2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350463 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum. Vodafone Arena'da rakipleri zorlayabiliriz ama dişli takımlara karşı deplasmanda neler yapabileceğimizi açıkcası merak ediyorum. Geçen sezon Avrupa Ligi'nde sadece deplasmanda Skenderbeu'yu yenebildik.

Algı böyle bir şey işte.

Geçen sezon gruplarda sadece deplasmanda Sporting Lizbon'a yenildik, onda da kaleci hatasına kadar maç bizimdi. Üstelik iç saha maçlarımızı da Olimpiyat Stadı'nda oynadık.

Korkacak bir şey yok. İlk 11'e bir sol bek ve bir stoper alırsak ve çok ters bir gruba düşmezsek, CL'de seneye en az 7-8 puan toplarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 14:47:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu adamı kiralayalım.. Türkiyeye de alıştı... ilaç olur bize...

http://www.transfermarkt.com.tr/kenneth-omeruo/profil/spieler/131708

Böyle oyuncular değil lider tam oyuncular gerek bize bu sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Bonservisleri ellerinden olan oyunculardan kurulu 11  :biggrinking:

hiç birini alamayız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Juan Jesus - Rhodolfo
Juan Jesus - Agger ikilileri nasıl olur sizce?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Hull City'de forma giyen Tom Huddlestone düşünülebilir mi acaba? Sözleşmesi bitiyor

Benim sevdiğim bir adam. Elbette Gentner seviyesinde bir adam alınmasını isterim ilk etapta ama Huddlestone'da makul bir yıllık ücretle işimizi görür. Atiba'yı yedekler, birlikte oynadıklarında oldukça dinamik bir yapı oluşturabilirler.

Aynı takımda sağ taraf oyuncusu Ahmed Elmohamady'nin de Beck'i yedekleyecek, özellikle lig maçlarında ciddi ofansif katkı sağlayacak bir rotasyon oyuncusu olabileceğini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2016, 14:54:14 worns ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Juan Jesus - Rhodolfo
Juan Jesus - Agger ikilileri nasıl olur sizce?

2'side olur Juan tamamlayıcı rolde zaten diğeri lider.

Çevrimdışı Zafer55

1.4 zaten cok 140bin liralik topcu iste

Bence 1.55 lik topçu

Çevrimdışı sallapati

Böyle oyuncular değil lider tam oyuncular gerek bize bu sene.

akhisarlı Douglão nın 1 yılı kalmış sözleşme bitimine.. ucuza kapatsak .. 30 yaşında.. bizde işi yapar mı?

http://www.transfermarkt.com.tr/douglao/profil/spieler/55255

Çevrimdışı Berat

Fiorentina başkanı Gomez'in kaderi bizim ellerimizde demiş, kutlamaları izlememiş :tabe:

Çevrimdışı worns

akhisarlı Douglão nın 1 yılı kalmış sözleşme bitimine.. ucuza kapatsak .. 30 yaşında.. bizde işi yapar mı?

Bizim oyun sistemimizde Alexis'den çok daha beter hallere düşer bu adam.

Çevrimdışı Tolga

O kadar ağır ki biz de oynarsa yarım saat sonra hocaya beni çıkar diye işaret yapar. :)

Fb'nin oyununa uygun bir oyuncu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Kolarov - Juan Jesus - Rhodolfo - Gökhan Gönül. Taş gibi defans hattı taş.

Çevrimdışı sallapati

O kadar ağır ki biz de oynarsa yarım saat sonra hocaya beni çıkar diye işaret yapar. :)

Fb'nin oyununa uygun bir oyuncu.

bizim marcelo ya benziyor stili.. ama Omeruo cidden bizde iş yapabilir.. yıllardır hızlı bir stoperimiz olmadı....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Koy Fenere Kral olur bizde olmaz Cok fena patlar cunku cok agir oyuncu

Ha Yedek olarak olsun T.Kupasinda oynasin diyosan olur ama onun icinde gerek yok , Alternatif stoper olarak Marcelo ve Tosici elde tutalim yeterli :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Adamın GS maçlarını seyret.Evlere şenlik  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bi Tek Gs ye karsi evlere senlik birasi cok ilginc :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

bizim maçta çok iyi oynamıştı  :D

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar size profil vereyim..

hızlı , çabuk , havadan ortalama , ayağı fena olmayan , sakatlanmayan , futbol zekası iyi , maç eksiği olmayan , 27-30 yaş civarında

bize böyle bir adam lazım.. (izdivaç programı gibi oldu )  :D :D

Çevrimdışı Bishamon

Fifa 16'dan arayalım bence  :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Benim gibi düşünen beşiktaşlıları görünce mutlu oluyorum .. Bunlar kesin gitmeli

Çevrimdışı Zafer55

Fiorentina başkanı Gomez'in kaderi bizim ellerimizde demiş, kutlamaları izlememiş :tabe:

Tamamen haksız sayılmaz aslında.3 yol var önünde gomezin.
1 biz
2 fio
3 fionun gitmesine izin vereceği " iyi transfer yapmış hocasının oyun felsefesi gomeze uygun şampiyonlar liginde hedefi olan " başka bir kulüp.

Çevrimdışı sallapati

Benim gibi düşünen beşiktaşlıları görünce mutlu oluyorum .. Bunlar kesin gitmeli

veli ve töre dışında katılıyorum.. Veli ve Töre kalmalı..

ama Bilic dönemindeki Avrupa Liginde fırtına gibi esen Töre gibi olmalı tekrardan..

Çevrimdışı worns

Emre Güral haberleri var bol bol bu arada. Bir zamanlar ciddi gelecek vaat eden bir adamdı, severdim. Ama başta oyun disiplini bir sürü eksiğinin üstüne gitmeyerek yeteneğini değerlendiremedi. Tekrar bir çıkış beklemiyorum açıkçası.

Çevrimdışı Kalyoncu

hızlı , çabuk , havadan ortalama , ayağı fena olmayan , sakatlanmayan , futbol zekası iyi , maç eksiği olmayan , 27-30 yaş civarında

Badstuberi tarif etmişsin hatta ayağı iyi demek hakaret olur adama öyle bir adam badstuber ama  alamayız :)sakatlığı görmezden geldim biz ölüyü diriltmede iyiyiz :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

alexisi tarif ediyorsun, alexisin sakar olmayani lazim bize. sakar olmayan alexis biraz pahali oluyor iste.
rodolfo, marcelo benzer oyuncular, tosic bile onlar kadar oynar. iki tane stoper alamayacagimiza gore 1 tane saglamini almamiz lazim. raketciye baksinlar, zorlasinlar.
4 stoperle gecmez bu sezon 6 stoper lazim. tosic 5. olacak digeri turk. yalcin olur yahut atinc gibi genc bir cocuk da olur. milosevicte kalabilir.
1 tane cok duzgun bir oyuncu lazim stopere. benim acikca konusmak gerekirse rodolfodan da fazla umudum yok.

zaten yeni transferler icin herkes sezon oncesi ercan guvenin yagli balli yazilarindan yazar. gercek bir elit stoper lazim

Etiketler: