu feyyazın üçlemesi ile 4-1 yendiğimiz maça bakıyorum. simoviç bir degaj yapıyor hooop top kaleci zalada geliyor zalad bir degaj yapıyor hooop top simoviçe gidiyor böyle karşılıklı paslaşıyorlar, sonra bir an gözümün önüne tolga geliyor tısss top 30.metrede havada ölüyor yere süzülüyor  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Takım oyuncusu. Uçan kaleci değil pozisyon alan kaleci. Basit hata sayısı çok az. 10 üzerinden 7'lik kaleci. Zaten bu bize yeter.

Aynen öyle benim izlediğim maçların 1 tanesinde 10 üzerinde 9 oynamıştı 5000 tl lik kuponu yakmıştı namıssız.  :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:51:32
  • Beşiktaş / Bodrum

Yükseltin iyice beklentiyi sonra Zapata - Marcelo çıkarız maça hepimiz kalırız  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Son 10 maç çok iyi top oynadı yalnız o hepimizin ağzına çarparak gitti :D
iyi kaleciydi yedik adami bence ama yakim kotu olunca oda pek sıkımadi sezonda kendini normaldir sonra gittigi takimlarda hep ilk kaleci olarak oynadi bizim kasilyas gibi bi kaleci bulmamiz lazim tecrubeli yasi 30 4 yil idare edecek tarzda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Skrtel gelsin ben razıyım :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

van der saarin manchestere geldigi gibi bizede oyle bi kaleci lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 16:53:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Skrtel gelsin ben razıyım :bandit:

Sonra neden Mayke Dede al sende kitlendin kaldın vicdansızın birine  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: