2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12336066 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

atiba'dan 4 yaş genç ve atbiba'nın verimini alabileceğin futbolcu =15 m£

Çevrimdışı Koa_lAA

veloso-- bir atiba değil :) yani atibanın yerine olmaz ''bence''

veloso örnekti sadece... topal, nainggolan (bu adam efsane.. niye hala roma da hayret:D )..

not: veloso > atiba ... bencee

Çevrimdışı sallapati

atiba'dan 4 yaş genç ve atbiba'nın verimini alabileceğin futbolcu =15 m£

ilk 11  yazarken atiba ilk başta yazılır bu takımda  :bandit:

veloso örnekti sadece... topal, nainggolan (bu adam efsane.. niye hala roma da hayret:D )..

işlevleri farklı,büyüktür küçüktür kullanamam o yüzden..farklı oyuncular

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ilk 11  yazarken atiba ilk başta yazılır bu takımda  :bandit:
@sallapati  forum resmindekilerden soldaki Süleyman sağdaki Ziya ama ortadakini tanıyamadım  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Arena_

Çok ciddiyim. Atiba bu ülkenin Yaya Toure'si dir. İnkar eden yalancıdır  :biggrinking:

@sallapati  forum resmindekilerden soldaki Süleyman sağdaki Ziya ama ortadakini tanıyamadım  :alala:
günlerdir soracağım bende ulan acaba rezil mi olurum bilmediğim için diye soramadım :)

Çevrimdışı sallapati

@Hasan Tahsin    abi formalar hoşuma gittiği için koymuştum o fotoyu.. Ortadaki Fuat Yaman.. kısa bir dönem hoca da olmuştu..

Çevrimdışı Koa_lAA

işlevleri farklı,büyüktür küçüktür kullanamam o yüzden..farklı oyuncular

ben veloso yu şenol güneş ten ötürü istiyorum... he şenol güneş in kendisi istiyomu orasını bilmem :D

ayağa iyi pas yapar, al verleri iyidir, uzaktan şutu var, diagonal pas özelliği, dikine pas özelliği vardır... bunlar artıları atibadan...

atiba nın artıları... disiplin, hava hakimiyeti, pozisyon bilgisi, özveri, özel yaşantı (diğeri portekizli..iyi olma ihtimali yok :D ) gibi gibi...

Çevrimdışı Çağatay

Nainggolan epl ye gidecek yamulmuyorsam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Orhan

Atiba'nın oyuncu değişti ve gelişti.

Bilic getirdiğinde sadece fiziği ile oynuyordu. Şuan arkadaki oyun kurucu. Bu tempoda senede 35 maç 2 sene çok rahat oynar.
Gs nin muslerayi satmasi neyse bizim atibayi satmamiz da odur. 5 e gonderip 15 e adam alacak halimizde yok.  :claps:

Çevrimdışı sallapati

Çok ciddiyim. Atiba bu ülkenin Yaya Toure'si dir. İnkar eden yalancıdır  :biggrinking:

yaya toure atibanın biraz sert olanı ve şut çekeni diyebiliriz.. ama benzetme doğru...

atiba bence dikine de rahat oynayabilir ama Şenol Hoca ondan sadece pas istasyonu olmasını istiyor.. Çünkü Ozzie , Sosa , q7 , Töre zaten işi bitiriyor (atiba hep yana oynuyor diyenlere ithafen söylüyorum)

öyle uzaktan uzaktan napan sen ? @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin    abi formalar hoşuma gittiği için koymuştum o fotoyu.. Ortadaki Fuat Yaman.. kısa bir dönem hoca da olmuştu..

Vaayyyy . İçlerinde en değişeni oymuş. Sağolasın kardeşim .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

dikkat ederseniz ikinci yarının başındaki defans krizinden sonra (rhodolfo ve ve ersan olayı) Şenol hoca Atibayı geriye daha yakın kullandı.. Delikleri kapatması için.. o yüzden 2. yarıın başında tek farklı galibiyetlerle zorlandık.. Sağlam ve hızlı bir defans hattı kurulursa Atibanın dolayısıyla Ozzie ve Sosanın verimi %20 artar...

Çevrimdışı Orhan

Bizim geçen sene başında ağzımızdan Tolgay kelimesi düşmezdi. Sonra sakatlandı ve ne zaman sahalara döner eğer dönerse yıl sonuna kadar faydalı olur mu bunları konuştuk. Leiva ise devre arası  Tolgay'ın yerine düşünüldü. Şimdi Tolgay iyice iyileşti ve yepyeni bir yıl onu bekliyor fakat adını ağzına alan yok. Nedendir  :alala:
Aynen abi. Tolgay var Veli var Oguzhan var. Yani Levia falan gereksiz bir is olur. Ki ben sundan eminim Tolgay oynamadikca mirildanmaya baslicak.Oynarsa on bolgede oziyle sosa cikmazi olacak. Bence bu transfer donemi konusulmasi gereken konu bekler ve kaleci para olursa ust duzey stoper.

Çevrimdışı Koa_lAA

Nainggolan epl ye gidecek yamulmuyorsam

gitsin tabi yav... yazıktır, günahtır... o bile belçikalı... bizede lazım gençten bir belçikalı... geçende yazdım onların genleriyle oynandı heralde... hepsi star olmakta...

Aynen abi. Tolgay var Veli var Oguzhan var. Yani Levia falan gereksiz bir is olur. Ki ben sundan eminim Tolgay oynamadikca mirildanmaya baslicak.Oynarsa on bolgede oziyle sosa cikmazi olacak. Bence bu transfer donemi konusulmasi gereken konu bekler ve kaleci para olursa ust duzey stoper.
Tolgay'da o tip var değil mi  :icool:

Çevrimdışı Orhan

oguzhan içinde haberler çıktı bugün renkli medyada neymiş efendim beşiktaş oğuzhan için 14m euro istiyormuş. fener 20 yaşında kendisini ispatlamayı bırakın henüz ifade edememiş bir kaç şık çalım ve arapasla sonradan girip maç bitirmiş doğru düzgün ilk 11 oynamamış salih uçanı o fiyata verdi. alıntı: ''yapılan açıklamada, Salih Uçan’ın 4 milyon 750 bin avro bedelle 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için kiralandığı, üçüncü yılda ise satın alma opsiyonu 11 milyon bedelle Roma’da olmak üzere başka herhangi bir ek ücret olmaksızın transfer edildiği belirtildi.'' bu nedir arkadaş beşiktaşın oyuncusunu kelepir fiyata satmaya çalışmanın mantığı? kokular çıkıyor yine lağım kokuları..
Baskan Oguzhanla Toreyi ucuza birakmaz. Hele ki Oguzhani 20+ uzeri bir rakama okutur. Fikret Orman bu boru mu.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Tolgay'da o tip var değil mi  :icool:
Tolgay çok sert bi oyuncu asıl..her maç kart görebilir bence.. Sakatlıktan dolayı mı oldu onu anlamadım:)

Çevrimdışı sallapati

Tolgay ve Töre fiziksel yapıları gereği sakatlıktan %100 geri dönemediler.. boyları kısa ve enine kalın oldukları için aldıkları kilolar onları baya yavaşlatmıştı.. hatta bunlara Frei eklenebilir..

bu 3 oyuncu iyi bir hazırlık kampı geçirir ve kilolarını belli düzeyde sabitlerlerse seneye bomba gibi olurlar...

Cenk Tosunu örnek alsın bu 3 lü

Tolgay çok sert bi oyuncu asıl..her maç kart görebilir bence.. Sakatlıktan dolayı mı oldu onu anlamadım:)
Sakatlığı bilmem de babasından dolayı olmuş olabilir

Çevrimdışı Orhan

Duygusal olmayalım bu kadar.. 6 m demek 20 m tl demek .. 500 bin forma satsan anca kulube kalan 20 m tl yapıyor.. Topal alırsın bide sağlam önlibero alırsın o parayla.Adamda robokop deil yaş olmuş 33..
1 milyona oynayan sifir sorunlu adami 6 ya gonderip 2 milyondan asagi imza atmayacak arti menejer ve imza parasi verecegin performansi soru isareti olacak bir adami oraya koymak intahar olur. Atiba orada iki kisilik oynamasa bu kadar gol atamazsin. Iki 10 numarayla oynadik bu sene.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Foruma yüklenen Tolgay videolarını seyrettim ki Almanya'da da oldukça hırçınmış. Genel yapısı bu . Suratı hep asık ve asabi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Foruma yüklenen Tolgay videolarını seyrettim ki Almanya'da da oldukça hırçınmış. Genel yapısı bu . Suratı hep asık ve asabi  :)

tolgay tam free style sokak oyuncusu modeli...

ama ben ümitliyim Şenol Hoca onu  işleyecek... takıma faydalı bir oyuncu haline getirecek.. quaresmayı bile kısmen  yaptıysa Tolgay ı kesin düzeltir..

Etiketler: