2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346535 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

laf arasında kaynamasın bu arada gökhan gönül'le anlaştık büyük bir ihtimalle :D

Çevrimdışı Bishamon

Sesi güzel radyocu falan koymak çok mu zor ?

Çevrimdışı doganay

Bu arada yabancı oyuncuların hepsi sırtlarında ülkelerinin bayraklarını taşırken, Bizim Mario Beşiktaş bayrağı taşıyor. Bu da mı gol değil be? :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O Almanya mi ispanya bayragi mi alayim kararsiz kalmis iyisimi sadece Besiktas bayragi ile cikayim demistir  :D

Çevrimdışı Tolga

Gomez hazır alkollüyken başkan boş kağıda imzayı attırmıştır ona :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hiçbir şey değil şu anonsçunun öküz gibi bağırması sıkıntı. Disiplin edin alooo nedir ulan dağdan mı indin ayı!
Aynen .. Aloooooo diyeceğine " Büyük Beşiktaş taraftarı çimlerimiz zarar görebilir lütfen sahayı boşaltalım " gibilerinden şeyler söylese ya.Neyse bunlar aklımızdan çıkmaz gerekirse ki gerekiyor bunları yönetime toplu mail ya da imza yolu ile iletiriz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Kutlama gereksiz uzun ve sıkıcıydı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı brkntcnr

Donis Avdijaj?

Çevrimdışı ozgursum

laf arasında kaynamasın bu arada gökhan gönül'le anlaştık büyük bir ihtimalle :D
Sen bir kadro yapsana transferlerden olusan , transfer basligina geri donelim :D

Çevrimdışı mertnet

Kutlamalardaki şarkı türkü olayları çok sıkıyor.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı tayfun_bjk

doğaçlama oldu staddaki çoğu aktivite. organizasyon firması ile anlaşılmıştır ama sınıfta kaldılar böyle bir günde herşey düşünülmeliydi standın büyüklüğünden gereksiz yere uzatılan konserden gomezin biten içeçeğini kimin getireceğine kadar her tür ayrıntı gözden kaçmamalıydı. ama bu gece bizim yönetime seneye yapacağımız kutlamalar için mesajlar içermiştir mutlaka.

Donis Avdijaj?

bu çocuk kim :D

Çevrimdışı Ensar

ya her şeyi geçtim şarkı türkü neyse de bi kupa kaldırışı dahi göremedik , ne anladım ben böyle şampiyonluktan. önemsemeyin takmayın kupa bizde diyorsunuz da biz bütün sene bu sahnenin hayaliyle takımı destekliyoruz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

süper kupa'yı kazanırsak inşallah onu gündüz kutlayalım mümkünse :D

Çevrimdışı Tolga

Donis Avdijaj?

Bu arkadaş kim ?

Çevrimdışı sallapati

kovun artık şu anonsçuyu ya.. adamın sesini duyunca irite oluyorum resmen

ya her şeyi geçtim şarkı türkü neyse de bi kupa kaldırışı dahi göremedik , ne anladım ben böyle şampiyonluktan. önemsemeyin takmayın kupa bizde diyorsunuz da biz bütün sene bu sahnenin hayaliyle takımı destekliyoruz

bjk tv de göremedik ligtv'de durum nasıldı ?

Beşiktaş tv de bi kere yanlışlıkla kaldırdılar herhalde sonra quaresmanın elinde gördüm ben yine demirören mi verdi quaresma'ya yoksa kafası güzel diye arada kaynadı mı kupa :D

Çevrimdışı Tolga

süper kupa'yı kazanırsak inşallah onu gündüz kutlayalım mümkünse :D
O maç akşam oynanır yine o yüzden gündüz alamayız kupayı :icool:

Çevrimdışı Berat

Donis in Denys out

Çevrimdışı sallapati

Kutlamalardaki şarkı türkü olayları çok sıkıyor.

konser zart zurt kupa töreninden sonraya bırakılmalı.. kimsede heves meves kalmıyor... ayrıca kupa 19.00 gibi kalksa çok daha güzel görüntüler olurdu güneşli havada

Bu kupa olayına takılmamak lazım arkadaşlar yönetim ilk defa kupa kazandı şenol hoca ilk defa kupa kazandı bir çok oyuncumuz ilk defa kupa kazandı seneye daha güzelini yaparız inşallah bu sene böyle oldu :)

Çevrimdışı Ensar

bjk tv de göremedik ligtv'de durum nasıldı ?

Beşiktaş tv de bi kere yanlışlıkla kaldırdılar herhalde sonra quaresmanın elinde gördüm ben yine demirören mi verdi quaresma'ya yoksa kafası güzel diye arada kaynadı mı kupa :D
aynı görüntüyu veriyorlar saha içinde , bende bjk tv den seyrettim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Etiketler: