2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360020 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

Metin Albayrak açıklama yaptı bütün biletler satıldı daha fazla taraftar almak isterdik ama malesef kapasite bu kadar diye. Boş olacağını sanmıyorum stadın.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Stat full olur. Millet daha dışarıda eğleniyordur yavaş yavaş dolmaya başlar stat.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 18:47:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez kalıyorum demiş hiç söylemiyorsunuz insafsızlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ne zaman demiş :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

söylerler mi hiç :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

ben atlamışmıyım onu, sanki ntv'de gördüm ama yaptığı açıklamalardır diye açıp okumadım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne zaman demiş harbi mi :)

Çevrimdışı MrtBlgc

NTV Spor'da öyle bir haber var. Kalıyorum dememiş ama Almanya'ya dönmek gibi bir niyetim yok demiş galiba. Harika bir sezonu geride bıraktıklarından bahsetmiş bi de. Hayırlısı!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 18:50:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ne zaman demiş :evillol:

Sid ajansına konuşmuş Almanya'ya dönmeyeceğim Beşiktaş'ta mutluyum kulüplerin anlaşmasını bekliyorum diye :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sid ajansına konuşmuş Almanya'ya dönmeyeceğim Beşiktaş'ta mutluyum kulüplerin anlaşmasını bekliyorum diye :D
Sid ajansına bunları söylüyor da neden bizim buradaki kanallara söylemiyor da bizi telaşlandırıyor :D

Çevrimdışı mylife1903

Sozlesmesini bir okumak lazim gomezin. Bu kiralik sozlesmesinin icerigi nedir. Italyanlar cikip para ister simdi.

Çevrimdışı Bishamon

Almanyaya dönmeyeceğim.İspanya'ya gideceğim  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı LuceGel

Kupayı verecek Demiröreni bugünün hatrına taraftar pas geçse çok şeymi istemiş olurum  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Almanyaya dönmeyeceğim.İspanya'ya gideceğim  :ebebe: :ebebe:

çok pis küfür ederim bak :D  :evillol:

Bizim Gomez'imiz o :D

Çevrimdışı Kuntz

Sid ajansına bunları söylüyor da neden bizim buradaki kanallara söylemiyor da bizi telaşlandırıyor :D

Şimdi baktım da Beşiktaş ile Fiorentina görüşüyor demiş. Süre ne kadar olursa olsun önemli olan doğru sonucu almak demiş. Umutlarım arttı iyice.

Cristiano Ronaldo'da bize iş atıyor :D  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Şimdi baktım da Beşiktaş ile Fiorentina görüşüyor demiş. Süre ne kadar olursa olsun önemli olan doğru sonucu almak demiş. Umutlarım arttı iyice.
Umarım kalır da bizde yine forvet aramak zorunda kalmayız :icool:

Çevrimdışı Ensar

şu bjk tv niye müzik veriyor arkadaş birak stadı dinleyelim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu hücum hattı bu gomezle seneye 85 gol atarız :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı Türkay

Gomez bu atmosferi gördü ama yine de giderse bu da onun ayıbı olsun :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

"Kiralık olarak geldiği ve müthiş bir sezon geçirdiği Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı tartışılan Mario Gomez, kariyerine siyah-beyazlı kulüpte devam etmek istediğini açıkladı.

Alman Sid Ajansı'na konuşan Mario Gomez, Bundesliga'ya dönüp dönmeyeceğiyle ilgili bir soruya "Bu, şu an söz konusu değil. Beşiktaş'ta inanılmaz bir yıl geçirdim ve eski gücüme döndüm" yanıtını verdi.

Beşiktaş ile Fiorentina'nın görüşme halinde olduğunu dile getiren Alman santrfor, transferi konusunda sürecin uzamasının sorun olmayacağını söyleyerek "Önemli olan sonunda doğru kararın sağlanması" ifadesini kullandı.

Bundesliga temsilcilerinden Wolfsburg'un sportif direktörü Klaus Allofs, Beşiktaş formasıyla ligde 26 gol atıp şampiyonluk yaşayan Mario Gomez ile ilgilendiklerini geçtiğimiz günlerde doğrulamıştı."

Kaynak: NTV
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ensar

önümüzde ki sene uçak konvoyu yapılacakmış kesin bilgi yayalım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Cristiano Ronaldo'da bize iş atıyor :D  :evillol:
Erken daha, 3 sene sonra yasi gelince zaten bizim borclar bitmis olur, yildirim demiroren yeni borclar yapmaya gelince ronaldoyu da yaninda getirir.

Su demiorenin parasini bir verelim ve uyelikten cikaralim, asure dagitacagim

Çevrimdışı solar

Simdi Almanca soylesiyi okudum da, Bundesligaya bu yaz veya ileri bir tarihte donmeyi dusunurmusun diye sormuslar, o da bu sorunun su anda benim icin bir anlami yok, once Fiorentina ve Besiktas ile gorusecegiz demis yani yeni bir sey dememis.

Etiketler: