2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341875 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 23:01:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Seneye Atiba'dan ayni performansi bekler, Beck'ten sampiyonlar liginde medet umarsak agir husrana ugrariz. Eline firsat gecmis, bakin anlatayim:

Sampiyonlar ligine katilim 12 milyon euro demek. Gruplarda her galibiyet 1.5 milyon euro odul, beraberlikler 500 bin, son 16'ya kalirsak 5.5 milyon euro. Ceyrek final 6 milyon euro.

Yani basit bir hesapla: 12 milyon, grupta 4 galibiyet alirsak 6 milyon, 4 galibiyet gruptan cikmak demek bu da 5.5 milyon daha demek. Daha ileriye gidemesek de 23.5 milyon euro ediyor.

Hayati ihtiyac duydugumuz mevkiler 2 bek, stoper, kaleci ve defansif orta saha. Bu mevkilerin ikisine cok kaliteli iki bedava oyuncu getirebilirsek elde kalir 18 milyon euro. Bu da 3 kaliteli oyuncu icin haydi haydi yeterli.

Bu is Beck'le, Atiba'yla, Ismail, Tolga'yla olmaz duygusal olmayin. Bu adamlar rotasyonda ve ZTK'de kullanilir. 11'e yerlerine adam gerekli.

Çok güzel  yazmışsın da oyuncu satmadığımız sürece Şampiyonlar Ligi'nden 100 milyon bile kazansak oyuncu alamıyoruz.

Şuan sadece 8 milyon euro hakkımız var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kuntz

jose sambade'den ötürü tolga için bile video yapmışlar :)

Muhteşem bir kaleci bu ya bunu alalım kesin :D

Çevrimdışı Kalyoncu

kolombiya milli takımında pedro'nun denenmesinin mümessilidir kendileri :)
👏 👏

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anilsevim

Atalay, Zapata ile alakalı senden yorum rica edebilir miyiz ?
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı cursedofdragon

bu gs'nin alex telles'ine biz çöksek nasıl olur oda brazilyalı :D

Çevrimdışı Arena_

Yarın sayısal çekiliyor @Çağrı abi fener'e çıkar mı sence  :kop:

Atalay, Zapata ile alakalı senden yorum rica edebilir miyiz ?

zapata ile ilgili fikrini söylemişti atalay kötü dedi gereksiz bir transfer olur dedi balon dedi :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

jose sambade'den ötürü tolga için bile video yapmışlar :)

Budur işte . Videodan ancak bu kadar olurun ispatı
Tek Büyük Beşiktaş

westham'ın atiba için 6 milyon € luk teklifi varmış seneye 34 yaşında  :alala:

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba ya 6 milyonluk teklif varmış. 33 yaşında birine bence çok temiz para. Yerine Leiva + Topal yaparsak mis gibi iş olur.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı nusretaslanturk

Atiba ya 6 milyonluk teklif varmış. 33 yaşında birine bence çok temiz para. Yerine Leiva + Topal yaparsak mis gibi iş olur.

leiva+topal yapacaksak alalım zaten zapata gibi bi adamı

Çevrimdışı aa.aslan

westham'ın atiba için 6 milyon € luk teklifi varmış seneye 34 yaşında  :alala:
para güzelde atiba ne oynadı bu sene. bunu yapabilen oyuncuyu vermek hata olabilir yaş önemli ama adamın bu seneki performans inanılmazdı. durmadan dinlenmeden ne oynadı .
bu arada gönül caner topal süper olur birde kaleci stoper. boyko kiralık gönder.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı brkntcnr

leiva+topal yapacaksak alalım zaten zapata gibi bi adamı
Leiva topal dönüşümü yapıp stopere Juan Jesus Zapata yapalım Rhodolfo Marcelo Tosic de var savunmanın orta alanını baya baya taş gibi yaparız.

Çevrimdışı Yado

Arsenal Granit Xhaka'a 30 milyon pound verdi ve aldı !! bu piyasada Ozzi'nin edeceği rakamda budur beyler aşasını kimse düşünmesin olur demesin , hele ki avrupa şampiyonasında ve şampiyonlar liginde muhtemel iyi performansı daha da iyi rakamlara çıkarabilir değerini
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi Kapkarakartal

Zapata'yı Copa America'da izleriz inşallah 11'e girebilise.

Leiva topal dönüşümü yapıp stopere Juan Jesus Zapata yapalım Rhodolfo Marcelo Tosic de var savunmanın orta alanını baya baya taş gibi yaparız.

tek çapayla oynayıp yanına oğuzhanı koyarsak stoperlerin bütün defoları ortaya çıkar..
italya'da pozisyona dayalı oynuyorlar, o yüzden burada stoper oynamak italyaya göre çok daha zor bu benim fikrim..özellikle bizde stoper oynamak..zapata milan'da bile defoları ortaya çıkmış bi adam,, sağına soluna pozisyon bilgisi iyi olmayan alanını boşaltan iki tane bek koyarsan ve  o boşlukları tek çapayla doldurmaya kalkarsan her stoper şamar oğlanına döner bizde.

Çevrimdışı brkntcnr

tek çapayla oynayıp yanına oğuzhanı koyarsak stoperlerin bütün defoları ortaya çıkar..
italya'da pozisyona dayalı oynuyorlar, o yüzden burada stoper oynamak italyaya göre çok daha zor bu benim fikrim..özellikle bizde stoper oynamak..zapata milan'da bile defoları ortaya çıkmış bi adam,, sağına soluna pozisyon bilgisi iyi olmayan alanını boşaltan iki tane bek koyarsan ve tek o boşlukları tek çapayla doldurmaya kalkarsan her stoper şamar oğlanına döner bizde.
Ben zaten Zapata nın 11 oynayabileceğini düsünmüyorum pek. Juan Jesus - Rhodolfo ikilisinin önüne tek çapa yeterli bence.

Ben zaten Zapata nın 11 oynayabileceğini düsünmüyorum pek. Juan Jesus - Rhodolfo ikilisinin önüne tek çapa yeterli bence.

sol bek lazım, bütün kombinasyonu mahvetmeye bir ismail yeter ne yazık ki ''bence''

Çevrimdışı can1903

Sambade gidecek oysa ki? Kulübün içinde ajanlar var galiba.

Fabri gelirse Kartal Yuvasından forma filan almam. Aldıklarımız bunlara gidiyor bari boşa gitmesin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı anilsevim

Zapata ilgili notlar da ilginç. Adam udinese ile efsane oluyor. Hatta bonservis bedeli stoper olarak 12-13 milyon eurolara cıkıyor. Sonra villareale gidiyor, villarealde olmuyor adam. Milan alıyor. Orda oynuyor ama yedek kalıyor rotasyonda oluyor.
Bizde olup olmayacağını şurdan kestirelim. İspanya futbolu italya futbolu ve tr futbolu.
Bizde olurmu acaba
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Murat ÖZEN kim beyler güvenilir mi Fabri diyor ?

Gerçi bunu Sambade istiyordu gittiğine göre niye alınsın ki diyede düşünmüyor değilim sallama galiba.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2016, 23:32:32 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı can1903

Murat ÖZEN kim beyler güvenilir mi Fabri diyor ?
Boşa yazmaz ve bu kadar emin konuşmaz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Zapata ilgili notlar da ilginç. Adam udinese ile efsane oluyor. Hatta bonservis bedeli stoper olarak 12-13 milyon eurolara cıkıyor. Sonra villareale gidiyor, villarealde olmuyor adam. Milan alıyor. Orda oynuyor ama yedek kalıyor rotasyonda oluyor.
Bizde olup olmayacağını şurdan kestirelim. İspanya futbolu italya futbolu ve tr futbolu.
Bizde olurmu acaba
bu yılki fener'de olabilir belki , ama bizde çok zor bence

Çevrimdışı KUMANOVALI

Vay be millet geleneksel beşiktaşarena toplantılarında ne konuşulduğunu merak ediyordu stadla ilgili biz stadla ilgili 10 dakika konuşup sonra bu günleri konuşuyorduk.ne konuştuysak bir bir gerçekleşti.@Necmi @ZEKI @KUMANOVALI @ahmet türken @Yunus @Geovani

Hey gidi günler hey
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Türkay

Lucas'ı tekrar istiyormuşuz ve Juan Jesus ile görüsüyormuşuz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: