2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368193 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 13:51:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sen ne dusunuyorsun bilmiyorum ama Bizim sagbek icin tum sezonu domine edecek bir bek oyuncusuna ihtiyacimiz yok. Beck gayet iyi idare ediyor. Bize daha hucum agirlikli oynayacak Beckle rekabete girecek bir oyuncu lazim. GGbu tanima bence uyuyor ancak fiyatlar bu olacaksa. 2 milyon ve ustu verilecek tum paralar ve 2 yildan daha fazla yapilacak garanti tum kontratlar yanlis olur.

Katılıyorum maksimum ederi budur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersan Gulum : YOK

Yalcin Ayhan : YOK

Atinc Nukan : YOK

Omer Toprak : YOK

Semih Kaya : VAR

ImPARAtor !!!!!

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SLYKRT

Ospina

Gökhan Gönül       Rodolfo       Agger      Caner Erkin

Atiba         Tolgay

Sosa                 Oğuzhan            Gökhan Töre

Mario Gomez

Lige 3 yıl ambargo koymaya hazırmısınız.Show daha yeni başlıyor. ARE YOU READYYYYYY
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Koa_lAA

gg bize gelmez ama gelirsede hayır dencek bir topcu değil..

gelecek sezon tahmini 50 maç yapacağımızı varsayarsak 25-30 maçta (özellikle cl ve kritik lig maçlarında) oynasın bize yeterde artar bile..

geri kalan maçları zaten beck halleder..

Çevrimiçi Samet Ç

Villareal kalecisi Areola Beşiktaş' ın İnstagram hesabını takip etmiş.
İiyi tercih olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 14:01:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Areola çok potansiyelli kaleci. Sıçramayı 5 yıldır yapamamıştı bu sene yaptı ama almamız çok zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ospina

Atiba         Tolgay

Mario Gomez

Lige 3 yıl ambargo koymaya hazırmısınız.Show daha yeni başlıyor. ARE YOU READYYYYYY
Kanat tercihi yanlis yalniz :ebebe:

Ozi kanatta olmaz ama Sosa olur :ok:

Çevrimdışı LuceGel

G.Gönül ve menejerinin bizi kullanarak fiyat artırma stratejisi yaptığını düşünüyorum.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Samet Ç

Areola çok potansiyelli kaleci. Sıçramayı 5 yıldır yapamamıştı bu sene yaptı ama almamız çok zor.
Geçen sene çok yazmıştım burada şimdi dediğin gibi imkansız. Bu arada birde Layun'un adı çok geçmeye başladı forumda onunda treni kaçtı.

Çevrimdışı Bishamon

Areola PSG'nin oyuncusu alabileceğimizi düşünmüyorum

Çevrimdışı Fikret

Transfer olursa Beck ile rekabet ederken diken üstünde olacak , performansında dalgalanmayı göz önüne alamayacak. Diğer nokta Fener'in sağ bek pozisyonu bu durumda pozisyon bilgisi kötü, defansif özellikleri büyük takım için yetersiz, gereksiz aşırı biçimde ileriye çıkıp bindirmeler yapıp geride boşluk bırakan tecrübesi büyük takım için yetersiz Şener'e kalacak.
Fener bu oyuncuyu elinde tutmak istiyorsa oyuncunun iyiliği için feda deyip  ücretini uygun seviyelere çekmeli :)
Beck vs Şener.
Objektif olalım Beck'le Şener arasında pek fark yok. Bana sorsan Şener daha iyi bile derim.

Rekabet değil G.Gönül'ü toparlayacak şey. Şenol Güneş ve düzgün bir camia onu kurtarabilir tekrar üst seviyeye taşıyabilir.
Ama yıllardır adam iğnelerle oynuyor, kötü antreman yapıyor lafları can sıkıyor.
Bu yıl geldi mi oynar ancak gelecek senelere emin olamıyorum.

Gene de geçmiş yıllarda çok başarılıydı. Tecrübesi var, Fenere çalım durumu da var. Türk olması ligi tanıması da avantajdır.

Bu sebeplerle Gökhan'ı isterim. Tabi makul ücret verilecekse. 1.5m imza 1.7m senelik normal sayılabilir.
A.Beck'inde bu kadar masrafı oldu neticede.

Ha bence Fenerde kalacak Topal-Gönül. Neticede yerine daha iyisini bulamazlar. Aynı ayarda 2 yabancı topçu almak isteseler toplam 10m euro bonservis eder. Kaldı ki yerli oyuncu lazım adamlara. Bence ikisi de kalır. Verirler 2.5m euro yıllık. Topal'ın maç başılarla 3m euroyu bulabilir.
Ozan Tufan muhabbeti vardı sezon başı. O mesela çok bariz menajer kazığıydı. Beşiktaş'ta Ozan'a verecek 5m euro mu var? Biz anca demba ba vs ayarı olursa o paraları verebiliyoruz.
Sözleşmesi biten topçuları iyi değerlendirmemiz lazım. Türkiye'de iyi paralar ödeniyor çok oyuncunun ilgisini çekebilir. Gerekli imza parası verip oyuncuları ikna etsek ne adamlar var bonservissiz.

Fener Caner-Gökhan-Topal 3ünü kaybederse seneye GS'nin hallerini yaşayabilir ilk 2 ay falan fena olabilir.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 14:06:24 Fikret ]

Çevrimiçi Samet Ç

Fener'in maç başı ücretlerini kaldırmak istediği doğru bu yüzden kontratı biten bir çok oyuncu ile yollarını ayıracaktır. Gökhan Gönül ile anlaşmışsak alacağı ücret maksimum 1.5-1.7 milyon seviyelerinde olmalı.

Çevrimdışı SLYKRT

Kanat tercihi yanlis yalniz :ebebe:

Ozi kanatta olmaz ama Sosa olur :ok:
Sosayı sağ açığa koydum zaten gökhan gönülle kolidor yaparlar.Oğuzhan forvet arkası gökhan töre sol açık.
Bu takım adamı pas manyağı yapar.Gomez gole giderken kendi kalecimize pas atıp tekrar başlaya biliriz o derece yani
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 14:07:33 SLYKRT ]

Sosayı sağ açığa koydum zaten gökhan gönülle kolidor yaparlar.Oğuzhan forvet arkası gökhan töre sol açık.
Bu takım adamı pas manyağı yapar.Gomez gole giderken kendi kalecimize pas atıp tekrar başlaya biliriz o derece yani
Tamam ozaman :icool:

Çevrimdışı kyiv

G.Gönül ve menejerinin bizi kullanarak fiyat artırma stratejisi yaptığını düşünüyorum.

Kesinlikle...Fenerbahçe tıpış tıpış Gökhan Gönül'ün istediği parayı verecek! Nasıl olsa para bol ağalarda.Nasıl yeni takım kuracaklar merak ediyorum onu gönder bunu al. Şu defans sorununu çözsek yine şampiyon biziz.

Fb Gokhana fazla para vermek istemiyor onlarda Gokhana karsi Sener kozunu kullaniyorlar

Gokhan bize gelecek gibi gözüküyor Hayirli olsun iyi transfer..

Ben Debuschy i istiyordum ama olsun Gokhan da olumlu :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Fb Gokhana fazla para vermek istemiyor onlarda Gokhana karsi Sener kozunu kullaniyorlar

Gokhan bize gelecek gibi gözüküyor Hayirli olsun iyi transfer..

Ben Debuschy i istiyordum ama olsun Gokhan da olumlu :ok:
Debuchy sakat.

Çevrimdışı canergiray77

Ospina

Atiba         Tolgay

Mario Gomez

şuanki form grafiğine göre töre yerine quaresma diye düşünüyorum hangisi daha iyi oynarsa o oynasın tabiiki ama şuanlık düşüncem quaresmadan yana
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Raskolnikov denilen twitter boşluğunun twitlerini burada paylaşmayın.

Helal be. Tam bundan bahsedecektim. Habire sallayan ve tutturmayan birini hala neden paylaşıyosunuz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beck vs Şener.
Objektif olalım Beck'le Şener arasında pek fark yok. Bana sorsan Şener daha iyi bile derim.

Rekabet değil G.Gönül'ü toparlayacak şey. Şenol Güneş ve düzgün bir camia onu kurtarabilir tekrar üst seviyeye taşıyabilir.
Ama yıllardır adam iğnelerle oynuyor, kötü antreman yapıyor lafları can sıkıyor.
Bu yıl geldi mi oynar ancak gelecek senelere emin olamıyorum.

Gene de geçmiş yıllarda çok başarılıydı. Tecrübesi var, Fenere çalım durumu da var. Türk olması ligi tanıması da avantajdır.

Bu sebeplerle Gökhan'ı isterim. Tabi makul ücret verilecekse. 1.5m imza 1.7m senelik normal sayılabilir.
A.Beck'inde bu kadar masrafı oldu neticede.

Ha bence Fenerde kalacak Topal-Gönül. Neticede yerine daha iyisini bulamazlar. Aynı ayarda 2 yabancı topçu almak isteseler toplam 10m euro bonservis eder. Kaldı ki yerli oyuncu lazım adamlara. Bence ikisi de kalır. Verirler 2.5m euro yıllık. Topal'ın maç başılarla 3m euroyu bulabilir.
Ozan Tufan muhabbeti vardı sezon başı. O mesela çok bariz menajer kazığıydı. Beşiktaş'ta Ozan'a verecek 5m euro mu var? Biz anca demba ba vs ayarı olursa o paraları verebiliyoruz.
Sözleşmesi biten topçuları iyi değerlendirmemiz lazım. Türkiye'de iyi paralar ödeniyor çok oyuncunun ilgisini çekebilir. Gerekli imza parası verip oyuncuları ikna etsek ne adamlar var bonservissiz.

Fener Caner-Gökhan-Topal 3ünü kaybederse seneye GS'nin hallerini yaşayabilir ilk 2 ay falan fena olabilir.
Fener gelecek sene Şener'e daha fazla rol verdiğinde oyuncunun özellikle pozisyon bilgisi , defansif , oyunu doğru okuyamamak gibi yetersizlikleri daha fazla ortaya çıkacak.
Beck ile Şener'i karşılaştırmam bile . Defans oyuncusunu ele alacaksak ilk olarak defansif yeterliliğini ele almalıyız. 7 gol attıracak ama defansif yetersizliği nedeniyle gereksiz 17 gol yedirecek , maç kaybettirecek bek oyuncusunu takımda istemem.

Çevrimdışı SLYKRT

şuanki form grafiğine göre töre yerine quaresma diye düşünüyorum hangisi daha iyi oynarsa o oynasın tabiiki ama şuanlık düşüncem quaresmadan yana
Takım olgusunu bozar Quaresma, bu takımında atakçı beklerimiz varken pas yapıp araya koşu için mesafe aça bilen oyuncular lazım.Teknik yetenek olarak olcay 1 tık daha üst olsun direk olcayı yazayım.

Çevrimdışı Zafer55

Gökhan Gönül yıllardır fenere yakıştıramadığım bir adam hep keşke bizim olsa demişimdir.

Çevrimdışı canergiray77

Takım olgusunu bozar Quaresma, bu takımında atakçı beklerimiz varken pas yapıp araya koşu için mesafe aça bilen oyuncular lazım.Teknik yetenek olarak olcay 1 tık daha üst olsun direk olcayı yazayım.
bu sene bozdumu quaresma takım olgusunu yapmayın allah aşkına ya yapmayın ya adam sahada ölüncemi takım algısını bozmayacak daha ne yapsın bu adam ya eski quaresma'yi deseydin haklısın derdim ama bu sezon quaresma gerçekten iyi hakkını yemeyelim
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı can1903

GG Fenerde kalır bence. Fiyat yükseltmeye çalışıyolar işin açıkçası
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Şöyle adamlar spor yorumculuğu yapıyor;
https://twitter.com/footbalista_/status/733023568414552064

Vaşova doğumlu ,Lech Poznanda parlamış adını dünyaya duyurmuş,Polonya milli takımının forveti Lewandowskiyi Alman sanan zihniyete diyecek sözüm yok.
Tvlerde bu adamlar yorum yapıyor.
Sen tvde milyonların önüne çıkıp yorum yapacaksın ,sen bu iş için çuvalla para alacaksın ama Lewandowskinin kariyeri hakkında en ufak bilgin olmayacak?
Bu anca Türkiyede yaşanır!
Lewandowski konusu tam bir komediydi.
ama gomez konusunda söyledikleri baştan aşağı doğru tahlildi.
artık gomez tarzı forvetlerin dünya futbolunda soyları tükeniyor.
onların tarzında oyun benimseyen az takım kaldı bütün takımları saysan bir
elin parmaklarını geçmez o nedenlede gomez için bir nimettir bu takım çünkü
bizde elde ettiklerini elde edebileceği başka bir takım bulması zor. bize şampiyonluk getirdi
bunu asla yadsıyamayız. Değeri bizim için çok büyük ama bizde ona çok şey verdik bu karşılıklı
menfaat ilişkisi oldu.Bizim alman milli takımına oyuncu kazandırmamız heleki milli takımdada
başarılı olursa emin ol dünya yıldızlarının Beşiktaş'a bakış açısı çok değişecek Beşiktaşla oynarken
göz önünde olabileceklerine inanacaklar bunu ilk BA ile yaptık sonra gomez ile pekiştirdik.

Etiketler: