2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396431 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

bunun altına girmeyecekler ki en kötü 8-10 arası müşteri rahat bulurlar, bunun yarısı olan %50yi cebe atarlar birde oyuncu maliyetinden kar ederler totalde 15 milyon kara geçerler. ben o %50-50 işinin de kaçan opsiyonla birlikte hiç olmuş olabileceğini düşünüyorum...
Abi opsiyonu kullansak zaten önümüzdeki sezon gomez yine kiralık oynayıp serbest kalacaktı.
Bu sene fio döner onlarda satarsa fifty fifty :D
gomezin tavrı daha çok belirleyici ben Beşiktaşa gidecem diye tutturursa fiorentinanin eli mahkum :D

Çevrimdışı tangaz

aman abi hic girme o topa, ben de ayni sekilde dusunuyorum, uzatmadi herif ve butun hakkimizi kaybettik. okuyan yok mu su sozlesmeyi aramizda.
oku oku anlasilmiyor zaten yok burdan oraya giderse boyle
ordan buraya giderse soyle
sonunda hepsi usaga

kesin öyle ne opsiyon kaldı ne fiftyi fifty olayı yakında dediklerim çıkınca görürüz  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı kartal190321

Abi şampiyonlar ligi hedefi felan diyosunuzda bu takımın en yüksek çıtası bence evinde maç kazanıp 1-2 de beraberlik alıp uefaya gitmesidir.Gruptan çıksak bile ilk turdan elenmektense uefada yürümeyi tercih ederim.Fazlada hedefleri büyütmemek lazım şampiyonlar ligi türkiye için 20-30 yıl sonraki hedef.
@tangaz abi gomez konusuna gelirsek ne çektiysek bu küçük düşünme ve kulubün menfaatleri meselesi.Hamza hamzaoğluna olanları hepimiz gördük.Şenol hocada bu kadro bana yeter değip tecrübesiz çol çocuk alırsa kendinide beşiktaşıda yakar.Küçük küçük paralar ödeyip 3 yılda 4 tane sol bek alacağımıza para verip tek alalım katkısı olsun mantık bu olmalı.GOMEZ ADAMDIR.
hedefi biz demiyoruz başkan yönetim teknik direktör hatta gomezin  açıklamalarına bakarsak hedef şampiyonlar ligi transfer politikasıda buna göre şekillenecek...geçmişte kimse bunları konuşmazdı herkesin aklı şampiyonluktaydı hedef hep şampiyonluktu ama bu kez farklı yaklaşıyorlar..illa başarılı olacaz anlamı çıkmaz bundan ölüm grubuna düşersin 4. olursun kimse bişey demez diyemez..ama hedef koymak iyidir her zaman futbolcuyu motive eder...gelen futbolcuda buna göre gelir..her açıdan avantaj saglar..yoksa gidip kupayı alacaz diye bir hedef yok.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı OrhanAker

Skertelinde niye bekletildiği çıktı ortaya glik kovaliyorlar ama bu bonservisle nasıl olacak o iş bilmiyorum.
Ya töreyi satıp gomecekler ondan gelen parayı 8-9 a bitirilse keşke.

Çevrimdışı mylife1903

Nisan ayında Gomezin tamam demesi durumunda Gomezi bedelsiz 1 yıl daha kiralıyacaktık , sonra da bonservisi elinde istediği kulübe gidecekti değil mi , şimdi bonservisiyle alma durumu var ya da bedelli kiralıyacağız yanlış mı bilmiyorum .
mantikli olan bu italyanlar gerizekali degil, iste ben bundan korkuyorum bugun birisi almaya calissa gomezi bonservisine 20 isterler 15e verirler. hadi biz akraba olduk artik gomezle 8-10 ister herifler. o paraya da ben gomezi istemem artik, bedava alacaktik gidip 10mu verecez simdi

Çevrimdışı Renton

Gomez hic yoktan bonservis cikardi basimiza simdi bonservis odedikten sonra tumuyle bize gececek gomez herhalde bu normal transfere giriyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tangaz

Nisan ayında Gomezin tamam demesi durumunda Gomezi bedelsiz 1 yıl daha kiralıyacaktık , sonra da bonservisi elinde istediği kulübe gidecekti değil mi , şimdi bonservisiyle alma durumu var ya da bedelli kiralıyacağız yanlış mı bilmiyorum .

nisan ayında ok deseydi bedelsiz 1 yıl daha bizdeydi sonra bonservisi elinde dilediğini yapacaktı muhtemelen bizden de 2-3 imza parası falan isterdi. şimdi alırsak bonservisle alıcaz kiralama falan olacağını sanmam fiorentina buna yanaşmayacaktır elinde para eden değerli bir varlığı neden düşük bedelle kiralasın ki?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı RQ7_351903

Glik ismi geçince içimde sevgi pıtırcıkları patlıyor ya, keşke alabilsek.

İdol olur bu adam burda tam bir lider.

Çevrimdışı tangaz

http://www.bild.de/sport/fussball/schalke/fordert-rekord-abloese-summe-fuer-talent-34753666.bild.html

Advijaj'ın 50M Euroluk serbest kalma maddesi varmış....

avdijajı schalkenin satacağını ya da düşük bedelle satacağını düşünmek hayalciliktir...

Çevrimdışı mylife1903

Skertelinde niye bekletildiği çıktı ortaya glik kovaliyorlar ama bu bonservisle nasıl olacak o iş bilmiyorum.
Ya töreyi satıp gomecekler ondan gelen parayı 8-9 a bitirilse keşke.
8 milyon butce var hepsini gomsunler toreyi satmaya gerek yok bence. belki verirler, yok vermediler boykoyu satip kiralik kaleci ile idare edip, butun parayi glike gomerlerse ben hayir demem,

Çevrimdışı Ensar

glik çok pahalı , şahsen bizim bi stoper için taş çatlasın 6 dan yukarı verecek durumumuz yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

Şu sıralar en sevdiğim şarkı nedense. :evillol:

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

glik çok pahalı , şahsen bizim bi stoper için taş çatlasın 6 dan yukarı verecek durumumuz yok

saçmalama ya adam akıllı stoperimiz yok hep yama ile olmaz bu işler sağlam 1 stoper lazım yanınada free agger aldık mı tamamdır :)

bu arada boyko'da izin istemiş klüpten bizde sıcak bakıyormuşuz ayrılmasına.

yasak sitenin buda özel haberi.

Adler,costil,steve mandanda bekliyorum yerine :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:37:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

inşallah :)

Bugün 40 puanla çok tepki çektin bence git artık  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 13:38:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Hayır. 2 yıllık kiralıktan sonra 1 yıl bizimle sözleşme yapma hakkı opsiyonu bizdeydi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

saçmalama ya adam akıllı stoperimiz yok hep yama ile olmaz bu işler sağlam 1 stoper lazım yanınada free agger aldık mı tamamdır :)
güzel kardeşim siz gerçekten hayal dünyasında yaşıyorsunuz ya :D

Çevrimdışı ahmetx

nisan ayında ok deseydi bedelsiz 1 yıl daha bizdeydi sonra bonservisi elinde dilediğini yapacaktı muhtemelen bizden de 2-3 imza parası falan isterdi. şimdi alırsak bonservisle alıcaz kiralama falan olacağını sanmam fiorentina buna yanaşmayacaktır elinde para eden değerli bir varlığı neden düşük bedelle kiralasın ki?
Gomez ben Beşiktaşda oynayacağım derse , ya çok yüksek olmayan 3-4 civarı bonservis öderiz kabul etmezlerse bir miktar kiralama bedeli öderiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Hayır. 2 yıllık kiralıktan sonra 1 yıl bizimle sözleşme yapma hakkı opsiyonu bizdeydi.
3 yıl bonservis ödemeden oynatacaktık ha , çok iyiymiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

güzel kardeşim siz gerçekten hayal dünyasında yaşıyorsunuz ya :D

ne gibi ? :)

Çevrimiçi Necmi

htspor iğrenç derece de karalama bir haber yapmış. allah belanızı versin.
iyi işte sende güzel reklamlarını yaptın amaçlarına ulaştılar @Ensar

Çevrimdışı ahmetx

bu arada boyko'da izin istemiş klüpten bizde sıcak bakıyormuşuz ayrılmasına.

yasak sitenin buda özel haberi.

Adler,costil,steve mandanda bekliyorum yerine :)
ödediğimiz bonservisi bulsun gitsin dostça ayrılalım

Çevrimdışı SLYKRT

Gomez ben Beşiktaşda oynayacağım derse , ya çok yüksek olmayan 3-4 civarı bonservis öderiz kabul etmezlerse bir miktar kiralama bedeli öderiz.
Seneye sözleşmesi biten ve değerlenmiş bir oyuncuyu kiralık vereceklerini hiç sanmıyorum 3-5 ne koparırız onun düşüncesinde olacaklardır.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ensar

iyi işte sende güzel reklamlarını yaptın amaçlarına ulaştılar @Ensar
yapma etme abi , reklam öyle olmaz , ben buraya haberi kopyalasam veya link versem reklam olur. benim yaptığım olsa olsa farkındalık oluşturmak olur.

Etiketler: