2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343389 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O zaman çizelim üstünü.
Mimlendik iyimi :alala:

Kaç gündür burada ADLER - Costil - Skrtel -Agger - Subotic - G.G -Debuchy diyorum ozaman onlarinda üzerini çizin , Gecmis olsun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Quaresma'ya Çin veya Katar'dan bir teklif gelse de şenlensek  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Solda sarı saçlı olan kadın Selma Tosun cenk tosunun annesi bugün bizim dükkana güneş gözlüğü almaya gelen kadın.
Hala şoktayım Cenk Tosunun annesi bizim dükkana geldi :)
Baya muhabbet ettik kadın bizim dükkandaki elemanı tersledi :)

elemana moderasyon verseydin ya  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Seneye Atiba'dan ayni performansi bekler, Beck'ten sampiyonlar liginde medet umarsak agir husrana ugrariz. Eline firsat gecmis, bakin anlatayim:

Sampiyonlar ligine katilim 12 milyon euro demek. Gruplarda her galibiyet 1.5 milyon euro odul, beraberlikler 500 bin, son 16'ya kalirsak 5.5 milyon euro. Ceyrek final 6 milyon euro.

Yani basit bir hesapla: 12 milyon, grupta 4 galibiyet alirsak 6 milyon, 4 galibiyet gruptan cikmak demek bu da 5.5 milyon daha demek. Daha ileriye gidemesek de 23.5 milyon euro ediyor.

Hayati ihtiyac duydugumuz mevkiler 2 bek, stoper, kaleci ve defansif orta saha. Bu mevkilerin ikisine cok kaliteli iki bedava oyuncu getirebilirsek elde kalir 18 milyon euro. Bu da 3 kaliteli oyuncu icin haydi haydi yeterli.

Bu is Beck'le, Atiba'yla, Ismail, Tolga'yla olmaz duygusal olmayin. Bu adamlar rotasyonda ve ZTK'de kullanilir. 11'e yerlerine adam gerekli.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartal190321

fikret başkan barcelona sponsoru bekoyu  arabulucu yapsa rahmi koç şu  stoperi THOMAS VERMAELEN belçikalı kiralık hediye etse ...vodafonede ARJEN ROBBENi hediye etse  tadından yenmez. belki şurayı okuyan birileri olurda aklına yatar bu fikir fikret başkana iletirler. :D
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı cursedofdragon

fikret başkan barcelona sponsoru bekoyu  arabulucu yapsa rahmi koç şu  stoperi THOMAS VERMAELEN belçikalı kiralık hediye etse ...vodafonede ARJEN ROBBENi hediye etse  tadından yenmez. belki şurayı okuyan birileri olurda aklına yatar bu fikir fikret başkana iletirler. :D

thomas varmaelen çok pahalı bir oyuncu değil 4 milyon € piyasa değeri önemli olan iş yapar mı :) robben'i almak mühim değil yıllık 5 milyon € ücreti bizi batırır :)
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2016, 21:38:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ilhan mansız

çok acayip bir geri dönüş oldu bizimki, ibretlik, stad bitti, yaklaşık 200 icra dosyası kapandı, üstüne şampiyon olduk. daha da öenmlisi fener ve gese yi oyundan düşürdük. fenerliler başkana ateş püskürüyor. hiç sanmıyorum bu sene kombine falan alacaklarını. gesenin ise bu yıl gelirleri tam 100 milyon düşecek, bu neredeyse iflas demek, beter olsunlar  :D

Çevrimdışı Ensar

inşallah be :halay:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

nerde o günler :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Acaba dünden kayıtlar mevcut mu , vapurla Boğaz'dan karşıya geçiş, Vodafone Arena kutlamaları vs. ?

@Çağrı sürprizler falan var diyordun  :D
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Türkay

Costil Caner Skrtel Marcelo Gönül Tolgay Ozi Sosa Aras Robben Mario . Söyleyeceklerim bu kadar.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Hedef sampiyonlar liginde en az ceyrek final olmali. O ayarda takim kurarsak lig zaten otomitakman bizim demektir. Sampiyonlar ligi geliri + lig sampiyonlugu kurulacak kaliteli kadronun masrafindan fazlasi ediyor zaten.

FB ve GS'nin eline bu firsat gecti beceriksiz ve basiretsiz yonetimleri ic etti, su anda insiyatif bizde, FB ve GS'nin en zor senesi onumuzdeki sene, bizim icinse YD gittiginden beri en rahat yil. Domine edecek kadroyu kur, FB ve GS'yi samar oglanina cevir ve seneye bir daha sampiyon ol. Bunu yaparsak Onumuzdeki 5 seneye ambargo koyariz. Firsat elimizde.

Çevrimdışı alimm

Transfer sezonun sonunda fit olmayabilirsin  :evillol:
tabi yedek klübesinden hiç bahsetmedim  :steamed: :steamed:  :halay: :halay:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ilhan mansız

topal, caner ve gökhan gönülü alalım bakalım yerlerine kim oynayacak?  :D :D. sonra da transferi kapatalım gitsin. para cepte kalır, hem süper eğlence çıkar.

Çevrimdışı Bishamon

Vermaaleni son iki sene izleyen var mı acaba yoksa sadece barcada olduğu için mi isteniyor  :D

Çevrimdışı kartal190321

thomas varmaelen çok pahalı bir oyuncu değil 4 milyon € piyasa değeri önemli olan iş yapar mı :) robben'i almak mühim değil yıllık 5 milyon € ücreti bizi batırır :)
ajax arsenal barcelona deli paralar döndü bu üçgende bu futbolcu için alexis marcelo tosiç milo pedro rdolfo dan iyi oldugu kesin sol ayaklı
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

ajax arsenal barcelona deli paralar döndü bu üçgende bu futbolcu için alexis marcelo tosiç milo pedro rdolfo dan iyi oldugu kesin sol ayaklı

olabilir aslında :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Vermaaleni son iki sene izleyen var mı acaba yoksa sadece barcada olduğu için mi isteniyor  :D
arsenal'de çok iyiydi be

Çevrimdışı alimm

ben oradan ospinaya fitim :D

bu sefer transferi olur düşüncesindeyim... çekirge misali  :lol: :lol:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

oynamıyor diye mi ?

Gomez'de bize gelmeden hiçbirşey oynamıyordu aynı şekilde demba ba'da hiçbirşey oynamıyordu :)

sakatlıktan çıkan gomez'i tuttuk getirdik risk aldık :)

arsenal'de çok iyiydi be

yine iyi olabilir 30 yaşında tecrübeli :)

Real Sociedad Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'u istiyor. Beşiktaş yönetimi ise Sociedad'dan 14 milyon € talep etti.
(Skorer)

Çevrimdışı Panjandrum

Tam bu transfer sezonu hakkinda umitli olacagim ama baskanin ismail ve tolga hakkinda cok pozitifim demesi aklima geliyor. Transferleri takip edesim akabinde uykularim kaciyor. Cok mu zordu su iki adam ve serdar ile yollari ayirip 2-3 tane umit veren genc oyuncu almak. Yildiz falan da istemiyorum. Beck gibi sadece isini yapan dumduz adamlara bile fitim su 3 ismin yerine.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: