2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389267 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Olcayin yerine iyi bir kanat lazim
arda haberleri dönüyor :)

Çevrimdışı Ensar

Fenerin ceza almasi gökhan'ın fenerde kalma olasılıgını artirdigini düşünüyorum. oyuncu satmadan transfer yapamacaklarina göre eldeki iyileri tutmaya calişacaklardir. Cünkü gökhan ayarinda veya daha iyisini düşük ücret ve  bonservissiz bulmalari zor, bu yüzden gökhan konusunda pek umutlanmamak lazım. Bir şekilde gökhanla ortayolu bulup imzalari atarlar.

Şener varken çok para vereceklerini sanmam gokhana. gokhan için Beşiktaşlı deniyor ama ben onda hep bir fener fedaisi görüyorum. az paraya orda kalacaksa bu da bunun ispatı olur.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Fbyi bitirme sansi var elimizde. Gg, caner ve topal. Alacaksin ucunu birden, otursun ugrassin adamlar.

Bizim icin cozum o kadar basit ve elimizde, yonetim her an mahvedebilir diye korkuyorum. Bir tane stoper alinacak yahu bir tane duzgun adam 3 e 5 e bakmadan vereceksin parayi.
Boyko herhalde satilacak, oraya bir transfer olur boykodan sonra.
Kaleye ospina kiralansa efsane olur. Stoper alinir subotic, glik, raketci....

Iyi bir stoper alinirsa ben kalede tolgaya raziyim. Zaten az top gelir. Caner olacak ismailin yerine yeme de yaninda yat

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Juan Jesus - Serdar Aziz yapalım en temizi böyle olur. Şenol Hoca bir tane yerli istediği için en iyisi böyle olur diyorum yanlış anlaşılmasın. Juan Jesus - Rhodolfo - Marcelo - Serdar - Tosic beşlisi yeterli. Yoksa ben de Jesus - Skrtel ikisini de alalım isterim ama Hocamız yerli istiyorsa vardır bi bildiği.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Kaçıranlar için Senol hocanın dünkü program tekrarı a sporda.

büyük potansel
şenol hoca'nın mona lisa'sı olabilir
! No longer available
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 10:49:13 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı izmirkartali

Ligde bu defansa ve tek defansif orta saha oyuncusu ile en ofansif oyunu oynadığımız halde en az gol yiyen 3. takımız. Tolga, kaleye gelen topları çıkarmada bence ligin en iyisi.  Ama pozisyon içinde kendine düşen inisiyatifi kullanmada ve oyunu başlatmada yetersiz kalıyor. Bu "gitsin" anlamına gelmez, onu lig için yedek kaleci yapar. Giderse Günay veya Boyko gider. İster kiralık ister bonservisi ile. Sorun Tolga değil, güvenilir alternatif olmaması.

Tolga annesi hasta olduğu ve İstanbul'da tedavi görmek zorunda olduğu için buraya geldi. Bu minvalde ille de gönderilsin derse yönetim, Başakşehir'le Volkan Babacan - Tolga takası yapsak herkese uyar.

Olcay için de "yetersiz kanat" diyenler var. Olcay bizim jokerimiz. Her mevkide oynar. Kalede de oynarsa şaşırmam vallahi. Ben onun Kuyt gibi olduğunu ve uzun yıllar en güvenilir oyuncumuz olacağından eminim. Podolski gibi daha çok sonuca gidebilen bir kanat alınırsa Olcay'ın kanat beklerde oynatılmasını isterim. Ne iso ne Caner sol beke de sağ beke de Olcay lazım.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı D-MAN

fiyatı bizi aşar ama 21 yaşında süper stopere benziyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyonlar Ligi seviyesine göre stoper alacaksak bence o isim Skrtel değil ya, olmamalı.
Biz sadece S.l icin mi transfer yapacagiz :alala:

Bir tek orada mi mucadele edicez ?

Skrtel tek basina tabiki yetesiz kalir S.L icin ama yanina Aggeri koyup bir tanede Hücum beki alirsan S.L icinde fazlasiyla yeterli bir Defans hattimiz olur

Yok sadece Skrtel ve hucum beki alirsakta lig icin cok.ust duzey bir defans hattimiz olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartal190321

skretel   zieler   emre mor  jesus  isimleri çok dolaşıyor her yerde sanırım bu 4 isim olacak gibi skretel jesus gelirse jesus sol kanat taransferi olur gibi
                                      zieler

beck(g.gönül)    skretel    rodolfo(marcelo)   jesus

defans böle olacak gibi
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Skrtel tek basina tabiki yetesiz kalir S.L icin ama yanina Aggeri koyup bir tanede Hücum beki alirsan S.L icinde fazlasiyla yeterli bir Defans hattimiz olur

Yok sadece Skrtel ve hucum beki alirsakta lig icin cok.ust duzey bir defans hattimiz olur
:angryrazz: :angryrazz: :angryrazz: :angryrazz: :angryrazz:

Çevrimdışı Türkay

Arda'yı alıyormuşuz  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı EagleForce

FFP anlasmasindan sonra Caner ve Gokhan transferi daha zor olur gibi. Fener elden kacirmamak icin epey ugrasacaktir. Yerlerini doldurmalari cok zor. Tabi Aziz'in sagi solu belli olmaz, sekeri duser, sinirlenir anlasmaz. Bizim icin en iyi bek tercihlerimi tartisilabilir belki ama Fener'e agir bir darbe vurmus oluruz. Su 2-3 yil Fb ve Gs'yi eze eze sampiyon olup ergen taraftarlarina Besiktas'in ne demek oldugunu hatirlatmak lazim.

Çevrimdışı izmirkartali

Milliyet diyor ki: Biliç Veli, Töre ve Atiba'yı istiyor.

Gomez'in menajeri de sol bek ve stoper için Bundesliga 2'den iki oyuncu önermiş. Emmanuel Mas ve Benedict Röcker...
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 12:06:15 izmirkartali ]
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı mylife1903

Milliyet diyor ki: Biliç Veli, Töre ve Atiba'yı istiyor.

Gomez'in menajeri de sol bek ve stoper için Bundesliga 2'den iki oyuncu önermiş. Emmanuel Mas ve Benedict Röcker...
Te allam pektemek, ismail ve veliyi alsin huzur icinde cozulsun bu is.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Anıl

şampiyonlar ligi seviyesine göre oyuncu almak nedir @Anıl kendimizi kaf dağında görmeyelim
bu iş bir stoperle olmuyor. şampiyonlar ligini hedeflersen bütün takımı değiştirmelisin
gomezlede olmaz çünkü töreylede olmaz oğuzhanlada olmaz sosaylada olmaz
hedefleri doğru tesbit edersen başarı gelir. Bizim hedefimizde şl olmamalı mevcut kadronla yapabildiğini yaparsın
hepsi o ana hedefin lig ve uefa olur. Burda şl amaç değil araç hem getirdiği maddi destek hemde puan olarak seni yukarıya
taşıması şu andaki kullanacağın şeyler olabilir. Bizim şu anda şl de final turlarına kalmamız için bile 100 M luk bir bütce gerekir bu bile şansdır.
garantisi yoktur.
UEFA öyle değil orda ortalama bir takımla bile zirveye gitme şansın var.
geçen sene Gomez uefa kupasında kaç gol attı. Bence çok vasattı. gelecek senede şl de çok şey beklemiyorum
tabi yanına çok çok iyi forvetler alırsan iş görecektir. Karşında rakiplerinde neler var onlara bakacaksın onların seviyesinde oyuncu
alabilirmisin ona bak alamıyorsan ayağını yorganına göre uzat.

Bu doğru değil @Necmi abi, Galatasaray 12-13 sezonunda 100 Milyon harcayarak mı çeyrek finale çıktı. Çoğunluklu olarak da free oyuncular aldılar o zaman. Eksik yerlerine gerçekten iyi transferler yaparsan, ki çok para harcamak zorunda da değilsin, hem Avrupa'da hem ligde başarılı olursun zaten. Ama biz şimdi gidip 2 stoper 1 kaleci alıp bekleri ellemezsek zaten pek bir şey beklememek lazım 3. olmak bile sürpriz olur o zaman gruplarda. Eksik yerlere doğru transferler yapmak demek her zaman çok para harcamak değil, yönetim de en iyisini en az maliyete yapmak için uğraşacak. Şampiyon olduk, direkt şampiyonlar ligi gruplarına gidiyoruz. Buna rağmen kaliteli free oyuncu alamazsak bu normal bir şey olmaz.

Metin albayrak: hem agger hem skrtel'le ilgileniyoruz ikisinden birisini alacağız demiş.. yaw ikisinide alın 6-7 yıl birlikte oynadı bu adamlar..

Çevrimdışı Anıl

Bizim ligde başarılı olmak için öyle aham şaham bir şeye gerek olmadığını gördük bu sene. İleri 6'lımız sayesinde şampiyon olduk. Yanına Agger de gelse ben Skrtel'in aradığımız stoper olmadığını düşünüyorum. Ben Şampiyonlar Ligi seviyesi transferi derken direkt gruplara gidiyoruz bunun avantajını kullanıp daha iyi bir stoperi 3-4 yıllığına bağlamamızı kastediyorum.

büyük potansel
şenol hoca'nın mona lisa'sı olabilir
! No longer available

mutlaka almalıyız forvetleri gomez,cenk tosun,emre mor yaparız :)

Çevrimdışı Anıl

Metin albayrak: hem agger hem skrtel'le ilgileniyoruz ikisinden birisini alacağız demiş.. yaw ikisinide alın 6-7 yıl birlikte oynadı bu adamlar..
İkisinden biri gelecekse kesinlikle Agger olmalı bu

Çevrimdışı BeJeKe

Şampiyonlar Ligi seviyesine göre stoper alacaksak bence o isim Skrtel değil ya, olmamalı.

Kesinlikle!
KARA KARTAL HEP YÜKSEK UÇAR, RAKİPLERE KORKU SALAR
Aşık Oldum ♥

İkisinden biri gelecekse kesinlikle Agger olmalı bu

hem free hem daha iyi :)

ilk olarak şu

franco
milosevic
alexis

bu oyunculardan kurtulmak lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

Agger bence de Skrtel den daha iyi. Agger free ayrıca onu alırsak Uefa bonservis hakkı kullanmayacağız o hakla 2. Stopere Juan Jesus alabiliriz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: