2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391830 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Temiz olur ne vereceği belli istikrarlı kaleci. Basit hata sayısı az gösteriş yapmaz. Ha adleri daha çok isterim o ayrı.
Costil ayak dibine düşen toplarda çok iyi ya Top 5 e yazılabilir bu yönü bence

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu ne abi. En sevmediğim futbolcu tipi. Tüm takımı tek başına çalımlayabileceğini sanan tiplerden. Videoya 3 dakika dayanabildim.

Ben Quaresma'nın bencilliğine sinir oluyorken bu adam deli eder beni. Sevmedim ben bunu gelmesin bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

messi'ye de mi gıcık oluyon :)

Bu çocuk 18 yaşında daha ayrıca :)

Şut'a ve pas'a evrilirse elinde messi gibi bir oyuncu olucak :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:50:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Euro 2016 başlamasan gomezi tutup agger skrtel gönülü alabilirsek sadece kaleci, sol bek ve ortasaha kalacak.

Bunları gerekirse 1 ay arayalım sorun değil ama şu üçlüyü bir
Halletmek gerek.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu ne abi. En sevmediğim futbolcu tipi. Tüm takımı tek başına çalımlayabileceğini sanan tiplerden. Videoya 3 dakika dayanabildim.

Ben Quaresma'nın bencilliğine sinir oluyorken bu adam deli eder beni. Sevmedim ben bunu gelmesin bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok abi bu çocuğun beyni'de var, belli ediyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:51:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Costil ayak dibine düşen toplarda çok iyi ya Top 5 e yazılabilir bu yönü bence

Refleksleri iyi birebirleri iyi cepheden iyi aslınsa her alanda iyi bize zaten basit hata yapmayan kaleci gerek süpersonik şutlar gelmiyor kaleye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Euro 2016 başlamasan gomezi tutup agger skrtel gönülü alabilirsek sadece kaleci, sol bek ve ortasaha kalacak.

Bunları gerekirse 1 ay arayalım sorun değil ama şu üçlüyü bir
Halletmek gerek.

Abi hoca bi yerli bi yabancı stoper istiyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Refleksleri iyi birebirleri iyi cepheden iyi aslınsa her alanda iyi bize zaten basit hata yapmayan kaleci gerek süpersonik şutlar gelmiyor kaleye.
harbiden bizim lig köreltir kaleciyi :) ayak dibine şut atan striker var mı bizde :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:53:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi hoca bi yerli bi yabancı stoper istiyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmaz öyle bir iş kardeşim Bursa avucunu yalar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Olmaz öyle bir iş kardeşim Bursa avucunu yalar.
Feneri batıracak hamle olarak görüyordum ama son hamlelerini yapamadan battılar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:54:33
  • Beşiktaş / Bodrum
harbiden bizim lig köreltir kaleciyi :) ayak dibine şut atan striker var mı bizde :)

Pis toptur kalecilik yaparken başlarda az kafama çarpmadı ayak dibinden seken toplar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:55:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe eşittir Bursaspor şuan. Başında Şenol Güneş olmayan bir Bursaspor ile yarışacağız seneye de

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

İkisinden biri gelecekse kesinlikle Agger olmalı bu
Bence hedef saptiriyorlar, besiktas halka acik bir sirket cikip ilgilendigi oyunculari aciklamaz. Kim icin kronik sakat derlerse o bizim gercekten ilgilendigimiz oyuncudur.
Sikertelin iyi bir kariyeri var ama cok daginik oyuncu ben begenmiyorum. Agger ise kayip ne zamandir izlemedim, ne haldedir bilmiyorum, takip eden arkadaslarin bilgileri lazim fikir sahibi olmak icin.
Bize lider stoper lazim, ayrica bu oyuncu sert, hizli, hamleli, agresif ve solak olmali bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:56:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence hedef saptiriyorlar, besiktas halka acik bir sirket cikip ilgilendigi oyunculari aciklamaz. Kim icin kronik sakat derlerse o bizim gercekten ilgilendigimiz oyuncudur.
Sikertelin iyi bir kariyeri var ama cok daginik oyuncu ben begenmiyorum. Agger ise kayip ne zamandir izlemedim, ne haldedir bilmiyorum, takip eden arkadaslarin bilgileri lazim fikir sahibi olmak icin.
Bize lider stoper lazim, ayrica bu oyuncu sert, hizli, hamleli, agresif ve solak olmali bence

Elimizde maldini kalmadı üzgünüm :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

abi nerden bulcaz tamamlayıcı özellikleri olan lider stoperi chiellini'yi tarif ettin sen :)

bu daha iyi örnek oldu  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Şenol Hoca Türk stoper de istiyor belli ki. Agger'i bi de Aytaç Sulu'yu alalım hocamın da gönlü olsun :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mylife1903

abi nerden bulcaz tamamlayıcı özellikleri olan lider stoperi chiellini'yi tarif ettin sen :)
Ivan cordobayi getirsinler iste, golf oynar antalyada eto ve roniyle beraber.

Raketciyi istiyorum ben boyko arti bir miktar mesela 8 milyon gibi shaktar verebilir. Kalmayan para ile ospina kiralik, caner, gg ve topal yapilir.
Musa, pektemek ve veli takasi olumlu benim icin.
Pektemek, veliye karsilik yalcin da olumlu
Ismaili de bir sekil fbye cakmak lazim ki seneye sampiyonluk garanti olsun.
Meneceri cok cakal ya ben olsam aciktan para veririm fbye sokusturmasi icin, milli oyuncu yahu, hasan aliden iyi, free

Çevrimdışı mylife1903

Maldini olmadi costacurta oldu o da olumlu

Ivan cordobayi getirsinler iste, golf oynar antalyada eto ve roniyle beraber.

Raketciyi istiyorum ben boyko arti bir miktar mesela 8 milyon gibi shaktar verebilir. Kalmayan para ile ospina kiralik, caner, gg ve topal yapilir.
Musa, pektemek ve veli takasi olumlu benim icin.
Pektemek, veliye karsilik yalcin da olumlu
Ismaili de bir sekil fbye cakmak lazim ki seneye sampiyonluk garanti olsun.
Meneceri cok cakal ya ben olsam aciktan para veririm fbye sokusturmasi icin, milli oyuncu yahu, hasan aliden iyi, free
bu kadar aşşağılık camialar olmasalar,aslında rakiplerinde bu hale düşmesini istemem,bizim oyunumuzu da aşağı çekiyor çünkü.. ama mübah bunlara

Matthias Stingl 18 yaşında bayern münchen alt yapısında sağ bek.

Koyu Beşiktaş taraftarı imiş Beşiktaş'ta oynamak istiyormuş :)

Hep gomezin işleri bunlar  :tabe: :tabe:

Hep gomezin işleri bunlar  :tabe: :tabe:

Beşiktaş videolarını izliyormuş bir çok teklif'i geri çevirmiş :)

Çevrimdışı D-MAN

hımmm  :evillol:

Beşiktaş videolarını izliyormuş bir çok teklif'i geri çevirmiş :)
nereden bu haber ?

Çevrimdışı BeJeKe

Bu ismi ilk defa duydum. İsmine bakılırsa Türk asıllı Almanda değil.
KARA KARTAL HEP YÜKSEK UÇAR, RAKİPLERE KORKU SALAR
Aşık Oldum ♥

Etiketler: