2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372438 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aynen efsane ses geliyor ama tribünler uyumsuz o da çözülürse stad yıkılır
Mehmet Ali sen kayseri maçına geldin mi. Sanki eski açıkta seni görür gibi oldum . 121 Blok devre arası. Koluna yapışacaktım , şimdi tanımadığım biri çıkar ayıp olur dedim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

Adam 31 yaşına girmiş oynadığı maçların çoğunda zaten iğneyle falan oynadı.Biz de aynı performansı gösterir mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mehmet Ali sen kayseri maçına geldin mi. Sanki eski açıkta seni görür gibi oldum . 121 Blok devre arası. Koluna yapışacaktım , şimdi tanımadığım biri çıkar ayıp olur dedim
Geldim hasan abi ama 413. Bloktaydım :) maçtan 2 saat önce eski açığın oralardaydım benzetmişsin :)

Çevrimdışı celiker1

Gokhan Gonul haberleri dogru mu ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2-3 aydır yazılıp duruyor bize.Hele 1 haftadır iyice dillendirilmeye başlandı.Bu akşam Fener'in Sivas maçından sonra ve futbolcular İstanbul'a dönüp tesislerden ayrılırken kameraların aldığı görüntülere dikkatli bakmak gerekir.Tahminimce bütün kameramanlarında dikkati Gönül'ün üzerinde olacaktır.Bizimle anlaştıysa bu gece tüm takımla vedalaşma görüntülerini izleyebiliriz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı celiker1

Adam 31 yaşına girmiş oynadığı maçların çoğunda zaten iğneyle falan oynadı.Biz de aynı performansı gösterir mi?
Yıllardır iğneyle çıkıyor sahaya.Maç boyu ileri-geri çalışmasına rağmen takımın idmanda en az çalışan oyuncusu olduğu ve çoğu idmana katılmadığı söylenir senelerce
Hayatta Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fener , emektar sağ beki ile sözleşme yenilemek istiyorsa mali durumunu fazla göz etmeksizin gerekli fedakarlıkları yapmak zorunda. Fener'in parası kalmadı mı yoksa :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 13:30:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gökhan anlaşıldı ki oldu olacak.

1.7 milyon euro yıllıkta bir sorun yok ederi budur. Bizim yerliler kadar alacak sıkıntı olmaz takım içinde.

1.5 milyon imza parası da 3 yıla bölünecek. Şuan sağ bek alsak en az ödeyeceğimiz bonservis bu olacaktı zaten burada da sorun yok.

Tek kafamı kurcalayan sakatlıkları. 2 yıldır Gönül bildiğimiz Gönül değil. Eğer güzel bir final yaparsa bu paralara çok iyi transfer olur, sakatlıklarla boğuşursa Beck'e iyi bir yedek olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Geldim hasan abi ama 413. Bloktaydım :) maçtan 2 saat önce eski açığın oralardaydım benzetmişsin :)
İyi ki yapışmamışım çocuğun koluna  :) Allah bilir Bursa maçında 3 - 1 iken laylaylom yapanlardan biri de sendin o ara kapalı üst bunları yapıyordu  :alala:  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı SLYKRT

Yıllardır iğneyle çıkıyor sahaya.Maç boyu ileri-geri çalışmasına rağmen takımın idmanda en az çalışan oyuncusu olduğu ve çoğu idmana katılmadığı söylenir senelerce
Maksat oynayıp oynamaması değil illaki katkı sağlar ama asıl mesele artık Beşiktaşın ağırlığının anlaşılması.
Fenerbahçe kaptanını alıyorsun adamlardaki ezilme duygusu hissetmek önemli olan
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 13:32:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Sakatlıklardan biri kasıktandı bu sene kronik değil. Biri ise darbeye bağlı kaburga kırığı bu da kronik değil.

Geçen sene ise hiç sakatlık geçirmedi tamamında oynadı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 13:33:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Raskolnikov denilen twitter boşluğunun twitlerini burada paylaşmayın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

1.7 milyon euro yıllıkta bir sorun yok ederi budur. Bizim yerliler kadar alacak sıkıntı olmaz takım içinde.

1.5 milyon imza parası da 3 yıla bölünecek. Şuan sağ bek alsak en az ödeyeceğimiz bonservis bu olacaktı zaten burada da sorun yok.

Tek kafamı kurcalayan sakatlıkları. 2 yıldır Gönül bildiğimiz Gönül değil. Eğer güzel bir final yaparsa bu paralara çok iyi transfer olur, sakatlıklarla boğuşursa Beck'e iyi bir yedek olur.

Nazar değmesin yeni sağlık heyetimiz çok iyi ve pek sakatlık yaşamıyoruz. Belki bizde düzelir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı izmirkartali

Caner sorunlu oyuncu, ayrıca bizim sol beke ihtiyacımız yok. Hoca sezon boyunca Olcay'ı neden tercih etti? Solda asıl defansı Olcay yaptığı için. Bunun adını koyup sol beke net olarak Olcay'ı sol açığa da Töre'yi koyup İsmail kalırsa ona yedek gözüyle bakmak lazım. Bakın o zaman nasıl adam oluyor.

Sağ bek ve stoper kesin lazım. Bunlara da fazla hesap yapmadan Türkiye'ye gelmeye ikna edilebilecek en iyilerini almak lazım.

Boşta 4x4'lük kaleci bulamayız. Yok böyle birşey. Defans hattı sağlam olduğunda Tolga, top karşılamada çok iyi. Pozisyon alma ve yan top hataları da üzerinde durularak ve sağlam defans kadrosu ile kapatılabilir. Çok atıp çok yemedik bu yıl. Tolga iyi bir kaleci olarak kalır. Ama Boyko daha iyi olacak diye ümit ediyorum. Kendisi gitmek istiyor sanırım. Kesinlikle Euro 2016'dan önce gönderilmemeli. Orada kendini bulma ihtimali çok fazla. Olmazsa zaten kayıp gözüyle bakarız, o zaman göndeririz ama başaracak ve kalemizde de kalıcı olacak.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 13:39:40 izmirkartali ]
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yanında alternatif olarak profesyonel, iş ahlakı üst seviyede olan Beck gibi bir oyuncu olduğundan önemli bir problem olmayacaktır. Konuşulan para da makul. Akla yatan bir transfer olur yazılan çizilenler doğruysa .

Çevrimdışı ozgursum

Sen ne dusunuyorsun bilmiyorum ama Bizim sagbek icin tum sezonu domine edecek bir bek oyuncusuna ihtiyacimiz yok. Beck gayet iyi idare ediyor. Bize daha hucum agirlikli oynayacak Beckle rekabete girecek bir oyuncu lazim. GGbu tanima bence uyuyor ancak fiyatlar bu olacaksa. 2 milyon ve ustu verilecek tum paralar ve 2 yildan daha fazla yapilacak garanti tum kontratlar yanlis olur.

Çevrimdışı OrhanAker

İyi transfer olacak bizim için keşke caneri alabilseydik.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Fenerbahçe Gökhan Gönülü bırakmaz. Seneye hangi Türk futbolcular üzerine takımı inşa edecek? Gökhan Gönülün menajeri de bunu biliyor tabi ki O yüzden fiyat yükseltmek için Beşiktaşı kullanıyor Fenerbahçeye karşı. Hadi diyelim ki transfer oldu Beşiktaşa faydalı olacağını sanmıyorum renklilerden bize gelip başarılı olan futbolcu hatırlamıyorum. Hepsi bir şekilde hayalkırıklığı ile sonuçlandı.

Çevrimiçi hasankale

Gökhan Gönül Şenol Güneş'le beraber öyle bir coşarki herkes mest olur.

Çevrimdışı OrhanAker

Fenerbahçe Gökhan Gönülü bırakmaz. Seneye hangi Türk futbolcular üzerine takımı inşa edecek? Gökhan Gönülün menajeri de bunu biliyor tabi ki O yüzden fiyat yükseltmek için Beşiktaşı kullanıyor Fenerbahçeye karşı. Hadi diyelim ki transfer oldu Beşiktaşa faydalı olacağını sanmıyorum renklilerden bize gelip başarılı olan futbolcu hatırlamıyorum. Hepsi bir şekilde hayalkırıklığı ile sonuçlandı.
Bu zamana kadar gelenlerin hepsi kötüydü ama :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

GG oynar, Beckle rotasyonda gayet de iyi oynar. Bir de düzgün bir profil. Emre, Volkan tipinde bir adam değil. Gayet iyi olur.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SLYKRT

Gökhan gönül sağ tarafa çağ atlatır.Artık sıkıldı 3 temmuzdur baskıdır.Aziz yıldırımın kaprisleridir.Kafası rahat arkadaşlığı ve eğlencesi bol.Kadrosu oturmuş ve başarıya aç bir takımda illaki olmak ister.Geleceği görebiliyor futbolunun son demlerinde kafası rahat ve bol başarılarla geçirmek istiyor
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Transfer olursa Beck ile rekabet ederken diken üstünde olacak , performansında dalgalanmayı göz önüne alamayacak. Diğer nokta Fener'in sağ bek pozisyonu bu durumda pozisyon bilgisi kötü, defansif özellikleri büyük takım için yetersiz, gereksiz aşırı biçimde ileriye çıkıp bindirmeler yapıp geride boşluk bırakan tecrübesi büyük takım için yetersiz Şener'e kalacak.
Fener bu oyuncuyu elinde tutmak istiyorsa oyuncunun iyiliği için feda deyip  ücretini uygun seviyelere çekmeli :)

Çevrimdışı Ergin1903

Haberlere göre anladigim şu : Fener Gökhan'la ücret konusunda anlasamamiş. Bu durumda Gökhan'in menajeri  bizle masaya oturmus ve ücret konusunda anlasma saglanmiş , bunun akabinde Fenerle tekrar pazarliga tutusacak ve fiyat yükseltmeye calisacak eger fener yükseltirse imza atacak. Yoksa bize gelecek. Şahri fikrim fenerle bir şekilde anlaşacaklari yönünde.

Çevrimdışı Bishamon

Umarım gelir taş gibi oynar ve beni yanlış çıkarır. Quaresma'nın da dönmesini istemiyordum adam çok iyi döndü  :D

Etiketler: