2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393930 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

gg gibi fenere tapan bir oyuncuyu istemezük  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:25:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
abi bu sene gomezle yaptığımız sözleşme ne anlatıyor, biz sıradan fani kulları bi aydınlatsana :D

şimdi bu adamla iki yıllık sözleşme imzalamadık mı? 1+1 gibi mi imzaladık? gomez kalacağım dese kiralama devam etmiyor mu? ya da yine kalacağım dese, biz sözleşmesenin son senesi diye ucuza kapatamaz mıyız? %50-%50 muhabbetiyle bu adamlar büyük bir satış yapsa biz payımızı alsak yine de zarara mı uğramış gibi sayılır mıyız?

kaç sayfadır okuyorum bir tek 30 nisanda bir şeyler olacakmışmış ama olmamış onu anladım :D

Tam olarak kimse bilmiyor. Ancak şu gerçek Fiorentina aldı avantajı. Çünkü aksi olsa Fiorentina ile anlaşacağız demez bizimkiler, demiyorlardı. Direk alacağız diyorlardı. Artık pazarlık yapacağız diyorlar.

Zarara hiçbir şekilde uğramayacağız maddi olarak da Gomez'i kaybedersek manevi zararı mutlaka olacaktır bize de ona da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

o kadar da 1000 euro muhabbeti yaptık şimdi herkes dalga geçecek :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yigitcan1903

ben 1/2 hakkımızın kaldığın da şüpheliyim...
Söylenen o şekildeydi
Hiç göremedik kontratı
Nisanda imzalasa zaten 1 sene daha kiralamış olacaktık yine haberlere göre
Bence hiç düşünmeden aramaya başlasınlar yeni forvet,gider o

Çevrimdışı Tolga

söyledi ya dünyadan bir habersiniz valla :D
Haberler o yönde geliyor ama kesin olarak böyle söylediğini henüz bilmiyoruz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:nerd:   :alala:  övgü neresinde bunun :bandit:
alacaklar bu gidişdede ama çok büyük bir pişmanlık olacak
not olarak bırakayım bizim kadroda fenere göre daha çok iş yapar
kadro yapımız onun oyununa daha müsait ama genede çok gereksiz bir transfer olacak
elde patlar feneri bir yükten daha kurtarmış oluruz. Bizim işimiz feneri çöplerinden
arındırmak değil. @Çağrı
Eldekilerle kıyaslayınca 2 adamda bizimkilerden üst düzeyde, tabi sağlıklı oldukları sürece. Fenerdeki yapılanmada bu sene pek çok sakat verdiler bizde ise aksine çok az sakatlık verdik, bu durum birazda takımla ilgili, Gökhan Gönül ve Caner bu takıma inanarak geleceklerse eldekilerden çok daha fazla iş yaparlar ve takım oyunu düzeyimiz üst seviyeye çıkar, Şenol Güneş'in sisteminde iki tane orta yapmasını bilen ve bindirme yapabilen adamla çok daha tehlikeli oluruz Vodafone Arena'da. Gökhan Gönül ve Caner düzeyinde 2 adam için yabancı transferine 5-7 milyon euro harcamak gerekir en az. Mehmet Topal'ın bizim sistemde çok fazla iş yapabileceğini sanmıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Gomez aslında kendi ayağına sıktı. Nisan'da kabul etse zam talep edebilirdi.

Şimdi ödenecek bonservisten sonra zam isteme şansı kalmadı.

Yönetimin yapacağı şey menajerine git bonservisini al onlara vereceğimizi size verelim olur.
ben bu saatten sonra ne zam yapılması nede bonservis ödenmesi taraftarıyım
onun unutturacak bir alternatifi cebe koymuşlar. biz iki yıllık kiraladık bu sözleşmede alacağı para belli değilmi
daha ne zammı. gidiyorsa yolu açık olsun kalıyorsada önceki şartlar geçerli olmalı o
Beşiktaşa güvenmedi diye Beşiktaş neden cebinden para versin Geçti artık o devirler
anlaşmaya göre bizde oynamazsa başka bir takıma gidemez gideceği yer fiorentina
ordada satılırsa gelecek paranın yarısı bizim. para kazanmak varken neden harcayalım.
yerine falcao gelecekse hiç tınmam bile :naughty:

Çevrimdışı yigitcan1903

Tam olarak kimse bilmiyor. Ancak şu gerçek Fiorentina aldı avantajı. Çünkü aksi olsa Fiorentina ile anlaşacağız demez bizimkiler, demiyorlardı. Direk alacağız diyorlardı. Artık pazarlık yapacağız diyorlar.

Zarara hiçbir şekilde uğramayacağız maddi olarak da Gomez'i kaybedersek manevi zararı mutlaka olacaktır bize de ona da.
Gomeze manevi zarar mı :D
Önümüzdeki sene mesela juveden el sallayabilir  :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bırakın gomezi giderse gitsin.. Futbol hayatı bitmiş adamı yeniden dirilten takıma teşekkür namına nisanda sözleşme devamı için kalırım demiyorsa zaten bu adamdan hayır gelmez.. Şimdi diyormuşki kalırım.. Senin yüzünden bide bonservisine para mı vermek zorundayız biz.. Nisanda ewet desen zaten beleşe bizimdin..gitsin bakalım başka takıma gene fio dönemi olacak zaten.. Ozamn kendi pişman olacak

Çevrimdışı tangaz

külliyen zarara uğradık bile, bırakın bu polyannacılığı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Eldekilerle kıyaslayınca 2 adamda bizimkilerden üst düzeyde, tabi sağlıklı oldukları sürece. Fenerdeki yapılanmada bu sene pek çok sakat verdiler bizde ise aksine çok az sakatlık verdik, bu durum birazda takımla ilgili, Gökhan Gönül ve Caner bu takıma inanarak geleceklerse eldekilerden çok daha fazla iş yaparlar ve takım oyunu düzeyimiz üst seviyeye çıkar, Şenol Güneş'in sisteminde iki tane orta yapmasını bilen ve bindirme yapabilen adamla çok daha tehlikeli oluruz Vodafone Arena'da. Gökhan Gönül ve Caner düzeyinde 2 adam için yabancı transferine 5-7 milyon euro harcamak gerekir en az. Mehmet Topal'ın bizim sistemde çok fazla iş yapabileceğini sanmıyorum..
caner gibi bir adam bizim takımı bozar azizin çiftliğinde bile soyunma
odasında bayağı bir pislikmiş caner dünyanın en iyi sağ beki bile olsa bizim takıma girecek
karakterde değil GG ninde bu saatten sonra ne kadar katkısı olur tartışılır topal adı bile Atibaya ihanettir

Çevrimdışı Burak

Kaleci için Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok bence. Boyko ve Karcemarskas takası gibi bir şey yapabilirsek, bizde başarılı olabileceğini düşünüyorum, hem de maliyeti oldukça düşük olacaktır şuan ki adaylara göre. Artan parayı ise daha kaliteli bek veya stoper almada kullanabiliriz

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

Çevrimdışı atalay

abi italya ikinci ligi ile aran nasıl izliyor musun hiç? @atalay

İzlemiyorum. @Bekrakn

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez'in verdiği katkı attığı gollerin çok üstünde. Osmanlıspor maçında skor 2-0 ken defansa gelip herkese fırça attı, adam gibi oynayın maça fokuslanın dercesine, bu kadar takımı sahiplenen ve yanındakilerin de performansını üst seviyeye çıkaran bir adam bulmak gerçekten çok zor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bekrakn

tek sıkıntısı yeni bir santrafor bulup onun bonservisi parası falan ödemek olacak sanırım. zaten gomezin gideceği hep bir ihtimaldi. yönetim de bu kadar giderse gomez kaybeder tadında konuştuğuna göre alternatif bir yol çizmiştir.

kalmak isteyip de fiorentinayı da ikna etmeye çalışır da bonservisi 3 5 olursa ne ala, güzel olur. ama kesin bir dille geri dönmeyeceğini açıkladı. giderse de satılacak. o zaman da olabildiğince büyük miktarlara satılması bizim yararımıza. yerine getireceğimiz oyuncunun masraflarını çıkarır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Nasıl uğradık zarara?
1 sene oynadı şampiyonlukta katkısı büyük
İki taraf da faydalandı durumdan
Opsiyon kararı da zaten onundu
Adam enayi değil avrupa şampiyonası öncesi imza atacak kadar
Ne demiş ne yapmış bırakalım
Yolu açık olsun,yeni oyunculara bakalım

Çevrimiçi Koa_lAA

niye zarara uğradık... 13 m euro ya sattığımız forvet yerine 0 m euro ya adamı aldık ve attığımız gollerin 3 de 1 ini atarak şampiyonlukta bize yeterince katkı yaptı... daha ne...

gidersede gitsin.. bizim için önemli olan geçen seneki zor zamanlarda ucuza forvet bulmaktı.. o işi de gördü..

tamam hala zor zamanlardayız ama geçen seneye göre daha pozitif durum... bi zahmet bu seferde para verip birini alalım..

falcao denenebilir mesela kiralık falan... nede olsa arkasında cenk var... 25 maç oynasa üst seviye yeter...

Çevrimdışı murat baltacı

8 milyon butce var hepsini gomsunler toreyi satmaya gerek yok bence. belki verirler, yok vermediler boykoyu satip kiralik kaleci ile idare edip, butun parayi glike gomerlerse ben hayir demem,
karce antepten ayrıldı boşta şuan fena performans sergilemez bizde,olmadı babacanda uyguna alınır işimizi görür. stoperler kaliteli olunca kaleci tolga gibi abuk sabuk gol yemesin yeter.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

Söylenen o şekildeydi
Hiç göremedik kontratı
Nisanda imzalasa zaten 1 sene daha kiralamış olacaktık yine haberlere göre
Bence hiç düşünmeden aramaya başlasınlar yeni forvet,gider o

nisanda biz fio ile uzatıyoruz deseydik ve gomezde sezon sonu fio.ya dönüyorum deseydi akabinde fio 1 yıl içinde satsaydı o fifti fifti olayı geçerliydi gomez taş koydu bu işlere ve o sözleşmelerin opsiyonların tümü tarih oldu.

Çevrimdışı cursedofdragon

bazen foruma reset gerekiyor herkesin kafa bir yanıyor gidip geliyor :)

Çevrimdışı tangaz

Bırakın gomezi giderse gitsin.. Futbol hayatı bitmiş adamı yeniden dirilten takıma teşekkür namına nisanda sözleşme devamı için kalırım demiyorsa zaten bu adamdan hayır gelmez.. Şimdi diyormuşki kalırım.. Senin yüzünden bide bonservisine para mı vermek zorundayız biz.. Nisanda ewet desen zaten beleşe bizimdin..gitsin bakalım başka takıma gene fio dönemi olacak zaten.. Ozamn kendi pişman olacak

katılıyorum gittiği yerde bu etkiyi yapamayacaktır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:36:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomeze manevi zarar mı :D
Önümüzdeki sene mesela juveden el sallayabilir  :D

Çok abartıyorsun :D

Büyük teklifler gelmeyecek kuvvetle muhtemel bizim baktığımız yerden bakmıyorlar oyunculara :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

nisanda biz fio ile uzatıyoruz deseydik ve gomezde sezon sonu fio.ya dönüyorum deseydi akabinde fio 1 yıl içinde satsaydı o fifti fifti olayı geçerliydi gomez taş koydu bu işlere ve o sözleşmelerin opsiyonların tümü tarih oldu.
Görmediğimiz için bilemeyiz tamamıyla rivayet bu da

Çevrimdışı Serhat Akkaya

katılıyorum gittiği yerde bu etkiyi yapamayacaktır.
Bu doğru fakat bizim için Gomez'in gittiği yerde yapacağı değil bizdeyken yapacaklarını yapacak düzeyde birisini bulmak önemli. Derbilerde bu kadar gol atan ve takımını kurtarabilecek bir tane adam sayabilir misiniz? Falcao deniyor ama ben Güney Amerikalı futbolculara güvenemiyorum, disiplinden yoksun adamlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Nasıl uğradık zarara?
1 sene oynadı şampiyonlukta katkısı büyük
İki taraf da faydalandı durumdan
Opsiyon kararı da zaten onundu
Adam enayi değil avrupa şampiyonası öncesi imza atacak kadar
Ne demiş ne yapmış bırakalım
Yolu açık olsun,yeni oyunculara bakalım

nasıl mı zarara uğradık? yerine alacağımız adama bonservis ödeyeceğiz, kendisinden gelebilecek %50yi kaybettik ...
katkıları için teşekkürler şampiyonluğumuz da baş rollerden biridir ama kendisini dirilten takıma yapmaması gereken şeyleri yapmıştır ben bunu unutmam sizleri bilmem ama ben unutmam...

Etiketler: