2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403735 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Ben istemiyorum Serdar'ı hoca istiyor hücum etmeyin :D

Çevrimdışı brkntcnr

Ne yapabilir santaj, tehdit, montaj.... gg ile caneri ikna edemiyorlarsa avrupali oyunculari nasil ikna edecekler, yonetimin isi ikna etmektir. Parayla olur, baska islerle olur.
Simdi caneri nasil ikna edeceksin, devamli yazdim caner gsde oynadi fbde oynadi bizde de oynarsa kulupler ustu bir oyuncu olur ve futbolu biraktigi anda yayinci kurulusta yeri hazir istedigi gibi borusunu otturur kimse de agzini acamaz bu fbli, bu gsli, diye
Kariyer planini onune koyarsin adamin, oturursun masaya ikna edersin.

Gokhanin durumu farkli fbile cok butunlesmis, kanirtilmis kanirtilmis bir oyuncu ancak parayla ikna edilir

Topalin durumu caner ile ayni, 3 buyuk takimin formasini giymek her futbolcuya nasip olmaz.
Ya tamam da abi bi yere kadar yani. Adam gelmek istemiyorum diyor sen ne yapabilirsin ki daha yani. Para da bi yere kadar sonuçta biz fener değiliz başkanımız da allaha şükür aziz yıldırım değil. Yani öyle kafasına göre veya inat için kulübün paralarını üçer beşer dağıtacak bir yönetim yok. Herşey para demek değil yani sırf caneri getiricez diye 2,5 garanti verirsek bu sefer bizi şampiyon yapan Ozzy 1,4 Atiba 1, Sosa 1,7 ye alması bu oyunculara haksızlık olur. Oyuncular da ses eder zaten. Şimdi 2-3 adamı inat edip alacağız diye takımın dengelerini bozmanın mantığı yok. He oyuncularla görüşürsün olumlu yaklasırlar maddiyata sonra bakarsın oturup anlaşırsın. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım ne Gökhan ne Topal ne de Caner fenerde istedikleri parayı alsalar yeni sözleşme imzalamayıp hayır ben Beşiktaş ta oynayacağım derler mi? Demezler. O yüzden kulübün de bu oyuncularda yabancılara göre daha zor işi. Ayrıca yönetimin ikna konusunda nasıl bi durumda oldukları transferde neler yaptıkları da ortada. Arka planını bilmeden sıcağı sıcağına yönetim eleştirmek pek dogru değil.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

:lol:
Gulme ya ciddiyim hergun 3 sefer yemekten sonra sigarasi oncesi vodka arasinda ismail vurma videosunu izliyorum, aynanin karsisinda tekrar ediyorum "vurmaaa" "vurma" "vurrmmaaaa"

Çevrimdışı nusretaslanturk

kayserili pazarlığı  :evillol: :evillol:
serdar aziz'e ne kadar para ister bursa tahmin edebiliyon mu ? fenere kitlesek bi şekilde o adamı

Çevrimdışı mylife1903

bana beyhude bi çaba olur gibi geliyor
Aynen, anlasirlarsa 8milyon arti boykodan gelecek olan mangirlari bassalar, ses etmem, ismaile de az sempatiyle bakabilirim yani
Su raketciyi kaca birakirlar, su an lucescu ayrilmis, hoca yok, boykoyu shaktara sokusturmaya baksak sahane olur, boyko arti bir miktara raketci, kaleye kiralik ospina, kalan paraya sol bek.

Çevrimdışı Ensar

serdar aziz'e ne kadar para ister bursa tahmin edebiliyon mu ? fenere kitlesek bi şekilde o adamı
fener de o para yok artık malesef :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Olur mu ya naniyi 45 milyona, rvpyi 35 milyona cine satacaklarhahshshha

ffp denetimi olmasa gene parayı bulur onlar da gelir gider dengesi yapmak zorundalar.

Çevrimdışı Ensar

Olur mu ya naniyi 45 milyona, rvpyi 35 milyona cine satacaklarhahshshha
yersen :D

Çevrimdışı Berat

Gulme ya ciddiyim hergun 3 sefer yemekten sonra sigarasi oncesi vodka arasinda ismail vurma videosunu izliyorum, aynanin karsisinda tekrar ediyorum "vurmaaa" "vurma" "vurrmmaaaa"

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Robbeni zaten neden ariyorlar anlamiyorum, ribery falan tamam, en sevmedigim topcu herif @Hasan Tahsin abi. Ulan tiken tiken kirpi gibin oldum adini duyunca
Aynen @mylife1903 kardeşim. Sende Töre, Aras, Kerim, Q17 ve en önemlisi parlatıcı Şenol Güneş var. Tutmuş hala Roben diyorsun. Ben elimden geldiğince Avrupa maçlarını izliyorum ve Beşiktaş'a olan güvenim oldukça yüksek. ŞL nin bütün takımı ve teknik heyeti apayrı motive edeceğini düşünüyorum. Neyse Uefa içinde başlarız "bu sene o sene diye " yazmaya. Ama önce ligi domine edelim ligiiiii  :sevinc
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

8 diyorlar da keşke 10 15 deseler ben hiç istemiyorum  :)

8m£

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Al benden de o kadar. Bir de şu ozan meselesini hiç unutmamak lazım. Bunlardan futbolcu alınıp bunlara para kazandırılmaz. Fiyat yükseltiyorsak o ayrı mesele  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Bi GG gelsin , Serdar'ı fenere sağbek yaparız :D

Çevrimdışı mylife1903

Al benden de o kadar. Bir de şu ozan meselesini hiç unutmamak lazım. Bunlardan futbolcu alınıp bunlara para kazandırılmaz. Fiyat yükseltiyorsak o ayrı mesele  :)
Abi sorma zago olacagi varsa gene de gelmesin bursadan, zaten semih ayarinda futbolcu. Dengesiz, sakar daginik fb alsin tursusunu kursun

Çevrimdışı LuceGel

Şöyle olur bursa 8 ister 2 ay pazarlıkla 6.25 e indiririz alacağımız akşam şenol hoca tatilden canlı yayına bağlanıp bursalılarla kapışır aziz yıldırım gaza gelir 6 ya kitlenir fenere  :D (nani çine giderse tabi)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ogün

O değilde Ozi giderse yerine kimi koyacağız? :bawling:

Çevrimdışı cursedofdragon

O değilde Ozi giderse yerine kimi koyacağız? :bawling:

gitmeyeceği için sıkıntı yok :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Golün çoğunu oziye yazarım ben enfesti pası :)

Çevrimdışı atalay

Goldeki pozisyonda oradan ara pasını düşünecek ve o pası atacak ligde iki oyuncu var. İkisine de sahibiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Goldeki pozisyonda oradan ara pasını düşünecek ve o pası atacak ligde iki oyuncu var. İkisine de sahibiz.

ondan dolayı adamlar aç kurtlar gibi saldırıyorlar :)

https://twitter.com/1982denBeri/status/734427901488209920

Etiketler: