2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395989 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı D-MAN

Skrtel beğenilmiyor vay arkadaş :)
Geçen seneki liverpool maçında tribündeydim kafa toplarını bir alıyor yok böyle birşey be abi bizimkiler nasıl beğenmiyor aklım almıyor 

Çevrimdışı Tolga

Geçen seneki liverpool maçında tribündeydim kafa toplarını bir alıyor yok böyle birşey be abi bizimkiler nasıl beğenmiyor aklım almıyor 
Biz de eksik olan savunma sertliği.

Tamam Rhodolfo havadan kolay top bırakmıyor ve pozisyon bilgisi gayet iyi fakat yeterince sert değil.

Skrtel havadan ve yerden kolay kolay rakibe top aldırmayan bir oyuncu. Tıpkı Kjaer gibi zaten Kjaer'i beğenme sebebimde bu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Free Mandanda
Free Agger
Free Gökhan Gönül
Free Caner Erkin
3 milyon Skertel

Sadece 3 milyon bonservis ile taş gibi bir savunma kurma imkanı var. Yönetim farkındadır umarım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı D-MAN

FLYLİNE TV görüntüler müthişş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ayni zamanda Sert stoper yani bizde eksik olan seye sahip

Bize Sert savunmaci lazim bu konuda Skrtl biçilmiş kaftandir , Rhodo ve Marcelo yumusak stoper , Ersan gittikten sonra Sertlik konusunda cok sikinti yasadik savunmada..

Son 3-4 Mac Stopere Tosic gecince sertligiyle savunmayı toparladi bunu gormemek icin kör olmak lazim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray

Form gecici klas kalicidir

Bknz : Gomez

Agger havadan yerden supurucu ve hamleli bir stoper ve lider ozellikli , Bir stoperde daha hangi ozelligi ariyorsun :alala: @Eray

O iş öyle olmuyor.

Gomez şanssızlıklar yaşamış bir oyuncuydu bize gelmeden önce ve bizde kendini buldu. Agger öyle değil. Artık yavaş yavaş çürümeye başlamış. Bu forumda daha önce Boyko gelirken hayatında bir maçını izlememiş adamların gelsin gelsin iyi kaleci, Alexis gelmeden yine gelsin gelsin iyi stoper denilen oyuncular hep hüsran oldu. Agger de aynı şekilde. Fazla riskli ve gereksiz transfer. Sırf serbest diye böylesine düşüşte olan bir futbolcu alınmamalı.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bizim sistemimizde her stoperin defolari ortaya cikar..

Bu yuzden Bir hizli birde tamamlayici stoper almaliyiz

Agger - Skrtel ikilisi cok hizli olmasada birbirini tamamlar ve duvar olurlar cok istiyorum bu ikiliyi

Marcelo kesinlikle Kotu stoper degil , Ver pereiraya veya Bilice kral olur kral tam bunlarin oyun sistemine uygun stoper ama bizde butun defolari ortaya çıkıyor ama yinede alternatif stoper olarak elde tutulabilir maliyeti az cunku hem maas hemde Bonservis olarak...
Hoca hızlı olan stoper zaten tamamlayıcı stoper oluyor. :D

Çevrimdışı D-MAN

ERSAN ve ATINÇ keşke gitmeselerdi iki yerli stoper müthiş olurdu bee

Çevrimdışı Eray

Free Mandanda
Free Agger
Free Gökhan Gönül
Free Caner Erkin
3 milyon Skertel

Sadece 3 milyon bonservis ile taş gibi bir savunma kurma imkanı var. Yönetim farkındadır umarım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ben anlamıyorum bunu bakın sadece sen değil bu tarz böyle serbest oyuncular için yönetim farkındadır diyen tüm arkadaşlara yönelik şu twiti var futbol direktörü Ali Naibi'nin:

https://twitter.com/alinaibi/status/609265994553495553

Yani o isimler boşta diye tak bize gelmiyor. Mandanda'ya tonla EPL kulübünden teklif var. Caner Inter'e gitti bile artık bir tek resmi imzaya kaldı iş. Yani oyuncular serbest diye bedava getirme diye bir olay da yok imza parası var bunun bir de.
Ondan sonra beklentiler gerçekleşmeyince sitem ediliyor burda.

Hoca hızlı olan stoper zaten tamamlayıcı stoper oluyor. :D
Tamamda ayni anda Hamleli de olmali her hizli stoper hamleli olmuyor iste :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Çok free oyuncu da beklemeyin bence.

Geçen sezon da biz burada çok free oyuncu yazdık ama transferlerin hepsi bonservisli oyunculardı :D

Tamamda ayni anda Hamleli de olmali her hizli stoper hamleli olmuyor iste :tabe:
sen lider stoperi'de hızlı istiyon o zaman  :evillol: :evillol:

Çok free oyuncu da beklemeyin bence.

Geçen sezon da biz burada çok free oyuncu yazdık ama transferlerin hepsi bonservisli oyunculardı :D
bu yıl Cl avantajı var işte..birde çok kaliteli adamlar var bu sene sözleşmesi biten,böyle sezon hiç denk gelmedi bana daha önce

sen lider stoperi'de hızlı istiyon o zaman  :evillol: :evillol:
Agger-Skrtel ikilisi gelsinde yemisim Hizlisini tamamlaycisini falan

3-4 Sene arkama yaslanip mac seyrederim kanser olmadan :bandit:

bu yıl Cl avantajı var işte..birde çok kaliteli adamlar var bu sene sözleşmesi biten,böyle sezon hiç denk gelmedi bana daha önce
Evet bu sezon cok kaliteli oyuncular var bosta :ok:

Çevrimdışı LuceGel

Marcelonun 1.2 M luk opsiyonunu kullanmamak aptallık olur uyum sorunu yok yedekliği sorun etmeyecek ayakları düzgün çabuk adam.Agger-Skretel-Marcelo-Tosiç dönerse Rhodolfo bu seneyi çıkartırız .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Agger-Skrtl-Gokhan G. Yapalim Ismail ve Tolgaya bile tahammul edebilirim :bandit:

Agger-Skrtel ikilisi gelsinde yemisim Hizlisini tamamlaycisini falan

3-4 Sene arkama yaslanip mac seyrederim kanser olmadan :bandit:
ikisi gelsin  adam gibi bekler bulabilirsek 3-5-2 oynayalım arada diyeceğim ama şimdi bi adam daha lazım ona :) hatta top tutan santraforda lazım..neyse vazgeçtim  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Zaten olursa 1 ya da 2 tane olur diyorum ama yine de belli ki kolay olmuyor free oyuncu getirmek.

Yoksa geçen sene de çok önemli free oyuncular vardı transfer edebilirdik.

Çevrimdışı Eray

Free oyuncudan ziyade sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan oyuncular bizim için çok daha rahat olur anlaşma bakımından.

Zaten yönetim de farkındadır ben gidip de bu boştaki isimlerle vakit kaybedeceklerini düşünmüyorum. Bu oyuncuların sayısız talibi var çünkü.

Marcelonun 1.2 M luk opsiyonunu kullanmamak aptallık olur uyum sorunu yok yedekliği sorun etmeyecek ayakları düzgün çabuk adam.Agger-Skretel-Marcelo-Tosiç dönerse Rhodolfo bu seneyi çıkartırız .
Cabuk degil onu gecelim

Ama Havadan supurucu ve mucadeleci ayklari da duzgun dedigin gibi Maaliyeti de oldukca dusuk bende elde tutulmasindan yanayim

6 aylik 350.000 $ a oynadi , Yillik da 750.000 $ a oynar heralde , Cok makul maasi var..

Çevrimdışı dkn_34

takımda cidden takım sevıyesıne göre yetersız çok oyuncu var ilk önce bunlardan kurtulmak lazım.
gg gelirse  sağ beke ,eğer bütçe yetmiyorsa sol bekte gerekırse beck i oynatırız.
ben takımdan boyko ve kerimin ayrılacağını düşünüyorum .
kaleci olarak mandanda ,karcemarskas ikisinden birini olacağını düşünüyorum.mandanda şampiyonlar ligi için iyi bir seçenek .
gg gelırse serdar kurtuluş ile sözleşme yenılenmeyecektir.
defansa agger.skrtel ikilsini almak çok mantıklı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Skrtel beğenilmiyor vay arkadaş :)
Bende onun şokunu yaşıyorum gelse elimizdeki en iyi stoper olur :)

Çevrimdışı anilsevim

Skrtel ve Agger isimlerini Metin Albayrak telafuz ettiği için direk unutabilirsiniz arkadaşlar.
Yeni isimlere yöneliniz :)
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Tolga

Bende onun şokunu yaşıyorum gelse elimizdeki en iyi stoper olur :)
Skrtel'den daha iyisini bu şartlarda bulabiliyorsak alalım da biraz zor buluruz :)

Etiketler: