2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395428 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Çok abartıyorsun :D

Büyük teklifler gelmeyecek kuvvetle muhtemel bizim baktığımız yerden bakmıyorlar oyunculara :D
Neyse bi şampiyona oynansın da daha öncesi pek bir şey belli olmaz bence
Ama siz nöbet yerini terk etmeyin yine  :D

Çevrimdışı Bekrakn

İzlemiyorum. @Bekrakn

eyvallah glik mlik deyince dedim bi italyacı daha var :D

Çevrimdışı tangaz

Bu doğru fakat bizim için Gomez'in gittiği yerde yapacağı değil bizdeyken yapacaklarını yapacak düzeyde birisini bulmak önemli. Derbilerde bu kadar gol atan ve takımını kurtarabilecek bir tane adam sayabilir misiniz? Falcao deniyor ama ben Güney Amerikalı futbolculara güvenemiyorum, disiplinden yoksun adamlar..

falcao sakatlanmazsa gomezi 3 maçta unutturur  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SLYKRT

Gomezin konusu sadece gol atması değil 0 sorunlu bir adam.Tam anlamıyla profesyonel.Maçın kötü anlarında takımı ateşleyen defanstan gelip top çıkaran her an oyunun içinde olan bir oyuncu.Takımlada kendini benimsedi ama geç oldu gibi.Yönetimimizede buradan eleştiri getirmek istiyorum.1000 euro diye diye herkezi umutlandırdınız ama sözleşmenin daha ne olduğu belirsiz.Kimsenin bişi bildiği yok ve sevilen futbolcuyuda arkasından sallatarak insanların nezlinde sevgisini düşürüyorsunuz.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

Glik'i alsak güzel olur tabi de en kötü 6-7 m euro bonservisi olur onun ve biz de o paraları veremeyiz.

O yüzden alabiliyorsak Skrtel'i almamız lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

yapma etme abi , reklam öyle olmaz , ben buraya haberi kopyalasam veya link versem reklam olur. benim yaptığım olsa olsa farkındalık oluşturmak olur.

Hayır yanılıyorsun. Ben bu adamların ne televizyonunu seyrediyorum ne gazetelerini alıyorum ne facebooktan takip ediyorum dolayısıyle hiçbirşekilde yaptıkları haberlerden haberim olmuyor. duymuyorum görmüyorum. Ama sen geliyorsun burada paylaşıyorsun ve senin "sayende" haberim olmuş oluyor... Ben bu adamların haberlerini duymamak için binbir takla atıyorum ama sen gelip burda paylaşıyorsun :) Sen de takip etme, o da takip etmesin kimse takip etmesin...

Kötüleyerek güçsüzleştiremezsin, umursamayarak güçsüzleştirebilirsin...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:43:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
külliyen zarara uğradık bile, bırakın bu polyannacılığı...
Zarara ne açıdan uğradık? Adama kuruş bonservis ödemeden aldık 30 gol attı bizi şampiyon yaptı Dünya kadar gelir kazandık. Zaten kardayız.

Üstüne adam satılırsa adamdan %50 bonservis alacağız verdiğimiz parayı da çıkaracağız neresi Pollyanacılık bunun?

ben bu saatten sonra ne zam yapılması nede bonservis ödenmesi taraftarıyım
onun unutturacak bir alternatifi cebe koymuşlar. biz iki yıllık kiraladık bu sözleşmede alacağı para belli değilmi
daha ne zammı. gidiyorsa yolu açık olsun kalıyorsada önceki şartlar geçerli olmalı o
Beşiktaşa güvenmedi diye Beşiktaş neden cebinden para versin Geçti artık o devirler
anlaşmaya göre bizde oynamazsa başka bir takıma gidemez gideceği yer fiorentina
ordada satılırsa gelecek paranın yarısı bizim. para kazanmak varken neden harcayalım.
yerine falcao gelecekse hiç tınmam bile :naughty:

Gökhan Gönül iyi transfer olur. Dün de iyiydi sezonda da vasat olmasına rağmen iyiydi. Motive oynayan bir Gönül 2 sene çok şey katar Beşiktaş'a. Şuan Fener'in yükünü almıyoruz yük olsa zaten bırakır hadi git diye aksine Fener'i sıkıştırıyoruz daha çok ödemesi için.

Gomez de büyük kayıp olur.

Bizim büyüyor olmamız gerçekleri değiştirmiyor. Ben Falcao'ya zar atacağıma 30 gol atan sisteme uyan adamı tutar en az bu kadar atacağını bilerek yoluma bakarım.

Evet Falcao tutarsa belki 40 gol atar ama tutmazsa bizim için işler kötüye gidebilir. Ben bu sene zar atmak istemiyorum bu sene zar atılacak değil istikrarlı olup 2. şampiyonluğu alacağımız sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:44:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Glik'i alsak güzel olur tabi de en kötü 6-7 m euro bonservisi olur onun ve biz de o paraları veremeyiz.

O yüzden alabiliyorsak Skrtel'i almamız lazım.

Töre giderse bu parayı verebiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

nasıl mı zarara uğradık? yerine alacağımız adama bonservis ödeyeceğiz, kendisinden gelebilecek %50yi kaybettik ...
katkıları için teşekkürler şampiyonluğumuz da baş rollerden biridir ama kendisini dirilten takıma yapmaması gereken şeyleri yapmıştır ben bunu unutmam sizleri bilmem ama ben unutmam...
Politik konuşuyor ama ben de olsam şampiyona öncesi gidip imza atmam
Evet gomez kendini düşünüyor,o yüzden biz de kendimizi düşünelim
Bırakalım bi futbolcuyla yatıp kalkmayı 
Aynı olayı Konoplankada yaptılar aylarca

Çevrimdışı FARUK

nasıl mı zarara uğradık? yerine alacağımız adama bonservis ödeyeceğiz, kendisinden gelebilecek %50yi kaybettik ...
katkıları için teşekkürler şampiyonluğumuz da baş rollerden biridir ama kendisini dirilten takıma yapmaması gereken şeyleri yapmıştır ben bunu unutmam sizleri bilmem ama ben unutmam...
Dün Şenol hoca transfer olursa bize de faydası olacak ama kalmasından yanayım dedi devam ediyor bonservis olayı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:45:42
  • Beşiktaş / Bodrum

Bunu neye dayanarak söylüyoruz sayın @tangaz yanlış bilgi bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bekrakn

abi iyice işi abartım da şimdi bu gomez euro'16da nefis bir performans gösterse, e biz de hep elimizde tutma opsiyonunu kaybettik diyoruz burdan yola çıkarak konuşuyorum.

gomezi alacak bir takımla fiorentina anlaşsa, bu %50 muhabbeti bir senelik sanırım ve bonservis mevzusunda geçerli. diğer takım gomezi büyük bir paraya bir seneliğine kiralayıp gomezle de seneye senle şöyle bir sözleşme imzalayacağız artık benimsin dese.

biz bildiğin %50yi de alamıyoruz o zaman :D

Çevrimdışı Tolga

Töre giderse bu parayı verebiliriz.
İşte dediğim gibi birileri satılacak ki transfer yapabilelim. :D

Bu arada dün Gökhan'ı beğenmeyenler olmuş ben de tam tersi hücumda çok iyi bulmasam da savunma da fena bulmadım.

Dün 2-3 tane çok kritik topu kesti bence 2-3 yıl işimizi çok rahat görür.

Çevrimdışı tangaz

Dün Şenol hoca transfer olursa bize de faydası olacak ama kalmasından yanayım dedi devam ediyor bonservis olayı

dün hocayı seyredemedim böyle demişse susuyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Burak

Acilen çökmemiz lazım, en kötü ihtimalle çok iyi bir yedek olur.

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

Çevrimdışı panic13

Bu arada 30/04 opsiyonu olmasa idi hiç gelmeyecekti. bizimkiler adamı ikna etmek için "gel, beğenmezsen istediğin zaman geri dön"  şeklinde teklif yaptığı için Gomez'e o madde koyuldu.

Kaldı ki gomez'in yaptığı katkı sadece rakamlar değil, müthiş bir şekilde karakter katıyor takıma. bu kadar hafife almayın. Winner olmak, karakter aşılamak rakamların ötesinde birşey.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Samet Ç

Karcemarskas büyük takımda oynayamaz. Boyko içinde bu geçerli. Kendisi sürekli oyun içinde olan bir oyuncu büyük takımda sorunlar yaşayacağını düşünüyorum. Ayrıca Fabiano'nun yerine Fener aldı Karcemarskas'ı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:51:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada 30/04 opsiyonu olmasa idi hiç gelmeyecekti. bizimkiler adamı ikna etmek için "gel, beğenmezsen istediğin zaman geri dön"  şeklinde teklif yaptığı için Gomez'e o madde koyuldu.

Kaldı ki gomez'in yaptığı katkı sadece rakamlar değil, müthiş bir şekilde karakter katıyor takıma. bu kadar hafife almayın. Winner olmak, karakter aşılamak rakamların ötesinde birşey.

Aynen öyle. Güney Amerikalı bir oyuncunun karakterine güvenmek ile ne olduğunu bildiğimiz Alman'a güvenmek aynı şey değil.

Tamam vazgeçilmez değil ama anlamsız bir kibirle çok kolay gözden çıkarılıyor. Bedel öderiz. Henüz dinamikleri değiştirmedik başlangıcını yaptık. Asıl darbeyi vuracağımız sezon bu sezon.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Bunu neye dayanarak söylüyoruz sayın @tangaz yanlış bilgi bu.

kontratı ne sen okudun ne de ben. bir şeye dayanmıyorum komplo teorisi yazıyorum. şu an da fio başkanının ellerini ovuşturduğunu hepimiz biliyoruz. italyanlar çakaldır satış noktasında menajerine %10 fazla verirler 1 yıl kiralarlar sonra free oyuncunun imza parası şu die rakam belirtilen bir hülleli sözleşme yaparlar onun bu kadarı bizim derler vbvb... bizi by-pass edecek formül çok merak etmeyin.

pekii siz aksini neye dayandırıyorsunuz? daha düne kadar sen dahil hemen herkes biz 2 yıl kiraladık gomez kalıyorum dese kuruş vermeyiz diyordunuz ama şimdi bunu yazan sen dahil herkes fioya bir bedel ödeyeceğiz die başlayan cümleler kuruyorsunuz sayın @Çağrı

Çevrimdışı asi_kartal

Avrupa için olmazsa olmaz mutlaka iyi bir kaleci ve iyi bir stoper şart..

İleriye dönük ise; sağ ve sol bek, önlibero bölgesine takviye ve hem forvet hemde forvet arkası oynayabilecek ayagı saglam biri. (duran toplarda iyi orta yapabilen ve serbest vuruslarda tamam gol dediğimiz biri :d)

Sosa cepheden serbest vuruşlarda iyi ama bir Simao Sabrosa değil :) Ayrıca duran toplarda ortalar çok kaliteli değil bana göre bir fernandes yada alex kalitesi lazım :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olaya gol açısından bakıyor çoğu kişi, orada yanılıyoruz attığı gollerin ötesinde bir katkı var, uzun süre galibiyet alamadıktan sonra galip geldiğimiz bir maçın sonunda yönetime ve futbolculara basın yoluyla inceden ayar vermişti, hep diyorum bunlar bizim dışardan gördüklerimiz idmanlarda ve soyunma odasındaki katkısının çok daha üst düzeyde olduğunu düşünüyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı RevivaL

Karce şu anda alacağımız en mantıklı isim bana göre. Kendisini fazlasıyla kanıtladı.

Çevrimdışı Tolga

18 kişilik maç kadrosunda 2 tane yabancı kaleci olamıyor.

Çevrimdışı Necmi

Gomeze manevi zarar mı :D
Önümüzdeki sene mesela juveden el sallayabilir  :D
iyide amacı para ise gider istediği yere ama futboldan beklentisi varsa
Beşiktaşta bulduğunu başka bir takımda bulabileceğini sanmıyorum.
Juvede öyle matah bir takım değil italya takımlarının hiç birinde bizde bulduklarını bulabileceğini
sanmam. Bizim verebileceklerimizden daha fazlasını verebilecek takımlar "sadece maddi değil manevi olarakta"
zaten onu almazlar sadece ingilterede aradığını bulabilir ama oda ingilterede oynayamaz
zaten bunu bildiği için ibresi bizden yana döndü ama hala aklında turnuva ve soru işaretleri var
bizim burda elimiz kuvvetli giderse yeri dolar eskiden olsa paniklerdik ama dikkat edersen taraftarda çok rahat
yönetimde rahat herkes dengeli konuşuyor.

Çevrimdışı 38life

İşte dediğim gibi birileri satılacak ki transfer yapabilelim. :D

Bu arada dün Gökhan'ı beğenmeyenler olmuş ben de tam tersi hücumda çok iyi bulmasam da savunma da fena bulmadım.

Dün 2-3 tane çok kritik topu kesti bence 2-3 yıl işimizi çok rahat görür.

Kesinlikle.

Önyargı öyle güçlü birşey ki iyiyi kötü, kötüyü iyi gösterebiliyor.

Etiketler: