2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396543 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Seneye sözleşmesi biten ve değerlenmiş bir oyuncuyu kiralık vereceklerini hiç sanmıyorum 3-5 ne koparırız onun düşüncesinde olacaklardır.
Gomez ben beşiktaşta oynayacağım derse menekşeler köşeye sıkışır ya kiralarlar ya da maksimum 3-4 e razı olurlar ben şahsen 3 den fazla verecceğimizi sanmıyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:45:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
htspor iğrenç derece de karalama bir haber yapmış. allah belanızı versin.

Hakikaten yani haberi yazsan daha iyiydi buraya kaç ziyaretçi göndermişsindir tahmin et Ensar..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada bu sene fiorentina'nın kiralayıp verim alamadığı Blaszczykowski'yi alalım bizde parlasın daha da kudursunlar  :lol:

Çevrimdışı panic13

Bugün 40 puanla çok tepki çektin bence git artık  :evillol:

ruh halim :D :P

@Çağrı
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Selçuğun performansını görünce eğer Tolgay bu sezon forma giyebilseydi milli takımın yıldızı olurdu dedim .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

ne gibi ? :)
dediğin gibi bir hayat yok öyle bi yönetme şekli yok , bas 8 10 milyon euro oh ne güzel dünya , eee sonra ne olacak beş kuruş kalmayacak. biz Avrupanin dev kulüpleri arasında değiliz. bizim bir stopere 8 10 gibi rakamlar verme lüksümüz yok hele ki ffp kısıtlaması varken hiç yok. bir iş , şirket , takım böyle yönetilmez bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kartal190321

mario gomez tff sitesinde böle yazıyor sözleşme bitiş tarihi:31.05.2017 gomez kalmak isterse fiorentina hiç bir hak talep edemez..fiorentina bonservisini bize satmazsa zararlı çıkar çünkü seneye boşa çıkıyor..şuan herşey gomezde bitiyor fiorentina burda söz sahibi değil.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı OrhanAker

Haberlerde akiyor bugün maaşallah :D
Bu sene istediğimiz gibi bir savunma hattı kurulacak bana göre.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

Selçuğun performansını görünce eğer Tolgay bu sezon forma giyebilseydi milli takımın yıldızı olurdu dedim .

Selçuk adam mıdır? Bunu şaka olarak söylemiyorum. Adamın iyi oynadığı tek bir sezon var, o da Terim'in 3. döneminin ilk şampiyonluğu. sonrasında daima idare etti, arada parladığı 5-10 maç var. Tamam abartmalayım, kötü oyuncu değil ama asla GS taraftarının abarttığı kadar iyi bir oyuncu olmadı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Eğer Boyko 3 üstü bonservis ile giderse takım için en güzel haber bu olur bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:50:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Hakikaten yani haberi yazsan daha iyiydi buraya kaç ziyaretçi göndermişsindir tahmin et Ensar..
yani böyle düşününce haklisiniz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:50:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer Boyko 3 üstü bonservis ile giderse takım için en güzel haber bu olur bence.

5-5.5 arasına paketleyeceğiz onu Eveton'a..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Selçuk adam mıdır? Bunu şaka olarak söylemiyorum. Adamın iyi oynadığı tek bir sezon var, o da Terim'in 3. döneminin ilk şampiyonluğu. sonrasında daima idare etti, arada parladığı 5-10 maç var. Tamam abartmalayım, kötü oyuncu değil ama asla GS taraftarının abarttığı kadar iyi bir oyuncu olmadı.
Türkiyede futbolu bilen ender oyunculardan Selçuk ama son 2 yıldır düşüşte.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

Everton bu parayı versin 2. takımım olur .

Çevrimdışı tangaz

ben gitmedim o siteye, düşmem böyle ucuz numaralara  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimiçi Koa_lAA

üstüne bizden para alıp gitmesinde :)

Çevrimdışı cursedofdragon

dediğin gibi bir hayat yok öyle bi yönetme şekli yok , bas 8 10 milyon euro oh ne güzel dünya , eee sonra ne olacak beş kuruş kalmayacak. biz Avrupanin dev kulüpleri arasında değiliz. bizim bir stopere 8 10 gibi rakamlar verme lüksümüz yok hele ki ffp kısıtlaması varken hiç yok. bir iş , şirket , takım böyle yönetilmez bence

10 milyon € istiyorlar demiş haberde bizde direk 10 milyon € vermiyoruz zaten pazarlık sünnettendir.

Özellikle bu Beşiktaş'sa 5-6 milyon €'ya alırız.

Söylemene gerek yok ben biliyorum çok fazla paralar ödersek ne olacağımızı zaten ödeyemiyoruz oyuncu satmadan.

Çevrimdışı SLYKRT

Everton mandanda ile ilgileniyormuş dün okumuştum bu haber morelimi bozdu.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı atalay

Glik, hem ligin dinamiklerine çok uygun oyuncu hem de ayağı düzgün, geriden oyun kurabilecek profilde bir stoper. Sezon başı Glik'in bonservis bedeli için çift haneli rakamlar ödemek gerekir diyordum.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:03:37 atalay ]

Çevrimiçi Koa_lAA

ben gitmedim o siteye, düşmem böyle ucuz numaralara  :D

ben gittim... mubarek üç aylarda gıybete ortakmı oldum ne oldu...

Çevrimdışı OrhanAker

Glik, hem ligin dinamiklerine çok uygun oyuncu hem de ayağı düzgün, geriden oyun kurabilecek profilde bir stoper. Sezon başı Glik'in bonservis bedeli için çift haneli rakamlar ödemek gerekir diyordum. Fakat bu sezon ki performansından sonra 6-7 milyon bandında bu iş olabilir.
Bal damlıyo bal :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Glik, hem ligin dinamiklerine çok uygun oyuncu hem de ayağı düzgün, geriden oyun kurabilecek profilde bir stoper. Sezon başı Glik'in bonservis bedeli için çift haneli rakamlar ödemek gerekir diyordum. Fakat bu sezon ki performansından sonra 6-7 milyon bandında bu iş olabilir.

seviyorum seni güzel abimizsin atalay abi :D

:kop: :kop:

Etiketler: