2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390355 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Agger bence de Skrtel den daha iyi. Agger free ayrıca onu alırsak Uefa bonservis hakkı kullanmayacağız o hakla 2. Stopere Juan Jesus alabiliriz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agger olursa juan jesus olmaz 2'si de sol ayak :)

Çevrimdışı Anıl

hem free hem daha iyi :)
Agger transferinde para, hedef konusunda sıkıntı yaşamayız da, benim bildiğim o adam ülkesinde oynamak için gitti Brondby'e tekrar ülke dışına çıkar mı şüpheli. Ama ikna edebilirsek çok güzel olur

Çevrimdışı Renton

Free gonul free agger bonservisli jesus yeterli
See you in another life,brother.

Agger transferinde para, hedef konusunda sıkıntı yaşamayız da, benim bildiğim o adam ülkesinde oynamak için gitti Brondby'e tekrar ülke dışına çıkar mı şüpheli. Ama ikna edebilirsek çok güzel olur

bende ondan şüpheleniyorum adam bi anda durduk yere ülkesine gitti sözleşmesi bitiyor tekrar şampiyonlar liginde oynamak isteyebilir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:33:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ülke özlemi bitti tekrar para özlemi başladı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

beyler agger lider stoper olan-skrter tamamlayıcı rolde bu tandemde, bizde zaten 2 tane lider stoper var(marcelo alınırsa)..

Çevrimdışı Anıl

Ülke Özlem'i bitti tekrar para Özlem'i başladı :D
O zaman bizim için daha iyi bir alternatif olamaz maddi olarak da düşündüğümüzde, umarım vardır bir ilgi

Başkana dm atayım ben en iyisi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:34:50
  • Beşiktaş / Bodrum
beyler agger lider stoper olan-skrter tamamlayıcı rolde bu tandemde, bizde zaten 2 tane lider stoper var(marcelo alınırsa)..
Marcelo lider değil Abdurrahman çelebi konumunda şuan :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ülke özlemi bitti tekrar para özlemi başladı :D

Ben yönetimin neden marcelo'yu istediğini anladım şimdi :D

Marcelo hannover96'nın kalecisi zieler'in aklını çelicek gel olm burası süper gerçek taraftar burda seneye şampiyonlar liginde oynuyoruz diyecek :D  :evillol:

Ron-Robert Zieler H.O :D  :evillol: :kop:

Marcelo lider değil Abdurrahman çelebi konumunda şuan :D
adı var işte :D ama elde marcelo-rhodolfo varken
sorsalar bana agger mi skrtel mi diye
skrtel derim..haa marceloyu göndereceksen gözü kapalı al agger'i

Ben yönetimin neden marcelo'yu istediğini anladım şimdi :D

Marcelo hannover96'nın kalecisi zieler'in aklını çelicek gel olm burası süper gerçek taraftar burda seneye şampiyonlar liginde oynuyoruz diyecek :D  :evillol:

Ron-Robert Zieler H.O :D  :evillol: :kop:
3,5m :) çağrı senin görüşün de zieler hakkında

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:40:37
  • Beşiktaş / Bodrum
3,5m :) çağrı senin görüşün de zieler hakkında
Zieler iyi kaleci ama ilk tercihim olmaz benim. Adler, mandanda, costil varken..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bence Skrtelle anlaştık, fener ciddi ilgileniyor diye Agger'e salça oluyoz

Çevrimdışı kartal190321

serdar azize 8 m euro anca rüyasında görür bursa fenerde yok artık kimse bursaya para kazandırmaz.bursadan futbolcu alıp para kazandıracagımıza gidip sivastan ümit kurt alınır..bırakın bursa rezil olsun  :D pepe diyen arkadaşlar pepe bizim ligde oynayamaz oynatmazlar adamı  90 dakika tamamlatmazlar adama hakemler her maçta kırmızı cepte olur
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence Skrtelle anlaştık, fener ciddi ilgileniyor diye Agger'e salça oluyoz
ikisini alalim ve defansta transfer hemen bitsin. Sonra birde gokhan gonul alinsin . Bir sol bek ve orta saha ve transfer sezonu biter.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:43:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben başından beri Aynısını söylüyorum agger skrtel yapmak bu kadar kolay duruyorken macera aramaya gerek yok uyum sorunu olmayacak ötesi var mı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ben başından beri Aynısını söylüyorum agger skrtel yapmak bu kadar kolay duruyorken macera aramaya gerek yok uyum sorunu olmayacak ötesi var mı.

Başkana ilettim bakalım ne diyecek :evillol:

Çevrimiçi Koa_lAA

Zieler iyi kaleci ama ilk tercihim olmaz benim. Adler, mandanda, costil varken..

bizim hoca costil ci heralde...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rhodolfo sakatlanmadan önce Marcelo , Rhodolfo'nun yanında tamamlayıcı rolündeydi . Defansta düşünülen stoper öncelikli olarak oyun zekası yüksek , lider vasıflı olmalı . Bundan başka atletizmi tatmin edecek seviyede olmalı. Böyle bir stoper getirdiğimizde 2. bir stopere de ihtiyaç duymayacağız.
Agger ismi daha makul geliyor Skirtel'e oranla.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 12:48:30 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:47:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Temiz olur ne vereceği belli istikrarlı kaleci. Basit hata sayısı az gösteriş yapmaz. Ha adleri daha çok isterim o ayrı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ben Mandanda'da diretiyorum ve daha garanti görüyorum, üstelik free
üstelik bu baskıyı ve taraftarı kaldırabileceğine eminim,,veledrom'da az buz bi stad değil..marsilya taraftarı da fransanın en ateşlisi.

Çevrimdışı Savaş

mutlaka almalıyız forvetleri gomez,cenk tosun,emre mor yaparız :)
Bu ne abi. En sevmediğim futbolcu tipi. Tüm takımı tek başına çalımlayabileceğini sanan tiplerden. Videoya 3 dakika dayanabildim.

Ben Quaresma'nın bencilliğine sinir oluyorken bu adam deli eder beni. Sevmedim ben bunu gelmesin bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beni mi seçtin ?  :D :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 12:48:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Alabileceğimiz en iyi kaleci normal şartlarda st etienneden ruffier ama ona da en az 7-8 milyon isterler.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Patrick van Aanholt la ilgileniyormuşuz galiba nasıl oyuncu bilen var mı?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: