2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337696 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan

Tolgay'da o tip var değil mi  :icool:
Var var. Hatta bir ara soylemisti oynamamayi sorun yaptigini. Senol Hocada Tolgaydan bahsederken cok iyi oldugunu ama deneyecek firsati olmadigini falan soyleyip adamin gazini aliyordu. Nadil olcak bilmiyorum o is.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tolgay tam free style sokak oyuncusu modeli...

ama ben ümitliyim Şenol Hoca onu  işleyecek... takıma faydalı bir oyuncu haline getirecek.. quaresmayı bile kısmen  yaptıysa Tolgay ı kesin düzeltir..
Yanlış hatırlamıyorsam bu sene antrenmanlarda Olcay'la takışarak olay çıkaran tek futbolcuydu. Olcay orada büyüklüğünü yine gösterdi. Dediğin gibi Şenol hoca adam eder onu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Yanlış hatırlamıyorsam bu sene antrenmanlarda Olcay'la takışarak olay çıkaran tek futbolcuydu. Olcay orada büyüklüğünü yine gösterdi. Dediğin gibi Şenol hoca adam eder onu

Gurbetçi oyuncular muhtemelen Olcay ı yeteneksiz buluyor ve nasıl 11 oynadığını kafaya takıyorlar.. ama Olcayın takım savunmasına ve topsuz oyuna müthiş katkıları var...

Şenol Hoca Tolgay ı da takıma faydalı hale getirecektir eminim... seneye yavaş yavaş Atiba ve Ozzie ile rotasyona girer...

Çevrimdışı Orhan

Telepatiyle anlasan hucum gucumuz var.Olasi Tolgay patlamasinda ozi one cekilir Sosa da saga gecer. Q7,Tore,kerim,olcay,aras dan sadece birisini oynatmak zorunda kaliriz.Yani Hucuma bir transfer Yerine o parayi Camiye yardim olarak bagislayabiliriz. Yada stoper bek ve kaleci alabiliriz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Telepatiyle anlasan hucum gucumuz var.Olasi Tolgay patlamasinda ozi one cekilir Sosa da saga gecer. Q7,Tore,kerim,olcay,aras dan sadece birisini oynatmak zorunda kaliriz.Yani Hucuma bir transfer Yerine o parayi Camiye yardim olarak bagislayabiliriz. Yada stoper bek ve kaleci alabiliriz :evillol: :evillol:

Toschak zamanında ERtuğrul u stoper oynatmıştı... bizde ön tarafta bolluk arkada kıtlık var...

fazlasını defansa mı devşirsek ne yapsak  :D :D 
tamamen tiki takaya dönelim.. topu vermezsek savunma yapmaya ihtiyaç kalmaz  :D :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu yazdıklarını okuduktan sonra Gomez giderse gitsin Cenk fazlasıyla yeter diye düşündüm . Hatta Cenk'in Gomez tipi santrafor olmasına gerek bile yok  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Seneye iç sahadaki "nispeten" zayıf rakiplere karşı Atibayı dinlendirip Tolgay - Ozi - Sosa üçlüsüyle oynayabiliriz.

Çevrimdışı Orhan

Toschak zamanında ERtuğrul u stoper oynatmıştı... bizde ön tarafta bolluk arkada kıtlık var...

fazlasını defansa mı devşirsek ne yapsak  :D :D 
tamamen tiki takaya dönelim.. topu vermezsek savunma yapmaya ihtiyaç kalmaz  :D :D
Zaten kale bosken sampiyon olduk. Top genelde bizdeydi. :evillol: Ama bu stresi kaldircak gucum kalmadi artik.Cok sey istemiyoruz  Eli ayagi Tutan Degaji orta sahayi gecen kaleci. Birde orta acmasini bilen yada acmasada 6 pasa gonderebilcek iki de bek istiyoruz.Stoper bile istemiyorum o derece  :evillol:

Çevrimdışı Orhan

Bu yazdıklarını okuduktan sonra Gomez giderse gitsin Cenk fazlasıyla yeter diye düşündüm . Hatta Cenk'in Gomez tipi santrafor olmasına gerek bile yok  :)
Abi Gomez kalsin yine nolur nolmaz  :D Fazla zeki bir adam cunku. Iki santrofor da oyle aslinda. Allah sakaltlik vermesin.Ama Lig ve Avrupada ikisine de ihtiyac var.

Çevrimdışı sallapati

Zaten kale bosken sampiyon olduk. Top genelde bizdeydi. :evillol: Ama bu stresi kaldircak gucum kalmadi artik.Cok sey istemiyoruz  Eli ayagi Tutan Degaji orta sahayi gecen kaleci. Birde orta acmasini bilen yada acmasada 6 pasa gonderebilcek iki de bek istiyoruz.Stoper bile istemiyorum o derece  :evillol:

Mustafa Pektemekten iyi stoper olur.. her maç 1 penaltı yaptırır kesin  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi Gomez kalsin yine nolur nolmaz  :D Fazla zeki bir adam cunku. Iki santrofor da oyle aslinda. Allah sakaltlik vermesin.Ama Lig ve Avrupada ikisine de ihtiyac var.
Aklıma Brezilya tipi oyun geldi. Ortadan verkaçlarla direk kaleye inme. Zico golcüydü ama bildiğimiz santraforlarla alakası yoktu. Bir an bu aklıma geldi işte. Yoksa Gomez candır, adamdır
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan

Mustafa Pektemekten iyi stoper olur.. her maç 1 penaltı yaptırır kesin  :D
Adam forvette kafayi gozu dagitti Stopere koyarsan yillik ucreti kadar hastane masrafi cikar o parayada pepeyi alalim zaten  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Orhan

Aklıma Brezilya tipi oyun geldi. Ortadan verkaçlarla direk kaleye inme. Zico golcüydü ama bildiğimiz santraforlarla alakası yoktu. Bir an bu aklıma geldi işte. Yoksa Gomez candır, adamdır
Abi biz onu baya bi yaptik bu sene hatta Basaksehir gibi bazi takimlar bizi iyi analiz edince q7 ortaya cikti yada bireysel gollerle mac aldik. O yuzden bu sene iyi takviyeler yapilirsa Avrupa da falan basari uzak olmaz bence.

Çevrimdışı Orhan

Iyi geceler forum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı nusretaslanturk

sabahlar oldu gene

Çevrimdışı Bekrakn

Sezonun ilk yangınlı topu gelmiştir arkadaşlar :lol: :lol:

Bu arada bu hesap nasıl oluyor da kabul görüyor. mantıklı bir tarafı yok resmen

http://t24.com.tr/haber/sampiyon-besiktas-oldu-ama-yayin-gelirinde-aslan-payi-fenerbahcenin,341472

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gurbetçi oyuncular muhtemelen Olcay ı yeteneksiz buluyor ve nasıl 11 oynadığını kafaya takıyorlar.. ama Olcayın takım savunmasına ve topsuz oyuna müthiş katkıları var...

Şenol Hoca Tolgay ı da takıma faydalı hale getirecektir eminim... seneye yavaş yavaş Atiba ve Ozzie ile rotasyona girer...

Yahu lutfen birakin sunu artik yeter gina geldi. Topla bir sey yapamadigi ikinci devre kabak gibi ortaya cikinca bu sefer de topsuz oyunda Vieria modasi cikti. Olcay Besiktas'in 11 oyuncusu degil, hic bir zor macta one cikiyor mu Olcay? Olcay'i kanada koyarak Sampiyonlar Ligi'ne gidersek her mac 10 kisi oynayacagimiz garanti. Bir adamin yetersiz oldugunu gormeniz icin illa Ismail ya da Tolga gibi sacmalamanin doruklarina mi cikmasi gerekiyor?

Çevrimiçi COB

Yahu lutfen birakin sunu artik yeter gina geldi. Topla bir sey yapamadigi ikinci devre kabak gibi ortaya cikinca bu sefer de topsuz oyunda Vieria modasi cikti. Olcay Besiktas'in 11 oyuncusu degil, hic bir zor macta one cikiyor mu Olcay? Olcay'i kanada koyarak Sampiyonlar Ligi'ne gidersek her mac 10 kisi oynayacagimiz garanti. Bir adamin yetersiz oldugunu gormeniz icin illa Ismail ya da Tolga gibi sacmalamanin doruklarina mi cikmasi gerekiyor?

Olcayi çikartmak makine gibi çalişan çark'a çomak sokmak olur.

Olcayin bu takimin akan oyunundaki katkisini ne Q7 ne Töre nede Kerim yapamaz.  Yaptiği bağlantilar, sürpriz koşularla arkadaşlarina açtiği koridorlar, içeri katederek rakip savunmanin konsantresini bozmalar, defansa gelmeler, attiği goller ve yaptiği asistler vs vs.

Ayrica Atiba konusunda da 5 milyon euro teklif falan olduguna inanmiyorum, gene birileri salliyor. Varsa 5 milyonluk teklif hemen satilsin. 33 yasinda 40+ maca cikmis 2 gol 2 asist yapiyor burada Yaya Toure'yle kiyaslayanlar var. Bizim milletteki su abartma huyu, her seyi duygusalliga baglama sevdasi baska kimsede yok. 33 yasinda, seneye 34 olur, zaten sampiyonlar ligini kaldiracak seviyede degil.

Takimda sampiyonlar ligi ayarinda Gomez var, kanatlar yeterli, orta saha idare edebilir, defans Turkiye ligi icin bile vasat seviyede. Bu kadroyla sampiyonlar ligine gidersek gruptan en fazla 3. cikar doneriz. Yok Atiba'nin yerine adam bulamazmisiz da yok suymus da. Birakin ya. Adam kosuyor isini yapiyor, hepsi bu. Herhangi bir ekstrasi yok. Ha ben de seviyorum, iyi adam, profesyonel, isine saygisi var, fakat rotasyon icin dusunulmeli onumuzdeki sene. Ayrica antrenorluk teklif edilebilir. Fakat 11'e yaziyorsaniz futbol degil, dunya gorusunuzde sorunlar var demektir.

Gecen sene bunlar konusuldu, bunlar hep menajerlerin sallamalari. Her sene her sene ayni sey olamaz, gecen sene Ozan konusunda da Dsudzsak konusunda da boyleydi. Yok Valencia Ozan'i alacakmis da super adammis da 12 milyon euroymus da suymus buymus da, alin gorduk Ozan'i soktular Fener'e yilin kazigini. Ismail de aynen yok Anderlecht istiyormus da suymus buymus, Anderlecht ne yapsin Ismail'i Belcika bugun FIFA siralamasinda 2. sirada adamlarin kadrosunda milli sol bekler var Turk milli takiminda bile oynayacagi supheli Ismail'e mi kaldilar? Biz adam gitsin diye duaya cikacagiz gazeteler Anderlecht alacak diyor, Anderlecht Ismail'i alsin burada kitalar arasi halay basi olurum. Oyuna gelmeden ederi neyse (1 milyon euro alti) oneri yapilir, begenmiyorsa Ismail de Real Madrid'e transfer olsun denilir. Bu kadar kek olmayin. FB ve GS zaten cezali, artik FB'ye gidecek GS'ye gidecek haberi yapamayacaklarina gore basladilar Anderlecht, Valencia bilmem ne.

Biraz dunyaya acilin arkadaslar, Katar'da yasamiyoruz, elinizin altinda internet yok da degil biraz gezin bakin ne adamlar var yok pahasina oynayan. Milyon eurolari salak gibi sacan tek takimlar bir bizde, bir de Cin, Rusya, Katar gibi yerlerde de en azindan bu adamlarda petrol var dunyanin en buyuk sanayisi var falan. Biz neye dayanarak Pektemekler'e Ismailler'e bu paralari veriyoruz anlamis degilim. Turk futbolunun seviyesi, ulkenin ekonomisi, milli takimin basarilari, takimlarin gelir seviyesi bellidir. Bizim su an Avrupa'nin elit takimlariyla sidik yaristiracak mali gucumuz yok, dolayisiyla Ismail orada oynayabilecek seviyedeyse yolu acik olsun, veren varsa istedigi paralari Avrupa'da kendisine basarilar diler yerine daha iyisini daha ucuza aliriz. Bu kadar basit.

Olcayi çikartmak makine gibi çalişan çark'a çomak sokmak olur.

Olcayin bu takimin akan oyunundaki katkisini ne Q7 ne Töre nede Kerim yapamaz.  Yaptiği bağlantilar, sürpriz koşularla arkadaşlarina açtiği koridorlar, içeri katederek rakip savunmanin konsantresini bozmalar, defansa gelmeler, attiği goller ve yaptiği asistler vs vs.

Bunlar muglak ifadeler, neymis takimin akan oyunundaki Olcay katkisi bir kisi de aciklayamaz. Bana somut veriler gosterin. Ben de izliyorum maclari. Karsisinda guclu bir adam oldugu zaman Olcay cok net eziliyor. Fizik gucu yetersiz, hizi yetersiz, teknigi yetersiz, sutlari ve paslari vasat. Defalarca sordum yine sorayim, Olcay iddia ettiginiz gibi kerametli bir adamsa yedek Kerim'e bile ilgi gosteren Avrupa takimlari neden Olcay'i istemiyor, futbolu bilim haline getirmis Almanlar Olcay'i nasil fark edememis de 2.ligden bize gelmis?

Abartmayin. Olcay'dan iyi, o mevkide oynayacak yuzlerce, bakin onlarca degil yuzlerce adam var.

Çevrimiçi COB

Bunlar muglak ifadeler, neymis takimin akan oyunundaki Olcay katkisi bir kisi de aciklayamaz. Bana somut veriler gosterin. Ben de izliyorum maclari. Karsisinda guclu bir adam oldugu zaman Olcay cok net eziliyor. Fizik gucu yetersiz, hizi yetersiz, teknigi yetersiz, sutlari ve paslari vasat. Defalarca sordum yine sorayim, Olcay iddia ettiginiz gibi kerametli bir adamsa yedek Kerim'e bile ilgi gosteren Avrupa takimlari neden Olcay'i istemiyor, futbolu bilim haline getirmis Almanlar Olcay'i nasil fark edememis de 2.ligden bize gelmis?

Abartmayin. Olcay'dan iyi, o mevkide oynayacak yuzlerce, bakin onlarca degil yuzlerce adam var.

Sana göre katki sadece istatistik mi? Gol ve asist dışında hiç oyunun akişina ve Olcayin bu akan oyunundaki yerine hiç mi bakmadim.  Ille de spektaküler mi oynamasi lazim?

Kerim 21, Olcay 28 yaşında. Kerim spektaküler oynayan ama mental olarak gelişmemiş futbolcu, Olcay ise işin görünmeyen tarafinda olan futbolcu.

Olcaydan daha iyi çok Adam var ama Olcay olmasa bu takimda ne Oğuzhan nede Sosa bu performansi gösteremezdi. 

Sana göre katki sadece istatistik mi? Gol ve asist dışında hiç oyunun akişina ve Olcayin bu akan oyunundaki yerine hiç mi bakmadim.  Ille de spektaküler mi oynamasi lazim?

Kerim 21, Olcay 28 yaşında. Kerim spektaküler oynayan ama mental olarak gelişmemiş futbolcu, Olcay ise işin görünmeyen tarafinda olan futbolcu.

Olcaydan daha iyi çok Adam var ama Olcay olmasa bu takimda ne Oğuzhan nede Sosa bu performansi gösteremezdi.

Dostum elbette istatistik. Gol, asist degil, gosterin topla kosulari, dripling, top calma, pas yuzdesi vs. istatistikleri. Olcay en fazla vasat bir futbolcu, bu bu kadar net. Su kadroda oraya kim gelse benzer performansi gosterir. Bize daha kaliteli adamlar lazim.

Çevrimiçi COB

Dostum elbette istatistik. Gol, asist degil, gosterin topla kosulari, dripling, top calma, pas yuzdesi vs. istatistikleri. Olcay en fazla vasat bir futbolcu, bu bu kadar net. Su kadroda oraya kim gelse benzer performansi gosterir. Bize daha kaliteli adamlar lazim.

Biliç döneminde Gökhan Töre'den daha çok gol atti oysa Gökhan ondan daha iyi çalim atan,  adam eksilten ve daha sert şut atan oyuncu.

Oyuncuyu sadece teknik olarak değil taktik olarak ta değerlendirmek lazim. Olcayin topla koşmalarindan ziyade topsuz koşularina bakmak lazim. Ver-kaç lar aksiyon bölgesine sizmasi da cabasi.

Olcay'dan daha iyi binlerce var ama daha yararli kimler var ona bakmak lazim. Bu sistemde Olcayin yerine Arnautoviç daha iyi olur mesela.  Zenit'te oynayan Danny de keza. Bunlar çizgi değil merkezi kanat oyunculari.

Biliç döneminde Gökhan Töre'den daha çok gol atti oysa Gökhan ondan daha iyi çalim atan,  adam eksilten ve daha sert şut atan oyuncu.

Oyuncuyu sadece teknik olarak değil taktik olarak ta değerlendirmek lazim. Olcayin topla koşmalarindan ziyade topsuz koşularina bakmak lazim. Ver-kaç lar aksiyon bölgesine sizmasi da cabasi.

Olcay'dan daha iyi binlerce var ama daha yararli kimler var ona bakmak lazim. Bu sistemde Olcayin yerine Arnautoviç daha iyi olur mesela.  Zenit'te oynayan Danny de keza. Bunlar çizgi değil merkezi kanat oyunculari.

Olabilir. Fernandao da gol krali oldu ama kazma oldugu gercegini degistirmiyor bu. Olcay bir sezon cok gol atti, ha, onun da istatistigini koymustum yalniz. Gollerin %90'indan fazlasi ya mac koptuktan sonra, ya da en zayif takimlara karsi. Almanya alt yapisi var, alt yapisi olmayan vasat alti futbolculara karsi mentalitenin ekmegini yiyor, Beck'in oynayip da siritmamasi gibi. Almanya'dan kimi alip getirsek bu ligde siritmadan oynar.

Olcay ve Ismail sol tarafiyla Sampiyonlar Ligi'ne cikarsak dagiliriz buraya yazayim da dursun. Hatta Ismail sayma, sirf Olcay bile bu tur maclarda takimi 10 kisi oynatacaktir. Ben diyeyim de, isterseniz inanmayin sonunda hakli cikan yine ben oluyorum neticede. :)

Etiketler: