2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355628 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Günaymı kulübende günay otururkenmi şl maçı oynayacaksın :o_o:
gs maçında o hatayı yaptıktan sonra tv ye çıkıp bu yanlış değil gene olsa gene yaparım
dediği an Beşiktaş ile ilgili geleceğine nokta koymuştur. Beşiktaş oyuncusu elbette hata yapacaktır
ama bu hatayıda çıkıp savunmayacaktır. Hatalarından ders alıp bir daha yapmayacağına
kendini adapte edebilen büyük takım kalecisi olur.
İstediğinizi söyleyin bir tane yerli kalecimiz olmak zorunda ve bu isimde Tolga başka bir alternatifi
yok Babacanı falan alabiliyorsan işte o zaman Tolgayı gönderirsin Beşiktaşın kulübesinde oturacak kalecinin
minimum bunların seviyesinde olması gerekiyor.
Orda kaleden ayrilmak hata degildi demek istedi.. Bence de oyle.. Kaleden ayrilmasi hata degildi ama topu islalamasi hataydi.. Onu kastetti.. Bence 1 tane as kaleci ve yedek gunay yeterli olur..kaleci zor sakatlanir zaten..bakmayin tolga devamli sakat... Tolganin gonderilmesi takim ici disiplinin de artmasi acisindan faydali olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada BJKTV yayını drone'dan yapıyor baya kaliteli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bütün yorumları okudum bende görmedim
Küfür edenleri engelleyince tweetler görülmüyor. Ben bir kaç tane gördüm. Üsküdar'dan vapura bin bilmem ne yap kutlamaya git gibi.
Hatta fb li birisi beni de engellesene diye yazmış farkındaysanız
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı nusretaslanturk

Küfür edenleri engelleyince tweetler görülmüyor. Ben bir kaç tane gördüm. Üsküdar'dan vapura bin bilmem ne yap kutlamaya git gibi.
Hatta fb li birisi beni de engellesene diye yazmış farkındaysanız
twetter'a bakmadım abi orada vardır belki bilmiyorum.. instagram hesabının altındaki yorumlara baktım ben

Çevrimdışı OrhanAker

Canerde son dakika suprizi çıksada ona da çöksek :evillol:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SLYKRT

necip dolanıyor ayakta
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı atalay

Manoel'i bizim için yazmışlar. Burada önermiştim. Bu sefer Brezilya'da doğru adamı izlemişler.

Çevrimdışı ozgursum

yok kardeşim biz cenkde direk bosman kuralını uyguladık.
ekstra bir para vermişsekde bunu tamamen kendi insiyatifimizle yapmışızdır.
TFF uluslararası kurallara uymakla mükellef. CAS a direk bağlıyız. O nedenle
tff nin bu konuda hiç bir yaptırımı yada cezası olamaz. böyle bir kural türk oyuncular için geçerli oluyorsa bu
GG için geçerliyse Caner içinde aynı kural geçerli çıksın tff interle imzalayamaz desin bakalım diyebiliyormu
yabancı takımla imzalayacak türk takımıyla imzalayamayacak bir kere hukuken imkansız böyle bir şey
ayrımcılığı doğurur. Bosman kuralı yaptırımı olan bir kural
@Necmi abi bu tartisma Cenk alinirken yasanmisti zaten ve hatta yonetime 500bin euro yu neden veriyorsun diye baya salliyorlardi. O donemde yapilan aciklamalarda yurtici transferlerinde Tff nin kural belirleyebildigi ve Tff nin sozlesmesi biten oyuncularin , sozlesmesinin bitecegi gunden evvel transfer gorusmesi yapmasini, kendi kulubunun iznine tabi tutmasiydi. Bunun Fifa kurallarina aykiri oldugu vs gibi yorumlar yine yapilmisti ancak yoneticiler ve yorumcular aynen dedigim gibi tff kurali oldugunu soylemislerdi. Bana hicbir zaman mantikli gelmedi ancak bunun sikeyle mucadele amaciyla yapildigi vs soylenmisti.

Ekleme yapayim , asagida verdigim linkin 11. maddesinin ilk 6 kuralinda cesitli seyler yazilmis 7. kuralinda ise aynen soyle yaziyor "(7) Uluslararası transferlerde FIFA düzenlemeleri esas alınır."
Bunun disinda 19. maddenin 6. kuralinda ise aynen su yaziyor: "(6) Mevcut kulübüyle sözleĢmesi devam eden profesyonel bir futbolcuyla sözlesme imzalama niyetinde olan kulüp, futbolcuyla görüsmelere baslamadan önce futbolcunun sözlesmesel
iliskisi devam eden kulübünün iznini yazılı olarak almak zorundadır. Yazılı izin almaksızın
görüsmelere baslayan kulüp, futbolcu, futbolcu temsilcisi ve diğer kisiler hakkında Futbol
Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır."

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TALIMATLAR/Profesyonel-Futbolcularin-Statusu-ve-Transferleri-Talimati.pdf
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 17:26:57 ozgursum ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

necip dolanıyor ayakta
@atalay geldi bak o daha iyi bilir sıkıntı olur mu olmaz mı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Manoel'i bizim için yazmışlar. Burada önermiştim. Bu sefer Brezilya'da doğru adamı izlemişler.
Cruzeiro'da stoper olan mı bu . 1.81 boyunda
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

Takım yola çıktı  :D

Çevrimiçi Mehmet57

Cruzeiro'da stoper olan mı bu . 1.81 boyunda

Evet. O boyuna ragmen sicrama gucu cok yuksek, suratli ve guclu stopper.

Çevrimdışı Ensar

inanılmaz hayal kırıklığı içerisindeyim , semt daha boş , iğne atsan yere düşmemesi lazım , takım yola çıktı , osmanlı maçı atmosferi kadar bile olmazsa kötü olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bishamon

Mayke'yi de alsın gelsinler

Çevrimdışı Arena_

Çevrimdışı SLYKRT

inanılmaz hayal kırıklığı içerisindeyim , semt daha boş , iğne atsan yere düşmemesi lazım , takım yola çıktı , osmanlı maçı atmosferi kadar bile olmazsa kötü olur
Taraftar bölünmüş durumda + olarak özel sektörüde unutmamak alzım asıl kalabalık akşam olacak.
Boğaz geçiş sırasında teknelerlede çok sayıda taraftar geçişi olur.
Sponsorlar tekne kiralamışlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibari ile BEKO motorundayım Yer yerinden oynuyor :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Taraftar bölünmüş durumda + olarak özel sektörüde unutmamak alzım asıl kalabalık akşam olacak.
Boğaz geçiş sırasında teknelerlede çok sayıda taraftar geçişi olur.
Sponsorlar tekne kiralamışlar
taraftar iki kere kutlama yaptı o tempo düştü bence , o ilk mutluluk kalmadı insanlar da gördüğüm kadarıyla

Çevrimdışı Arena_

An itibari ile BEKO motorundayım Yer yerinden oynuyor :halay:

Bizim yerimizi de eğlen hocam. Biz yokuz maalesef

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sakin ol şampiyon :D O kadar bilet satılmış boş olmaz stat.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Sakin ol şampiyon :D O kadar bilet satılmış boş olmaz stat.
staddan mi bahsediyorum şampiyon :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

staddan mi bahsediyorum şampiyon :D
Herkes Üsküdar iskelesine hucum etmis durumda herkes oaradatakim tekne ile oraya gelecekmis
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SLYKRT

@mylife1903  abi sen bu çocuğa nasıl kıyıyorsun çocuk bjk tv den kız arkadaşına aşkını ilan ediyor  :D
Adam romantik abi

Çevrimdışı Ensar

Herkes Üsküdar iskelesine hucum etmis durumda herkes oaradatakim tekne ile oraya gelecekmis
tamam güzel olsun tek isteğim bu :halay:

Çevrimdışı Ensar

oha 100 150 tekne mi dediler :D

Etiketler: