2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387416 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yado

ben ati yerine tolgay deyince üstüme çullandınız Şenol hoca diyince kimseden ses seda yok , cık cık cık :D

Hastalığımız bu iyi şeyler hiç bitmicek sanarız  ama biterler . Seneye ciddi bir atiba-tolgay rotasyonu bekliyorum.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yado

Okuya okuya gelirken aklıma birşey takıldı.

Bazı arkadaşlar yurtdışında yetişmiş Türk futbolcular kadroda olması gereken yerli futbolcu statüsünden oynayabiliyormu ? sanırım o konuda bir kural değişikliği vardı, bilen aydınlatırsa sevinirim.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İngiltere basınında Beşiktaş ve Skrtel'ın adı baya geçiyormuş, bu konuda bilgisi olan var mı?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ekrembaser

Okuya okuya gelirken aklıma birşey takıldı.

Bazı arkadaşlar yurtdışında yetişmiş Türk futbolcular kadroda olması gereken yerli futbolcu statüsünden oynayabiliyormu ? sanırım o konuda bir kural değişikliği vardı, bilen aydınlatırsa sevinirim.
Kardeşim o kural Türk pasaportu olup başka ülkelerin milli takımında oynayan oyuncular ile ilgili örnek Veli kavlak gibi bi oyuncu alırsak yabancı statüsünde sayılıyor

Çevrimdışı Anıl

Şampiyonlar Ligi seviyesine göre stoper alacaksak bence o isim Skrtel değil ya, olmamalı.

Çevrimdışı Ogün

İngiltere basınında Beşiktaş ve Skrtel'ın adı baya geçiyormuş, bu konuda bilgisi olan var mı?
Geçiyor. Liverpool'lular çok sevmelerine rağmen gitmeli diyorlar.
https://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/4kabbp/rumour_besiktas_have_made_an_offer_for_skrtel/

Çevrimdışı OnizukaSensei

Şampiyonlar Ligi seviyesine göre stoper alacaksak bence o isim Skrtel değil ya, olmamalı.
Beşiktaş transfer dedikodulari sayfasinda, senol hocanin istedigi stoperlerin tercih listesi;  Juan Jesus>Glik>Skertel diyor. Sanirim diger ikisi olmazsa son olarak skertel ile anlasilacak. Daha zaman uzun bakalim ne stresler yasayacagiz :)

Çevrimiçi Necmi

Aslında Bugün Şenol Hoca'nın 2002 kadrosundaki oyuncularına antrenör , yönetici olarak daha çok şans vermemiz lazım falan derken direk aklıma Rüştü geldi. Sambade kim ya Rüştü varken ?

Olursa Takıma çok yararı dokunur bence . Dünya 3.sü , Avrupa 3.'sü ve Barcelona var adamın kariyerinde ayrıca Fb ve Beşiktaş ile lig  T.R.    kupası var adamın . Büyük TECRÜBE.
 iyi bir kaleci transferi kadar önemli bir hamle olur Keşke değerlendirseler hazır o pozisyonda takımda açık varken !
iyi kaleci olması iyi yetiştirici olacağı anlamımı taşır :alala:
Belki iyi yetiştirici olabilir ama bunun deneme yeri Beşiktaş a takımı değildir.
diğeride bizde henüz o pozisyon boş değil daha bu gün Şenol Hoca söyledi
yani sambada gitmedi sadece kontratı doldu geçen senede dolmuştu gidiyorum dedi
yönetim tuttu Hocada bugün ben ondan çok memnunum dedi yönetimle tekrar anlaşır
yada uymaz gider arada para sorunu olabilir dedi. Yani şenol güneş geçer oyu vermiş
gerisi yönetimle sambadanın anlaşmasına bağlı gidersede yerine bu işi bilen bir profesyonel gelir.
ne olduğu belli olmayan Rüştü değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"sürekli konu dışı 7 gün moderasyon"

Ne süreklisi? Bu kadarı da saçmalığın daniskası ama artık! 7/24 saçmalayanlara herşey serbestken bir de bana "sürekli konu dışı" deyip saçmalık yapıyosunuz!

Foruma girdiğimden beri hep aynı şey yeter artık ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sadece ben göze batıyosam bu zamana kadar kolayı var; bakmayın.

Daha ilk zamanlarda bile sürekli konu dışı yapmakla suçlanıyodum o kadar dikkat etmeme rağmen. Artık yeter, iftiradır bu. İnsaf!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Yönetimin Asya pazarına açılma projesi kapsamında düşündüğü oyuncu Wu Lei.

Bu yıl 15 maçta 8 gol 9 asist yapmış sağ kanat futbolcusu. 7 Numara, 24 yaşında.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Tolga'nın kurtardığı maçların puan hesabını yapsan kardeşim canı saolsun her insan hata yapar dersin. Önemli olan hata yapmamak değil önemli işini iyi yapmaya çalışmak . Tolga hata yaptı mı evet ama Benden Kocaman bir helali var Gomez 26 gol attıysa Tolga'da 26 gol çıkarmıştır. ( Ayrıca Gomez 2 Penaltı kaçırdı , Tolga 2 Penaltı kurtardı gereksiz ama bilgi bilgidir dimi ;))

Yanlis bakiyorsun olaya. Kalecinin once yedigine sonra cikardigina bakacaksin. Kaldi ki illa ki kurtaris yapacak oradaki adam, Ismail'in actigi bazi ortalara bakip Ismail iyi adam demeye benziyor bu. Tolga yetersiz bir kaleci, dengesiz mental eksigi var. Turkiye'de sampiyonlugu olan takimlar arasinda en zayif kaleci bizde, ligde kac takimin as kalecisinden iyi kalecimiz var diyebiliyoruz? Benim sorunum Tolga'nin gol yemesi degil isterse net pozisyonlarda hic kurtaramasin ama en olmadik zamanda abuk sabuk goller yiyip, topu sahadaki on arkadasi yerine 20 metre onundeki rakip futbolcuya atip takimin moralini sifirlamasi. Arkanda Tolga varken rahat oynayamazsin, yaninda Ismail gibi adam varken de rahat oynayamazsin takimin sirazesini bozuyorlar. Ara sira iyi performans gosteriyorlar diye buna musamaha gosterilmez, her zaman 10/10 oynamasin ama bir standardi olmali futbolcunun o da mental yetenkler ve alt yapiyla alakali. Ne Tolga'da ne Ismail'de bu yok. Sorun orada.

Yönetimin Asya pazarına açılma projesi kapsamında düşündüğü oyuncu Wu Lei.

Bu yıl 15 maçta 8 gol 9 asist yapmış sağ kanat futbolcusu. 7 Numara, 24 yaşında.

Bu adami onermistim, almaya deger bir risk. Tutmasa dahi Cin'de taninmamiz icin onemli cunku ekonomileri deli gibi buyuyor ve futbola buyuk ilgi var. Senede bir turnuvaya katilirsin, forma morma satarsin milyonlarca euro ek kaynak demek. Boyle seyleri yapmamiz lazim artik, 1930'larda degiliz, futbol kulupleri ayni zamanda birer isletme o zaman boyle seyleri de dusunmek gerek biraz.

Çevrimiçi Necmi

Sadece ben göze batıyosam bu zamana kadar kolayı var; bakmayın.

Daha ilk zamanlarda bile sürekli konu dışı yapmakla suçlanıyodum o kadar dikkat etmeme rağmen. Artık yeter, iftiradır bu. İnsaf!
transfer başlığına basketbol haberi yapıştırırsan bu konu dışıdır.
sürekli Beşiktaşla ilgisi olmayan youtube videolarını yayınlarsan buda konu dışıdır.
burayı sürekli panayıra çeviriyorsun. Genede ses etmedik ceza künyen bizde var ve içlerinde konu dışı yok
büyük çoğunluğu hakaret.
birde neye bakmayalım anlamadım. Seni görmezdenmi gelelim diyorsun :bandit:
iftira attığım falan yok biraz önce yayınladığın mesajın içeriğinde futbol takımımızın
transferiyle ilgili ne vardı hadi onuda geçtim futbol takımıyla ilgili ne vardı. bunu açıkla
konu dışı olmadığını kabul edeyim.  @Yusuf Tekeli

Çevrimiçi Necmi

Yanlis bakiyorsun olaya. Kalecinin once yedigine sonra cikardigina bakacaksin. Kaldi ki illa ki kurtaris yapacak oradaki adam, Ismail'in actigi bazi ortalara bakip Ismail iyi adam demeye benziyor bu. Tolga yetersiz bir kaleci, dengesiz mental eksigi var. Turkiye'de sampiyonlugu olan takimlar arasinda en zayif kaleci bizde, ligde kac takimin as kalecisinden iyi kalecimiz var diyebiliyoruz? Benim sorunum Tolga'nin gol yemesi degil isterse net pozisyonlarda hic kurtaramasin ama en olmadik zamanda abuk sabuk goller yiyip, topu sahadaki on arkadasi yerine 20 metre onundeki rakip futbolcuya atip takimin moralini sifirlamasi. Arkanda Tolga varken rahat oynayamazsin, yaninda Ismail gibi adam varken de rahat oynayamazsin takimin sirazesini bozuyorlar. Ara sira iyi performans gosteriyorlar diye buna musamaha gosterilmez, her zaman 10/10 oynamasin ama bir standardi olmali futbolcunun o da mental yetenkler ve alt yapiyla alakali. Ne Tolga'da ne Ismail'de bu yok. Sorun orada.
tamam söylediklerini kabul ediyorum ama bu gönderilsin demekmi oluyor.
üst seviye bir kaleci alınmalı bunda herkes aynı fikirde ama yedek kalecide lazım
sen ligdeki takımlar içersinde tolgadan daha iyi bir yedek kaleci göstersene.
ne yani tolgayla imzalamayıp saçmalığın daniskasını sürekli yapan günayamı güvenelim.
Tolga kulübe için olabilecek en iyi kalecidir. Üst seviye bir kaleci al yedeğide tolga olsun
Günayın Beşiktaşta işi yok Bu adam gittiği her takımda tutunamadı tecrübe kazansın diye gönderdik
adam oynamamayı seçti burnu kaf dağında kendini mükemmel sanıyor o nedenlede saçma sapan haraketler
yapıyor ilk maç gomez refleks göstermese gs maçında şampiyonluğu bırakırdık. Öyle basitce geçiştirilecek
bir hata değildi. Öyle hata yapan bir büyük takım kalecisinin o dakika takımla işi kalmaz.
Günay olmayacak bu net belli o nedenlede Tolga ikinci kaleci olarak tutulmalı ve bir tane yetiştirilecek genç kaleci
bulunmalı tolga emekli olduktan sonra onun yerine ikinci kaleci olmak üzere sonrasındada birinci kaleci
her kaleci hata yapar cech gibi bir kaleci bile hatırlarmısın bizimle oynadığı maçta hatalı gol yiyerek milli takımının
elenmesine neden oldu. Tolgadaki sorun hata yapması değil mental olarak yeterli olmaması
ama ikinci kaleci olarak pek alada yeterli.
günay 24 yaşında ve hala ikinci kaleci olacak kadar güven duyulmuyorsa bırakacaksın yakasını

Çevrimdışı Bekrakn

forumda Kessie'yi izleyen oldu mu hiç?

atiba en fazla bu seneyi de çıkarır sonra yavaş yavaş düşüşe geçer diye düşünüyorum. böyle bir genç bulsak eslemle ikisini kuyruk gibi taksak atibanın peşine bir sene boyunca. sonra yavaş yavaş rotasyona soksak. sezon boyu bir iki kupa maçında onbirde çıksalar, bazı lig maçlarında oyunun son on onbeş dakkasında girseler. genç oyuncu değirmenini döndürsek. insanlar el ele tutuşsa hayat bayram olsa... çok mu hayal kuruyorum bilemedim :D

major mevkisi ön libero fakat orta saha ve defans hattında oynamaya alışık gibi. üzerine çalışılırsa ikisi blok arasında bağı kurabilir diye düşünüyorum. atalantayla kiralık gittiği kulüpler arasında mekik dokumaktansa bir iki birşeyler verip alsak gelip bir sezon sağlam bir çalışmayı seve seve kabul eder gibime geliyor.

o kadar konuşup referans bir link vermemişim. bu arada değeri 2.8 milyonmuş. fiyatının bu kadar olduğunu bilmiyordum

http://www.transfermarkt.com.tr/franck-kessie/profil/spieler/294808
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 05:36:47 Bekrakn ]

Çevrimiçi Necmi

şampiyonlar ligi seviyesine göre oyuncu almak nedir @Anıl kendimizi kaf dağında görmeyelim
bu iş bir stoperle olmuyor. şampiyonlar ligini hedeflersen bütün takımı değiştirmelisin
gomezlede olmaz çünkü töreylede olmaz oğuzhanlada olmaz sosaylada olmaz
hedefleri doğru tesbit edersen başarı gelir. Bizim hedefimizde şl olmamalı mevcut kadronla yapabildiğini yaparsın
hepsi o ana hedefin lig ve uefa olur. Burda şl amaç değil araç hem getirdiği maddi destek hemde puan olarak seni yukarıya
taşıması şu andaki kullanacağın şeyler olabilir. Bizim şu anda şl de final turlarına kalmamız için bile 100 M luk bir bütce gerekir bu bile şansdır.
garantisi yoktur. UEFA öyle değil orda ortalama bir takımla bile zirveye gitme şansın var.
geçen sene Gomez uefa kupasında kaç gol attı. Bence çok vasattı. gelecek senede şl de çok şey beklemiyorum
tabi yanına çok çok iyi forvetler alırsan iş görecektir. Karşında rakiplerinde neler var onlara bakacaksın onların seviyesinde oyuncu
alabilirmisin ona bak alamıyorsan ayağını yorganına göre uzat.

tamam söylediklerini kabul ediyorum ama bu gönderilsin demekmi oluyor.
üst seviye bir kaleci alınmalı bunda herkes aynı fikirde ama yedek kalecide lazım
sen ligdeki takımlar içersinde tolgadan daha iyi bir yedek kaleci göstersene.
ne yani tolgayla imzalamayıp saçmalığın daniskasını sürekli yapan günayamı güvenelim.
Tolga kulübe için olabilecek en iyi kalecidir.

Tamam ayni seyi soyluyoruz Necmi abi, Tolga, Ismail (7-800 bine imzalarsa, 2 milyon istiyorsa gitsin Real Madrid'e), Olcay, Atiba hepsi yedeklenmeli diyorum. Yani takim bir seviyeye cekilmeli ki bu adamlar yedeklenebilsin. Su anda kontrati biten futbolcular arasinda hemen hemen her ihtiyac duydugumuz mevkiye uygun bir adam var. Eldekilerden bazilarinin satisindan 3-5 bir seyler de gelirse saglam bir de sol bek ve 2-3 ucuz gelecek vaad eden genc almaliyiz. Bir sekilde Benjamin Mendy'i alabilsek mesela on sene sol bek aramayiz ama neyse, yani esasen mevkileri gectim mantik olarak dedigim su, 5 senede 5 tane kalitesiz oyuncuya imza parasi, bonservis, maas su bu derken alacagin 1 tane kaliteli adama harcayacagindan cok tutuyor. Bu zihniyetle hareket etmemiz lazim.

Çevrimdışı mylife1903

elimizde sözleşmesi devam eden 3 stoper var :rhodolfo alexis ve tosic. ayrıca ihtiyaç halinde necip atiba ve beck de stoper oynayabiliyor
kadro planlaması önemli.
şu halde 2 stoper  getirmek, göndermeden mümkün değil akıllı bir planlama da değil
Katiliyorum 100 sefer yazdim 4 stoper az hele rodolfo ile beraber 4 stoper cok cok az olur, rodolfonun ne olacagi belli degil tosicle beraber 6 stoper lazim biri turk. Pedro ve milosevic yolcu, senol hocanin soylemesine gore.

Marcelo
Rodolfo
Alexis
Tosic
Elde var
Bir tane turk alinir
Bir de elit stoper

Çevrimdışı mylife1903

Tamam ayni seyi soyluyoruz Necmi abi, Tolga, Ismail (7-800 bine imzalarsa, 2 milyon istiyorsa gitsin Real Madrid'e), Olcay, Atiba hepsi yedeklenmeli diyorum. Yani takim bir seviyeye cekilmeli ki bu adamlar yedeklenebilsin. Su anda kontrati biten futbolcular arasinda hemen hemen her ihtiyac duydugumuz mevkiye uygun bir adam var. Eldekilerden bazilarinin satisindan 3-5 bir seyler de gelirse saglam bir de sol bek ve 2-3 ucuz gelecek vaad eden genc almaliyiz. Bir sekilde Benjamin Mendy'i alabilsek mesela on sene sol bek aramayiz ama neyse, yani esasen mevkileri gectim mantik olarak dedigim su, 5 senede 5 tane kalitesiz oyuncuya imza parasi, bonservis, maas su bu derken alacagin 1 tane kaliteli adama harcayacagindan cok tutuyor. Bu zihniyetle hareket etmemiz lazim.
Toplam kaliteyi yukseltmek lazim. Ileride gomez, sosa, quaresma gibi yabancilar oguzhan, tore, olcay, kerim gibi yerliler varsa geride ismail ve tolga olmayacak. Kalite bir anda dusuyor sonra akhisar maci gibi cok macimiz olur, goz acip kapayana kadar hedefler azalir. (Ilk yaridaki akhisar macindan bahsediyorum)
Gomez sanssiz ve formsuz olabilir, top girmez rakip 2 sefer gelir cat cat pat kut pat 0-2 gule gule.

Çevrimdışı Gürcan

şampiyonlar ligi seviyesine göre oyuncu almak nedir @Anıl kendimizi kaf dağında görmeyelim
bu iş bir stoperle olmuyor. şampiyonlar ligini hedeflersen bütün takımı değiştirmelisin
gomezlede olmaz çünkü töreylede olmaz oğuzhanlada olmaz sosaylada olmaz
hedefleri doğru tesbit edersen başarı gelir. Bizim hedefimizde şl olmamalı mevcut kadronla yapabildiğini yaparsın
hepsi o ana hedefin lig ve uefa olur. Burda şl amaç değil araç hem getirdiği maddi destek hemde puan olarak seni yukarıya
taşıması şu andaki kullanacağın şeyler olabilir. Bizim şu anda şl de final turlarına kalmamız için bile 100 M luk bir bütce gerekir bu bile şansdır.
garantisi yoktur. UEFA öyle değil orda ortalama bir takımla bile zirveye gitme şansın var.
geçen sene Gomez uefa kupasında kaç gol attı. Bence çok vasattı. gelecek senede şl de çok şey beklemiyorum
tabi yanına çok çok iyi forvetler alırsan iş görecektir. Karşında rakiplerinde neler var onlara bakacaksın onların seviyesinde oyuncu
alabilirmisin ona bak alamıyorsan ayağını yorganına göre uzat.
Necmi abinin dedigine katiliyorum. Biz avrupada gidebildigimiz kadar gitmeliyiz. Her yil cl ye katılmalı ve sampiyon olacak kadro kurmaliyiz. Öncelik her yil şampiyonluk.

Çevrimdışı Kemal

Hayaller

Adler

Gökhan G .     Skrtel      Juan Jesus    Caner

Gerçekler ;

Tolga

Gökhan G        Zapata    Serdar A.    Esmail

Çevrimdışı underworld

Olcayin yerine iyi bir kanat lazim

Çevrimdışı Ensar

transfer başlığına basketbol haberi yapıştırırsan bu konu dışıdır.
sürekli Beşiktaşla ilgisi olmayan youtube videolarını yayınlarsan buda konu dışıdır.
burayı sürekli panayıra çeviriyorsun. Genede ses etmedik ceza künyen bizde var ve içlerinde konu dışı yok
büyük çoğunluğu hakaret.
birde neye bakmayalım anlamadım. Seni görmezdenmi gelelim diyorsun :bandit:
iftira attığım falan yok biraz önce yayınladığın mesajın içeriğinde futbol takımımızın
transferiyle ilgili ne vardı hadi onuda geçtim futbol takımıyla ilgili ne vardı. bunu açıkla
konu dışı olmadığını kabul edeyim.  @Yusuf Tekeli
senin stad başlığında donanma hakkında uzun süredir konuşman konu dışı değil mi abi ? ordan bi 7 gün mod verelim konu dışı yaptığın için :)
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 12:52:52 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ergin1903

Fenerin ceza almasi gökhan'ın fenerde kalma olasılıgını artirdigini düşünüyorum. oyuncu satmadan transfer yapamacaklarina göre eldeki iyileri tutmaya calişacaklardir. Cünkü gökhan ayarinda veya daha iyisini düşük ücret ve  bonservissiz bulmalari zor, bu yüzden gökhan konusunda pek umutlanmamak lazım. Bir şekilde gökhanla ortayolu bulup imzalari atarlar.

Etiketler: