2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394411 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Patrick van Aanholt muthis olur. Kendini iyi gelistirdi bu sezon Sunderland'de.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu mario gomez kalacaktı o ki bizi neden zarara sokuyor..Şimdi biz marioya bonservis mi verecez bide.. Biz olmasak almanyanın kadrosuna girecek gücü yoktu şimdi bize masraf yaptıracak boşuna

Çevrimdışı dkn_34

ingilterede leicester city şampiyon olduysa ,biz niye şampiyonlar liginde iyi yerlere gelmeyelim .
takımımızda zaten o ruh var .biraz daha nokta atışı transferlerle inşaallah şampiyonlar liginde çok iyi yerlere geleceğimize yürekten ve kalpten inannıyorum.biz şenol hoca ile dünya üçüncüsü olduysak şampiyonlar liginde çok iyi yerelere geleceğiz .

Çevrimdışı Eray

Patrick van Aanholt muthis olur. Kendini iyi gelistirdi bu sezon Sunderland'de.

İsmi mi geçiyor bizimle? Ben bayılıyorum Aanholt'a.

Çevrimdışı genki1914

pokemon ve agger harbiden kusursuz olur.Birbirlerini tanıyorlar yıllarca oynadılar tecrübeliler ligide rahat koyarız Başkan duy sesimizi kaçırma fırsatı
Guti14

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

marcelo için dün Şenol hoca hem olumlu hem olumsuz olduğunu söyledi. yani marcelo kesin kalıyor diye birşey yok. eğer hedeflediğimiz hamleleri yapabilirsek marcelo alınmayacak
Ya tamam havadan supuruyor , Mucadele ediyor ama cok hata yapiyor Sakarlikta var

Simdi herkes Alexisin hatalarını konuşuyorda Marcelo Alexisten cok daha fazla hata yapti , Marcelonun bireysel hatalari ve zamanlama hatalari yüzünden yedigimiz en az 5-6 Gol sayarim burada..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Agger 5 m
Skrtel  3 m

Butcemizle 2 stoper

Mandanda Bonservissiz

Veli 3.5 m sat , Milosevic 1 e sat , Pedro 1.5 sat = 6 m euro

Gokhan Gönül : Bonservissiz

İleri hattini bozma 6 m euro daha transfer bütçen var onlara lucas leiva sol bek getir beynelminel bir takım oluyoruz

Çevrimdışı Eray

Yanyana Skrtel - Rhodolfo olur mu arkadaşlar ya? Arkaya atılan her top gol. Bize bir tane kule, bir tane de ayakları çabuk, hızlı stoper lazım. Rhodolfo'nun ben sakatlıktan sonra toplayabileceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bu mario gomez kalacaktı o ki bizi neden zarara sokuyor..Şimdi biz marioya bonservis mi verecez bide.. Biz olmasak almanyanın kadrosuna girecek gücü yoktu şimdi bize masraf yaptıracak boşuna

2 yıllık kiralık kotratı var,masraf yapmaya gerek yok, bizdeki kiralık kontratı bitince fio ile olan korntratıda bitecek..ama o zaman tamamen serbest kalacak,bir yıl daha oynayıp bedelsiz gidebilir yani.. bence yönetimi düşündüren de bu.

Çevrimdışı dkn_34

ilk önce şu üç bidondan kurtulmak lazım
alexis
pedro franco
mılosevic

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı Kemal

Agger 5 m
Skrtel  3 m

Butcemizle 2 stoper

Mandanda Bonservissiz

İleri hattini bozma 6 m euro daha transfer bütçen var onlara lucas leiva sol bek getir beynelminel bir takım oluyoruz

Pektemegi bonservissiz basaksehire vermeyi ve delgadoyu satıp o parayla marcelo bonservis almayi yazmayı da ekleyeyim

ilk önce şu üç bidondan kurtulmak lazım
alexis
pedro franco
mılosevic
Alexisi İspanya da bir takima satalim

Francoyu kimse almaz direk kiralik veririz

Milo sakat ama Epl ve Championship te Piyasasi var 3 e 5 e bakmadan satalim

Miloya sene basi 3 milyon Paund teklif vardi (5 milyon € eder) Epl den satmadik :bandit: :s20: :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 13:57:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:) yok orasını anladım da.Öyle bir çalışma olduğu hakkında bişey okumamıştım.Yada kaçırmışım.

Olacaktır intihar olur aksi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Selam arkadaşlar,

Öncelikle tekrar FFP kuralımızı hatırlatmak istiyorum kısaca;

1- beşiktaş'ın oyuncu alırken bonservise harcayacağı para, oyuncu satışından kazandığını geçemez.
2- bu bakiye bir sonraki seneye sarkamaz.

yani geçen sene 25 sattık, 12 harcadık. bu sene hiç satmasak da 13 harcarız diyemiyorsun. sene başında sıfırlanıyor.

not: bu arada bizim yönetim akıllıca bir hamle yaptı, ersan'ı ara transfer sezonu bittikten sonra sattı. yani oradan gelen 7 milyon euro'yu bu sene kullanabileceğiz.

2. çözüm ne? bonservisi elinde oyuncuları kapatalım, imza parası verince bonservis sayılmaz. ama bu da sorunları çözmüyor. çünkü alttaki maddeye takılıyorsun:

3- şirketimiz 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

yani transferleri o şekilde yapsan da, sene sonunda dönüp dolaşıp sana giriyor.

10 milyon avro açık verme hedefi tutacak mı peki? 2015/16 sezonunda azami 20 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmiştik. metin albayrak'ın açıklamasına göre, 13 milyon euro açık vererek kurtardık.
(stad açılışının zamanlamasının ne kadar mühim olduğu da ortaya çıktı bu arada.)

seneye şampiyonlar ligi'nden gelen parayla, 10 milyon euro açık verme taahhütünü tutturmamız mümkün, ama çok ince bir çizgideyiz. çünkü bu sene 25 milyon euro'luk futbolcu satışı yapmıştık, seneye ne kadar yapabileceğimizi kestirmek zor.

kısacası yönetimin transfer konusunda eli biraz bağlı. transfer bütçemiz ersan ve atınç'dan gelen 8 milyon euro'dan ibaret.

Kısa vadede satmayı ve para edeceğini düşündüğümüz 3 oyuncumuz var;

-Boyko
-Töre
-Q17

Bu oyuncuları satabilirsek, ŞL ve diğer gelirleri de düşündüğümüzde bu sene büyük ölçüde başabaş noktasını tutturabiliriz. Yalnız ilk önce Pektemek, Veli, Pedro ve Milo'nun kontratlarından da kurtulmamız gerekiyor. Çünkü oyuncu satışı ihtimal, kontratlar ise realite.

Benim hesabıma göre sadece Boyko satılacak. Diğerlerinin (Q17 ve Töre) elden çıkması benim için sürpriz olacktır. Bir de pedro, veli pektemek'i falan satarsak Oradan da EUR 2-3 milyon doğrultsak elimizde kabaca EUR 10-12 milyonluk bir transfer bütçemiz olacak bonservisler için.

En baştan beri söylüyorum; dediğiniz gibi 4-6 oyuncu gelmeyecek. Burada kendimiz yırtıyoruz, sonra hayal kırıklığına uğrayıp yönetime, taraftara sallıyoruz. Bu olmasın. En fazla 3+1 düşerse kaleci alınacak. Çünkü sadece free oyuncuları almak veya düşük bonservis vermek yetmiyor, maaş ve futbol kulübü giderleri de FFP hesabına dahil.

- Gökhan Gönül geldi diye varsayıyorum,
- Dedikodulardan anladığımız kadarı ile Skertel'da geldi.
- Bir tanede orta saha gelecek diyordum ama sanırım Şenol Hoca Tolgay'dan faydalanmak istiyor. O nedenle sol bek transferi yapılacaktır. Ben olsam sol bek transferi yapmazdım. Beck'i sol beke at (hoffenheim'da sol bek oynayıp, tekrar milli takım havuzuna girmişliği var), İso'yu onunla yedekle. GG sağ bek. Bek rotasyonu %70 çözülmüş olur. Bir sene sonra gerçek bir sol bek alırsın.
- Bana göre en önemli pozisyon kaleci. Kaleci mutlaka ama mutlaka çözülmek durumundadır. Tolga ile seneyi çıkaramayız. Tolga'nın %100 kurtardı dediğimiz tek bir tane maçı bile yok. Bazı maçlarda kritik kurtarışları var. Kaybettirdiği ise hesaplanamaz. Takımın iki kangreni Tolga ve ismail. Maça gidenler zaten bunu daha iyi anlayacaktır. Bazı arkadaşlar burun kıvırıyor ama Karcemaskas şu an itibarı ile Tolga'dan en az 2 gömlek iyi bir kaleci. Ve bence yan topları falan Tolga'dan çok daha iyi. Hazır sözleşmesi bitmişken mutlaka çökülmeli. Mutlaka kadroya katmamız lazım eğer Adler, Ospina, Kostil falan olmayacaksa.

Gökhan Gönül'ün bitmesine istinaden, beklentim şu şekilde arka alan için;

YENİ KALECİ
                              (TOLGA)

BECK     RHODOLFO     SKERTEL     G GONUL
(ISO)     (TOSIC)         (MARCELO)  (CIKARSA BECK BURAYA GEÇER)

Bu arada Gökhan Gönül transferi kötü değil. GG orta/iyi kalitede bir bek ve zaten o kalite bir bek almaya kalksak yine EUR 2-3 milyon bonservis EUR 1,5 civarı maaş vermemiz gerekebilir. Aynı hesap maliyet açısından.

Bir de şapkadan bir sol bek transferi çıkarsa benim için uygundur. Öncelikli hedefimiz ŞL'yi 3. bitirip ligi şampiyon bitirmek olmalı. ŞL'de gruptan çıkarız falan çok uçuk hedefler. Haa çıkarsak eyvallah ama planlama ona göre yapılamaz.
Guzel yazi zaten fazla opsiyonumuz yok
Maas alip fayda vermeyen oyunculardan kurtulmamiz lazim ffp olayinin iyice ozumsenmesi icin.
Maas alip fayda vermeyenler kim
Pektemek, veli, pedro, milosevic ve ismail ile serdar
Kerimin satilabilecegini dusunuyorum, boykoyu da bir yere kakalayacaklari belli oldu zaten
Tolganin gitmeyecegi kesin, denklem iyice daraliyor
Bir tane iyi stoper ve bir tane turk stoper gerekli
Sol beke caneri ikna etmek bir numarali gorevimiz, bence. Gg de gelirse bekler yeterli olur, ismailin yerine genc takimdan takviye canerin arkasina.
Ospinayi kiralayabilirsek ya da mandanda free alinabilirse kaleci problemi cozulur
Stopere butun para basilir
Pektemek, veli, pedro ve milosevic takasta kullanilabilir. Hedefler musa, yalcin olursa yeme de yaninda yat.
3 milyonluk stoper bizim problemlerimizi cozmez bize gercek bir star lazim defansta.
Kadro nasil gozukur
Kalede:
Yeni kaleci, tolga, gunay bence gayet yeterli
Defansta caner ve genc cocuk herhangi bir genc cocuk, sokaktan kura ile ismailin yerine
Beck ve gg
Stoperler: yeni transfer, turk stoper, marcelo, rodolfo, alexis ve joker yedek tosic
Orta alanda atiba, turk cocuk(musa olur topal olur) ve tolgay, oguzhan, sosa, quaresma, tore, aras, olcay ve joker yedek necip
Forvette
Gomez, cenk tosun ve genc bir arkadas( genc takimdan hamza olur, umar olur artik kim olursa pektemekin yerine)
26 kisilik kadro gayet yeterli iki kisiyi uefaya bildirmez, yolumuza devam ederiz.
Kilit nokta fbnin sozlesmesi bitenlerine cokmek, hem fbyi bitirip hem de toplam kaliteyi yukseltmis olacagiz, gereksiz maas yukunden de kurtulmus olacagiz. Bir tasla 5kus 5iktas.

Stoper konusunda nedense glik olabilir diye dusunuyorum bu senol gunesin o yorenin oyuncularina bir sempatisi var, subotic yahut raketci olursa da olumlu.
Sol bek ile ugrasmamak icin caner alinir neyse parasi verilir kapanir o konu 3-4 sene. Bugun caner kapasitesinde sol bek almak istesek, stopere para kalmaz. Gg konusu ayni caner gibi.
Orta alanda ise topala kimse hayir demez, atibayi yedekler velinin yerine. Veliyi cok seviyorum ama toparlanir mi bilinmez. Musa olursa o da olumlu. Osmanliya pektemek, pedro, veli gibi bir paket teklif umar ve musa karsiliginda efsane olur. Ah ah holosko olacaaadi eyiydi

Ben paranin butun paranin 8 milyon arti boyko arti kerim stopere basilmasindan yanayim.

Maaslar ffpye uyar, eldeki parayla da yeterli verim verecek oyuncu alinir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 13:58:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Agger 5 m
Skrtel  3 m

Butcemizle 2 stoper

Mandanda Bonservissiz

Agger'in bonservisi yok. Free..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 13:58:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Agger solak Skrtel sağlak.

Agger'i sadece kendimiz için değil Fener'in almaması için de almalıyız. Çünkü Agger - Kjaer gerçekten iyi ikili olurlar milli takımda birlikte oynuyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yado

ya adam iki kere uefa dan etti akhisar maçında Allah yardım etmese orda da ligi verecekti daha neyi konuşuyoruz abiler

Ahlakı ve karakteri Türkiyede az rastlanır bir adam . Ben daha iyisinin alınıp rekabeti artırıcı 2. kaleci ve 1. kaleciliğe aday yedek kaleci olarak kalması taraftarıyıım tolga olmazsa olmaz değil tabi ki ama 2. kaleci maaşıyla kalmasını isterim ve %95 kalıyor benim beklediğim koşullarda
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Bizim sistemimizde her stoperin defolari ortaya cikar..

Bu yuzden Bir hizli birde tamamlayici stoper almaliyiz

Agger - Skrtel ikilisi cok hizli olmasada birbirini tamamlar ve duvar olurlar cok istiyorum bu ikiliyi

Marcelo kesinlikle Kotu stoper degil , Ver pereiraya veya Bilice kral olur kral tam bunlarin oyun sistemine uygun stoper ama bizde butun defolari ortaya çıkıyor ama yinede alternatif stoper olarak elde tutulabilir maliyeti az cunku hem maas hemde Bonservis olarak...

Çevrimdışı Tolga

Skrtel beğenilmiyor vay arkadaş :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Agger solak Skrtel sağlak.

Agger'i sadece kendimiz için değil Fener'in almaması için de almalıyız. Çünkü Agger - Kjaer gerçekten iyi ikili olurlar milli takımda birlikte oynuyorlar.
Fenerde Aggeri dusunecek zekada Yonetici yok kesinlikle Kjaer istemistir (Onermistir) Aggeri

Çevrimdışı Eray

Agger'i neye dayanarak istiyorsunuz anlamıyorum. Liverpool döneminden oldukça uzakta ve oldukça formsuz.

Çevrimdışı Ensar

Ahlakı ve karakteri Türkiyede az rastlanır bir adam . Ben daha iyisinin alınıp rekabeti artırıcı 2. kaleci ve 1. kaleciliğe aday yedek kaleci olarak kalması taraftarıyıım tolga olmazsa olmaz değil tabi ki ama 2. kaleci maaşıyla kalmasını isterim ve %95 kalıyor benim beklediğim koşullarda
bu şekilde bende tamamım ama tolgayı 1. kaleci olarak övmek tamamen saçmalık bence , adam daha ne yapsın yani , insanlığı çok düzgün zaten ona lafımız yok kaleciligi hakkında konuşuyorum ben ve karakter olarak takımda kalması iyi olur ancak dediğim gibi 1. kaleci olmamalı kesinlikle
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yado

2 yıllık kiralık kotratı var,masraf yapmaya gerek yok, bizdeki kiralık kontratı bitince fio ile olan korntratıda bitecek..ama o zaman tamamen serbest kalacak,bir yıl daha oynayıp bedelsiz gidebilir yani.. bence yönetimi düşündüren de bu.

Bende bunu düşünüyordum 1 sene daha oynayıp hemde Şampiyon takımla şampiyonlar liginde ve oynadığı ligin favorisi olarak sonraki sezon bonservisini eline alacak istedği takıma gidecek ! Neyin tribinde hala oraya mı gidim burada mı kalim diyor . Kal işte seneye nereye gidiosan git dimi
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Agger'i neye dayanarak istiyorsunuz anlamıyorum. Liverpool döneminden oldukça uzakta ve oldukça formsuz.
Form gecici klas kalicidir

Bknz : Gomez

Agger havadan yerden supurucu ve hamleli bir stoper ve lider ozellikli , Bir stoperde daha hangi ozelligi ariyorsun :alala: @Eray

Etiketler: