2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392273 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Glik, hem ligin dinamiklerine çok uygun oyuncu hem de ayağı düzgün, geriden oyun kurabilecek profilde bir stoper. Sezon başı Glik'in bonservis bedeli için çift haneli rakamlar ödemek gerekir diyordum. Fakat bu sezon ki performansından sonra 6-7 milyon bandında bu iş olabilir.

Peki Euro2016 öncesi almak mümkün mü bu oyuncuyu?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

10 milyon € istiyorlar demiş haberde bizde direk 10 milyon € vermiyoruz zaten pazarlık sünnettendir.

Özellikle bu Beşiktaş'sa 5-6 milyon €'ya alırız.

Söylemene gerek yok ben biliyorum çok fazla paralar ödersek ne olacağımızı zaten ödeyemiyoruz oyuncu satmadan.
glik özelinde çok para istenen oyuncu bunu söylüyorum 6 bandında verilirse olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 17:20:42 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:57:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Everton bu parayı versin 2. takımım olur .

Benim zaten ikinci takımım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

gönülün iyi oynadığı tek milli maç yoktur ama takımın en kötüsü olduğu milli maç çoktur. milli takım kampında sakatım deyip eve dönüp 3 gün sonra iğne yaptırıp fenerle maça çıkıp döktürdüğü çoktur...
fenerdede bitik genelde iyi oynadığı maç sayısı sezonda 5 i 6 yı geçmez
bu sene 22 maç oynamış bir gol bir asist beckde bir asist şimd beck savunmacı
GG hücumcu bekmi oluyor. kaldıki beck asıl görevini GG den on kat daha iyi yapıyor.
GG bizde oynasa sanki hücum yapacak quaresma ona top koklatmazki kanatların olmadığı
fenerde hucum yapıyormuş gibi görünüyor sadece birde basının şişirmesi ben bu güne kadar
domine ettiği ne bir milli maç gördüm nede fenerde böyle bir oyununa şahit oldum

Çevrimdışı ahmetx

Karcemaskasın kadroya giremediği Litvanya milli takımının kalecisi Giedrius Arlauskis 28 yaşında ve bonservisi yok bu yıl Espanyolda kiralık oynamış  Watford oyuncusuymuş bilen var mı acaba?

[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2016, 14:02:06 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

glik özelinde çok para istenen oyuncu bunu söylüyorum 6 bandında verilirse olur

10 milyon € istiyorlar diye hayal dünyasında yaşıyorsunuz dememen gerekiyor o zaman :)

Her o parayı isteyeni vermiyoruz 5-6 milyon € civarında bitirebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada boyko'da izin istemiş klüpten bizde sıcak bakıyormuşuz ayrılmasına.

yasak sitenin buda özel haberi.

Adler,costil,steve mandanda bekliyorum yerine :)
ospina ya da ruffier :money:

ospina ya da ruffier :money:

eli ayağı düzgün bir kaleci olsunda farketmez işte :D

Bide kalede güven versin patates çuvalı gibi durmasın :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:01:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Karcemaskasın kadroya giremediği Litvanya milli takımının kalecisi Giedrius Arlauskis 28 yaşında ve bonservisi yok bu yıl Espanyolda kiralık oynamış  Watford oyuncusuymuş bilen var mı acaba?

Ahmet abi nerelerde dolaşıyorsun :D

Bırak bu tarz adamları bir kere olsun marka kaleci almaya niyetlendik ne Litvanya'sı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:02:37
  • Beşiktaş / Bodrum
GG hücumcu bekmi oluyor. kaldıki beck asıl görevini GG den on kat daha iyi yapıyor.
GG bizde oynasa sanki hücum yapacak quaresma ona top koklatmazki kanatların olmadığı
fenerde hucum yapıyormuş gibi görünüyor sadece birde basının şişirmesi ben bu güne kadar
domine ettiği ne bir milli maç gördüm nede fenerde böyle bir oyununa şahit oldum

@Necmi abi Fenerli bir oyuncuyu övüyorsa bilin ki transfer bitmiştir :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Bırak bu tarz adamları bir kere olsun marka kaleci almaya niyetlendik ne Litvanya'sı :D
Baltıklar fiziki olarak kaleciliğe çok yatkınlar Holllandalı ,Almanlar  ve Danlar gibi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bishamon

Adam hidden gem bulmaya çalışıyor  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eli ayağı düzgün bir kaleci olsunda farketmez işte :D

Bide kalede güven versin patates çuvalı gibi durmasın :D  :evillol:
şaka bir yana ruffier çok iyi kaleci ospinadan da iyi ama en az 8 9 çekerler st etienne de en sevdiğim takımlardan keşke alabilsek

Çevrimdışı OrhanAker

Glik gelirse eğer ikinci stoper alirmiyiz sizce ve marcelo - glik ikilisi nasıl olur.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

gg.nin iyi oynadığı iz bıraktığı sezon devid.in oynadığı sezondur o sezon devid  çok içeri kat ederdi buna koridor açardı bu da oynardı Allah var bize karşı her maç da iyi oynamışlığı çoktur ama bu birazda bizim kötü savunucuların yarattığı ortamla mümkün olmuştur. ben gg.nin milli maçlarda kötü olmasını iğne yapamamasına bağlıyorum  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Adam hidden gem bulmaya çalışıyor  :lol:
hidden gem ne lo ?  :D

Çevrimdışı Çağatay

ulan oynadığım fm de bile donis avdijaj'ı Beşiktaş kiralamış bir sene
adam burada bile 25 gol atmış  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Litvanya'dan futbolcu çıkmaz adamlar sırf basketbolcu üretiyor  :lol: :lol:

Çevrimdışı atalay

Peki Euro2016 öncesi almak mümkün mü bu oyuncuyu?

Güzel soru.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:02:28 atalay ]

Çevrimdışı ahmetx

Litvanya'dan futbolcu çıkmaz adamlar sırf basketbolcu üretiyor  :lol: :lol:
futbolcu değil zaten kaleci  :evillol:

Gökhan Gönül’ün Galatasaray ile Perşembe günü oynanacak olan Türkiye Kupası Final maçının ardından Fenerbahçe’den görüşme talebi gelmesi için 1 hafta bekleyeceği öğrenildi.

Ancak 1 haftalık süre içerisinde Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe ile anlaşma sağlamaması durumunda Beşiktaş ile görüşmelere başlayacağı belirtildi.

yasak site özel haberi coştular bugün :D

Gökhan gönül H.O :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi Fenerli bir oyuncuyu övüyorsa bilin ki transfer bitmiştir :D

@Çağrı Necmi abi övmüyor ki burada adam rezil bitik leş diyor...

sen arka arkaya millete laf yetiştirmekden yoruldun sanırım biraz dinlen  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

futbolcu değil zaten kaleci  :evillol:

ne fark eder adam topu eline alduğunda atacak pota arar  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 14:08:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Baltıklar fiziki olarak kaleciliğe çok yatkınlar Holllandalı ,Almanlar  ve Danlar gibi.

Yahu olsun olsun da Bursa alsın onları bu sene :D

27 yaşındayım Cordoba dışında kaleci göremedim şu kalede bırak bir kez paraya kıyıp marka kaleci alsınlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: