2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12335992 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eğer veliyi everton gerçekten istiyorsa 2 3 neyse yollayalım ihtiyaç yok

Çevrimdışı nusretaslanturk

emmanuel mas... çok mutlu oldum ya umarım olur bu transfer :)
tam bizlik
-dengeli ve savunma yönü kuvvetli
-pozisyon bilgisi iyi
-ayağa paslarla çok rahat savunmadan çıkar
-şutu var
-savunma yönü kuvvetli dediğime bakmayın beck gibi çıkmayan adam'da değil,ismail gibi gerekli gereksiz çıkan adamda
-orta açabiliyor :evillol: :evillol:

transfermark'ten piyasa değerine bakmayın Güney amerikalı ve avrupa görmemiş oyuncuları bildiğin aşağılıyor o site.

Çevrimdışı GökhanG

Atiba'yı abartmayın,satılsın diyen arkadaşlar.. Ben bi fb bi de gs li arkadaşımla izlerim kartalımın maçalarını ve arkadaşlarım her maç hayran kalır atibaya.

Atibanın en sevdiğim özelliği 'aha topu kaptırıyor' dediğim anlarda o topu rakibe vermiyor ya ona bayılıyorum ve her maç yaşatıyor bunu nerdeyse. + olarak adam sahanın heryerine ayak basıyor ve sırf koşmuş olmak için koşmuyor pozisyon bilgisi çok iyi. Ayriyetten duran toplarda da etkili olmaya başladı.. Tek eksiği şut. Ama bizim sistemimizde atibanın şutuna gerek kalmıyor zaten.

3 kupalı takım bi iti yolladı diye dağıldı resmen atiba çok daha değerli bi oyuncu omurgadan adam verilmez kolay kolay,vermemeliyiz.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Atibayı satanı biz de satarız.. futbolu bırakana kadar oynasın.. sonra da yardımcı antrenör olarak başlar klüpte
Duygusal olmayalım bu kadar.. 6 m demek 20 m tl demek .. 500 bin forma satsan anca kulube kalan 20 m tl yapıyor.. Topal alırsın bide sağlam önlibero alırsın o parayla.Adamda robokop deil yaş olmuş 33..

Duygusal olmayalım bu kadar.. 6 m demek 20 m tl demek .. 500 bin forma satsan anca kulube kalan 20 m tl yapıyor.. Topal alırsın bide sağlam önlibero alırsın o parayla.Adamda robokop deil yaş olmuş 33..
bide öküz alamaz mıyız?
atiba bu hale gelene kadar 3 yıl oynadı bizde :)
duygusal bakmıyorum yeri kolay dolmaz
+ takımın balansı kayar
+en güçlü olduğumuz bölgeyle oynamış oluruz
 atibayı canlı izledin mi bilmiyorum hiç
ama orta çizginin gerisinde ayağına topu alan her oyuncumuz
oğuzhan dahil kafayı kaldırıp atibayı arıyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan tribunden hic farketmedim simdi kutlamalaril Pc den yekrar izledim

Gomez resmen Jelenanin yanina gidip dans etmeye çalışmış , Tosic sahneye dalip itekleye itekleye Sahneden atmis Gomezi :kop: :kop: :kop:

Bu kadar içilmez ki be kardesim :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

2 yıl daha faydalanırız Atibadan.. Sakatlık yok kart görmüyor , maç kaçırmıyor.. Atiba takımın omurgası..bence parasal değeri yok gözümde...

Çevrimdışı b.damatoglu

Atiba gibi profesyonelleri sadece saha içindeki performansıyla değerlendirmek çok eksik olur. Alt yapıdan çıkan yeni topçudan yetenekli savruk yıldız adayına kadar herkese örnek adamdır Atiba.

İş ahlakının, profesyonellik kültürünün yerini transferle dolduramazsınız. Çok astronomik bedeller gelmedikçe satılamaz, satılması teklif dahi edilemez.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu adamı şampiyonadan önce alma ihtimalimiz varmı sizce.. Bence değeri epey artacak

Çevrimdışı sallapati

Renkli medyanın  yaptığı şeydir bu arkadaşlar... yaz boyunca oyuncularımıza teklifler olduğunu yazacaklar..

gomez gider başkası gelir diyecekler
atibanın yerini tolgay doldurur diyecekler.
oğuzhana iyi para veriyorlar satılmalı diyecekler...

bizim en büyük transferimiz orta sahamızı ve forvet hattımızı korumak olur...

fb ts ve gs maddi zorluk içindeyken işleyen bir takım bozulmaz bence...

Çevrimdışı MrtBlgc

Ulan tribunden hic farketmedim simdi kutlamalaril Pc den yekrar izledim

Gomez resmen Jelenanin yanina gidip dans etmeye çalışmış , Tosic sahneye dalip itekleye itekleye Sahneden atmis Gomezi :kop: :kop: :kop:

Bu kadar içilmez ki be kardesim :evillol:
Ben izlerken tam tersi gördüm. Sanki Tosic Gomez'in dans etmesi için zorluyor da Gomez pek istemiyormuş gibi..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı sallapati

atiba-sosa-ozzie ve gomez anayasanın ilk 4 maddesi gibidir.. takımda yerleri değiştirilemez.. satılamaz, satılması teklif dahi edilemez. :bandit:

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı sallapati

Ben izlerken tam tersi gördüm. Sanki Tosic Gomez'in dans etmesi için zorluyor da Gomez pek istemiyormuş gibi..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayır , hatuna yanaşmaması için tosic yakapaça indirdi gomez i... yapmasaydı kötü şeyler olabilirdi orda  :D :D

Çevrimdışı Bishamon

Atiba'yı satacağız yerine alan bedava mı oynayacak ? Ona da 3-4 bonservis ve Atiba'nın aldığından daha çok maaş vereceğiz ve sonuçta o para kaybolacak gidecek ve performansından emin olamayacağımız bir transfer olacak

Çevrimdışı sallapati

Atiba'yı satacağız yerine alan bedava mı oynayacak ? Ona da 3-4 bonservis ve Atiba'nın aldığından daha çok maaş vereceğiz ve sonuçta o para kaybolacak gidecek ve performansından emin olamayacağımız bir transfer olacak

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Koa_lAA

pozitif anlamda daha genç birini almak gibi bir artısı olabilir... mesela veloso atiba dan 3 yaş daha genç... yani en az 3 yıl daha oraya para harcamak zorunda kalmayabilirsin...

tabiki riskide var... atiba bu sezon şampiyonluğun en büyük etkenlerindendi... ha deyince satılcak adam değil ama endüstriyel futbol, kapitalist düzen, amerikanın oyunları falan... para yani kısacası :D

pozitif anlamda daha genç birini almak gibi bir artısı olabilir... mesela veloso atiba dan 3 yaş daha genç... yani en az 3 yıl daha oraya para harcamak zorunda kalmayabilirsin...

tabiki riskide var... atiba bu sezon şampiyonluğun en büyük etkenlerindendi... ha deyince satılcak adam değil ama endüstriyel futbol, kapitalist düzen, amerikanın oyunları falan... para yani kısacası :D
veloso-- bir atiba değil :) yani atibanın yerine olmaz ''bence''

Çevrimdışı sallapati

beyler rahat mı batıyor..ilk 11 oyuncularını satmaya kalkıyoruz.. GS 96-2000 arası çekirdek kadrosuyla 4 şampiyonluk kazandı..

geri 4lüye rot balans yapılsın .. zaten defans oyuncuları ucuz.. çok para gerekmez.. diğerleri korunsun.. maceraya gerek yok

Çevrimdışı murat baltacı

33 yasindaki oyuncuya 10 m verecek takim yoktur heralde. 5-6 rakamlari dogruysa bile direk satilmali. Dilde cok kolay ama 6 milyon euro ,20 milyon tl. Yerini doldururuz , Atiba cok iyi sezon gecirdi ama abartmanin alemi yok , cok ozel bir yetenegi yok . Bu katkiyi alacagin oyuncu bulursun.
öyle bi takım yoksa niye satıyoruz atibayı 5-6 milyona gidecek oyuncumu atiba yerine aynı rakamlara oyuncu alacaksak niye satıyoruzki kadroda niye değişiklik yapıyoruz iki sene daha aynı tempoda oynar atiba yavaştan yanına yada arkasına adam yetiştirelim futbolu bırakınca sıkıntı yaşamayalım daha iyisi varsa bile alalım atiba yedekte dursun satılacak oyuncumu kalmadı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sallapati

takımlar orta saha ve forvete milyon eurolar döküyorlar.. yine de takım kuramıyorlar.. bu kadar birbirini tamamlayan 6-7 futbolcu var elimizde.. taşları yerinden oynatmayalım derim...

Çevrimdışı 38life

Etiketler: