2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404141 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Gokhan , v.Pereira nin kupadan sonra gidip gitmemesini mi bekliyor acaba

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada van Aanholt u sormuştum ama kimse görmedi galiba

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı nusretaslanturk

niye abi ya :D
Keyfim yerinde takılıyorum millete ya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Berat

Bu arada van Aanholt u sormuştum ama kimse görmedi galiba

Ben de Emmanuel Mas'ı izleyen varsa tekrardan görüşlerini bekliyorum.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu arada ben uefa maçlarındaki gökhanın satılmasını asla istemem.. Biraz çaba göstermesi gerek sadece querasma bitti arkadaşlar satıp kurtulmamız gerek.. Töre yerine q7 satılması laZım.. 11 lere yazmayın artık :))

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Caner Avrupa ya gitmek istediği için alamıyoruz. Oyuncuyu ikna etsek Gökhandan önce alırdık bence. Aynı şekilde Gökhan ın da fenerbahçeyle anlaşamamasını bekliyoruz.  Yönetimi elestiren bazı arkadaşlar var ama bu adamlar transfer edilemediğini varsayalım bize gelmek istemiyorlarsa yönetim bu konuda ne yapabilir ki?

Ne yapabilir santaj, tehdit, montaj.... gg ile caneri ikna edemiyorlarsa avrupali oyunculari nasil ikna edecekler, yonetimin isi ikna etmektir. Parayla olur, baska islerle olur.
Simdi caneri nasil ikna edeceksin, devamli yazdim caner gsde oynadi fbde oynadi bizde de oynarsa kulupler ustu bir oyuncu olur ve futbolu biraktigi anda yayinci kurulusta yeri hazir istedigi gibi borusunu otturur kimse de agzini acamaz bu fbli, bu gsli, diye
Kariyer planini onune koyarsin adamin, oturursun masaya ikna edersin.

Gokhanin durumu farkli fbile cok butunlesmis, kanirtilmis kanirtilmis bir oyuncu ancak parayla ikna edilir

Topalin durumu caner ile ayni, 3 buyuk takimin formasini giymek her futbolcuya nasip olmaz.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Berat

Arkadaslar mac hangi kanalda 11ler belli mi

19:15 Atv'de maç ağabey.

Ben de Emmanuel Mas'ı izleyen varsa tekrardan görüşlerini bekliyorum.
ismailden 4 gömlek üstün, pasla çıkışları iyi, savunması kuvvetli,şutu var, hücumua zayıf değil,bir güney amerikalıya göre dengeli..orta açabiliyor.
12 gün sonra bol bol izlersin zaten :)

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada ben uefa maçlarındaki gökhanın satılmasını asla istemem.. Biraz çaba göstermesi gerek sadece querasma bitti arkadaşlar satıp kurtulmamız gerek.. Töre yerine q7 satılması laZım.. 11 lere yazmayın artık :))

Quaresmayi satinca ismail ile pektemekin formasini mi alacak taraftar, pazarlama olayini dusunun biraz, yurtdisinda kimse besiktasi tanimaz, iplemez, quaresma oynadikca bilirler ve duyarlar adini. Mario gomez bile quaresma kadar buyuk marka degildir.

Gomez formasi ile yurtdisina cikmak ile quaresma formasi ile cikmak arasinda dunya kadar fark vardir.

Çevrimdışı Berat

ismailden 4 gömlek üstün, pasla çıkışları iyi, savunması kuvvetli,şutu var, hücumua zayıf değil,bir güney amerikalıya göre dengeli..orta açabiliyor.
12 gün sonra bol bol izlersin zaten :)

Motta'nın daha iyisi heralde , teşekkürler  :)

Çevrimdışı mylife1903

19:15 Atv'de maç ağabey.
Ooo super uydudan kapatmazlarsa sonunda tekrar kayitlar haric canli mac izleyecegim tvden, kor oldum anasini satiim ipadden mac izlemekten, gecen gozlukleri degistirdi, zaten, arabayi cizince

Motta'nın daha iyisi heralde , teşekkürler  :)
Motta'dan çok daha iyi..Çağrıyla atalay güney amerikaya çok daha hakim ama, daha iyi değerlendirme yapacaklardır..
sıkıntısı avrupa görmemesi, transfermarkt2tan piyasa değeri gerçekçi olmuyor o yüzden (bana göre), avrupa görmemiş oyuncuların değerlerini çok aşağıda tutuyorlar..

Çevrimdışı Ensar

Quaresmayi satinca ismail ile pektemekin formasini mi alacak taraftar, pazarlama olayini dusunun biraz, yurtdisinda kimse besiktasi tanimaz, iplemez, quaresma oynadikca bilirler ve duyarlar adini. Mario gomez bile quaresma kadar buyuk marka degildir.

Gomez formasi ile yurtdisina cikmak ile quaresma formasi ile cikmak arasinda dunya kadar fark vardir.
hay lanet gelsin şu quaresma formasına arkadaş :D

Çevrimdışı OrhanAker

Skertel le anlaşıp bekliyorsak acaba kimi kovalıyor bizimkiler.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaslar mac hangi kanalda 11ler belli mi
belli abi oğuzhan ve cenk 11'de atv de maç

Çevrimdışı Berat

Vallahi gına geldi :alala:

Çevrimdışı Berat

Serdar Aziz.

Harbiden abi ya :)

Çevrimdışı mylife1903

Sorma @Ensar en sevmedigim tip futbolcu, freemstyle sirk futbolcusu herif ama marka iste, beklentimiz daha degisik olmali quaresmadan. Ayrica bomba, dogru kullanabilirsin tek basina mac alir, elinde de patlayabilir. Nimet adam bizim icin. Youtube a bakin herifin videolari var turkiye liginden yabancilar yapiyor, deli gibi izleniyor. Ismailin videosunu kim izler mesela, benim disimda

Çevrimdışı OrhanAker

Serdar Aziz.
Yoh artık derim :D
Glik kovaliyorlarsa eyvallah.

Etiketler: