2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344731 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

fransızlar costili 6dan aşağı bırakmazlar... bir sürü epl takımı bu rakamı verebilir...  :bandit:
marsilya desen yüksek fiyata satmak için her türlü pisliği yapar, ama costil bize gelmek isterse rennes'in çok direteceğini sanmıyorum

Çevrimdışı Tolga

Costil sıkı bir pazarlıkla en kötü 4 m euro'ya biter daha düşük bir bedelle alamayız. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

6 milyon € handanovic'i alırız biz abi naptın sen :D

Avrupanın en iyi kalecilerinden biri adam en az 15

Çevrimdışı eaglekartal

fenerdede fedamı başlıyor şimdi :D seneye herşey lehimize bu fırsatı iyi değerlendirip kesinlikle şampiyon olmalıyız.aman yönetim bu fırsatı kaçırma sakın :claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

Costil sıkı bir pazarlıkla en kötü 4 m euro'ya biter daha düşük bir bedelle alamayız. :)

çok dedin naptın düş biraz düş bak biz hep burdayız ayağımız alışsın akşam pazarlığı yapıver birşeyler :D

Bak daha stoper alıcaz :D

Çevrimdışı cisse557

Benim mantıgim yanlış olabilir ama atıyorum yedek kaleci 1 milyon alırken zapataya yıllık 2 verecegime Skrtele 3 verir yedege düşük maaşlı kaleci koyardim.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Haberleri okuyordum fenerli bir çocuk şu yorumu yapmış;

Agger, Feghouli, Ziyech'i bedaya alırız, Nani'yi de 20 milyona Çin'e satarız olur biter sıkıntı olmaz.

Hayat keşke böyle fm'de ki kadar kolay olsa be kardeşim :lol: :lol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

çok dedin naptın düş biraz düş bak biz hep burdayız ayağımız alışsın akşam pazarlığı yapıver birşeyler :D

Bak daha stoper alıcaz :D
Costil devre arası da gündemdeydi ve istenilen paralar bu seviyedeydi. Boyko daha ucuz geldi onu aldık :icool:

fenerdede fedamı başlıyor şimdi :D seneye herşey lehimize bu fırsatı iyi değerlendirip kesinlikle şampiyon olmalıyız.aman yönetim bu fırsatı kaçırma sakın :claps:

Yok yok onlar gururludur ya demezler feda, bak gese'de demedi feda şimdi dünya markası skbhdsbvıvgbdsıv

Beter olsunlar. Feda diyemesinler heceleyerek ilerlesinler.

-Mustafa Kemal Atatürk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben 2 senedir Bas bas bağırıyorum burada Karcemarskas diye :bandit:
@Yunus Emre Dökmeci  sen bize oyuncu listesi ver .Bu listeyi biz de Beşiktaş yönetimine verip uyaralım o oyuncular hakkında :)

Şaka bir yana Karcemarskas , Beşiktaş'ın kalecisi değil. Türkiye Ligi'nde kalecilerin seviyesi o kadar düşük ki vasat kaleci bile 'Çok iyi illüzyonu' yaratabiliyor. Karcemarskas , Volkan Demirel bunlar hep vasat kaleciler .

Çevrimdışı cursedofdragon

Costil devre arası da gündemdeydi ve istenilen paralar bu seviyedeydi. Boyko daha ucuz geldi onu aldık :icool:

3.5 milyon € + bir miktar kaju'ya hallederiz biz o transferi :D

Çevrimdışı mrred

ömer gelemiyor onun sözleşmesi bitince bizlede sözleşmesi bitiyor :)
O zaman öz kaynak düzeninden biri olabilir mi
The great gig in the sky

Atanın ve tutanın iyi olacak sözünü biraz ilerletip, atanın ve tutanın Alman olacak diyorum :bandit:

-Mustafa Kemal Atatürk

3.5 milyon € + bir miktar kaju'ya hallederiz biz o transferi :D
rennes'le takasa falan'da girebiliriz ha :) mütevazı bi takım rennes
Kamil Grosicki vardı sivasta, o falan oynuyor rennes'te
kamil'in hakkı kamil'e iyi de oynuyor
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2016, 20:38:37 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı mrred

Gökhan Gönül'ü aldığımızda olacak kaos ve krizi burada çayımı yudumlayıp izleyeceğim :D

Artık bu iş farklı bir boyuta kayar. Mutlaka almalıyız fiyatı abartmadan. Bu kriz varken son darbe olur bu.
Gökhan'a 2 milyon imza parası senelikte 1.750 falan verirsek gelir mi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Tolga

Konuşulan rakamlar senelik 1.7 m euro ve 1.5 m euro imza parası.

İmza parası da galiba 3 yıla bölünecekmiş yani yıllık 2.2 kazanacak diyebiliriz.

2 milyon çok be :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:39:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bize şuan en çok yakışan ilk krize giren takım olduğumuz için en bilinçli taraftar olmak.

Adamın kulübü batmış hala Feghouli diyor biz burada Gönül'e 200.000 fazladan gitmesin diye düşünüyoruz.

Buralardan kazancağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

şimdi şöyle kritik bir sorum var , biz uefa ile yaptığımız anlaşma gereği bu sezon en fazla 20 milyon zarar açıklama sözü verdik 13 14 milyon euro olacak demişti metin albayrak. önümüzde ki sezon 10 milyon zarar hakkımız var. soru şu , biz önümüzde ki sene stad gelirleri dahil edildiğinde bu kurala uyabilecek durumda miyiz ? yeni transferlere maaş verirken ne kadar titiz davranmaliyiz ?
yok mu bilen :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

alıyormuyuz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haberleri okuyordum fenerli bir çocuk şu yorumu yapmış;

Agger, Feghouli, Ziyech'i bedaya alırız, Nani'yi de 20 milyona Çin'e satarız olur biter sıkıntı olmaz.

Hayat keşke böyle fm'de ki kadar kolay olsa be kardeşim :lol: :lol:
fm de bile transfer eskisi kadar kolay değil  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bize şuan en çok yakışan ilk krize giren takım olduğumuz için en bilinçli taraftar olmak.

Adamın kulübü batmış hala Feghouli diyor biz burada Gönül'e 200.000 fazladan gitmesin diye düşünüyoruz.

Buralardan kazancağız.
çöküşü bilmeyen yükselmenin değerini de bilmiyor işte,taraftar evrildi 2012'den bu yana

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:41:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Artık daha da yüksek ihtimal, Gökhan Gönül hayırlı olsun.

Egemen bizi satmıştı Gökhan da onları satıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: