2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361556 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bende hatırlıyorum. :D
Valla yazdım vazgeçtim ama sen de zor hatırlarsın  :) Bizde 47 yaşında bir forum yöneticimiz olacaktı. Onu da hatırlamadım ama nasılsa 5 - 10 kere yazarım ben bu mesajı. Gençler haddini bilsin  :evillol: Birde sanırım @ahmet türker abimiz ki en kıdemlimiz oluyor fakat son günlerde girmiyor pek foruma. Sanırım yaş 56 idi.
Edit : Şimdi  baktım 57 imiş . O zaman 2 si 5-6 yaşlarında 12 şampiyonluk görmüş  :)
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 20:03:34 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Valla yazdım vazgeçtim ama sen de zor hatırlarsın  :) Bizde 47 yaşında bir forum yöneticimiz olacaktı. Onu da hatırlamadım ama nasılsa 5 - 10 kere yazarım ben bu mesajı. Gençler haddini bilsin  :evillol: Birde sanırım @ahmet türker abimiz ki en kıdemlimiz oluyor fakat son günlerde girmiyor pek foruma. Sanırım yaş 56 idi.
Zeki abi hatırlar.40 ve üstü kesinlikle hatırlar.ahmet abi takip efiyor ama yazmıyor sanırım.40 yaş önemli bir eşik :D seneye 40 olanlar yine hatırlamaz tabi :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya mahvettiler üçlüyü bi susun be bi susun bu kadar mı zor anlamıyorum ki.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Şu spikerler niye susmaz anlamıyorum

Çevrimdışı Arena_

Muhteşem ya izlerken ağlıyorum  :claps:

Çevrimdışı Blackmd1

Tribünler Müthiş

Çevrimdışı can1903

Emrah abi tam fenere cevap veriyodu lig tv yayını kesti :))
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Yaw bu arada bu @Necmi  , @sozkul ve benim gördüğümüz 10. ŞAMPİYONLUK  Darısı ve çok daha fazlası sizlerin başına  :halay: :halay: :halay:
Edit :  @tangaz  da var ama zor hatırlar  :)

@Hasan Tahsin  abi benim yaş 41, 82 senesi ile başlayan tüm şampiyonlukları net hatırlıyorum ve totalde 9 ediyor sen sanırım ilk şampiyonluğu gördüğünde 2-3 yaşıdasındır 67 senesinden bahsediyorsun değil mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

sahne küçük olmuş
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı nusretaslanturk

konfetiler tutuştu az önce :) kaşla göz arasında söndürdüler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gazeteciler+Meşale dumanı=Sıfır görüntü.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bando ahmet çakar vahap beyaz'ı çalıyor :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ensar

takımın şu an ne işi var abi sahada müthiş bi organizasyon eksikliği var

Çevrimdışı Ensar

karmakarışık bişey oluyor

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ortalık karıştı herkes bir şeyler söylüyor :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı mylife1903

Sex on the beach calinacak mi?

Çevrimdışı Arena_

Şenol Güneş soyunma odasına diye bağırıyor  :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya şu gazetecilerin ne işi var sahada :akuma:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bunlar niye sahaya çıktı anons etselerdi ya tek tek.

Çevrimdışı Arena_

Ulan gazeteciler mi şampiyon oldu BEŞİKTAŞ'ımız mı anlamadım gitti

Çevrimdışı Ensar

çok saçma bi durum var şu an

Çevrimdışı tangaz

takım neden sahada? isimler anonslar falan ile neden çıkılmıyor  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

takım neden sahada? isimler anonslar falan ile neden çıkılmıyor  :alala:

gereksiz bir sahaya giriş oldu :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O gazetecilere özel bi alan yapılıp başka bir yere çıkmalarına izin verilmemeliydi. Atlıyolar hemen bişey var gibi.

Etiketler: