2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349892 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 23:44:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez'in elinde hep karton bardak vardı bugün kaç bira içti bilmiyorum  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

ya bi ara quaresma kupayı alıp kaçıyordu  :D :D :D .. gomez hop nereye dedi.. orası çok iyiydi

Çevrimdışı Bishamon

34 değil 24 gibi duruyor  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez'in elinde hep karton bardak vardı bugün kaç bira içti bilmiyorum  :kop: :kop:

Adam kadrajdan da kaybolmadı hiç. İçinde özüttü mü naptı o kadar birayı :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gomez evli değil buna rağmen sinan "Gomez'in eşinin ikna edilmesi lazım" diyor. Bir araştırın be
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı nusretaslanturk

tekne'de şampanyayla açılış yaptılar zaten,elinden hiç bardak düşmedi :evillol:
adam sağlam içiciymiş, 30 yılın patlamasını yaptı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de boş değilim bence bi çay içelim :lol:
eskişehirde gitmiştim sahnesi çok iyi enerjik tatlı hatun valla 34 falanda göstermiyo  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 23:46:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam kadrajdan da kaybolmadı hiç. İçinde özüttü mü naptı o kadar birayı :kop:

Setin arkasına.. Hibritler boy verir artık  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tekne'de şampanyayla açılış yaptılar zaten,elinden hiç bardak düşmedi :evillol:
adam sağlam içiciymiş, 30 yılın patlamasını yaptı :evillol: :evillol:
artık ne içtiyse kafa trilyon olmuş :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Setin arkasına.. Hibritler boy verir artık  :evillol:
Yalnız orası yapay   :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

beyler simgenin sapı varmış
ilgilenenlere geçmiş olsun
 :steamed:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AmaralGürses

Gomez evli değil buna rağmen sinan "Gomez'in eşinin ikna edilmesi lazım" diyor. Bir araştırın be

Abi bu ulkede yorumculuk diye bir sey mi var Allah askina.

Gomez Alman milli takiminda Lewandowski'yi kesemez diyen kiymetli yorumcularimiz bile var :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 23:48:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sülalesi taranmış  :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Farketmeeeeeeeeeeezzz  :lol: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan taraftarı da futbolcusu da ayrı kırık :kop: Şu video da çok şey anlatıyo :kop:

http://twitter.com/fedoRRomeo/status/731987884262195200
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GökhanG

Hayatımda ilk defa Sinan enginin mantıklı konuştuğuna tanık oldum.. Tekne olayı olağanüstüydü mest oldum.. Ammaa.. Stadda ki kutlama gercekten kötüydü.. Geçen sene gs nin kutlamasını imrenerek izledim öyle bişey bekliyordum ama çok basit bişey hazırlanmış.. Bi de çıkan sanatçılar çok kötü seçimdi özellikle Kutsi ve emre kaya mıdır nedir.. Onları çıkaracağına Murat boz u çıkar adam son dönemin en popüler sanatçısı ve izlettiriyor kendini ve de kongre üyesi bir adam. Ya da Mustafa sandal,Demet Akalın gibi popüler insanlar çıkmalıydı..Kutsi şarkıyı söyledi sonrasında bi daha söyleyelim mi ? Dedi taraftar "hayııır" dedi resmen. Emre kaya da ıslıklandı. Kısacası müthiş bi şekilde başlayan organizasyon türk işi gibi bitti.. :bandit: :bandit:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Türkay

Simge'yi haramilere kaptırmayacağız!!!
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 23:53:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Burada Tosun Paşa benim Simge konusunu kapatın  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum kupayı ilk kaldırdıktan sonra Quaresma sinirli bi şekilde arkasını dönüp gidiyodu ki sırıtarak geri döndü :D

Çevrimdışı doganay

Hayatımda ilk defa Sinan enginin mantıklı konuştuğuna tanık oldum.. Tekne olayı olağanüstüydü mest oldum.. Ammaa.. Stadda ki kutlama gercekten kötüydü.. Geçen sene gs nin kutlamasını imrenerek izledim öyle bişey bekliyordum ama çok basit bişey hazırlanmış.. Bi de çıkan sanatçılar çok kötü seçimdi özellikle Kutsi ve emre kaya mıdır nedir.. Onları çıkaracağına Murat boz u çıkar adam son dönemin en popüler sanatçısı ve izlettiriyor kendini ve de kongre üyesi bir adam. Ya da Mustafa sandal,Demet Akalın gibi popüler insanlar çıkmalıydı..Kutsi şarkıyı söyledi sonrasında bi daha söyleyelim mi ? Dedi taraftar "hayııır" dedi resmen. Emre kaya da ıslıklandı. Kısacası müthiş bi şekilde başlayan organizasyon türk işi gibi bitti.. :bandit: :bandit:

Mustafa sandal, Murat Boz cok para istediyse bizim baskana gelmez o is  :D

Çevrimdışı Tolga

Burada Tosun Paşa benim Simge konusunu kapatın  :evillol:
Sen karıştırdın ortalığı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: