2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341692 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Bu adam sakat değil ona rağmen bile oynamıyor  :D

Çevrimdışı Berat

Real Sociedad Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'u istiyor. Beşiktaş yönetimi ise Sociedad'dan 14 milyon € talep etti.
(Skorer)

14'e imkansız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu adam sakat değil ona rağmen bile oynamıyor  :D

oynadığı takım barcelona farkındamısın :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Real Sociedad Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'u istiyor. Beşiktaş yönetimi ise Sociedad'dan 14 milyon € talep etti.
(Skorer)
Panpa erken 14 iyi para ama daha da değerlenir ozi :)

Çevrimdışı tangaz

Acaba dünden kayıtlar mevcut mu , vapurla Boğaz'dan karşıya geçiş, Vodafone Arena kutlamaları vs. ?

@Çağrı sürprizler falan var diyordun  :D

@Çağrı aynı siyasiler gibi vaat var ama sonra icraat yok  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

(Skorer)
bonservisin yarısı için mi ?

Panpa erken 14 iyi para ama daha da değerlenir ozi :)

aynen bencede az 25 milyon € getirsinler bitirelim bu işi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

(Skorer)
Başkan açıkladı kalacak. Boşa paylaşmayalım bence bu tip haberleri  :icool:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

(Skorer)
onlar %50sine 7 veriyor ama
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gürcan

25m euro veya 20m euro sonraki satis pay seklinde harici hata olur

bonservisin yarısı için mi ?
30 çok olur biraz da biz anlayış gösterelim 25 milyon € bitirelim bu işi :D

Çevrimdışı Berat

Zaten Arsenal'e de %25'i gidecek bonservisin.

Çevrimdışı kartal190321

Quaresma veya gökhandan birini hatırı sayılır bir paraya westham yada çin pazarına satıp defans  ve  kaleci için hatırı sayılır bir bütçe oluşturulabilir...sponsorluklada ücret vermeden robben alınsa süper bir kadro olur.(yanılmıyorsam vodafone yıldız sözü vermişti)
                                 atiba    tolgay

robben        oguzhan         sosa

gomez
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı 38life

Artık daha da yüksek ihtimal, Gökhan Gönül hayırlı olsun.

Egemen bizi satmıştı Gökhan da onları satıyor.

Sonu benzemesin de...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tamam bende çok seviyorum oziyi ama şuan o seviyelerde değil 2 sene  daha kalsın :)

Tamam bende çok seviyorum oziyi ama şuan o seviyelerde değil 2 sene  daha kalsın :)

iyi fiyat verirlerse bütün oyuncualrımız satılmalı pampa sonra pişman oluyoruz fernandes gibi küfür ede ede gönderdik. :)

oooo caner hayırlı olsun ıslatalım :D  :evillol:

simge'yi çağırın şarkı söylesin kuru kuru olmaz :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi fiyat verirlerse bütün oyuncualrımız satılmalı pampa sonra pişman oluyoruz fernandes gibi küfür ede ede gönderdik. :)
Katılıyorum uçuk teklifler değerlendirilmeli, euro 2016 da iyi performans gösterir inş. Sonra da şampiyonlar ligi 25 m euro eder o zaman :)

Çevrimdışı 38life

Şimdi birşey merak ediyorum. Mesela Serdar Kurtuluş'un sözleşmesi bitiyor ve kendisi Beşiktaş'ı çok seviyor taraftara tapıyor falan. Şimdi bu adam bu transfer sezonunda %100 biryere gidecek, herhangi bir kulübe gidecek. Şimdi Serdar bukadar iyi Beşiktaşlıysa onunla formaliteden sözleşme uzatıp gideceği kulübe bonservsiyile satalım. 500 bin euro olsa bile hiç olmamasından daha iyidir. Yanlış mı düşünüyorum? bunu yapmanın önündeki engel nedir? @Çağrı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner kesin beşiktaşlı demi ?

Çevrimdışı murat

Vay be millet geleneksel beşiktaşarena toplantılarında ne konuşulduğunu merak ediyordu stadla ilgili biz stadla ilgili 10 dakika konuşup sonra bu günleri konuşuyorduk.ne konuştuysak bir bir gerçekleşti.@Necmi @ZEKI @KUMANOVALI @ahmet türken @Yunus @Geovani

Çevrimdışı tangaz

caner bizde  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vay be millet geleneksel beşiktaşarena toplantılarında ne konuşulduğunu merak ediyordu stadla ilgili biz stadla ilgili 10 dakika konuşup sonra bu günleri konuşuyorduk.ne konuştuysak bir bir gerçekleşti.@Necmi @ZEKI @KUMANOVALI @ahmet türken @Yunus @Geovani
O zaman konuşmaya devam  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

caner bizde  :bandit:
Abi ismailden sonra lizarazu etkisi yapar :)

Etiketler: