2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368998 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SLYKRT

bu sene bozdumu quaresma takım olgusunu yapmayın allah aşkına ya yapmayın ya adam sahada ölüncemi takım algısını bozmayacak daha ne yapsın bu adam ya eski quaresma'yi deseydin haklısın derdim ama bu sezon quaresma gerçekten iyi hakkını yemeyelim
Bu seneki oynadığımız oyunda kanat beklerine yönelik değil açıkların becerilerine göre ve forvet arkasının ara paslarıyla iş yaptık.Evet bu sistemde Quaresma iş yaptı ve sırıtmadı.Ama benim hayeli kadromda hucüm opsiyonu kanat bekleri olacak.Açıkların içeriye attı çapraz koşular sonucu oluşan boşluklara bekler girip içeriye dolduracaklar.Aklımdaki sistem bu.Orta sahanında pas özelliğinin olması ne deniyle fark açtığımızda veya kontrol oyunu gerektiren maçlarda denge oyununuda akıllı paslarla gayet iyi oynayabilecek kadro benim hayeli kadrom.0-0 en iyi oynayabilecek deplasman maçlarının en iyi kadrosu
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Costil
Brenet-Rhodolfo-Skrtel-Caner
Hutchinson-Veloso
Tore-Oguzhan-Sosa
Gomez

Çevrimdışı Tolga

Gökhan sakatlıklar yaşadı ama fit durumdayken de önemli bir bek. Transfer edilirse şahsen memnun olurum.

Zaten şuan ki mevcut FFP durumumuzu da düşününce 1-2 tane free oyuncu almamız gerekiyor.

Birkaç sezon Gökhan ve Beck gayet yeterli olur.

Tabi Fb ile durumunun netleşmesi gerekiyor. Anlaşamazsa zaten bize gelir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Costil
Brenet-Rhodolfo-Skrtel-Caner
Hutchinson-Veloso
Tore-Oguzhan-Sosa
Gomez

Costil
Gökhan-Rhodolfo-Skrtel-Caner
           Veloso-Oğuzhan
        Quresma-Sosa-Tore
                Gomez

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı D-MAN

veloso nerden çıktı yapmayın allah aşkına

Çevrimdışı ozgursum

Costil
           Veloso-Oğuzhan
        Quresma-Sosa-Tore
                Gomez
Ben caner i Besiktas kadrosunda hic gormek istemiyorum , insallah gelmez de. Bunun disinda kadrondaki kucuk bir elestririm de tore , q7 ikilisinin ayni anda olmasi. Malesef savunmasi kotu , ayaklarinda cok top tutan , gol noktasina yani santrafora destek kosularini az yapan ve hucum pres anlaminda da zaafiyetleri olan 2 oyuncu. Ikisi ayni anda oynamaz malesef , bus ene ikisinin oynadigi maclarda ciddi sorunlar yasamistik. O yuzden olcay yine kesilmez noktaya gelmisti.

Çevrimdışı Bishamon

BJK TV'de fotoğraf çekimi var takımın

Çevrimdışı worns

Gökhan Gönül gelirse Beck'i kesemez.

Ben zaten ikinci yarı ortalarında yaşadığı form düşüşünü saymazsak Beck'i beğeniyorum. Potansiyelli, hedefi olan bir alternatifle mevkinin güçlendirilmesi gerektiğini düşünüyordum.

Gökhan Gönül'e Fb'nin elinden kapmak için yüksek yıllık ücretler verilmesine tamamen karşıyım. 1,5-1,7 gibi paralar konuşuluyor bu paralara belki olabilir. Cenk gibi iyi rotasyon oyuncusu olur. Yine de benim sağ bek için gönlümden geçen Dinamo'nun yakın zamanda Maribor'dan aldığı bizim de Bilic zamanında ilgilendiğimiz Petar Stojanovic gibi bir oyuncunun alınmasıdır.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hahaha fotoğraf çekiminde yönetim ve futbolcular siyah! beyaz! çektiler :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

of be çok güzel görüntüler :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bishamon

GG anlaşmadım diyor yani görüşüyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 15:19:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozgursum

Hocam gelmeyebilir ancak tff kurallarina gore sozlesmesi devam eden oyuncuyla kulubunden izin almadan transfer gorusmesi yapamiyorsun ve sozlesmesi 31.05.2016 da bitiyor. Kisacasi sozlesme imzalanmis bile olsa , haziran olmadan gorusme ve imzalar yalanlanir. Yoksa ceza yersin.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan çıkıp anlaştık yarın imza atacağız mı diyecekti tabi böyle konuşacak :D

Çevrimdışı Tolga

Hocam gelmeyebilir ancak tff kurallarina gore sozlesmesi devam eden oyuncuyla kulubunden izin almadan transfer gorusmesi yapamiyorsun ve sozlesmesi 31.05.2016 da bitiyor. Kisacasi sozlesme imzalanmis bile olsa , haziran olmadan gorusme ve imzalar yalanlanir. Yoksa ceza yersin.
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala kulübünden izin almadan oyuncuyla görüşebiliyorsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala kulübünden izin almadan oyuncuyla görüşebiliyorsun.
Hatta biz Cenk Tosun u böyle aldık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Bizde değişik galiba tolga bu iş cenkin transferinde de söz konusu olmuştu.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

GG , sol bek ve stoper işi çabuk biterse rahatlayacaz  :evillol:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Costil
           Veloso-Oğuzhan
        Quresma-Sosa-Tore
                Gomez
veloso iyi hoş oyuncu, janti bir abimiz :) ama bize lazım olan adam mı ?

Çevrimdışı Tolga

Bizde değişik galiba tolga bu iş cenkin transferinde de söz konusu olmuştu.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UEFA'nın kuralları net bu konuda. Bizim federasyonun kafasına göre değişiklik yapabileceğini sanmıyorum :)

Çevrimdışı ozgursum

Hayior Tff kendi bir kural koyarak 6 ay kuralini yok sayiyor. Yani sozlesmesi bitene kadar gorusemiyorsun. Bu nedenle CENK Tosunla  sezon sonunu beklemeden imzalarken 500 bin euro para vermistik ekstradan.

Çevrimdışı Arena_

BJK TV'de şampiyonluk özel programı basladı.

Çevrimdışı SLYKRT

Gökhan gönül açıklamasından sonra iyi gider
Kutsiye teşekkürler
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı nusretaslanturk

federasyona ne oluyor yaw sözleşmesi biten oyuncu konusunda..istersek topalı alıp bayrampaşa'ya kiraya veririz  :evillol: :evillol:

Etiketler: