2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337339 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Lucas'ı yeniden yoklamak lazım aslında :icool:

Atiba ile birlikte bizi çok rahat götürürler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Hadi artık lig başlasın ya :D Yeter bu kadar ara
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Berat

Hadi artık lig başlasın ya :D Yeter bu kadar ara

Destur dur :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lucas'ı yeniden yoklamak lazım aslında :icool:

Atiba ile birlikte bizi çok rahat götürürler.
Bizim geçen sene başında ağzımızdan Tolgay kelimesi düşmezdi. Sonra sakatlandı ve ne zaman sahalara döner eğer dönerse yıl sonuna kadar faydalı olur mu bunları konuştuk. Leiva ise devre arası  Tolgay'ın yerine düşünüldü. Şimdi Tolgay iyice iyileşti ve yepyeni bir yıl onu bekliyor fakat adını ağzına alan yok. Nedendir  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

jose sambade'den ötürü tolga için bile video yapmışlar :)

Ya arkadaş böyle video mu yapılır :D

Sonuna kadar izlediğime mi yanayım
Yoksa 'Tolga bence kalede kalsın yeaa' diye düşünmeme mi????

Neyse biraz epic fails izleyim kendime geleyim :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim geçen sene başında ağzımızdan Tolgay kelimesi düşmezdi. Sonra sakatlandı ve ne zaman sahalara döner eğer dönerse yıl sonuna kadar faydalı olur mu bunları konuştuk. Leiva ise devre arası  Tolgay'ın yerine düşünüldü. Şimdi Tolgay iyice iyileşti ve yepyeni bir yıl onu bekliyor fakat adını ağzına alan yok. Nedendir  :alala:
Oğuzhan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Bir sene Ozzy , diğer sene Tolgay sonra da Eslem çıksın da yeter ki şampiyonluklar bizim olsun.

Çevrimdışı Ensar

hasretle bekliyorum abi inşallah önümüzde ki sene çok iyi olacak , gerçekten futboluna hayran kaldım geçen sezon
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Oğuzhan
Hayır sorum şu; Tolgay varken neden hala Leiva düşünülüyor forumda
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı AigleBordeaux

ayni Tolgay olmayabilir ,sampiyonlar ligi icin deneyimli bir orta saha
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolgay ile leiva nın aynı tip oyuncu olduğunumu düşünüyosunuz diye geri soru sorayım bende size

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tek kulvarda kadromuz yeterli olabilir ama bir kaç kulvarı kaldırmaz ve bize avrupada tecrübeli isimler lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ogün

1 Temmuz gelse mi artık?

Not: Necip adamdır.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Birisi savaşçı, top kazanmayı felsefe edinmiş, agresif bir orta saha oyuncusu
Diğeri etliye sütlüye pek karışmayan, sadece geride pozisyonunu alan, savunmadan aldığı topu hücuma dikine pas yaparak ulaştırmaya çalışan bir oyun kurucusu

Leiva ve Tolgay karşılaştırılamaz.

Çevrimdışı Ogün

Teklif 10m'un üzerinde olmadığı sürece Atiba'nın gönderilmesi çok yanlış olur. Bu kalitede, bu tecrübede, bu kadar düzgün ayaklı, sorunsuz ve sadece 1m euro maaş alan bir oyuncuyu kaybedemeyiz. Atiba'nın akıl hocalığı yapabileceği bir genç iyi olur ama.

Bu adamın pasaportu Kanada değilde Fransa olsa Türkiye'ye yolu düşmezdi.

Tolgay'ın en sevdiğim yönü dans ederek adam geçmesi, biraz dikkatli izleyin fark ediceksiniz.

Topla uğraşmıyo, bazıları gibi cebelleşmiyo(bkz.necip), çok sakin vücuduyla kıvıra kıvıra mesafe kat ediyor resmen. Hayranım.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kalyoncu

Emmanuel Mas? demiş murat özen

Çevrimdışı MrtBlgc

Emmanuel Mas diye bir oyuncuyu takipe almış bizimkiler. San Lorenzoda oynuyormuş. Var mıdır tanıyan, bilen?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozgursum

Teklif 10m'un üzerinde olmadığı sürece Atiba'nın gönderilmesi çok yanlış olur. Bu kalitede, bu tecrübede, bu kadar düzgün ayaklı, sorunsuz ve sadece 1m euro maaş alan bir oyuncuyu kaybedemeyiz. Atiba'nın akıl hocalığı yapabileceği bir genç iyi olur ama.

Bu adamın pasaportu Kanada değilde Fransa olsa Türkiye'ye yolu düşmezdi.
33 yasindaki oyuncuya 10 m verecek takim yoktur heralde. 5-6 rakamlari dogruysa bile direk satilmali. Dilde cok kolay ama 6 milyon euro ,20 milyon tl. Yerini doldururuz , Atiba cok iyi sezon gecirdi ama abartmanin alemi yok , cok ozel bir yetenegi yok . Bu katkiyi alacagin oyuncu bulursun.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 00:58:56 ozgursum ]

Emmanuel Mas diye bir oyuncuyu takipe almış bizimkiler. San Lorenzoda oynuyormuş. Var mıdır tanıyan, bilen?

Geçen gece muhabbeti geçti, İsmail'i yedekler anca. İstediğimiz kalitede değil.

-Mustafa Kemal Atatürk

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MrtBlgc

Geçen gece muhabbeti geçti, İsmail'i yedekler anca. İstediğimiz kalitede değil.
Sezon istatistikleri vasat anladığım kadarıyla. Yahu böyle Güney Amerika'dan falan bakacaklarına yok mudur İngiltere championship'in genç yetenekli oyuncuları? Çok mu tuzludur?

Sezon istatistikleri vasat anladığım kadarıyla. Yahu böyle Güney Amerika'dan falan bakacaklarına yok mudur İngiltere championship'in genç yetenekli oyuncuları? Çok mu tuzludur?

Hemen üstte linki verdim :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tolgay ile leiva nın aynı tip oyuncu olduğunumu düşünüyosunuz diye geri soru sorayım bende size

Bu forumda sizli bizli konuşulmuyor  :akuma: Ben oyuncu özelliklerinden analizinden pek anlamam. Sadece Leiva devre arasında Tolgay'ın yerine düşünüldü  o açıdan sordum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: