2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350629 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fanatik Juan Jesus yazmış güzel tamamlayıcı olur gelirse.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 03:02:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gökhan Gönül kesin falan diye haberler çıkmış.

Gökhan sol, Beck sağda oynasın ona bile razıyım.

Diğerleri zor ama Gönül galiba gelecek. 2.75 alıyor orada Kjaer 4 aldığı için zam istemiş vermedikleri gibi 2'ye çektiler maaşını.

Biz maç başı artı imza parası ile 2.5'u vereceğiz yaklaşık gibi duruyor. 3 yıla yayında ciddi fark yapar. Aziz inat ederse oyuncu bize yakın..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Naçizane düşüncem hata yapar. Bu işin en iyilerinden biri Alper Hoca'nın yetiştirdiği kalecilerin adımlama tekniğinden, blokaja kadar bir dolu defoları var.
Cordoba kaleci antrönörlüğü yaptı mı peki, son zamanlarda bir tv programında yorumcu sanırım

Çevrimiçi murat

@MURAT  18 kişilik maç kadronda bir yerli kaleci bulundurmak zorundasın
Tolgadan daha iyi bir yerli bulunursa tolga ile imzalanmaz ondan iyide bir tek volkan babacan var
onuda yedek alamazsın. Bence çok iyi kaleci olmasına ramen oda şl ayarında bir kaleci değil
çok hata yapıyor ama inanılmaz toplarda çıkarıyor. aslında Tolganın bu seneki performansı
kötü değildi birazda defansın kötü olmasının kurbanı oldu ama antrenman yapmaması sık sakatlanması
ciddi problem Beşiktaşta ancak yedek kaleci olur. Bu seneki kaleciler arasında Tolga nın performansı
oldukça iyi onunla olan sıkıntımız şl de olur. Bu sene çok maç kurtardı ligde takıntı yaptığımız için iyi gözle seyretmiyoruz
sadece hataları göze geliyor. ilk yarı berbattı ikinci yarı gayet iyiydi.
Şaka bi yana abi bende tolganın defolarını bilerek oynasak çok sıkıntı olmayacak gibi geliyor.çok geri pas yapıyoruz ve tolganında sahayı tutturursa orta çizgiyi geçmiyor vuruşları.

Çevrimdışı atalay

şampiyona sonrası geleceği söylentisi var bu arkadaşın bir süredir

O zaman "çanlar bizim için çalışıyor".

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Transfer döneminde ilk işimiz yüklü maaş alan oyunculardan kurtulmak olmalı.

Veli 1.4
Pektemek 1.7 alıyor sanırım.

Bu oyuncular süre almıyorlar. En azından maaş yükünden kurtulup o parayı sözleşmesi biten oyuncuları takıma kazandırmak için kullanabiliriz.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Naçizane düşüncem hata yapar. Bu işin en iyilerinden biri Alper Hoca'nın yetiştirdiği kalecilerin adımlama tekniğinden, blokaj becerisine kadar bir dolu defoları var.

fenerin orlandoniden önceki hocası kimdi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Abi onu boşverde bize senin ergenliğinden bahset :lol:

günün iyisi buydu :lol: :lol: :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Diğerleri zor ama Gönül galiba gelecek. 2.75 alıyor orada Kjaer 4 aldığı için zam istemiş vermedikleri gibi 2'ye çektiler maaşını.

Biz maç başı artı imza parası ile 2.5'u vereceğiz yaklaşık gibi duruyor. 3 yıla yayında ciddi fark yapar. Aziz inat ederse oyuncu bize yakın..

O kadar para değer mi bilmiyorum Hocam..

Ancak bunca yıllık performansıda gözümüzün önünde.. Milli takım sağ beki.

Ah birde Caner olsaydı..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

fenerin orlandoniden önceki hocası kimdi?

Murat Öztürk.

Çevrimdışı tangaz

ben azizin 1,65 verdiğini duydum net ve maç başı olmadan ayrıca da 2 yıllıkmış. bizden rakam bilmiyorum ama 4 yıllık kontrat istiyormuş.

Çevrimiçi Mehmet57

Soru bizimkiler Juan Jesus'u alirsa solbek icinmi yoksa stopper icinmi alirlar. Son donem stopperden fazla solbek oynadi Interde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 03:07:31
  • Beşiktaş / Bodrum
O kadar para değer mi bilmiyorum Hocam..

Ancak bunca yıllık performansıda gözümüzün önünde.. Milli takım sağ beki.

Ah birde Caner olsaydı..

Almak istesek bek bonservis ödeyeceğiz. Kaliteli alırsak en az bu kadar da maaş bağlayacağız.

Her türlü girilecek risk bu baktım kronikleşmiş sakatlığı da yok. Sadece motive edilmesi lazım onu da hoca halleder diye düşünüyorum.

Beck ile çok sağlam rotasyona girerler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

günün iyisi buydu :lol: :lol: :lol:
Sorduğumuza pişman olmayalımda :D

Çevrimdışı tangaz

Murat Öztürk.

bildiğimden değil ama fener kalecileri performansına göre bu adamı değerlendirmek mantıklı olabilir bence. senin fikrin nedir?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

David Ginola kalp krizi geçirmiş, çocukluğum bu adamın Beşiktaş'a gelmesini beklemekle geçti.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi murat

Fenerden transfer işide sıkıntılı.gelecek adamları iyi değerlendirmek lazım.

Almak istesek bek bonservis ödeyeceğiz. Kaliteli alırsak en az bu kadar da maaş bağlayacağız.

Her türlü girilecek risk bu baktım kronikleşmiş sakatlığı da yok. Sadece motive edilmesi lazım onu da hoca halleder diye düşünüyorum.

Beck ile çok sağlam rotasyona girerler.

Beni mutlu eden de bu olay GG+Beck çok sağlam bi rotasyon bence. ŞL,Lig,ZTK seneye oynamak için değil kazanmak için çıkıcaz.

Şu soruyu sorarsak kendimize aslında anlarız olayı, GG ligde oynasa bile, ZTK çeyrek finalinde Serdar'ın mı yoksa Beck'in mi oynamasını isteriz?

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 03:11:56
  • Beşiktaş / Bodrum
David Ginola kalp krizi geçirmiş, çocukluğum bu adamın Beşiktaş'a gelmesini beklemekle geçti.

Ben de Boksic'i beklemiştim hep bekledik birilerini..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bishamon

Juan Jesus almak istersek en az 10M Euro naptınız siz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 03:12:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Beni mutlu eden de bu olay GG+Beck çok sağlam bi rotasyon bence. ŞL,Lig,ZTK seneye oynamak için değil kazanmak için çıkıcaz.

Şu soruyu sorarsak kendimize aslında anlarız olayı, GG ligde oynasa bile, ZTK çeyrek finalinde Serdar'ın mı yoksa Beck'in mi oynamasını isteriz?

Daha da ötesine geçebiliriz. Gönül'ü sağa atıp sol bekin performansına göre Beck'i sola da atabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şenol Hoca hızlı stoper diyor, hızlı diye Alexis geliyor..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat

O dönem bu isimleri getirmek şimdi messiyi getirmeye eşdeğer.hem para yok hem itibar.

Çevrimiçi Necmi

acı bir ifade olacak belki ama fenerin kale+geri dörtlüsü bizde olsaydı namağlup şampiyon olabilirdik
fener geri dörtlünün iyiliğinden değil onun önünde oynayan çift önliberodan kazandı
geçen sene bizde çift ön libero oynarken zor gol yiyorduk biliç defansı topladı deniyordu.
fenerin volkanı yoksa tolganın yarısı kadar bile performans gösteremedi geleni içeri aldı
yediği bütün gollere bir bak komedi tek fark ona bize geldiği kadar pozisyon gelmedi
iki ön libero iyiydi onlardan kurtulan stoperlere çarpıyordu onlardanda kurtulursa zaten pestili çıkmış şekilde
volkanın karşısına geliyordu feneri farklı yapan Topaldı. Periera da bunu gördü yoksa Topalı hayatta oynatmazdı
sene başındada oynatmadı zaten oynamayıncada darbeyi yediler sonra uyandı oynatmaya başladı fenerin defans hattı toparlandı.

Daha da ötesine geçebiliriz. Gönül'ü sağa atıp sol bekin performansına göre Beck'i sola da atabiliriz.

Hoş ve tatlı olur..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: